Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Deryacım nette araŞtır bhcg deĞerlerı kaÇ olduĞu gÖsterıyo hadı hayırlısı bakalım ınŞallah tez zamanda gelır meleĞınız

mınozcum Çok takama kafana hepımız tartıŞıyoruz eŞımızle Önemlı olan bÜyÜtmemek

Bu arada deryacım resmİn Çok gÜzelll

baktım canım başka bir topicten arkadaş link atmış..şimdi merakla eşimin hastaneye gidip beni aramasını bekliyorum:) bakalım değilimdir ama imkansızzzz.. kadın 1 gibi bişeyler yazıyor ne demek anlamadım falan dedi. bakalım eşim laborant arkadaşıyla gidiyor :) o okuyamazsa arkadaşı değerlendircek canım kocam bir de belki uğurlu gelir test sonucunu ona göstereyim dedi:)

resim youmun içinde teşekkürler tatlım hepimizin güzelliği :)

tamam canimm allah basgislasin yigeininide.yok canim benim ilk hamieliligim yani ilk hamile kaldigimda gitmistim onu demek istedim ilk haftayii canim.bgun rahatsizlandim is yerinde cok fena kasik agrilarim oldu doktora gidicem birazdan sogukta usuttum galiba.

JAYA canim tsk ederim ya ben pek anlmadigim icin burada 12.haftada 22.haftada bide 32 galiba ultrosalla bakiliyor.her gitmeye doktor kontrolu yapiyor ultrosonda ama digerlerini yapmiyor valla nedenini bilmiyorum sigorta galiba tek bunu oduyomuss ama yinede iyi bi sekilde bakiliyor benim doktorumda simdilik iyii bakalimm....

kizlar bana dua edin biraz rahatsizim doktora gidicem insallah bebisim iyidir hepinizi optum doktordan sonra yazarim hepinize

yok canım daha değil.biraz üzerinden geçmesini bekliyorum.şimdi kızgınken konuşursam daha kötü olur diye sıcağı sıcağına konuşmam pek.

anladım canım haklısın ama çok uzatma bence bak bebiş için lazım kocan sanakaydirigubbakcemile3

deryacım sana sonuna kadar katılıyorum erkekler ne kadarda olgun olsa yaşı geçse hala bi çocuklar bende hep eşime kızarım tam bioyun hastası sen nasıl baba olacaksın çocuğunuda oyun merkalısı yaparsın dşyorum evet diyo ama babalığı bi tatsınlar gör bak nasıl titriyorlar üzerine rabbim o günleride gösterir inşallah hepimize...

derya benim arkadaşım var demiştim ya geç döllenme oldu dediğim işte o kan tahlili yaptırmıştı beta hcg değeri 0.100 çıkmıştı 0.5 yok diye biliyorum ben onun yukarı rakamları gebeliği gösteriyormuş yardımcı olmuşumdur inşallah bak bende merak ettim sonucu şimdi akşama yaz olurmu...

deryacım once senın soruna cevap vereyım. bat ında dedıgı gıbı 0.5 hamılelık olmadıgını gosterır. onun uzerındekı tum degerler karnında kucuk bır melegın yerlestıgını gosterır canım. ınsallah o deger 0.5 ın uzerıdır canımmmmmmm.
meryemcım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne canım yaa bebısın de etkılenır sonra.

iyim cnm nolsun iş iş iş boshayallersmile
sen nasılsın havalarda soğuktu bu gün yumuşamış şükür yaa

bende iyiyim burdada kaç gündür kar yağıyordu durdu bugün daha iyi gibi ama evden dışarı çıkamadım hiç korkumdan düşerim diye...

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar acıllllllll cvp verınnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bat 0,1 deĞerı Çıkan arkadaŞının geÇ dÖllenme olduĞuu yzamıŞ benım de 0,1 Çıktı ılk deffa ep dırek 0 Çıkıyorduuuuuuuuuuuu

yaaaaaaaaaaa bı yorum yapın yaaaaaaaaaaaaaaa

yarın 30.gunum

deryacım sana bilgi verebilmek için kalktım geçen ayki test sonucumu buldum.adetim 3hafta geciktiğinde yaptırdığım test sonucu 0,58 miş.umudunu kırmak istemem ama şimdilik birşey yok görünüyo.ama yumutan hala çatlamamışsa bundan sonra neden olmasın???çalışmalara devam et sen yine de ne olur ne olmaz

HIMMMMMMMMMMMMM ANLADIM CANIMMMMM yumurtam çatlamış folikul görmedi ultrasonda...
tamam ben uyuyayım bari bişey yokmuş :)

öptümşeker saol

deryacım 0.1 değil arkadaşımın değeri 0.100 yada sadece 100 o kadarını hatırlamıyorum ama senin içi sorar öğrenirim....

deryacım 0 ın altında bi değer olduğundan üzülerek yok sanırım diyorum.ama hayırlısı inşallah tez zamanda bi bebeğiniz gelir sende jaya gibi koca göbekli olursun

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı
BHCG in mIU/ml değerleri

3 hafta
5 - 130

4 hafta
75 - 2,600

5 hafta
850 - 20,800

6 hafta
4,000 - 100,200

7 - 12 hafta
11,500 - 289,000

13 - 16 hafta
18,300 - 137,000

17 - 24 hafta
1,400 - 53,000

25 - 40 hafta
940 - 60,000

CANIM HAMILELIK YOKSA 0.05 CIKIYOR.

yaa kızlar bugun de cok ılgınc ve cırkın 2 haber var gazetede. ıstanbulda kadının bırı 6 yıldır kocasını aldatıyor. kadının ıkız cocukları oluyor. dna testınde bırının babası kocası, bırınınkı de sevgılısı cıkıyor. sabah sevgılısıyle aksam da kocasıyla bırlıkte olmus hatun..... ne tuhaf yaa. baska bır kansız da kızını dove dove kör etmıs , hem de daha 9 aylık yaa. ne bıcım kadınlar var

günaydın jayacım kızını döven kadının haberini izledim şok geçirdim bende ne biçim anneymiş o kadın ya bizler bebeğimiz olsun diye dualar ediyoruz uğraşıyoruz anne demeye dilim varmıyor o annecik olan o kadın yavrusunu döve döve kör ediyor elleri kırılsın ya beddua etmek istemiyorum şu mübarek cuma günü ama çok sinirlendim allahından bulsun inşallah...

günaydın kızlarrr...bu tip haberleri okuyup canınızı sıkmayın yaaa.maalesef insanlığın yüzkaraları her yerde mevcut.nabersiniz bakalım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…