herkese selamlar.. Sizleri çok kıskanıyorum valla. Ben de anne olmaya karar verdim.. Haftaya kadın doğumcuya gidicem.. Hamilelik öncesi testleri yaptırıcam.. Inşallah kısmetse ben de anne olmak istiyorummm...
Sevgilerimle..
merhaba kıslar nasılsınızzzz
kızlarrrrrr
kırmızıyı gördüm..... Ayy şimdi wc den geliyorum bişey oluyor yaa dedim bir baktımki daha çamaşıra düşmeden havada yakaladım:)
ohh be bitti sıkıntı ...şimdi 5 gün sayıcam ve klomene başlıcam :) oleyyyyy şimdi özel gün saymaya başlıcaz hadi bakalım ....
cnm ya çok meraktayım bende
umarım vardır
olmasada çok üzme emi kendini kısmet hareşey
istersen bi kan testi yaptır
kaç gün geçti tam olarak
merhaba kıslar nasılsınızzzz
kızlarrrrrr
KIRMIZIYI GÖRDÜM..... ayy şimdi wc den geliyorum bişey oluyor yaa dedim bir baktımki daha çamaşıra düşmeden havada yakaladım:)
ohh be bitti sıkıntı ...şimdi 5 gün sayıcam ve klomene başlıcam :) oleyyyyy şimdi özel gün saymaya başlıcaz hadi bakalım ....[/QUOTE
kırmızıları görmene üzüldüm canım ama seninde buna üzülmemene sevindim hadi bakalım kolay gelsin umarım yeni yılın ilk güzel haberlerini senden alırız.kaydirigubbakcemile3
canım sağol ya beni düşündüğün için tanımadığın insanlar tarafından sevilmek ne güzel bi duygu ya tabi ben beni merak etmenden beni sevmiş olabileceğini çıkarıyorum umarım yanılmıyorumdur neyse canım bende çok meraktayım sorma ama adet düzensizliğimin olamsı belimi büküyor adetim geçikmesi en uzun 20 gün sürüyo bazen düşün halimi yani tam dolu dolu 3 gün oldu canım ama yeni yılda test alıp yapıcam ve sizlerle paylaşıcam iyi kötü ne çıkarsa inşallah:ecrin_bebek: Vardır canım dua et emii.:saruboceq:
seviliyoz hakkaten kısss
görmek şart değilki
paylaşımda bulunuyoz ne güzel işteee
hadi hayırlısı bakalım umarım vardır meleğin ve yılbaşı süprizi yaparr
yamancım sana bişey söylicem biraz önce bişey yaptım önceki sayfalarda okuduğum bi yazı vardı idrarın içine karbonat atıp karbonat köpürürse hamilelik varmış dibe çökerse yokmuş bende az önce yaptım dayanamadım malesef dibe çöktü ama umudumu kaybetmedim daha sol kasığımda ağrı var sanki bebek varda tekme atıyomuş gibi ve şişkinlik hissivar bide göğüslerim hafif acıyo psikolojikmidir nedir ya belirsizlik çok zor ya insanı çıldırtıyor....delikafadulden
yamancım sana bişey söylicem biraz önce bişey yaptım önceki sayfalarda okuduğum bi yazı vardı idrarın içine karbonat atıp karbonat köpürürse hamilelik varmış dibe çökerse yokmuş bende az önce yaptım dayanamadım malesef dibe çöktü ama umudumu kaybetmedim daha sol kasığımda ağrı var sanki bebek varda tekme atıyomuş gibi ve şişkinlik hissivar bide göğüslerim hafif acıyo psikolojikmidir nedir ya belirsizlik çok zor ya insanı çıldırtıyor....delikafadulden
Hepinize merhaba arkadaşlar,
konuya hakim olayım ve sizler hakkında bilgi sahibi olayım diye yaklaşık son 50 sayfayı okudum:1rolleyes:
Siz beni tanımasanızda ben hepinizde kendimden bir parça buldum kendime yakın hissettim...Şubat ayında 3 yıllık evli olacağım. artık çevre baskısından bunalarak ve biraz da yaş çok geçmeden olsun artık diyerek ocak ayında çalışmalara başlayacağız. ama benim de buradaki pek çok arkadaşım gibi adet düzensizliği sorunum var. O yüzden ben de istemeye başladığımız zaman hemen olamayacağını biliyorum.Allah hepimizin gönlüne göre verir umarım...
Hepinize merhaba arkadaşlar,
konuya hakim olayım ve sizler hakkında bilgi sahibi olayım diye yaklaşık son 50 sayfayı okudum:1rolleyes:
Siz beni tanımasanızda ben hepinizde kendimden bir parça buldum kendime yakın hissettim...Şubat ayında 3 yıllık evli olacağım. artık çevre baskısından bunalarak ve biraz da yaş çok geçmeden olsun artık diyerek ocak ayında çalışmalara başlayacağız. ama benim de buradaki pek çok arkadaşım gibi adet düzensizliği sorunum var. O yüzden ben de istemeye başladığımız zaman hemen olamayacağını biliyorum.Allah hepimizin gönlüne göre verir umarım...
sağol yamancım haklısın galiba okumamak en iyisi beklemekten başka çare yok çok sağol cnm..
kızlarrrrrr
KIRMIZIYI GÖRDÜM..... ayy şimdi wc den geliyorum bişey oluyor yaa dedim bir baktımki daha çamaşıra düşmeden havada yakaladım:)
ohh be bitti sıkıntı ...şimdi 5 gün sayıcam ve klomene başlıcam :) oleyyyyy şimdi özel gün saymaya başlıcaz hadi bakalım ....[/QUOTE
kırmızıları görmene üzüldüm canım ama seninde buna üzülmemene sevindim hadi bakalım kolay gelsin umarım yeni yılın ilk güzel haberlerini senden alırız.kaydirigubbakcemile3
canım çok teşekkür ederim . benimle paylaşımına... ve güzel dileklerine :)
walla bugünü 1. gün olarak ilan ediyorum. 12. ve 18 günler arası kocişimin doğum gününe denk geliyor. eğer yumoş beni üzmez ve güzel bir yumoş olursa ve döllenmeye müsade ederseeee babişinin doğum gününde oluşup ; anne ve babaişinin 2. evlilik yıl dönümlerinde de dünyaya gelebilir :)
o nedenle bende yılın ilk hamiş haberini sizlere vermeyi çok çok istiyorum .
bakalım hayırlısı ?
:ecrin_bebek: :hulya: kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?