Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bat canimm hamilelik belirtileri olmasinn insallahda oyledir hadi azda kaldii ogrenmeye senin icin zaman gecmek bilmiyordur simdi anliyorum senii..ama pazartesi yapsan cikar bence testte silikte olsa cikar ama sen yinede beklemek istersen beklee

Ayyyy hadİ hayırlısı bat İnŞallah pazartesİ bİ sÜprİzİn olur bİzeee

kızlar inşallah ya günler hiç geçmek bilmiyor geçen ay adetim geçikince bi test almıştım hala duruyor zor duruyorum inanırmısınız yapmamak için ama yapmayacağım negatif çıkarsa çok üzülürüm pazartesi belki kan testi yaptırırım daha önce hiç yaptırmadım sol kasığım çok fena ya beni rahatsız ediyo göğüslerimin ucu çok acıyo benim için dua edin ne olur hamile olmuş olayım...

ay ilk seferinde de göğüs acısından bahsetmiştinnnn!!!!hadi hayırlısı canım yaaa..inşallah tutmuştur!!! belirtiler öyle görünüyoooo:teytey:

Inşallah cnm ya inşallah bi melek vardır
hadi hayırlısı ama yoksa da çok üzme kendini emi
iyi akşamlar hepinize
hep mutlu oluuunn

bat cım ınsallah koca gobeklıler kervanına katılırsın. guzel haberını beklıyoruz.
yaa kızlar cok uykum var ve bırkac gundur cok bıtkınıımmmmmm

kızlar çok sağolun inşallah dualarınızı eksik etmeyin olurmu yamancım yoksa üzüleceğim ya çok umutluyum bu ay ama yoksada ne yapalım kaderim böyleymiş deyip başka umutlara bakıcam veren allah alan allah o vereceği zamanı bizden iyi bilir hayırlısını versin hepimizi için kızlar yamancım iyiakşamlar fıstık sende hep mutlu ol minozcum nbr meryem çıktı galiba..

bat cım ınsallah koca gobeklıler kervanına katılırsın. guzel haberını beklıyoruz.
yaa kızlar cok uykum var ve bırkac gundur cok bıtkınıımmmmmm

sağol jayacım inşallah ya günüm bi gelse hayırlısıyla sabırsızlıkla bekliyorum size müjdeli haberi vereceğim günü neden bitkinsin canım ya çokmu yoruyolar seni iş yerinde nerdesin sen şimdi evdemisin

bat canim burdayimm ama kocis isten gelicek yemek yapiyorum canimm hadi gel bana yemege optum canim

ısdeyım canım. sabah 6 da uyanıyorum. kocamı gonderdıkten sonra 7.15 gıbı tekrar yatıyorum. 8 de kalkıp 8.15 gıbı evden cıkıyorum. aksam da 9 da evdeyım. yemektı caydı yatmamız 12 yı bazen 1 ı buluyor. yanı normal bır ınsan bıle dayanamazken ben kendıme sasıyorum. son gunlerde bu saatlerde boyle bıtkın dusuyorum canım

bat canim burdayimm ama kocis isten gelicek yemek yapiyorum canimm hadi gel bana yemege optum canim

ah canım çok sağol gelmiş kadar oldum valla keşke yakın olsakta hepimiz birbirimizi yakında tanıma fırsatı bulurduk benim kocam gelir birazdan bende yemek hazırlıyorum boş kaldıkça bakıyorum topiğe....opuyorumnanaktan

meryemcım ne yemek yapıyorsun bakayım. hıc demıyor arkadasım hamıle onu da cagırayım . alacagın olsun senın

jayacım kaynanan hiçmi yardım etmiyor hani kızım sen hamilesin bırak ben yapayım hiç demiyormu sanada yazık ya gündüz elin işiyle uğraş bide akşam eve gel evde iş yap valla helal olsun sana iyi dayanıyorsun başkası olsa senin yerinde çoktan isyan bayraklarını çekmişti valla bravo sana...delikafadulden

kızlar ya değişik hamur işi veya yemek tarifi bilen varmı yazsanıza ve en çok hangi yemekleri yemeyi seversiniz..

canım hakkını yemeyeyım. kaynanam ev ıslerı konusunda bana pek ıs bırakmıyor. zaten vaktım de olmuyor. aksam 9 dan sonra ıs yapamayacagıma gore. hem yemek ve cayla zaman gecıyor.sadece masa kurmak,bulasık ve cay ısıne bakıyorum.

canım ben ılk defa evlendıkten sonra yaptım ve esım bayılıyor. elde hamur acarak kayserı mantısı........
ama bu saatten sonra zor. cunku 3 saat suruyor yapmak. tadına da doyulmuyor. ızne ayrılayım yapıcam yıne kocama

yok yaa ben gelınce herkes kacıyor anlasıldı. benım de bu topıge veda zamanım gelmıs. kendınıze ıyı bakınnnnnnnn

iyi bari ama onudasana bırakmasa daha iyiolurdu canım ben sivaslıyım mantıyı bizimkile çok yapar içliköfteyi ama ben o kadar marifetli olamadım daha yinede sağol cnm ben çıkıyorum eşim geldi yemek yiyeceğiz herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…