yaman nasıl bir hikye bu yaaa:) kızım film çeksen 3-5 sezon gider:) ne zaman evlncekler hadi diye okudm... ben de anlatayımmı :) çok heveslendim:)
ben bilecikte çalışıyordum ailem de izmirdeydi. eşi ile facebook ta tanıştık. bir gün bana bir mesaj geldi , sende Galatasaraylısın , evlensek anlaşırız heralde diye :) bende güldüm deli heralde daha görmedi neye benziyorum bilmeden adam evlenmekten bahsediyo falan dedim . dalga geçer gibi mesaj yazdım. derken nasılsa biz yazışmaya başladık. msn de kouştuk. 2-3 gün ben hiç sallamadım kamerayı açtırdı bana yüzümü görmek içi oturdum dizi izledim falan ilgilenmedim. oda içinden engelliyim bari bunu ya kıza bak sallamadı bile beni demiş. sonra nasıl olduysa birden hoş sohbet başladı aramızda. 1 ay sadece telefon-msn ve mesajla görüştük.bi konuşma arasında bana 2 kere ben gelirim 2 kere sen gelirsin sonra ailelere söyleriz nişan falan yapar ertesi seneye de evlenirz işte demişti. 1 ay sonra beni görmeye geldi. 2 hafta sonra tekrar geldi görmeye. sonraki hafta ben gittim ailesiyle de tanıştım hatta onlard kaldım ilk gidişte... anesi beni çok sevdi ve hemen söz yüzüğü takmamızı istedi. gittik yüüzk aldık annesi takdı yüzükleri sözlendik daha bzimkiler bilmeden :) sonraki hafta ben yin geldim dayanamadım :) o gün istanbula geldiğimde ir iş teklifi aldım ve hemen görüşmeye çaırdılar hazır istanbuldayım deyip gittim. işi kabul ettm ama patrona durumu anlattım bzi daha aileme söylemedik en azından anlatıp nişan falan yapana kadar beklemem gerek çalışmak için dedim. tarih 25 haziran falandı. temmuz sonu gelicem çalışmaya söz dedim . patron güldü daha annene anlatcaksın kabul edecekler nişan falan ben pek sana ümit bağlamayayım bari dedi:)
ben hemmen annemlere yazlığa anlatmaya giitim . ben anlatırken eşim yola çıkmış geliyordu . ne olursa olsun ailem izin vermesede tanışmaya gelecekti. ailem tamam dedi gelsin dedi. geldi tanıştı ailemle sonra birlikte tatile gittik onun ailesiyle 2 gün tatil yaptık sonra bizimkilerle o 3 gün tatil yaptı birlikte. ben temmuzda istanbula geldim onlarda kalmaya başladım. 4 ağustosta işe başladım. 9 ağustosta nişan yaptık hep birlikte izmire gittik. 25 ekimde de evlendim yine izmirde:) tanışmamızla düğünümüzün arasında tam 6 ay var:) böyle işteeeeee
nasıl ??:) iy ki o gün mesajına cevap vermişim . kocişimi çok seviyorummm
günaydın bayanlar...
Benimde eşimle tanışmam değilde sevgili olma aşamamız ilginçti..üniversitede aynı sınıftaydık 1. Sınıfta çok samimi olmasakta bir arkadaşlık ilişkimiz vardı 2. Sınıfta 5 6 kişilik bir grup olarak çok samimi olduk nereye gitsek hep beraberdik 2 erkek 4 kız olarak özellikle ben eşim ve 1 kız ve diğer erkek arkadaşla dördümüz hiç ayrtılmıyorduk ama aramızdaki ilişki gerçekten arkadaşlık ilşikisiydi hatta hoşlandığım biri vardı eşime onu filan anlatıyordum ona kız bulmaya çalışıyordum!!!
Sonra diğer sınıf arkadaşlarımız bizi birbirimize yakıştırmaya başladı bizimde aramızda bu tarz bir şaka başladı işte mesajlarında annemimde sana selamı var gelinime selam söyle diyor filan yazıyordu
birgün sınıfça pikniğe gittik 2. Sınıfın son günleriydi bizi zorla elele tutuşturdular resim çektiler( o resim hala bende:))
o elele tutuşmamız son damla oldu ve sanırım ikimizde o anda aramızdaki şeyin sadece arkadaşlık olmadığını anladık
ben baya kırmızı olmuştum o sıra:)
ve o günün sonunda önce kendime sonra da bizim kızlara itiraf ettim aşkımı ben aşık oldum galiba dedim onlarda önce bir şaşırdı ama sonra birbirimize çok uygun olduğumuzu söylediler..
O akşam da eşimden bir itiraf mesajı aldım..:)
ertesi gün biz artık arkadaş değil iki sevgiliydik:)
bir yıl çıktık
3.sınıfın yazındada nişanlandık
şimdide çok şükür 2 senelik evliyiz o şimdi asker 10 günü kaldı ve onu çok özledim hiç bu kadar ayrı kalmamıştık
döner dönmez de bebiş istiyoruz allahın izniyle...
Böyle işte sabah sabah kafanızı şişirdim..
gunaydın kızlar, dun oglusumu gordum ama bıraz naz yaptı bıze. Hıkayeler super. Derya senın hıkaye ozelle ılgınc yanı. Benımkıde ılgınc ama kısaca anlatıcam.
Esımın amcasının kızıyla kankaydım , aynı ısyerınde calısıyorduk.esımın alt katta oturan amcasının oglu vefat etmıstı ve arkadasımla onlara gıttık.ılk o gun tanıstık.ben esımle tanıstıgımda hayatında bırı vardı ve bana karsı hıcbırsey hıssetmıyordu. Sadece hoslanmıs. 2 hafta cıktık. Evıne cagırınca tel.da tartıstık ve 7 ay hıc gorusmedık. O ıkı haftada da zaten ben arardım ve konusacak bısey bıle bulamazdık.
Gorusmedıgımız o 7 ay boyunca hırs yaptım. Kendımı degıstırdım. Bıraz bakım. 7 ay sonra arkadasımın yardımıyla yıne bıraraya geldık. Tabı karsısına cıktıgımda cok sey degısmıstı. Ben her konuda degısmıstım.
Artık o bana aramıyorum dıye soylenıyordu ama o kadın hala hayatındaydı. Sonra ondan da kurtulmayı basardık. Onran sonrası malum. Ama bu seferde evlenmekten cekınıyordu. Evlılık ıcın ıkna eden de ben oldum. Sımdı keske daha erken evlenseydık dıyor. Bebek ıcın de ılk basta tereddut ettı. Sımdı benden daha hevesle beklıyor. Yanı benım kocam benı cok yıprattı ama su ankı sevgısı herseye bedel. Sımdı bılıyorum kı, benımle konusmaktan bıle sıkılan o adam, sevdıgını soyletemedıgım o adam, (sımdı her an soyluyor) ben onu bıraksam o asla vazgecmez. Bu yuzden cok degerlı . Emek harcandıgı ıcın onemlı
günaydın bayanlar...
benimde eşimle tanışmam değilde sevgili olma aşamamız ilginçti..üniversitede aynı sınıftaydık 1. sınıfta çok samimi olmasakta bir arkadaşlık ilişkimiz vardı 2. sınıfta 5 6 kişilik bir grup olarak çok samimi olduk nereye gitsek hep beraberdik 2 erkek 4 kız olarak özellikle ben eşim ve 1 kız ve diğer erkek arkadaşla dördümüz hiç ayrtılmıyorduk ama aramızdaki ilişki gerçekten arkadaşlık ilşikisiydi hatta hoşlandığım biri vardı eşime onu filan anlatıyordum ona kız bulmaya çalışıyordum!!!
sonra diğer sınıf arkadaşlarımız bizi birbirimize yakıştırmaya başladı bizimde aramızda bu tarz bir şaka başladı işte mesajlarında annemimde sana selamı var gelinime selam söyle diyor filan yazıyordu
birgün sınıfça pikniğe gittik 2. sınıfın son günleriydi bizi zorla elele tutuşturdular resim çektiler( o resim hala bende:))
o elele tutuşmamız son damla oldu ve sanırım ikimizde o anda aramızdaki şeyin sadece arkadaşlık olmadığını anladık
ben baya kırmızı olmuştum o sıra:)
ve o günün sonunda önce kendime sonra da bizim kızlara itiraF ETTim aşkımı ben aşık oldum galiba dedim onlarda önce bir şaşırdı ama sonra birbirimize çok uygun olduğumuzu söylediler..
o akşam da eşimden bir itiraf mesajı aldım..:)
ertesi gün biz artık arkadaş değil iki sevgiliydik:)
bir yıl çıktık
3.sınıfın yazındada nişanlandık
şimdide çok şükür 2 senelik evliyiz o şimdi asker 10 günü kaldı ve onu çok özledim hiç bu kadar ayrı kalmamıştık
döner dönmez de bebiş istiyoruz allahın izniyle...
böyle işte sabah sabah kafanızı şişirdim..
gunaydın kızlar, dun oglusumu gordum ama bıraz naz yaptı bıze. hıkayeler super. derya senın hıkaye ozelle ılgınc yanı. benımkıde ılgınc ama kısaca anlatıcam.
esımın amcasının kızıyla kankaydım , aynı ısyerınde calısıyorduk.esımın alt katta oturan amcasının oglu vefat etmıstı ve arkadasımla onlara gıttık.ılk o gun tanıstık.ben esımle tanıstıgımda hayatında bırı vardı ve bana karsı hıcbırsey hıssetmıyordu. sadece hoslanmıs. 2 hafta cıktık. evıne cagırınca tel.da tartıstık ve 7 ay hıc gorusmedık. o ıkı haftada da zaten ben arardım ve konusacak bısey bıle bulamazdık.
gorusmedıgımız o 7 ay boyunca hırs yaptım. kendımı degıstırdım. bıraz bakım. 7 ay sonra arkadasımın yardımıyla yıne bıraraya geldık. tabı karsısına cıktıgımda cok sey degısmıstı. ben her konuda degısmıstım.
artık o bana aramıyorum dıye soylenıyordu ama o kadın hala hayatındaydı. sonra ondan da kurtulmayı basardık. onran sonrası malum. ama bu seferde evlenmekten cekınıyordu. evlılık ıcın ıkna eden de ben oldum. sımdı keske daha erken evlenseydık dıyor. bebek ıcın de ılk basta tereddut ettı. sımdı benden daha hevesle beklıyor. yanı benım kocam benı cok yıprattı ama su ankı sevgısı herseye bedel. sımdı bılıyorum kı, benımle konusmaktan bıle sıkılan o adam, sevdıgını soyletemedıgım o adam, (sımdı her an soyluyor) ben onu bıraksam o asla vazgecmez. bu yuzden cok degerlı . emek harcandıgı ıcın onemlı
Bende varım kızlarrrr.. 2yıllık evliyim. Geçen ay başladık çalışmalara. Ancak yumurtlama günümde 1 kez beraber olabildik. Eşim daha sonra yurtdışına çıktı. Adetim 2 gün gecikti. Dün test yaptım nagatif. Ocak 6 yani adet günüm ama olmadım. İlk aydan olabileceğini sanmıyorum ama adetim hiç şaşmaz anlamadım, belkide psikolojik. Doktorum yumurtalıklarımın çok hızlı çalıştığını çabucak gebe kalabileceğimi söylemişti. Bakalım kızlar. İnşallah hepimiz en kısa ve en doğru zamanda sağlıkla sahip oluruz tatlı meleklerimizee...
cnm bazen adet gecikmesinde hemen çıkmayabilir. benimde ilk gecikmemde çıkmadı kanda çıkmıştı ama. hafta sonuda gelmezse bence kan testi yaptır. inşallah hamilesindir canım...:dance:
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?