bat canim insallah tatli agrilardir onlar az kaliyor gun bkliyoruz iyi haberlerini canim
bu arada kızlar,
eşim gene yan çizmeye bşladı bebek işinde.dün yumurtlama dönemine girdim ve büyük bir hevesle denemeyebaşlamak istedim ama eşim korunmasız istemediğini söyledi.kendini hazır hissetmiyormuş bebek için!!!ben de herşey silbaştan olacağı için sinirlendim döndüm arkamı yattım uyudum.bu bencilliği beni deli ediyor.26 yaşındayım ve tam zamanı diye düşünüyorum.kaldı ki ben jinekolojik açıdan sağlıklı bir bayan değilim zırt pırt kist çıkıp duruyor,zırt pırt iltihap oluyor vs vs.Doktorlar zaten 1-2 ay bebek olmadı diye tedaviye başlamıyor 1 yıl bekleyin diyor.Ya bir de olmazsa?beyfendinin keyfini beklerken 30uma gelicem bu sefer de doğal yolla hamile kalma şansım azalmaya bşlıcak üffff moralim çok bozuk kendimi temizliğe verdim
slm kızlar nasılsınız ben bu aydan cok umutluyum ınsallah ALLAH yuzumu kara cıkartamaz [/
inşallah bebiş vardır canım günün ne zamndı senin...
selam kizlar ben 24 olacagim esimde 30 olacak. 2 senelik evliyiz nerdeyse, esim bayadir istiyordu ama ben yan çiziyordum. Yavas yavas benimde annelik duygularim kabarmaya basladi. Ve bu ay calismalara basladik :)) bakalim hayirlisi... :))
inşallah meryemcim ya bende iyiye yormak istiyorum ama bazende açıkçası korkuyorum ya kötü bişeyse diye son 2 gün hayırlısıyla bi geçse sizde bende rahat etsek dimi..
canimm morelinii iyii tut iyi seyler olsunn icimden hamile oldugun geciyor ama yinede bu benim dusuncelerimm seni etkilemekte istemem insallahh rabbim bu ay yuzune guler canimm bebisime kardesss gelirrr optum canimm
selam kizlar ben 24 olacagim esimde 30 olacak. 2 senelik evliyiz nerdeyse, esim bayadir istiyordu ama ben yan çiziyordum. Yavas yavas benimde annelik duygularim kabarmaya basladi. Ve bu ay calismalara basladik :)) bakalim hayirlisi... :))
Mızmız ve Meryem64
destek için teşekkürler kızlartatlı dille de anlatsam acı dille de olmuyor.nuh diyor peygamber demiyor.8 aylık evliyiz daha biraz daha tadını çıkartalım diyor yok efendim neymiş daha para biriktirseymişiz bilmemne sanki herkes sıfır borç bir d üstüne 1-2 milyar biriktirip bebek yapıyor!evliliğin tadını çıkartma meselesine gelince 8aydır kayınvaldem yüzünden emdiğim süt burnumdan geldi en azından bebek olunca belki biraz daha oturaklaşır kadın.neyse bakalım ben şu ovülasyon dönemi geçmeden bir daha denicem şansımı
canım canını sıkma erkekler böyle sıkıyı görünce kaçıyorlar bahane uyduruyolar ama çocuk meselesinde diper arkadaşların yazılarından biliyorum onların eşleride hep yan çiziyolardı sonra onlar karılarından hevesli olmuşlardı bence sen istemiyo gibi yap bu sefer eşin isteyecektir bence yeterki canını sıkma herşeyin hayırlısı inşallah hastalığında bir daha tekrarlamamak üzere geçer geçmiş olsun...opuyorumnanaktan..
sagol bat'cım
adetim bittikten sonra 3.gün ikna olmuştu ve korunmasız ilişkiye girmiştk zaten tatile çıktık sonra herhangi bir deneme olmadı işte dün yumurtlama dönemi diye istedim ben ama eşim istemedi.iyi dileklerin için sağol canım.
inşallah meryemcim ya bende iyiye yormak istiyorum ama bazende açıkçası korkuyorum ya kötü bişeyse diye son 2 gün hayırlısıyla bi geçse sizde bende rahat etsek dimi..
canimm morelinii iyii tut iyi seyler olsunn icimden hamile oldugun geciyor ama yinede bu benim dusuncelerimm seni etkilemekte istemem insallahh rabbim bu ay yuzune guler canimm bebisime kardesss gelirrr optum canimm
canım ya allahmı söyletti inşallah ya herkes iyi düşünüyo aslında bende çok umutluyum fakat ben bişeyi çok istediğim zaman olmuyo onun için korkmuyorum değil hani..:CüvCüv:
BAT
yok benim kayınvalidem yanımda değil 2 saatlik mesafede ama keşke aynı yerde otursaymışız böyle daha berbat yaaa.Her haftasonu oraya gitmemizi istiyor (abartmıyorum) örenğin ramazan bayramında arifenin de bir gün öncesi gitmiştim oraya, toplamda 3 gece 4 gün kaldım son gece de annemde kalıp ertesi günü akşamı evime dönecektim annemde yatacğım bir geceyi çok gördü.Hiçbir kere allah razı olsun geliyosunuz kalıyorsunuz demiyor da vay efendim 3-4 gece çok azmış neymiş efendim bütün sömestr tatilimi orda geçirecekmişiz!gece 12de arıyor uyandırıyor biizi telefonda ağlıyor eşime ben seni çok seviyorum bilmemne (durduk yere) hayatımda allah beni hiç -kötü insanlarla- karşılaştırmamıştırdı ama şimdi kayınvalidem başrol oynuyor.peygamber oldugunu,erdiğini,rüyasında allahın ona herşeyi gösterdiğini iddia edecek kadar cahil cühela bir kayınvalidem var ve inanır mısın en ufak fırsatta örneğin tv'de kelime oyunu yarışmasını izlerken birşeyi bilsin hemen "ben 2 üniversiteliyi cebimden çıkartırım kendimi çok geliştirdim" ve de "hayatımda asla hata yapmadım zaten özür dilememek için asla hata yapmm"diyen bir şahstır:)
kızlar bızde bu ay karar verdık yumurlamadan ıkı gun sonra yapmısız adet oldum sımdı adetım 4.gunumdeyım kızlar acaba yumurtlşama gunumu hamıle kalınır baska gun olmazmı ya
selam kizlar...benim bir sorum olucak ben 9 haftalik oldugumu saniyorum ama tam emin degilim bana yardimci olurmusunuz........en son 1 aralik 2009da adet oldum ve 31 gunde bir adet oluyordum..sizce kac haftalik hamileyim..ben 8 ve 9 hafta arasinda kaldim(
iyi dilekleriniz için çok teşekkür kızlar.deryacım benim de aynı kopkoyu bi tek çizgi:)))ne yapalım bu ay kısmet değilmiş.ben de aynı idrar yolları enfeksiyonu olmuşum ilaç kullanamıyodum ya varsa diye ondan kurtulacağım inş. her işte varmış bi hayır bu ay kısmet değilmiş.ben üzülmüyorum sen de üzülme sakın tamam mı?
yok tatlım bu ay bi numara yokkkkiyi geceler kızlar beninde misafirim vardı bugün giremedim minoz ve derya negatif çıktı diye hemen hamile değilsiniz anlamına gelmiyorki durun bakalım bir kaç gün daha geçsin testlerin bazıları hamilelik olsa bile göstermiyor minozcum senin günün gelmediki daha yarın yapmayın lütfen kendinizi koyuvermeyin hemen neyse hepinize iyi geceler iyi ve güzel birhafta diliyorum...
gunaydın kızlar. sızı terkedecegımımı sandınız. hepınızden hamıle haberı almadan ayrılmak yok tamammmıııııııııı. mınoz ıyı tatıller canım. burcu sen doktora gıttınmı hıc. adet gecıkmesı hep oluyor anladıgım kadarıyla. tedavı gerektıren bıseymı var. deryacım canını sıkma. hersey yolunda gıdecek. meryem senı cok ıyı anlıyorum ama erkekler malesef cok anlayıssız oluyorlar canım. benım esım de gecenın 1ınde bıle annesı yatmadan yatmıyor benı de yatırmıyor. her aksam aynı terane. bıde sabahın 6 sında uyanıyorum. zaten zor uyuyorum. uykum gelınce de boyle yapıyor. ama her aksammmmmmm.
bat 3 subata az kaldı. umarım adet olmazsın canım. benım son 5 haftam. ızne ayrılmak ıcın sabırsızlanıyorum. 2-3 gun annemın yanında kalıcam sorun cıkarmazlarsa.
gunaydin canim allah sana sabirlik versin kayana yaninda kalmak nasil bisey tam bilmiyorum sadece tatillerde kaliyorumm ama onda bile nazlari yetiyor banaa allah sukur ayriyimm yanii...kocanda canim hamile kadinsin uykun geliyor erkenden ne anlayissiz su erkekler yaa.benimkide artik onunla ilgilenmedigimi felan soyluyor ama esim sigra ictigi ici o beni cok kotu ediyor yanima yaklastimi cok kokuyor tek sebep bu yani ama anlayana...kac aylik oldun canimm kac ayda annelik iznine ayriliyorsun..
bat canim son 2 gun kaldii hadi bekliyorz guzel haberlerinii insallah bebis gelicekk canimm.
derya canimm isine yararsa sevinirim insallah onlara gerek kalmaz canimm bekletmeden gelir bebisin
meryemcım senı cok ıyı anlıyorum cunku ben hamılelıkten once gunde 1 paket sıgara bıtıren bırı olarak, suanda da vıcdanım sızlayarak gunde 1-2 tane ıctıgım halde esımın sıgara kokusu benı acayıp derecede etkılıyor. bırara sadece 10 gun tıksındım ve hıc ıcmedım . hele o zamanlar esım bana sarılmasın uzak dursun dıye yapmadıgım kalmadı, sıgara ıcmeyen ınsanların yasadıgı ezıyetı o zaman daha ıyı anladım. kocam bugun de oldugu gıbı genelde aksam senı erken yatırıcam demesıne ragmen, aksam olup da aılesıyle oturmaya basladıgımızda durum degısıyor malesef. o yuzden ıznım baslasın da bıraz uykuya doyayım ıstıyorum. 32.haftanın sonunda ızın baslıyor canım. 40 hafta olarak hesaplandıgı ıcın 8 hafta kala ızın baslıyor. dogumdan sonra da yıne 8 hafta ızın kullanıyorsun. benım 27 haftam dun bıttı. bugun 28.haftanın ılk gunu. senın kacıncı haftan. cızelgenden 11.hafta dıye tahmın edıyorum ama.
bu arada kızlar bu mılupaya uye olan varmı. ben olmaya calıstım ama hata verıyor. uye oldugunda sana numune urunler de gonderıyorlarmıs. bılgısı olan varmıııııııııııııı
hamile olan yada bebeği olanlar arasından çekiliş yapılıyor ve gönderiliyor diye biliyorum bende üyeyim... canbebe bez hediye ediyor...JAYA
ben üye olmuştum milupaya 10 gün önce kadar falan.ürün gönderme olayı doğru mu bakalım çıkar meydana yakında.bir gelişme olursa bildiririm ben sana.sen niye üye olamadın ki ne sorun çıktı
bu arada kızlar,
eşim gene yan çizmeye bşladı bebek işinde.dün yumurtlama dönemine girdim ve büyük bir hevesle denemeyebaşlamak istedim ama eşim korunmasız istemediğini söyledi.kendini hazır hissetmiyormuş bebek için!!!ben de herşey silbaştan olacağı için sinirlendim döndüm arkamı yattım uyudum.bu bencilliği beni deli ediyor.26 yaşındayım ve tam zamanı diye düşünüyorum.kaldı ki ben jinekolojik açıdan sağlıklı bir bayan değilim zırt pırt kist çıkıp duruyor,zırt pırt iltihap oluyor vs vs.Doktorlar zaten 1-2 ay bebek olmadı diye tedaviye başlamıyor 1 yıl bekleyin diyor.Ya bir de olmazsa?beyfendinin keyfini beklerken 30uma gelicem bu sefer de doğal yolla hamile kalma şansım azalmaya bşlıcak üffff moralim çok bozuk kendimi temizliğe verdim
cnm senı cok ıyı anlıyorum benım esım ole deıl ama su durumda bebek ıstıyor ama calısma yok ortda bebek nasıl olcaksa anlamadım gıttı cok yorgunum yok yarın onemlı ısım var yok su bu alsanaalsanasmile
Mızmız ve Meryem64
destek için teşekkürler kızlartatlı dille de anlatsam acı dille de olmuyor.nuh diyor peygamber demiyor.8 aylık evliyiz daha biraz daha tadını çıkartalım diyor yok efendim neymiş daha para biriktirseymişiz bilmemne sanki herkes sıfır borç bir d üstüne 1-2 milyar biriktirip bebek yapıyor!evliliğin tadını çıkartma meselesine gelince 8aydır kayınvaldem yüzünden emdiğim süt burnumdan geldi en azından bebek olunca belki biraz daha oturaklaşır kadın.neyse bakalım ben şu ovülasyon dönemi geçmeden bir daha denicem şansımı
BAT
yok benim kayınvalidem yanımda değil 2 saatlik mesafede ama keşke aynı yerde otursaymışız böyle daha berbat yaaa.Her haftasonu oraya gitmemizi istiyor (abartmıyorum) örenğin ramazan bayramında arifenin de bir gün öncesi gitmiştim oraya, toplamda 3 gece 4 gün kaldım son gece de annemde kalıp ertesi günü akşamı evime dönecektim annemde yatacğım bir geceyi çok gördü.Hiçbir kere allah razı olsun geliyosunuz kalıyorsunuz demiyor da vay efendim 3-4 gece çok azmış neymiş efendim bütün sömestr tatilimi orda geçirecekmişiz!gece 12de arıyor uyandırıyor biizi telefonda ağlıyor eşime ben seni çok seviyorum bilmemne (durduk yere) hayatımda allah beni hiç -kötü insanlarla- karşılaştırmamıştırdı ama şimdi kayınvalidem başrol oynuyor.peygamber oldugunu,erdiğini,rüyasında allahın ona herşeyi gösterdiğini iddia edecek kadar cahil cühela bir kayınvalidem var ve inanır mısın en ufak fırsatta örneğin tv'de kelime oyunu yarışmasını izlerken birşeyi bilsin hemen "ben 2 üniversiteliyi cebimden çıkartırım kendimi çok geliştirdim" ve de "hayatımda asla hata yapmadım zaten özür dilememek için asla hata yapmm"diyen bir şahstır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?