Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bat canim insallah tatli agrilardir onlar az kaliyor gun bkliyoruz iyi haberlerini canim

inşallah meryemcim ya bende iyiye yormak istiyorum ama bazende açıkçası korkuyorum ya kötü bişeyse diye son 2 gün hayırlısıyla bi geçse sizde bende rahat etsek dimi..

canım canını sıkma erkekler böyle sıkıyı görünce kaçıyorlar bahane uyduruyolar ama çocuk meselesinde diper arkadaşların yazılarından biliyorum onların eşleride hep yan çiziyolardı sonra onlar karılarından hevesli olmuşlardı bence sen istemiyo gibi yap bu sefer eşin isteyecektir bence yeterki canını sıkma herşeyin hayırlısı inşallah hastalığında bir daha tekrarlamamak üzere geçer geçmiş olsun...opuyorumnanaktan..

slm kızlar nasılsınız ben bu aydan cok umutluyum ınsallah ALLAH yuzumu kara cıkartamaz [/

inşallah bebiş vardır canım günün ne zamndı senin...

selam kizlar ben 24 olacagim esimde 30 olacak. 2 senelik evliyiz nerdeyse, esim bayadir istiyordu ama ben yan çiziyordum. Yavas yavas benimde annelik duygularim kabarmaya basladi. Ve bu ay calismalara basladik :)) bakalim hayirlisi... :))

Hakkında hayırlısı olsun canım:)haberlerini beekliyoruz

canım canını sıkma erkekler böyle sıkıyı görünce kaçıyorlar bahane uyduruyolar ama çocuk meselesinde diper arkadaşların yazılarından biliyorum onların eşleride hep yan çiziyolardı sonra onlar karılarından hevesli olmuşlardı bence sen istemiyo gibi yap bu sefer eşin isteyecektir bence yeterki canını sıkma herşeyin hayırlısı inşallah hastalığında bir daha tekrarlamamak üzere geçer geçmiş olsun...opuyorumnanaktan..

sagol bat'cım

adetim bittikten sonra 3.gün ikna olmuştu ve korunmasız ilişkiye girmiştk zaten tatile çıktık sonra herhangi bir deneme olmadı işte dün yumurtlama dönemi diye istedim ben ama eşim istemedi.iyi dileklerin için sağol canım.

selam kizlar ben 24 olacagim esimde 30 olacak. 2 senelik evliyiz nerdeyse, esim bayadir istiyordu ama ben yan çiziyordum. Yavas yavas benimde annelik duygularim kabarmaya basladi. Ve bu ay calismalara basladik :)) bakalim hayirlisi... :))

yabangül hoşgeldin aramıza hadi hayırlısı istersen adet tarihini ver senide listeye ekleyelim..

lihtiumcum senin kaynanan yanındamı topikteki kızlarında kaynanalarından yana hep dertli en gestoposuda jayanınki eşinin çocuk istememesi para falan belki kendince haklı ama parayı biriktirince yine harcanacak bi yer çıkıyo sonra yine sil baştan yani çocuğa bağlaması yanlış bence sen ikna çabalarına devam et yılmak yok...

BAT

yok benim kayınvalidem yanımda değil 2 saatlik mesafede ama keşke aynı yerde otursaymışız böyle daha berbat yaaa.Her haftasonu oraya gitmemizi istiyor (abartmıyorum) örenğin ramazan bayramında arifenin de bir gün öncesi gitmiştim oraya, toplamda 3 gece 4 gün kaldım son gece de annemde kalıp ertesi günü akşamı evime dönecektim annemde yatacğım bir geceyi çok gördü.Hiçbir kere allah razı olsun geliyosunuz kalıyorsunuz demiyor da vay efendim 3-4 gece çok azmış neymiş efendim bütün sömestr tatilimi orda geçirecekmişiz!gece 12de arıyor uyandırıyor biizi telefonda ağlıyor eşime ben seni çok seviyorum bilmemne (durduk yere) hayatımda allah beni hiç -kötü insanlarla- karşılaştırmamıştırdı ama şimdi kayınvalidem başrol oynuyor.peygamber oldugunu,erdiğini,rüyasında allahın ona herşeyi gösterdiğini iddia edecek kadar cahil cühela bir kayınvalidem var ve inanır mısın en ufak fırsatta örneğin tv'de kelime oyunu yarışmasını izlerken birşeyi bilsin hemen "ben 2 üniversiteliyi cebimden çıkartırım kendimi çok geliştirdim" ve de "hayatımda asla hata yapmadım zaten özür dilememek için asla hata yapmm"diyen bir şahstır:)

valla canım ne diyim kaynanan uzağındaymış ama hiç kendini aratmamış özletmemiş valla sizböyle yazıyorsunuz ya ben kaynanamı daha çok seviyorum Allah razı olsun kendi kızından ayırmıyor Allah herkese öyle kaynana nasip etsin.inşallah sende birgün rahata erersin Allah yardımcın olsun opuyorumnanaktan

sağol canım ne mutlu sana o zaman.şanslıymışsın.allah bozmasın aranızı.ne diyelim allah benimkini de ıslah etsin inş.

bat cım Allah ıyılıgını versın. gestapo haa. valla guldurdun benı. ama ne yalan soyleyeyım lıthıumun kaynanasıyla kıyaslarsam kaynanam ıyı bır kadın. oglunu kaybetmıs olmanın acısıyla bıraz depresyonlu. onu da cok gormuyorum aslında. ne yapalım. Allah beterınden korusun. bu arada yarın bır test al yap bence . benım adet tarıhıme 3 gun kala cıkmıstı. en azından tek cızgı cıksa da daha gunune var dıye umıdını surdurursun ama cıft cızgı cıkarsa erkenden mujdeyı almıs oluruz.
lıthıum ben bayaa denedım ama hep hata verıyor o sıte canım yaa. sıfre hatalı fılan dıyor. anlamadım bır turlu.

bu arada lıthıum benım esım de cocuk konusunda senınkı gıbıydfı. ben ılac kullanmayı bıraktıgımı soylemedım bıle. ınan sonradan cok degısıyorlar. benım esım bırak cocugu evlılıge bıle sıcak bakmıyordu. dun de dıyorkı bekarlık rezıllıkmıs. keske daha erken evlenseymıs. daha neler neler. esını ıkna etmek sana baglı canım. ben 33 yasındayım, esım 34.. ınanırmısın bebek ıcın kendını hazır hıssetmıyordu. takı hamılelık testı yaptırdıgımı ve olmadıgını soyledıgım gune kadar. ondan sonra kendıde ıstemeye basladı.

kızlar bızde bu ay karar verdık yumurlamadan ıkı gun sonra yapmısız adet oldum sımdı adetım 4.gunumdeyım kızlar acaba yumurtlşama gunumu hamıle kalınır baska gun olmazmı ya

kızlar bızde bu ay karar verdık yumurlamadan ıkı gun sonra yapmısız adet oldum sımdı adetım 4.gunumdeyım kızlar acaba yumurtlşama gunumu hamıle kalınır baska gun olmazmı ya

hsgeldin canimm aramiza.hamile kalmak icin tabikide yumrtlaman gerekirki hamile kalabilesin bunun 2 gun oncesi yada 1 gun sonrasi hamile kalabilirsin adatein kac gun suruyorsa hesaplaya bilirsin 12 gununden itibaren basla 14 16. gunleri bi dene ama bazen gecte olabilir.bazilarimizda kasik agrilarinlada anlaya biliyosun canimm ama her kadin ayni zamanda yumurtlamiyor.ovilasyon testleride yapabilirsinn..

selam kizlar...benim bir sorum olucak ben 9 haftalik oldugumu saniyorum ama tam emin degilim bana yardimci olurmusunuz........en son 1 aralik 2009da adet oldum ve 31 gunde bir adet oluyordum..sizce kac haftalik hamileyim..ben 8 ve 9 hafta arasinda kaldim (

canim 8 hafta 6 gunluk hamilesin yani 9.haftandasin yarin 9.haftan dolucak 9 hafta 4 gunden sonrada 10 hafta sayiliyor doktorumun bana dedigine gore

ayy evet bu tek cizgilerdenn bualdım bari incecik silik bir ikinci çizgi olsa heycan olsa demi yok tek başına sırıtann bir çizgi...

yok tatlım bu ay bi numara yokkkk

teşekkürler jayam..inşallah...

saol canım inşallah tüp bebek merkezlerie işimiz düşmeden olur bebeğim...

sen sigaramı içiyorsun bana bakkkk hamilesin demi sen??????? bebeğini düşü zevkini değil... herşeyi etkiliyor o azcıık dediğin şey........kızdım saana sigarayı bırakana kadar konuşmıcam senle.

hamile olan yada bebeği olanlar arasından çekiliş yapılıyor ve gönderiliyor diye biliyorum bende üyeyim... canbebe bez hediye ediyor...

tatlım bak derdin bendede vardı..bendede kist var ve hep diyordum eşime zırt deyince olmuyor bu bebek kistim var ne zaman olcak belli değil..gel bi deneyelim.. olursa bizim yavrumuz olcak elbet sevincez olmazsada erken tespit etmiş olur tedaviye başlaarız dedim... iyki de demişim şu anda benim kistlerimden çok daha büyük bir sorunn çıktı. eşimin spermleri %90 hareketsiz çıktı ve tüp bebek diyor gittiğimiz tüm doktorlar...kafada 6 -7 milyar... ilk sefwerde tutarsa o da... o yüzden şu anda para biriktirmeyi hızladırmak için kirası daha düşük ev arıyorum.. ek bişeyler yapmaya çalışıyorum falan..eşine güzelce izah ett..erkekler bu işi analarından duydukları gibi olcak sanıyorlar... filmlerde kaldı ilk yapınca hamile kalmak... tost değil bu ekmek arasına koyunca olmuyo...anlat başaracaksın....sakin ol ve duygusallığını kullan...ANNE olamıcam diye korkuyorum de mesela...

filmlerde hep kadındır başım ağrıyor deyip kıçını dönen şimdilerde de erkeklerde moda heralde...benimki de dün gece döndü yattı deli oldummmm....bu bebek tek başına yapılmıyo ...yemek değilki tarife bak yap :)

canım yanlış anlamazsan bişey dicem... ben 3-4 aylıkken başladık kavga etmeye cadı ile...eşimle hiç bir derdim yok onun yüzünde kavga ettik ailem çok üzüldü... bir iki kere barışmaya kalktık ama benim içime sinmeyerek ttabi... sonra yine yine...en son ipleri bir kopardım öyle bitti..ka.ç defa boşamaya kalktım...ka.ç kereeee kaıyı çarptım gittim.. onu evde kovdum...sonra görüşmeyi kestik kafam yarı yarıya rahatladı... bu arada biz 1 yılı devirdik... şimdi 15.ayımızı bitirdik..görüşmüyoruzzzz kocama da sadece ayda 1 defa 2 saat görme izni verdim..gidip geliyor hemen..benim ailem izmirde ben ailemi 3-4 ayda 2 günn görebiliyorum... gitmem için paramız olması gerekiyor...bende şartları böyle koydum... sana ttavsiyem sakin ol olmuyor biliyorum ama deene... mutlu ve uzurlu et... haftasonları planlar yap...kordona gezmeye gidin; hayvan parkına gidin; sinemaya gidin... masuzdan hasta ol....hafif hafif çek ayağını..eşine de söyle biz özleyip kendi isteğimizle gidelim..evime evliliğime alışamıyorum ısınamıyorum de .... bebeği de evliliğini kurtarmak eşini düzeltmek için alet etme... daha mutsuz olursun bu cadıyla aman haa... ayarı iyi yap..

ukalalık ettimse affet ama benim de başımda vardı yeni kurtuldum...kendimi gördüm paylaştım saana... bu bir sürec atlatırsan kurtulabilirsin :) kafayı kullan ...öğretmensin eğitirsinn hocam :))))))))

günaydıın deryacım coşmuşsun maşallah herkese bi yorum yapmışın
ee key,fler nasıl kızlar
bizim dün nette sorun vardı giremedim sinir oldum

gunaydın arkadaslarrrrrrrrr. hepınıze guzel bır gun dılıyorum. eslerınızle mutlu huzurlu ve saglıklı ınsallah.
deryacım yorumun ıcın cok haklısın ama elımden gelenı yapıyorum

gunaydinn hatunlarr nabersinizz bakammm neler yapiyosunuzz bugun..kacc haftalar sonra gunes gorduk allaha sukur ama disarisi soguk sanki babam cagirdi kahvaltiyaa orayamii gitsem diyomm zaten disari cikasimm birazz dolanasimm var..hadii optumm kizcelerrr hepiniziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…