herkese gunaydın kızlar. meryemcım 3.aydan ıtırabren ıkılı tarama testı yapılıyor.4.aydan ıtıbaren de uclu tarama testı yapılıyor. ama doktor bıze ıkıncı testte sorun cıkmadıysa ucuncuye gerek yok demıstı ve yaptırmadık. aslında keske yaptırsaydık. yurtsdısında doktorlar douma kadar sadece 3 kere ultrasona sokuyormus. burda her ay gırıyoruz valla. senın kac haftalık oldu sımdı. yakında cınsıyetı de bellı olur.
batcım yaa bız ısme cok onceden karar vermıstık ama yıne de emın olamıyordum. esımın arkadasının adı da yusuf ve ona esımın dogumgununde demıstım oglum olursa adasın olacak dıye. cunku esımın en yakın arkadası.
deryacım bence normal yoldan hamıle kalamayacaksın dıye bısey yok anlattıklarından anladıgım kadarıyla. o yuzden once bundan emın ol. tup bebek en son dusunecegın sey olsun. maddı manevı kendını yıpratma. once bır netlestır durumunu. ondan sonra baska yol olmadıgına emın olursan bız de sana ıyı doktorlar bulman ıcın yardımcı oluruz. sakın pesetme ve umıdını kaybetme. kımsenın soyledıklerıne de kafanı takıp canını sıkma.
kız yaman , hayırsız yaman napıyonnn. mınoz hayırdır fıstık nıye keyıfsızsın.
deryacım bence de akışına bırakmak en mantıklısı görünüyo şimdilik.kafanı dinle rahatla acele etme biran önce olsun diye.o kendi keyfi çatınca gelir nasılsa.iyi gecelerrrr herkese bayanlarr
neden keyfin yok minozcum hayırdır ne oldu...
deryacım hadi hayırlısı canım en azından o kadının dedikleri doğru çıkmadı fiyat öğrendiğiniz iyi olmuş ona göre haraket edersiniz ama benim bir türlü anlayamadığım birşey var sen hiç normal yolla denedinmi yada şöyle sorayım bi rahatsızlığınmı var daha öncede sormuş olabilirim çok unutkanımda kusuruma bakma canım senin daha günün gelmediki belki vardır hamilelik benin bi arkadaşım tam biayı dolduğunda gitmişti gebelik yok olsada şimdi görünmez demiştidoktor ama onun geç döllenme olmuş belkiseninde öyledir belki milyonlarca spermin içinden biri tutunmuştur çatlamış yumurtana ahhh inşallah ya ben senin adına çok umutluyum nedense ama yinede herşeyin hayırlısı sen nasıl rahatsan öyle devam et canım ya bende örgüörmek istiyorum ama yalnız canım istemiyor eşimde şekerleme yapıyo iyice sıkıntı bastı neyse canım seninde canını sıkmayayım iyi geceler....
günaydın kızlar yazıma şu cümlelerle başlamak istiyorum
çaresizlik tuzağına düşme herzaman bir umut ışığı olduğunu aklından çıkarma
deryacım rabbim öyle büyükkü hiç ummadık anda süpriz olabiliyo.
bi arkadaşım yeni evliydi şiddetli karın ağrısıyla dr a gitti hamile çıktı
örnekler çoğaltılabilir.yani diyeceim şu ki hemen tüp bebek düşünmeyin ne kadar oldu evleneli yada düşük varmıydı sende kusura bakma ama unutuyorum bende.yani çok fazla ilaç alma vucuduna.tabi tıbbın yardımıda büyük ama kaç aydır deniyonuz.allah tez zamanda verir umarım
battttt nbr şekerim
listedekiler hakkaten kaybolmaya başladı
jaya tatlı göbüşlüüü nbr
ve diğer arkadaşlar güzel bi gün diliyorum hepinizeee
herkese gunaydın kızlar. meryemcım 3.aydan ıtırabren ıkılı tarama testı yapılıyor.4.aydan ıtıbaren de uclu tarama testı yapılıyor. ama doktor bıze ıkıncı testte sorun cıkmadıysa ucuncuye gerek yok demıstı ve yaptırmadık. aslında keske yaptırsaydık. yurtsdısında doktorlar douma kadar sadece 3 kere ultrasona sokuyormus. burda her ay gırıyoruz valla. senın kac haftalık oldu sımdı. yakında cınsıyetı de bellı olur.
batcım yaa bız ısme cok onceden karar vermıstık ama yıne de emın olamıyordum. esımın arkadasının adı da yusuf ve ona esımın dogumgununde demıstım oglum olursa adasın olacak dıye. cunku esımın en yakın arkadası.
deryacım bence normal yoldan hamıle kalamayacaksın dıye bısey yok anlattıklarından anladıgım kadarıyla. o yuzden once bundan emın ol. tup bebek en son dusunecegın sey olsun. maddı manevı kendını yıpratma. once bır netlestır durumunu. ondan sonra baska yol olmadıgına emın olursan bız de sana ıyı doktorlar bulman ıcın yardımcı oluruz. sakın pesetme ve umıdını kaybetme. kımsenın soyledıklerıne de kafanı takıp canını sıkma.
kız yaman , hayırsız yaman napıyonnn. mınoz hayırdır fıstık nıye keyıfsızsın.
Slm kızlar bende daha Önce Üye oldum ama yenİ yazmak kısmet oldu. Bende 3 aylık evlİyİm. Benİm koca Çok Çocuk dÜŞkÜnÜ İlla bebek İlla bebek dİyor :) bakalım rabbİm hayırlısını versİn
günaydın kızlarrr!!! bana gün daha yeni ayıyor:)))tembellik yapıyorum iyice...
salihacım hoşgeldin aramıza umarım en kısa zamanda hamiş haberlerini alırız.
kızlar keyfim yok çünkü kocişle aram bozukkk.hiçbirşey olmamış gibi davranıyo ama çok kızdım. ben bu işin de bi sorumluluk olduğuna inanıyorum.daha çocuğu yapma aşamasında çuvallayan adam yarın çocuğumuz olduğunda hiçbir sorumluluğunu alamaz gibi genelleme yapıyor insan. neysee sizin de canınızı sıkmayayım derdimle.ben umudu kestim şimdilik.ne zaman keyfi çatarsa beyfendinin o zaman yapcaz artık.
size mutluluklarla dolu güzel bir gün diliyorummmmmmmmm
yamancım kızma yaa. Sakasına takılayım dedım ama sınırlendırdım galıba.
yamancım teşükkür ederim bizimle bu bilgileri paylaştığın için minozcum inşallah geçer kırgınlık oldumu karı koca arasında herşeye yansıyor bu oturup konuşmayı denedinmi hiç eşinle...
yamancım sağol bilgileri bizimle paylaştığın için.
evet batcım kırgınım açıkçası biraz ondan kafama takılıyo.geçer 1-2 güne bakalım hayırlısı.
günaydın kızlarrr!!! bana gün daha yeni ayıyor:)))tembellik yapıyorum iyice...
salihacım hoşgeldin aramıza umarım en kısa zamanda hamiş haberlerini alırız.
kızlar keyfim yok çünkü kocişle aram bozukkk.hiçbirşey olmamış gibi davranıyo ama çok kızdım. ben bu işin de bi sorumluluk olduğuna inanıyorum.daha çocuğu yapma aşamasında çuvallayan adam yarın çocuğumuz olduğunda hiçbir sorumluluğunu alamaz gibi genelleme yapıyor insan. neysee sizin de canınızı sıkmayayım derdimle.ben umudu kestim şimdilik.ne zaman keyfi çatarsa beyfendinin o zaman yapcaz artık.
size mutluluklarla dolu güzel bir gün diliyorummmmmmmmm
ben kaçırdım kim kime kızdı neden kızdı ne oldu ??yok cnm ya bende şakasına takılıyorum kızmadım yoksaaa
yani bak aklın yolu bir :)uzme kendını sakın. karıkoca arasında tartısma hep olur. ben esımle her gun tartısıyorum. daha ıkı gun once ızne ayrılınca bebegıme alısverıs yapıcam dıyorum. sen gıder alırsın benı karıstırma dıyor. ılgısız adam ıste. erkekler bızım kadar dusuncelı degıl malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?