Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım iyi akşamlar bebiş 24 haftalık teyzesi erkek darısı başına artık umarım en kısa zamanda bebişime bir tane daha kardeş gelir senden :)

aayyyy inşallah canım ya dua et olurmu hamilelerin duası kabul olurmuş maşallah maşallah :teytey:tosun geliyor ha ne güzel hihoyyytrabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin inşallah cnm benim iyi geceler....

AAA EVET CANNIM YAAAA... naberrrrr sen ne durumdasınn????benn ara verdim hamile kalamadım diye gerilmiştim...epey sürdü tedavi sonra doktor değiştirdim . eşimin sperm sayısı düşük çıktı şimdi onla uğraşıyoruz..galiba mikroenjeksiyon olcak . .beklemedeyiz...

walla çalışmaları sürdürdüm canım 16.gün çatlamaın olduğunu şu parmak arasında uzayan akıntıdan anladım...o gün,önceki gün ve ertesi gün çalıştık .... 2 gündür kasıklarımda acayip batmalar var üşüttümmüüü döllenme oldu onu mu issediyorum bilmiyorummm belimde de dehşet ağrı varrrr .....bakalım beklicezzzbugün 20. gün...testi 32. gün falan yapıyyım demi ???? 16 . gün çatladığına göre 30 gün sonra adet olcam galibaaa. çatlamadan 16 gü sonra diyrolar yaa hamilelik belli olmasınnı 32 oluyor???

GÜnaydın hanımlar
bat nasılsın allah tez zamanda bır melek gÖndersın sanada cnm
jayacım nasılsın nasıl keyıfler
derya kuzum sen nasılsın ÇalıŞmalara devammı
umutluyuz cnm nasıl geÇıyo hayat
meryevemcım ınŞallah sende ıyısındır
ve dıĞer arkadaŞlar hepınızıe bebıŞlı gÜzel haftalar dılerım
Şımdılık ben harıÇ = )

gunaydın kızlaaaar. hannemmm canım yaa sen zaten aramızdasın. ınsallah kıst kalmamıstır da en kısa zamanda guzel haberlerını alırız. umıdını de yıtırme bakarsın esle ılgılı sıran cabul gelır. ınan cok ıstıyorum yaa. burdakılerın hepsı (yaman da dahıl) en kısa zamanda hamıle kalırsınız ınsallah.
umutluyuz calısıyorsun degılmı. subatın sonunda ızne ayrılmamız lazım dıye bılıyorum. sankı zaman gecmıyor yaa.
derya canım resımdekı sensın sanırım. yuzun cok guzel. Allah bahtını da guzel yazsın.hayırlısıyla bebegın gelsın artık..
bat, meryem sızın nasıl gıdıyor..

ben dun cok yoruldum ve sabaha kadar da uyuyamadım. uykum var yaaaaa . bu arada olgay artık gelmıyor. ınsallah bebısı ıyıdır

walla ben o uzayan akıntıyı 16. gün gördüm... 15-16-17 boş geçirmedik:) dün de 20. gündü ve inanılmaz derecede kasıklarımda ağrı oldu... çok fena kasık ve bel ağrım var... sanki gaz sancısı gibi bir batma ve rahatsızlık var. tuvalete çıkıyorum genede fark etmiyor. belim hele ikiye ayrılacak gibi. . . bakalım 32. günde test yapcam :)) öyle yapıyıım demi...

evet jaya cım ...resimdeki benim :) son halim :) güzelmi ? bependiğine güzel dilekler ilettiğine çok sevindim. teşekkür ederim... inşallah gelir walla bekliyorum ben :.) ne zaman istiyorsa gelsin meleğim :)
ne komik geliyor biliyormusunuz 2 hafta önce sperm azlığından ağlamaktan mafolmuş vaziyetteydim ümidim kalmamıştı...ama şimdi tst yanlıştır diyorum hormonları normal çıktı kocişimin diyorum ve kasıklarımdaki bu anlamsız ağrıyı döllenmeye bile yoruyorum... bakalım ne çıkacak :) dün umudu kesmişken bugün hamile kalmış olbilirmiyim acaba diye ümitleniyorummmm

günaydın yamancım ben yine grip oldum ya bu sene kaçıncı hiç böyle olmadım korkmaya başladım açıkçası inşallah canım ya komik gelecek belki ama deryadaki o belirtiler bendede var bel ağrısı hariç bu kadar çabuk belirti olması normalmi acaba ve benim göğüs uçlarımda acıyo inşallah bebiştir ya yamancım sende bi başlasan çalışmalara topik bayram edicek valla..

sağol jayacım ben yine hastayım ama çalışmara devam ediyoruz sen nasılsın nasıl gidiyo hayat....

tünaydın deryacım jayaya katılıyorum çok güzel bir yüzün var çok güzelsin allah bahtınıda güzel etsin en kısa zamanda meleğine kavuştursun biz seninle aynımıyız ne senin adet zamanın hangigündü cnm....

bu kadar destek veriyorum ama bi ben kaldım dimiiii
rabbim her isteyene versin inşallah ama sanırım ben yaza düşüncemm

evet yaman ya bi sen kaldın neyse yaza ne kaldı şurda zaman öyle çabucak geçiyoki anlamıyorum bile hakkında hayırlısı ben bütün evi kaldırdım temizlik yapıyorum daha bir sürü işim var ama şimdiden çok yoruldum inşallah çabucak bitiririm sen ne yapıyosun
işlerin nasıl gidiyo umarım iyidir...kafamçokkarıştı

kolay gelsin sana bu arada geçmiş olsun gene grip mi oldun
dikkat et kendine çok yorma kendini
bende iyim çok şükürrrrr

kolay gelsin sana bu arada geçmiş olsun gene grip mi oldun
dikkat et kendine çok yorma kendini
bende iyim çok şükürrrrr

sağol cnm valla bittim salonun dekorasyonun değiştireyim dedim ama hoşuma gitmedi bi daha düzelttim öldüm anlayacağın grip meseleseni hiç anlamış değilim bu yaşıma geldim ya bir kere ya iki kere grip geçirdim ama bu sene hep gripim neyse inşallah altından kötü bişey çıkmaz:enbuyukkk:

deryacım haklısın valla. Allahım o kadar buyukkı ınsana en umıtsız anında cok guzel ısıklar verıyor. ınsallah guzel haberlerle tamamlayacagız bu durumu.
bat gecmıs olsun canım. dıkkat et kendıne. dılerım sen de guzel haberı verırsın
yaa hakıkaten burcu yok ortalarda. yıne sessızlıge burundu.
ben yamandan umıdı kestım kızlar. onun hamıle kalmaya hııııc nıyetı yok bence. o yuzden ınsallah kazara hamıle kalır da gorururm onu. keske daha once yapsaydım dedıgını duymak ıcın sabırsızlanıyorum.
kocamı ozledımmmmmmm

AMANINNNN ohaoldumsmile DURUN KIZLAR YA SİZ Bİ HAMİŞ KALIN DA BENDE KALIRIM SONAAA HADE SIKI ÇALIŞIN SİZ BAKEMM
JAYACIM SENİN MİNİK NASIL KAÇ AY OLDU TAMM

***benim göğüs uçlarında bir acı yok ama bel ağrım berbat valla ikiye bölüncem sanki ve inanılmaz keyifsizm ve sürekli uyku modundayım eve gidip yatıp miskinlik etmek istiyorum işe veremiyorum kendimiiiiiii*** saol canım yüüzme söylediklerin için :) allah inşallah bana da hayalini kurduğum bir beiş verir de yüzüm daha çok güler...canım benim son adetim 29 aralıkta oldu. bu ay klomen kullandım. 16. günde çatlama oldu gibi hissetim yanılmadımsa ; o nedenle kırmızıyı 29 ocakta bekliyorum. gelmezse 2-3 gün beklicem test yapcam . çünkü çatlamadan 2 hafta sonra belli oluyormuş yaaa 16. gün çatlama oldu ; 2 hafta ekle 32.gün falan edicek max. ..bakalım ...kısmettt senin daha sorna galiba 3 şubat demişinn..

bencede amma aır kanlılık nazlılık ettin...ne bekliyorsun sen bi çalışmalara başla hatın bu kek değilki hadi yapaım deyince yapılıp pişirilmiyo bak millet ne kadar amandır yapıyo olmuyorrr huuuuuuuuuuuuu sana diyoruz yaman hatunnnnn

öyle walla tatlım eskiden miş heralde zırt diye ilk geceden hamile kalmak ; filmlerde öyle hamile kalıp aldırma çalışması yapmak zorla evlenmek vs. şimdi yokk öyle hemen hamile kalanlar mucizeeee... hep yediklerimizden horonlu hormonlu yediğimiz herşey dengelerimizi bozuyor kimyamızı değiştiriyor...

AMANINNNN ohaoldumsmile DURUN KIZLAR YA SİZ Bİ HAMİŞ KALIN DA BENDE KALIRIM SONAAA HADE SIKI ÇALIŞIN SİZ BAKEMM
JAYACIM SENİN MİNİK NASIL KAÇ AY OLDU TAMM

yaa tabi canım biz kobaydıkkkkkkkkk çabuk başla çalışmalaraa...kızım dene deneeeee ; olmazsa zevk hanesine ; olursa mutluluk hanesine yazcaksınnnnnn opuyorumnanaktan

deryacım bende klomen kullandım çatlama tedavisi gördüm birde sen görmedinmi benim ilk seansta
10mm.lik bir yumurta oluşmuş bir gün arayla tekrar gittim ikincisinde çatlama olmuş yumurtamda 23mm olmuş geçen perşembe gittim doktora cuma ve pazar mutlaka ilişki olsun dedi ondan sonra istediğiniz zaman olabilir dedi doktorum benim gelecek olan adet tarihim evet 3 şubat ama inşallah gelmez ve meleğim benimle olur benimde kasıklarım acayip batıyo ya duramıyorum cnm inş senin kırmızıların gelmez...

JAYACIM GÜZEL DıLEKLERıN ıÇıN ÇOK SAĞOL CNM YA ıNŞ KIRMIZILAR GELMEZ BU AY...
bu arada yaman için söylediklerine katılıyorum inş kazara hamiş kalır...

merhabalar bende 7 aylık evliyim bizde daha yeni karar verdik bebiş yapmaya bakalım hayırlısızemuszemus

hoşgeldin aramıza sakarya09 hayırlısı olsun ama daha çok yenisin be güzelim evliliğini yaşasaydın ama yaş unsuru varsa tabi senin bileceğin bişey tekrar hayırlısı olsun hakkında inş en kısa zamandasende hami kalırsın...

slm kızlarrr...uzun aradan sonra artık aktif olarak katılabileceğim aranıza..kocayı ikna ettim bu akşamdan itibaren biz de başlıyoruz çalışmalara. bu ayki yumurtlamayı kaçırmış olabilirim ama bakalım artık kısmettttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…