Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

günaydın arkadaşlar....
Bugn adetimin 12.günü ve ben yumurtlama testine başlıyorum hayırlısıyla:kedi:
Allah herkesin gönlüne göre sağlıkla versin:saruboceq:

hadi hayırlısı cnm başlayın çalışmalara rabbim çok bekletmez umarım

baaaaattttttt bi test al gariiiiiiii

Meryem34 : ıyi dileklerin için çoookkk teşekkür ederim canım. Doktora gittim 10 gün önce. adet olmamam için hiçbir sebep olmamamasına rağmen bu ay gelmedi.Sanırım bat arkadaşımınki gibi benim yumurtalıklar da tembel. ılaç kullanıyorum olmak için ama daha da tık yok...en son 5 kasımda olmuşum düşünsenize gecikmeyi...2 hafta geciktikten sonra ben de korunmamıza rağmen hamile olduğumu düşünmeye başlamıştım (bu sefer de yaman arkadaşım gibi:))) bütün belirtilerim aynı hamile gibi ama test negatif sinir olmuştum.neyse en azından ben de kazara da olsa hamile olsam kocişimin ne kadar sevineceğini gördüm...o yüzden adet olur olmaz başlayacağız çalışmalara:kedi:

Umarım hepimizin dileği çok beklemeden gerçeklerişir arkadaşlar...

Son düzenleme:
gunaydin kizlarrr nasilsinzz bakimmm .....

bat bizi burada meraktan catlatcakk haaaa varsa var canimm baksana artikkk bekliyoruzzz haaa

günaydın arkadaşlar....
bugn adetimin 12.günü ve ben yumurtlama testine başlıyorum hayırlısıyla:kedi:
Allah herkesin gönlüne göre sağlıkla versin:Saruboceq:

canımcım merhaba... yumurtlama testi demişsin * ben anlayamadıkm:) çalışmalar bende yeni yeni hareket kazanıyor da bana da yardımcı olurmusun ? bende bugün adet oldum. 1. gün yani. bu testin içeriği nedir? çatladığı günü mü tespit için ? bana bilgi verir msin??? ovülasyon testi mi? nasılyapılıyor ???

mrb meryemcim valla bende meraktan çatlıyorum bi kaç gündür sol tarafımda bi ağırlık hissediyorum snece ne olabilir sebebi test alıcam sırf sizin için ben bi kaç gün daha bekmek istiyordum ya regl olursam diye inşallah duan kabul olur canım sen dualarını eksik etme emi canım...

cnm ya bugün bari test yap çok merak ediyorum
umarım hüsran olmaz sonucu:1hug:

yamancım testi alıcam fakat dışarı çıkamıyorum bu aralar ailecek telaşımız var görümcemi istemeye gelecekler ilk bulduğum fırsatta çıkıp alacağım...

bat tamamdır canım özel günleri kaçırmaya hiç niyetim yok . kocam da psikolojisini hazırladı... bol bol fındık fıstıklı bakllava yiyim ben diyor:)

hadi bakalım yeni yılın ilk hamişi kim olacak :)

kızlar ısrarlarınıza dayanamadım görümcem dışarda testi alacak bana bakalım hiç ümidim yok ama sizler için yapıcam dua edin pozitif çıksın....

kızlar adetlerim düzensiz pko olduu için biliyorsunuz . ben şimdi yumurtlama günüümü nasıl bilipte 11-19. günler arasını tutturcam ..??? ovülasyon testlerini okudum. onun için her gün test yapmam gerek maşallah pek de pahalılar. 5lisi 30 tlfalan . bana 125li alan lazım denk getirmem için. bi de öyle pskiolojim bozulur . gebelki testleri bile dağıtıyor saolsunlar:)
doktoruma gitsemmi diyorum perşembe günü 3.günolcak ya? yada bu ay 5. gün klomne başlasam , kendim 11-19. güleri saptasam ateşime baksaamm; akıntımı kontrol etsem falan bu ay böyle kendi kendime ayarlasam ..tutarsaaaa tutar tutmazda öbür ay tıpış tıpış doktora :)

ne dersiniz bi kararsızıım . her ay koşarak giderdim doktura bu ay hiç canım almıyor aynı şeyleri duycam diye galiba. isteksizim ..
bana bir tavvsiyeeee.

kızlar ısrarlarınıza dayanamadım görümcem dışarda testi alacak bana bakalım hiç ümidim yok ama sizler için yapıcam dua edin pozitif çıksın....

AYYYYY HADİ HAYIRLISI CNM YA UMARIM VARDIIRRRRR kaydirigubbakcemile5

CNM YA BOZMA PSİKOLOJİNİ LÜTFEN STRES DE YAPMA
RABBİM BÜYÜK VERECEK ELBETTT

SELAM ARKADAŞLAAR....

Bende gruba, sizlerin arasına katılmak istiyorum bana da yer açıınn.. Sizlere kısaca kendimden bahsedeyim 25 yaşında 2,5 yıllık evliyim ve özel bi şirkette çalışıyorum. bizde bebiş düşünüyorum aşağı yukarı 1,5-2 ay aydır çalışmalarda bulunuyoruz ama henüz bi sonuç alamadık :) doktorumla görüştüğümde bu iş kek yapmaya benzemez un la yumurtayı karıştırmak gibi bişey değil bu dedii ... ee düşnünce haklı tabii.. zaten ilk korunmasız hamile kalma yüzdemiz %20-25 oranındaymıış.. . yani bende yersiz düşüncelere kapılmışıım.. sizlerde içinizi rahat tutununuz hayırlısıyla inşallah Allah isterse bebişlerimiz olucaakk ... şimdiden paylaşımlar için teşekkür ederim

HADİ HAYIRLISI HOŞGELDİN ARAMIZA
BU ARADA HEMŞERİYİZ BEN DE 1,5 YILLIK EVLİYİM AMA ÇALIŞMA YAPMIYOZ SADECE BURAYI ÇOK SEVDİM ONDAN BURDAYIM :roflol:

Bbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttt
nerdesssssııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar facebook'a üye olan ve olmayan tüm arkadaşlarım Facebookta KK KARDEŞLİĞİ grubunu kurduk. Herkesi bu gruba davet ediyorum. Daha yakından tanışmak ve paylaşımlarımızı genişletmek için tüm arkadaşlarımı önce facebook'a daha sonra da KK KARDEŞLİĞİ grubumuza katılmaya davet diyorum..

kızlar testi yaptım maleeesef neeeeggggggaaaaattttiiif moralim çok bozuk umudum bi dahaki aya kaldısenağlama

kızlar testi yaptım maleeesef neeeeggggggaaaaattttiiif moralim çok bozuk umudum bi dahaki aya kaldısenağlama

cnm ya du hemen ne bu moral bozmalar yaaa
belki gç döllenmedir idrara geç yansıyabiliyor
üzülme cnm lütfenn

selam arkadaslar....benim gecen hafta idrar enfeksiyonum oldu ve doktora gittim bana antibiyotik verdi ama 3 gundur cok halsizim..antibiyotik halsizlik yaparmi bazende sanki biraz atesim cikiyor(

yaa umutluyuz, olgay nerelerdesınız kızlar yaaaaaa. cıdden merak edıyorum sızı.

canım burdayım merak etme misafirlerim çoktu girmeye vaktim yoktu nete yılbaşınada kuzenlerim gelecek çok yoğunum anlayacağın,,,,,,,bebişimin kankası neler yapıyor bakayım içerde fazla yaramaz değil sanırım seninki tekmeleriyle üzmüyordur ummarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…