Kın tutmakta Çok zor oluyo aynı ev ıÇınde dımı yaaaa off erkek mılletı ıŞte
ya evde bilgisayar olmaması ne güzel bişey haa kıymetini bil.akşamları ne güzel kocişinle birbirinize vakit ayırabiliyosunuzdur. hııı anladım hatun sen ondan daha çocuk istemiyorum deyip duruyosunnn zira keyfin yerinde anlaşılan kaydirigubbakcemile3
yok kızlar hala düzelmedi...siz bakmayın biz böyle uzatırız.benim koca aksi biraz.tam yola gelebilmesi için 4-5 güne ihtiyacım oluyo.sonra pes edip kuzu gibi oluyo bi süre.yaklaşık beni 3 ay idare ediyo bu kuzuluk:)))garip bi ilişki ama napalım çok aksi yaaaaaaa
kızlar ben bu haberleri kesinlikle kıyamet alameti olarak görüyorum yaa.baksanıza herkes ne kadar kolay adam öldürebiliyo, başkasına zarar verebiliyo.özellikle annelik ne kadar kutsalken düştüğü durumlara bakın.çok kötü sonumuz çokkkk
ben çok kinciyimdir zaten.unutamam asla.bazı şeyleri gözardı ederim zamanla ama unutamam. umarım aranızda benm gibi olan biri yoktur.çok kötü birşey bu yaa...yıllar önce sinirle de olsa söylediği sözler hala aklımdadır mesela.böyle küsken de yaptığı herşey gelir aklıma daha da sinirlenirim:))))
ee yamancım beni boşver.seni akşam hiç görmüyorum burlarda. sadece işten mi giriyorsun buraya??
ya evde bilgisayar olmaması ne güzel bişey haa kıymetini bil.akşamları ne güzel kocişinle birbirinize vakit ayırabiliyosunuzdur. hııı anladım hatun sen ondan daha çocuk istemiyorum deyip duruyosunnn zira keyfin yerinde anlaşılan kaydirigubbakcemile3
ah canıımm.çok geçmiş yaa. geçen yıl bi kuaföre gitmiştim kadın kuaför kocasının yanında ben bu işi öğrencem diye gide gele kapmış valla ikisi birlikte çalıştırıyolardı dükkanı. ne güzel çocuk da yapmış kadın yanlarında büyüyüp gidiyomuş:)))yaptığın işten çok keyif almıyorsan sana tavsiye.hem kocanla vakit geçirirsin hem de kendi işinin patronu olursun guclubacismile
haklısın yamancım yanı evin içinde kin tutmak küs durmak çok kötü bişey rabbim hiç bir evliyi küs bırakmasın..Kİn tutmakta Çok zor oluyo aynı ev İÇİnde dİmİ yaaaa off erkek mİlletİ İŞte
yamancım eşin baya geç geliyomuş senin nasılda özlüyorsundur kimbilir ama özlemek çok güzel bi duygu benim eşim 6.30da evde ama o gelene kadar çok özlüyorum akşam olmak bilmiyo...AH BE GÜZELİM HAKLISINDA KOCAM KUAFÖR AKŞAM 10 DAN ÖNCE GELMİYO :çok üzgünüm: PC OLSA NE YAZAR VAKİT YOKKİ PC OYNAMAYA :gitme:
gunaydin kizlar nasilsiniz keyifler nasill...ben evdeyimm dun doktora gitmistimm bana rapor yazdi evde yat dinlen dedii bebisim iyiydi allaha sukurr bol bol su ic dediii ama ben cok tuvalete gidiyom su icinceee yaaa uff iccem mecbur artikk. haftaya yine doktora gidicem 12 hafta icin.benden bu kadar bu aralar sizlerleyimm yazarin insallah bol boll simdi yeni kalktim karnimda cokk acikti ben az frindan simit alip gelecemmm bebisimi ve kendimi doyuriyim karni ac olan varsa davet edebilirimmm ama menude simitt ve kahvaltii varr optumm hepinizi guununuzz istediginiz gibi gecer insallahh....
offff offff hava kapalı ruhum daraldı dışarı çıkamıyom kimse yok apartmanda yalnızım yalnızlığı hiç sevmiyorum offfffffff
offff offff hava kapalı ruhum daraldı dışarı çıkamıyom kimse yok apartmanda yalnızım yalnızlığı hiç sevmiyorum offfffffff
slm kızlar nasılsınız evet havalar çok kötü benimde ruhum daralıyo ve bugün inanılmaz kasık ağrılarım var ve batmalar ne oluyo bana ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?