Bu arada deryacım resmİn Çok gÜzelll
meryemcim bak ben söylemeden ablam ismimi söyledi jeandark benim öz ablam resimdekide yiğenim allah bütün topikteki erkek isteyen anne adaylarına böyle bir çocuk nasip etsin sarışın mavi gözlü sevimli maşallah beni paşama...
meryemcim senin daha önceden hamileliğin olmuşmuydu canım ilk kez duyuyorumda...
yok canım daha değil.biraz üzerinden geçmesini bekliyorum.şimdi kızgınken konuşursam daha kötü olur diye sıcağı sıcağına konuşmam pek.
yawrucum kızmaaaa..erkeklerin şuursuz ve duyarsız olduklarını daha önceki konuşmalarda hepimiz hem fikir olmuştuk... düşünme bunları stres yapma.. benim de eşim beni ıldırtıyor bazen bende öyle diyorum daha kendine bakamıyorsun yarın nasıl baba olcan sen diyorum... biz fazla detaycıyız fazla sıkıntı yapıyoruz kendimize. strese girmeee olcak gör bak senden daha endişeli pipirikli hevesli bir baba olcak şaşırıp kalcaksın..başta böyle ilgisiz olanlar sonradan deli olurlarmış.. gör bak :) üzme kendiniii ..kızz delimisin adamlara küsülcek vakitmi onlarsız meleklerimze nasıl kavuşcaaazzz :) küsmeee ...
ben kaçırdım kim kime kızdı neden kızdı ne oldu ??
yani bak aklın yolu bir :)
derya benim arkadaşım var demiştim ya geç döllenme oldu dediğim işte o kan tahlili yaptırmıştı beta hcg değeri 0.100 çıkmıştı 0.5 yok diye biliyorum ben onun yukarı rakamları gebeliği gösteriyormuş yardımcı olmuşumdur inşallah bak bende merak ettim sonucu şimdi akşama yaz olurmu...kızlar yaaa beta değerleri kaç çıkmalı ???? geç döllemeyse kaç çıkar???az evel hastaneyi aradım kadın açtı tlf da bilgi veremiyoruz dedi. nolurrr dedim.. walla anlamıyorum ama burda rakamlar yazıyor bişeyler yazıyor ne demek bilmiyorum dedi. acayip heycan yaptım. kociş doktordan çıksında gitmesini isticem giderse inşallah..geç döllenme olduyysa kanda ne zaman çıkar ?? daha erkenmidir çıkmazsa ????
bugün adetimin 29. günü.............
kızlar yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm
tamam canimm allah basgislasin yigeininide.yok canim benim ilk hamieliligim yani ilk hamile kaldigimda gitmistim onu demek istedim ilk haftayii canim.bgun rahatsizlandim is yerinde cok fena kasik agrilarim oldu doktora gidicem birazdan sogukta usuttum galiba.
tamam meryemci ağrın varmış geçmiş olsun dikkat et kendine doktordan gelince yaz gelişmeleri olurmu merakta bırakma bizi...
yamancım naber nasılgidiyo hayat izmirde havalar nasıl...
iyim cnm nolsun iş iş iş boshayallersmile
sen nasılsın havalarda soğuktu bu gün yumuşamış şükür yaa
anladım canım haklısın ama çok uzatma bence bak bebiş için lazım kocan sanakaydirigubbakcemile3
deryacım sana sonuna kadar katılıyorum erkekler ne kadarda olgun olsa yaşı geçse hala bi çocuklar bende hep eşime kızarım tam bioyun hastası sen nasıl baba olacaksın çocuğunuda oyun merkalısı yaparsın dşyorum evet diyo ama babalığı bi tatsınlar gör bak nasıl titriyorlar üzerine rabbim o günleride gösterir inşallah hepimize...
derya benim arkadaşım var demiştim ya geç döllenme oldu dediğim işte o kan tahlili yaptırmıştı beta hcg değeri 0.100 çıkmıştı 0.5 yok diye biliyorum ben onun yukarı rakamları gebeliği gösteriyormuş yardımcı olmuşumdur inşallah bak bende merak ettim sonucu şimdi akşama yaz olurmu...
tamam canimm allah basgislasin yigeininide.yok canim benim ilk hamieliligim yani ilk hamile kaldigimda gitmistim onu demek istedim ilk haftayii canim.bgun rahatsizlandim is yerinde cok fena kasik agrilarim oldu doktora gidicem birazdan sogukta usuttum galiba.
tamam meryemci ağrın varmış geçmiş olsun dikkat et kendine doktordan gelince yaz gelişmeleri olurmu merakta bırakma bizi...
sakin ol sakinlikle cevap ver daha rahat ol olar bundan alıyor. iç bir şey olmamış gibi davraıyorlar çünkü darılmamızı anlamadıkları için hemen unutuyorlar. :)
deryacım once senın soruna cevap vereyım. bat ında dedıgı gıbı 0.5 hamılelık olmadıgını gosterır. onun uzerındekı tum degerler karnında kucuk bır melegın yerlestıgını gosterır canım. ınsallah o deger 0.5 ın uzerıdır canımmmmmmm.
meryemcım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne canım yaa bebısın de etkılenır sonra.
yaa bi dakka anlamadım ben bat demişki arkadaşımın değeri 0,100 çıktı yani 0,1 ... ama geç döllenme demişler ve hamileymiş.. 0,5 üzeri hamile diyorsunuz...
benim beta değerim ilk defa 0.1 YANİ 0.100 çıktı...................... KIZLARRRRRRRRRRRRRRR NE DİYORSUNUZ ???
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar acİllllllll cvp verİnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bat 0,1 deĞerİ Çıkan arkadaŞının geÇ dÖllenme olduĞuu yzamıŞ benİm de 0,1 Çıktı İlk deffa ep dİrek 0 Çıkıyorduuuuuuuuuuuu
yaaaaaaaaaaa bİ yorum yapın yaaaaaaaaaaaaaaa
yarın 30.gunum
yaa kızlar bugun de cok ılgınc ve cırkın 2 haber var gazetede. ıstanbulda kadının bırı 6 yıldır kocasını aldatıyor. kadının ıkız cocukları oluyor. dna testınde bırının babası kocası, bırınınkı de sevgılısı cıkıyor. sabah sevgılısıyle aksam da kocasıyla bırlıkte olmus hatun..... ne tuhaf yaa. baska bır kansız da kızını dove dove kör etmıs , hem de daha 9 aylık yaa. ne bıcım kadınlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?