günaydın arkadaşlar....
Bugn adetimin 12.günü ve ben yumurtlama testine başlıyorum hayırlısıyla:kedi:
Allah herkesin gönlüne göre sağlıkla versin:saruboceq:
slm canimm hosgeldin aramizaa adet duzensizligii olan bi arkadasim gecen ay hamile kaldi ama once adet duzenleyici ilac kullandii ben almanyada yasiyorumm ama bu turkiyedede varmis bitkisel bi ilacmiss adet duzenlenmesi icinn 3 ayda duzene sokar demisti ona doktoru kullanmaya basladigi ilk aydan hamile kaldi.oncelikle bi doktora gitmeni ve herseyinle bi kontrol olmani tavsiye ederim ve doktorunada bu benim soyledigimi bi sorarsan belki sana tedavin icin yazar insallah en kisa zamandada olur kafana fazla takma streste yapmamaya caliss oldumu canimmm
cnm ya hayırlı olsun düşünceniz umarım çok bekletmez meleğiniz
günaydın arkadaşlar....
bugn adetimin 12.günü ve ben yumurtlama testine başlıyorum hayırlısıyla:kedi:
Allah herkesin gönlüne göre sağlıkla versin:Saruboceq:
slmm canimmm kiz bi test yapta sende rahatla bizde valla yarinn 4 gun olucakk yeni yila var daha,bak bende psikolojiktir felan diye dusunuyordum ama insanin vucudu belli ediyorr yaaa.bi test yapp oyle yada boyle zaten test yapincann bari kafan rahatlar..o karbonat testine benzer bende yapiyodumm hep dibe cokuyorduu uzuluyordumm oyle oluncaa yanii dogru degil onlarr bi test yapta bizde sende rahatla canimmm yaaa valla merakk ediyorumm seniii..ama insallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh hamissinnnnnnnnnnnnnnnn duaciyimm canimmm optukkk teyzesiii bebisimlee
cnm ya bugün bari test yap çok merak ediyorum
umarım hüsran olmaz sonucu:1hug:
canım çok teşekkür ederim . benimle paylaşımına... ve güzel dileklerine :)
walla bugünü 1. gün olarak ilan ediyorum. 12. ve 18 günler arası kocişimin doğum gününe denk geliyor. eğer yumoş beni üzmez ve güzel bir yumoş olursa ve döllenmeye müsade ederseeee babişinin doğum gününde oluşup ; anne ve babaişinin 2. evlilik yıl dönümlerinde de dünyaya gelebilir :)
o nedenle bende yılın ilk hamiş haberini sizlere vermeyi çok çok istiyorum .
bakalım hayırlısı ?
:ecrin_bebek: :hulya: kaydirigubbakcemile2
deryaberilcim hadi bakalım kolay gelsin:roflol:inşallah hamile kalırsın adetinin 11.13. 15 günlerini sakın kaçırma ben o günler denemiştim ama hala beklemedeyim bugün 4.gün adetim geçikeli...
gunaydın kızlar. bat canım oyle seylerle ugrasacagına al eczaneden bır tane test. yap da ıcın rahatlasın. hem benım oglum nerdeyse 6 aylık oldu daha tekme atmıyor. sımdıden ne tekmesı Allah askına. bu kadar stres yapma canım
jayacım inandığım için değil ama bi denemek istedim moralim falan bozulmadı çünkü olmayacağını biliyordum neyse testialıcam ama iki gün daha sizi meraktan çatlatacağım yamanada dediğim gibi görümcemi istemeye gelecekler yarın akşam hazırlık yapıyoruz en az bende sizler kadar meraklıyım ama şuan vaktim yok bide çocuk kaç aylıkken tekme atmaya başlar merak ettim benim tekme olayına gelince seğirme diyeyim o zaman ya aklım karıştı iyice jayacım ya beni sakinleştirin ne olur ....delikafadulden
Meryem34 : İyi dileklerin için çoookkk teşekkür ederim canım. Doktora gittim 10 gün önce. adet olmamam için hiçbir sebep olmamamasına rağmen bu ay gelmedi.Sanırım bat arkadaşımınki gibi benim yumurtalıklar da tembel. İlaç kullanıyorum olmak için ama daha da tık yok...en son 5 kasımda olmuşum düşünsenize gecikmeyi...2 hafta geciktikten sonra ben de korunmamıza rağmen hamile olduğumu düşünmeye başlamıştım (bu sefer de yaman arkadaşım gibi:))) bütün belirtilerim aynı hamile gibi ama test negatif sinir olmuştum.neyse en azından ben de kazara da olsa hamile olsam kocişimin ne kadar sevineceğini gördüm...o yüzden adet olur olmaz başlayacağız çalışmalara:kedi:
Umarım hepimizin dileği çok beklemeden gerçeklerişir arkadaşlar...
mrb minnozcum h.g aramıza evet bendede var adet düzensizliği ve yumurtalıklarımda tembellik geçtiğimiz ağustos ayında çatlama tedavisi gördüm ilaç kullandım bende ilk seansta çatlama oldu çatlamadan sonra ilk ilişkide hamile kaldım fakat 1.5 aylıkken düşük yaptım şimdi tekrar beklemedeyim kendiliğimden hamile kalmazsam tekrar çatlama tedavisi göreceğim dua et gerek kalmasın umarım senide çok bekletmez meleğin cnm...
[:Saruboceq:
kızlar ısrarlarınıza dayanamadım görümcem dışarda testi alacak bana bakalım hiç ümidim yok ama sizler için yapıcam dua edin pozitif çıksın....
kızlar adetlerim düzensiz pko olduu için biliyorsunuz . ben şimdi yumurtlama günüümü nasıl bilipte 11-19. günler arasını tutturcam ..??? ovülasyon testlerini okudum. onun için her gün test yapmam gerek maşallah pek de pahalılar. 5lisi 30 tlfalan . bana 125li alan lazım denk getirmem için. bi de öyle pskiolojim bozulur . gebelki testleri bile dağıtıyor saolsunlar:)
doktoruma gitsemmi diyorum perşembe günü 3.günolcak ya? yada bu ay 5. gün klomne başlasam , kendim 11-19. güleri saptasam ateşime baksaamm; akıntımı kontrol etsem falan bu ay böyle kendi kendime ayarlasam ..tutarsaaaa tutar tutmazda öbür ay tıpış tıpış doktora :)
ne dersiniz bi kararsızıım . her ay koşarak giderdim doktura bu ay hiç canım almıyor aynı şeyleri duycam diye galiba. isteksizim ..
bana bir tavvsiyeeee.
SELAM ARKADAŞLAAR....
Bende gruba, sizlerin arasına katılmak istiyorum bana da yer açıınn.. Sizlere kısaca kendimden bahsedeyim 25 yaşında 2,5 yıllık evliyim ve özel bi şirkette çalışıyorum. bizde bebiş düşünüyorum aşağı yukarı 1,5-2 ay aydır çalışmalarda bulunuyoruz ama henüz bi sonuç alamadık :) doktorumla görüştüğümde bu iş kek yapmaya benzemez un la yumurtayı karıştırmak gibi bişey değil bu dedii ... ee düşnünce haklı tabii.. zaten ilk korunmasız hamile kalma yüzdemiz %20-25 oranındaymıış.. . yani bende yersiz düşüncelere kapılmışıım.. sizlerde içinizi rahat tutununuz hayırlısıyla inşallah Allah isterse bebişlerimiz olucaakk ... şimdiden paylaşımlar için teşekkür ederim
kızlar testi yaptım maleeesef neeeeggggggaaaaattttiiif moralim çok bozuk umudum bi dahaki aya kaldısenağlama
yaa umutluyuz, olgay nerelerdesınız kızlar yaaaaaa. cıdden merak edıyorum sızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?