Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

:))))))))

dua dua duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

hannemcim dilerimki rabbimden seni eşine kavuştursun bir daha hiç ayrılmayın çok temiz kalbiolan bi insansın tanımasamda birebir hissediyorum ve rabbim temiz kalpli kullarının dualarını kabul eder işindede evliliğindede dilediğin yerlere gelmeni tüm kalbimle diliyorum ve güzel haberlerini bekliyorum sakın umutsuz olam olumlu düşünki herşey olumlu olsun olurmu....opuyorumnanaktan

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

alenam ne yaptın cnm hasta olmadın inşallah bendede dediğin belirtiler var göğüs haricinde ama bende adet olmadım daha bide ben geç oluyorum söylemiştim sende bendensin gerçi hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız...

canim benim adetime daha bir hafta var ama goguslerim agrimaya basladi ama her ay adetime bir hafta kala ayni sekilde agrir....sanirim adet olucam haftaya (

canim benim adetime daha bir hafta var ama goguslerim agrimaya basladi ama her ay adetime bir hafta kala ayni sekilde agrir....sanirim adet olucam haftaya (

cnm adet belirtileri aynı zamanda hamilelik belirtileride olabiliyo ben ilk hemileliğimde bütün adet belirtilerini yaşadım tek farklı olan belirtim göğüslerimin çok acımasıydı adetimden sonraki 10 gün içindede test yaptım çift çizgiyi gördüm ama iki hafta sonra düşük yaptım şimdi ikinciyi bekliyoruz bakalım ben bu ay çift çizgiyi görebilecekmiyim iki gün geçti adetimden hala gelen giden yok...delikafadulden

canim goguslerim cok asiri derecede agrimiyor her ay agridigi gibi....offf sanirim adet belirtisi benimki(

canim goguslerim cok asiri derecede agrimiyor her ay agridigi gibi....offf sanirim adet belirtisi benimki(

canım inşallah adet olmasında bebişin seninledir bugün 3.gün hala adet olamdım bakarsınberaber veririz güzel haberi ayyy inşallah yaaa..:ecrin_bebek:

günaydın güzeller
iyi haftalar hamişli günlerrrrrr
nasılsınız bakalım umarım iyisinizdir
bat cım güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla
diğer arkadaşlar sizler nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdirr

herkese gunaydın. nasılsınız bayanlar. benım tembel oglum 2-3 gundur cok hareketsız.
hannem canım sana ıyı yolculuklar , dualarım senınle bıtanem
bat ınsallah hastalanmazsın da sısko gobeklı bır kadın olursun.(9 aylıgına) valla ıyı sabırlısın. ben adet olmama 3 gun kala test yapmıstım. adetımı bekleyememıstım. ve olumlu sonuc almıstım. bence sen de yap. cıkarsa erkenden haberın olur, cıkmazsa daha vakıt var zaten 1 hafta sonra tekrar denersın testı. tabı sen bılırsın canım.
yaman hadı ama 2010 geldı sen de amma tembel cıktın. herkesten haber beklıyorsun da herkes de senden haber beklıyor artık.....hadııııııııııııııııııııı

:roflol: :roflol: :roflol:
SANIRIM EN TEMBEL BEN ÇIKTIM
KUZULAR HAYIRLISIYLA ALLAH HERKESE ANNE OLMAYI NSİP ETSİN AMA BEN BİRAZ DAHA BEKLEMEK İSTİYORUM YA NEDENİNİ BİLMİYORUM AMA İÇİM HEP BEKLE DİYO
KISMET BAKALIM ALLAH İSTEDİĞİMİZDE ÇOK BEKLETMEZ UMARIM
DR A SORSANA CNM AZ HAREKETİ OLMASI NORMAL Mİ

tünaydın jayacım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim yiğenimiz
neden hareketsiz acaba tembelmi olacak ne için rahat değilse bi doktora görün istersen merakını giderirsin ve yiğenimizi görürsün gidersen sonuçlarını yaz olurmu neyse :CüvCüv: evet sabırlı bi insanım ama bişey söyliyimmi bebek konusunda çok sabırsızım test yapmayı inan çok istiyorum ama adet düzensizliği olduğu için yapmak istemiyorum hüsrana uğrarsam çok üzülürüm iki daha sabır edip iki gün sonra mutlaka yapacağım iyi veya kötü sonuç alırsam yazarım size benim için dua et olurmu hamilelerin duası kabul olurmuş:Saruboceq:

tünaydın yamancım iyiyim canım sen nasılsın nasıl geçti hafta sonu
umarım güzel geçmiştir bu arada güzel dileklerin içi sağol canım inşallah hastalanmam
ve çift çizgiyi görürüm ikigün sonra eğer hastalanmazsam test yapıcam gelişmelerden haberdar ederim sizeopuyorumnanaktan

kızlar merhaba hepinize ;

ben 13ünde en geç adet olmamm gerekiyordu . ama malesef olamadım. 8gündür de farlutal almaya başladım günde 1 tane. hala tık yok . fakat cumartesiden beri karnımın üst tarafında sanki bir damar atışı gibi 10- 15 dk da bir tekrarlayan pıtırtı var. ne olduğuna anlam vermiyorum ve ben kilşo almaya başladım.
adet hala olmadım belimde ağrı dehşet. göğüslerim sertleşti kasıklarımda sertklik var. ama en son baktığımtest negatifti. napsam acaba ? hafif dün bir leke gibi bişey oldu ama kan değil...
yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorummm..

hay allah cnm ya napcaksın bence hemen bi dr a git
belki vardır meleğin etkilenmesin ilaçtan
hayırlısıyla gelir inşallah
bebişinde varsa umarım bişey olmaz

cnm ya çok meraktayım bende
umarım vardır
olmasada çok üzme emi kendini kısmet hareşey
istersen bi kan testi yaptır
kaç gün geçti tam olarak

herkese selamlar.. sizleri çok kıskanıyorum valla. ben de anne olmaya karar verdim.. haftaya kadın doğumcuya gidicem.. hamilelik öncesi testleri yaptırıcam.. İnşallah kısmetse ben de anne olmak istiyorummm...

Sevgilerimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…