Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

gunaydin kizlar nasilsiniz neler yapiyonuz bakimm ben daha yeni uyandaim valla dun aksam 10 dan beri yatiyorumm kocisi kusturdumde dun birazcikk yanima hic gelmedi o gelmeyince bende yattimm heppp...calisanlarin gunu iyii gecsinn bakalimm evdekilere iyi ev islerii yapmalar canlarimm

Yaa kızlar vardıyalı mu koca kızdırma ıŞı
Çok komıĞız bende kızdırdım akŞam

Yaa kızlar vardİyalı mu koca kızdırma İŞİ
Çok komİĞİz bende kızdırdım akŞam

bu erkeklerde canim kizmaya yer ariyolar ama bence ben hakliyim.esim dun cok gec geldi isten ve cok yorulmustu arkadaslar aradi bize gelin diye bu hemen gidicek bende sen yorgun degilmisin hem benim agrim var gitmiycem dedimm cunki onlara gidince iyi biliyorumm gece gec saatten once eve gelemicezz ve ben hamilelikten dolayi erken uykum geliyor ama bunu anlamiyor istee aslinda ben onuda dusunmustumm hemde kardesimle annem bizdeydi onlarda 9.bucukta gitti o saatten sonraa nereye gidicenn demii amaa

bakalım evde bir tane idrar testi var dayanamayıp yapasım geliyor ama ağlarım yine diye tutuyorum kendimi
günaydın kızlarrr..gizli hamişler nasılsınız bakalım:))birkaç haftaya belli olcak sonuçlar. eee hamişlerden başka yamancım sen nasılsın??hava yine kapalııı.içimiz karardı valla
iyiyimm bennnnn:); burda onca yağmur ve kardan sonra harika bahar havası var güneş var.. ama ben işten geldim evdeyim eşimin arkadaşları gelcek eşiyle birlikte. onları bekliyorum...kurabiye yaptım ; yaş pasta yaptım çilekli :) kocişte arkadaşlar gelsi çiğköfte yapcak ...bahar havasıda evde tıkıncazzzz :) gelinnnnnnnn beklerizzzzzzzzzzz

Havaya bakma cnm sende yaa
aÇ mÜzİk temzİlİk yap Çok İİ gelİcek
İyİm bende bİrazdan Çıkarım ofİsteyİm
nerde çalışıyorsun topicimizi çıtır hatunu ??? ailem izmirde izmirliyim biliyorsun 3 see çalıştım izmirde :)

hoppalaaa eşinnin gezmesi gelmiş:) değişik yüz görmek isttemiş anlaşılann
benimki de akşam benim bekar kız arkadaşımı çağırmamı istedi çağırdık tamam deid kız erkerk arkadaşı da başka şehirde o da gelse dedi tamam dedik ama eşim erkek arkadaşından hiç hoşlaşmıyor ve o ortama da hiç gitmeyecek ..bin takla attım yalan söyledim... o da arkadaşın sevgilisi gelemicekmiş istbula bu hafta kocam yüzünde n arkidişime yala n söyledim boş yere:.. bazen bu kocişlerimiz dengesiz olabiliyorlar...

Kızlar slm

Ben tatilden döndüm.Deryaberil naptın hamile misin?En önde sen vardın listede?Başka hamile yok herhalde okuyamadım yazılanları ben yokken...herkes iyidir inşallah.

tatlım hala regl olmadım... ultrasonda çıkmadı . kandada beta değerim 0,1 çıktı. doktor pzt-salı bekle kan testi yaptır dedi. bilmiyorum...ultrason çeken doktor rahimde kalınlaşma olmamış folikül de görünmüyordu yumurtan olmuş ve çatlamış dedi kan testi verdi yaptırdım ama beklicem biraz daha..sen nasılsınn???

slm kizlar nasilsinizz napiyosunuzz ben yanlizim evde kociss dun gidemedigi arkadasina gitti.kar yagiyorr yine her taraf kar oldu hic sevmiyorum soguk havayii evde tikilip kaliyorum.bugun annemle bebisime biseyler aldikk daha cinsiyeti belli degil ama her ikisinin giyebilecegi seyler aldikk cok tatlilarr kisliklar ucuzlamistii ucuzken alalim dedikk seneyee hazirlik edekk dimi amaa

iyiyim ben de valla 1 hafta evde yoktuk yeni geldik.demek öyle...neyse dur bakalım haftaiçi bir kan testi yaptırırsın da güzel haberler alırsın inş canım.hayırlısı olsun hakkında.

meryemcimmm o cicileri bebişine sağlıkla giydirmek nasip etsi allah... canım benim.. kendine iyi bakk

amin canim insallah..allahta sana ciciler alacaginn bi bebis verir insallah en kisa zamanda canimm hayirlisi ne ise o olsun hakkimizda sende kendine iyii bak canimm

ooo kızlar pazar gün hiçbiriniz olmuyosunuz ortalıkta.hepinize hayırlı pazarlar.ben 1 haftalık kaplıca tatiline gidiyorum aranızda olamayacağım.bebiş falan varsa zararlı gitmeyeyim diye test yaptım negatif çıktı.zaten umudum yoktu.döndüğümde deryacım,batcım ve listede günü gelen diğerlerinin hamiş haberlerini bekliyorum ona göree.hadi kızlar kalın sağlıcakla.oralarda internet falan bulursam girmeye çalışırım.byeee zemuszemus

iyii gezmeler minoz canim bol bol gez pazarlari kimsecikler olmuyor bende bi baktimm oyle hadi optum canim iyi tatiller tekrar/

iyi gezmeler minoz..pzrları herkes kocasına vakit ayırıyor herhalde:)benim de yeğenler geldi 2 geceliğine kalmaya yarın dönecekler ben de onlarla ilgilenmekten giremedim dünden beri.şimdi de fırında makarna yapıcaamm mmmmm:)

tatlım iyi tatiller gönlün rahat olsun akşam üzeri test yaptımmmm kopkoyuuuuuuuuuuuu TEK ÇİZGİ.... iltihap için fitil vermişti doktor onu kullandım artık gebelik yok diye ama hala regl olmadım

iyii gezmeler minoz canim bol bol gez pazarlari kimsecikler olmuyor bende bi baktimm oyle hadi optum canim iyi tatiller tekrar/
saol tatlım baktım karşıda bir merkez... bakalım raim fimi istedi o işi bi halledelim de neerde ne yapırcaz bakcaz artık

evet walla kocişlerle ev işleri gezmeler vs. çamaşır bannyo temizlik..doluyor gün sözde tatil..

iyi dilekleriniz için çok teşekkür kızlar.deryacım benim de aynı kopkoyu bi tek çizgi:)))ne yapalım bu ay kısmet değilmiş.ben de aynı idrar yolları enfeksiyonu olmuşum ilaç kullanamıyodum ya varsa diye ondan kurtulacağım inş. her işte varmış bi hayır bu ay kısmet değilmiş.ben üzülmüyorum sen de üzülme sakın tamam mı?

iyi geceler kızlar beninde misafirim vardı bugün giremedim minoz ve derya negatif çıktı diye hemen hamile değilsiniz anlamına gelmiyorki durun bakalım bir kaç gün daha geçsin testlerin bazıları hamilelik olsa bile göstermiyor minozcum senin günün gelmediki daha yarın yapmayın lütfen kendinizi koyuvermeyin hemen neyse hepinize iyi geceler iyi ve güzel birhafta diliyorum...

gunaydın kızlar. sızı terkedecegımımı sandınız. hepınızden hamıle haberı almadan ayrılmak yok tamammmıııııııııı. mınoz ıyı tatıller canım. burcu sen doktora gıttınmı hıc. adet gecıkmesı hep oluyor anladıgım kadarıyla. tedavı gerektıren bıseymı var. deryacım canını sıkma. hersey yolunda gıdecek. meryem senı cok ıyı anlıyorum ama erkekler malesef cok anlayıssız oluyorlar canım. benım esım de gecenın 1ınde bıle annesı yatmadan yatmıyor benı de yatırmıyor. her aksam aynı terane. bıde sabahın 6 sında uyanıyorum. zaten zor uyuyorum. uykum gelınce de boyle yapıyor. ama her aksammmmmmm.
bat 3 subata az kaldı. umarım adet olmazsın canım. benım son 5 haftam. ızne ayrılmak ıcın sabırsızlanıyorum. 2-3 gun annemın yanında kalıcam sorun cıkarmazlarsa.

gunaydin canim allah sana sabirlik versin kayana yaninda kalmak nasil bisey tam bilmiyorum sadece tatillerde kaliyorumm ama onda bile nazlari yetiyor banaa allah sukur ayriyimm yanii...kocanda canim hamile kadinsin uykun geliyor erkenden ne anlayissiz su erkekler yaa.benimkide artik onunla ilgilenmedigimi felan soyluyor ama esim sigra ictigi ici o beni cok kotu ediyor yanima yaklastimi cok kokuyor tek sebep bu yani ama anlayana...kac aylik oldun canimm kac ayda annelik iznine ayriliyorsun..

bat canim son 2 gun kaldii hadi bekliyorz guzel haberlerinii insallah bebis gelicekk canimm.
derya canimm isine yararsa sevinirim insallah onlara gerek kalmaz canimm bekletmeden gelir bebisin

meryemcım senı cok ıyı anlıyorum cunku ben hamılelıkten once gunde 1 paket sıgara bıtıren bırı olarak, suanda da vıcdanım sızlayarak gunde 1-2 tane ıctıgım halde esımın sıgara kokusu benı acayıp derecede etkılıyor. bırara sadece 10 gun tıksındım ve hıc ıcmedım . hele o zamanlar esım bana sarılmasın uzak dursun dıye yapmadıgım kalmadı, sıgara ıcmeyen ınsanların yasadıgı ezıyetı o zaman daha ıyı anladım. kocam bugun de oldugu gıbı genelde aksam senı erken yatırıcam demesıne ragmen, aksam olup da aılesıyle oturmaya basladıgımızda durum degısıyor malesef. o yuzden ıznım baslasın da bıraz uykuya doyayım ıstıyorum. 32.haftanın sonunda ızın baslıyor canım. 40 hafta olarak hesaplandıgı ıcın 8 hafta kala ızın baslıyor. dogumdan sonra da yıne 8 hafta ızın kullanıyorsun. benım 27 haftam dun bıttı. bugun 28.haftanın ılk gunu. senın kacıncı haftan. cızelgenden 11.hafta dıye tahmın edıyorum ama.

bu arada kızlar bu mılupaya uye olan varmı. ben olmaya calıstım ama hata verıyor. uye oldugunda sana numune urunler de gonderıyorlarmıs. bılgısı olan varmıııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…