Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

selam hanimlar
biz 2 ayin calismalarina basliyoruz insallah. adetim dun bitti.
duzensiz adet goruyorum tahmini donem 8 subat olarak goruyorum.
simdi benim yumurtlama gunum ocak 18 19 gunmu olur?
yoksa daha da erken olabilirmi?
o gunu kacirmak istemiyorum ya.

günaydın kızlarr
napııyonuuzzzzzzzzzz

battt nasıl geçti söz

jaya deryabrl ve diğer hamiş adayları siz nasılsınız

gunaydıııın. bız dun esım ve malum kayınvalıdemle ıstınye parktaydık ve farkında olmadan 6 saat dolasmısız. cok yorgunum ve hala ayaklarımın altı acıyor....
derya o haplardanda kullanma canım. ben hamılelıkten once fx15 dıye bır ılac aldım. ınan bunyem bozuldu ve bıraktım. en guzelı spor ve dıyet. kardesımdede kılo fazlalıgı cok. kac gundur basının etını yıye yıye dun spora yazılmıs. mıllıyete bak bugun. orda nerdeyse 150-160 kılodakılerın 50-60 kıloya ındıklerını gorunce ımkansız dıye bırseyın olmadıgını anlıyor ınsan. ben de bıran once dogurup spora yazılmak ıstıyorum. hamılelıkte acayıp popo yaptım. kocam dalga gecıyor valla.

günaydın arkadaşlar mutlu haftalar hepinize...
benim adetime yaklaşık 4 gün var...kafama takmamaya çalışıyorum hatta hiç düşünmemeye...boshayallersmile bakalım ovulasyon testi işe yarayacak mı...Allahtan hayırlısını diliyorum hepimiz için:Saruboceq:

günaydın kızlarr
napııyonuuzzzzzzzzzz

battt nasıl geçti söz

tünaydın herkese nasılsınız kızlar yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz aramıza...

yamancım söz çok güzel geçti tam salon havası vardı pastalar kesildi oyunlar oynandı süperdi yani sen neler yaptın hafta sonu özledim sizleri yarın kontrolüm var inşallah çatlama olmuştur yaaa çok korkuyorum benim için dua edin kızlar....:Saruboceq:

İİ BARİ EĞLENMİŞİNİZDİR BİRAZ
BENDE CNM YOĞUN Bİ ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUM
BU ARADA BENİM REGL GENE GECİKTİ YA
GEÇEN AY 10 GÜN GECİKMİŞTİ
BU AY DA DÜN GELMELİYDİ HALA YOK YA İYİCE SAPITTI BENİMKİ BU ARALAR :gitme:

günaydın kızlarr
napııyonuuzzzzzzzzzz

battt nasıl geçti söz

iyidir fıstık senden naber... eimin kan tahlili çıkmamış hemşireler biz 3 saat içinde lab. a yetiştiremedik bizim hatamızdan kan pıhltılaştı demişler .bu sabah yine kan verdi. öğleden sonra alıcak. doktora götürecek artık ona göre kararlarımız netleşecek .

walla biliyorumda diyet ve spor yapacak toto yok işteeee... tatlılar çikolatalar fastfoodlar daha güzel geliyor yatıp uyumak:)

canım allah kolaylık versin elin işinde çalışmak çok zor bilirim bende 13 sene çalıştım neyse adetin gecikmesi havalardan olabilirmi çünkü bildiğim kadarıyla siz korunuyodunuz hangi yöntemle korunuyosunuz...

merhaba kızlar nasılsınız kaç gündür nete giremiyorum görümcem doğum yaptı onla ilgileniyorduk hala fırsat bulupta doktora gidemedim ama bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı çift çizgi yani hamileyimmm :CüvCüv: darısı bütün isteyenlerin başına inşallah..doktora gidince hemen alttan muayene ediyorlarmı acaba kızlar bilginiz varmı bu düşüğe sebep olurmu böyle bişey duydumda

evet canim alttan muane ediliyor bende oyle oldu dusuge sebep olmaz bence cunki 4 aya kadar hep attan yapiliyor benim bildigim

mrb meryemcim nasılsın yiğenim nasıl ikinizde iyisiniz inşallah nasıl gidiyo hamişlik aşerme mide bulantısı varmı cnm...

cnm tebrik ederim ne gü<el bu yılın ilk hamişi sensin allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah hadi listedeki kızlar çalışın buna bende dahil....

aleyna_83 tebrikler cnm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…