Yaa kızlar vardİyalı mu koca kızdırma İŞİ
Çok komİĞİz bende kızdırdım akŞam
Cnm ya Çok haklısın ama kan testİnde Çıkan sonuÇ daha net
İdrar tahlİlİ yap İstersen evde test le ama kandakİ her zaman daha doĞru oluyo
genede bekle rabbİm mucİzelerle dolu belkİ meleĞİn saklamıŞtır kendİnİ hadİ hayırlısı bakalım
iyiyimm bennnnn:); burda onca yağmur ve kardan sonra harika bahar havası var güneş var.. ama ben işten geldim evdeyim eşimin arkadaşları gelcek eşiyle birlikte. onları bekliyorum...kurabiye yaptım ; yaş pasta yaptım çilekli :) kocişte arkadaşlar gelsi çiğköfte yapcak ...bahar havasıda evde tıkıncazzzz :) gelinnnnnnnn beklerizzzzzzzzzzzgünaydın kızlarrr..gizli hamişler nasılsınız bakalım:))birkaç haftaya belli olcak sonuçlar. eee hamişlerden başka yamancım sen nasılsın??hava yine kapalııı.içimiz karardı valla
nerde çalışıyorsun topicimizi çıtır hatunu ??? ailem izmirde izmirliyim biliyorsun 3 see çalıştım izmirde :)Havaya bakma cnm sende yaa
aÇ mÜzİk temzİlİk yap Çok İİ gelİcek
İyİm bende bİrazdan Çıkarım ofİsteyİm
bu erkeklerde canim kizmaya yer ariyolar ama bence ben hakliyim.esim dun cok gec geldi isten ve cok yorulmustu arkadaslar aradi bize gelin diye bu hemen gidicek bende sen yorgun degilmisin hem benim agrim var gitmiycem dedimm cunki onlara gidince iyi biliyorumm gece gec saatten once eve gelemicezz ve ben hamilelikten dolayi erken uykum geliyor ama bunu anlamiyor istee aslinda ben onuda dusunmustumm hemde kardesimle annem bizdeydi onlarda 9.bucukta gitti o saatten sonraa nereye gidicenn demii amaa
beni de yazın regl tarihim 08.şubat bakalım hayırlısı
meryemcimmm o cicileri bebişine sağlıkla giydirmek nasip etsi allah... canım benim.. kendine iyi bakk
ooo kızlar pazar gün hiçbiriniz olmuyosunuz ortalıkta.hepinize hayırlı pazarlar.ben 1 haftalık kaplıca tatiline gidiyorum aranızda olamayacağım.bebiş falan varsa zararlı gitmeyeyim diye test yaptım negatif çıktı.zaten umudum yoktu.döndüğümde deryacım,batcım ve listede günü gelen diğerlerinin hamiş haberlerini bekliyorum ona göree.hadi kızlar kalın sağlıcakla.oralarda internet falan bulursam girmeye çalışırım.byeee zemuszemus
tatlım iyi tatiller gönlün rahat olsun akşam üzeri test yaptımmmm kopkoyuuuuuuuuuuuu TEK ÇİZGİ.... iltihap için fitil vermişti doktor onu kullandım artık gebelik yok diye ama hala regl olmadımooo kızlar pazar gün hiçbiriniz olmuyosunuz ortalıkta.hepinize hayırlı pazarlar.ben 1 haftalık kaplıca tatiline gidiyorum aranızda olamayacağım.bebiş falan varsa zararlı gitmeyeyim diye test yaptım negatif çıktı.zaten umudum yoktu.döndüğümde deryacım,batcım ve listede günü gelen diğerlerinin hamiş haberlerini bekliyorum ona göree.hadi kızlar kalın sağlıcakla.oralarda internet falan bulursam girmeye çalışırım.byeee zemuszemus
saol tatlım baktım karşıda bir merkez... bakalım raim fimi istedi o işi bi halledelim de neerde ne yapırcaz bakcaz artıkiyii gezmeler minoz canim bol bol gez pazarlari kimsecikler olmuyor bende bi baktimm oyle hadi optum canim iyi tatiller tekrar/
iyi gezmeler minoz..pzrları herkes kocasına vakit ayırıyor herhalde:)benim de yeğenler geldi 2 geceliğine kalmaya yarın dönecekler ben de onlarla ilgilenmekten giremedim dünden beri.şimdi de fırında makarna yapıcaamm mmmmm:)
gunaydın kızlar. sızı terkedecegımımı sandınız. hepınızden hamıle haberı almadan ayrılmak yok tamammmıııııııııı. mınoz ıyı tatıller canım. burcu sen doktora gıttınmı hıc. adet gecıkmesı hep oluyor anladıgım kadarıyla. tedavı gerektıren bıseymı var. deryacım canını sıkma. hersey yolunda gıdecek. meryem senı cok ıyı anlıyorum ama erkekler malesef cok anlayıssız oluyorlar canım. benım esım de gecenın 1ınde bıle annesı yatmadan yatmıyor benı de yatırmıyor. her aksam aynı terane. bıde sabahın 6 sında uyanıyorum. zaten zor uyuyorum. uykum gelınce de boyle yapıyor. ama her aksammmmmmm.
bat 3 subata az kaldı. umarım adet olmazsın canım. benım son 5 haftam. ızne ayrılmak ıcın sabırsızlanıyorum. 2-3 gun annemın yanında kalıcam sorun cıkarmazlarsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?