bat canimm hamilelik belirtileri olmasinn insallahda oyledir hadi azda kaldii ogrenmeye senin icin zaman gecmek bilmiyordur simdi anliyorum senii..ama pazartesi yapsan cikar bence testte silikte olsa cikar ama sen yinede beklemek istersen beklee
Ayyyy hadİ hayırlısı bat İnŞallah pazartesİ bİ sÜprİzİn olur bİzeee
kızlar inşallah ya günler hiç geçmek bilmiyor geçen ay adetim geçikince bi test almıştım hala duruyor zor duruyorum inanırmısınız yapmamak için ama yapmayacağım negatif çıkarsa çok üzülürüm pazartesi belki kan testi yaptırırım daha önce hiç yaptırmadım sol kasığım çok fena ya beni rahatsız ediyo göğüslerimin ucu çok acıyo benim için dua edin ne olur hamile olmuş olayım...
bat cım ınsallah koca gobeklıler kervanına katılırsın. guzel haberını beklıyoruz.
yaa kızlar cok uykum var ve bırkac gundur cok bıtkınıımmmmmm
bat canim burdayimm ama kocis isten gelicek yemek yapiyorum canimm hadi gel bana yemege optum canim
ısdeyım canım. sabah 6 da uyanıyorum. kocamı gonderdıkten sonra 7.15 gıbı tekrar yatıyorum. 8 de kalkıp 8.15 gıbı evden cıkıyorum. aksam da 9 da evdeyım. yemektı caydı yatmamız 12 yı bazen 1 ı buluyor. yanı normal bır ınsan bıle dayanamazken ben kendıme sasıyorum. son gunlerde bu saatlerde boyle bıtkın dusuyorum canım
canım hakkını yemeyeyım. kaynanam ev ıslerı konusunda bana pek ıs bırakmıyor. zaten vaktım de olmuyor. aksam 9 dan sonra ıs yapamayacagıma gore. hem yemek ve cayla zaman gecıyor.sadece masa kurmak,bulasık ve cay ısıne bakıyorum.
canım ben ılk defa evlendıkten sonra yaptım ve esım bayılıyor. elde hamur acarak kayserı mantısı........
ama bu saatten sonra zor. cunku 3 saat suruyor yapmak. tadına da doyulmuyor. ızne ayrılayım yapıcam yıne kocama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?