Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

anladim canim cok gec hamilelik izni ya benim simdi 11.haftam ben 5.aya dek caliscam normalde ama benim is yerim biraz soguk oldugu icin ben bir hafta giderim rapor alirim diye dusunuyorum.ben bebkten sonra 3 sene annelik izninde olucam allah nasil ederse kirese basladiginda tekrar isimi donucem bakalim artik ozaman dek ne olacak esim yine 1 sene calisrisin diyor allah izin verirse ikinci bebegimizi yapariz diyoruz ama hersey nasip tabikidee..ben suan bilgisayar odasinda oturuyorum ve esim burada sigara iciyor inan bana burasi bile les gibii ne kadar havalandirsamda koku gitmiyor ama anlayissiz kocam hala evde iciyor deli etcek benii bi gunn...insallah sende en kisa zamanda izne ayrilirsin gider anneciginde kalirsinn en rahati valla.....bebege biseyler almaya basladinmi canimm...

kızlar napıyonuz
sabahtan beri net yoktu patladım sizden haber alamayınca ne yaptınız

meryemcım 5.ayda ızne ayrılırsan ssk dan nasıl yararlanacaksın dıyecektım ama senın Almanyada yasadıgını hatırladım. valla ızne ayrılsam da esımın aılemde kalmak ıcın verecegı ızın 2 gun. o da ctesı full calısıyor. pazar gunu almaya gelır benı. ancak o sekılde olur herhalde. bakalım. bebıse bıseyler alıcam da ıste ıznımı beklıyorum. kaynanam amerıkadan gelırken baya kıyafet getırmıs. ben de gordukce bıseler alıyorum. oglumun hıcbır seyı eksık olmasın. o benım ılk gozagrım. kızım olmasını da cok ıstıyorum ama kısmet bakalım. babamız erkek dıye tutturdu erkek oldu. ıkıncı kısmet olursa ben de kız dıye tutturucam. kız olursa super olur. zaten 2 tane yeter. 3uncuyu buyuk konusmayayım ama asla dusunmem.

canım kaynanan almış şanslısın valla kıymetini bil kaynananın ben de bebişin yatağını aldım park yatak olarak tavsiye ederim çok kullanışlı heryere taşınabiliyor sallanma özelliği var oyun alanı olarak da kullanılıyor tekerleği var oyuncaklar var yatağın üzerinde dönüyor ışıklı ve müzikli ben kraftınkini aldım en büyük boy

bat noldu sonuç

kızlar siz napıyonuz

mrb yamancım ya bugün kan testi yaptıracaktım ama sonucu çok geç verdikleri için yaptırmadım acelemde vardı vaktim kısıtlıydı neyse ya şurda iki günüm kaldı ama günüm geçtikten sonra testi yapacağım dayanacağım artık ama inanılmaz kasık ağrılarım ve karın ağrım var kaç gündür hayırlısı bakalım yamancım :Saruboce

pek iyi değilim bugün canım ya karnım kasıklarım çok ağrıyo sen nasılsın yiğenim nasıl...

canım geçmiş olsun inşallah bebiş vardır sende de doktora git canım çok ağrıyorsa ihmal etme,,,,,yeğenin iyi teyzesi selamı var yanına arkadaş bekliyor senden,,,,hayırlısı canım stres yapma inşallah yakın zamanda meleğine kavuşursun

canım bugün arkadaşımın için doktora gittik sordum bende kasık ağrım çok var dedim olabilir inşallah dedi ama adet sancısıda olabilir dedi bakalım çarşamba günü durumum belli olacak yiğenime arkadaş gelmesini bende çok istiyorum ama hayırlısı demekten başka yapabileceğim birşey yok şimdilik..

JAYA

ben üye olmuştum milupaya 10 gün önce kadar falan.ürün gönderme olayı doğru mu bakalım çıkar meydana yakında.bir gelişme olursa bildiririm ben sana.sen niye üye olamadın ki ne sorun çıktı

bu arada kızlar,

eşim gene yan çizmeye bşladı bebek işinde.dün yumurtlama dönemine girdim ve büyük bir hevesle denemeyebaşlamak istedim ama eşim korunmasız istemediğini söyledi.kendini hazır hissetmiyormuş bebek için!!!ben de herşey silbaştan olacağı için sinirlendim döndüm arkamı yattım uyudum.bu bencilliği beni deli ediyor.26 yaşındayım ve tam zamanı diye düşünüyorum.kaldı ki ben jinekolojik açıdan sağlıklı bir bayan değilim zırt pırt kist çıkıp duruyor,zırt pırt iltihap oluyor vs vs.Doktorlar zaten 1-2 ay bebek olmadı diye tedaviye başlamıyor 1 yıl bekleyin diyor.Ya bir de olmazsa?beyfendinin keyfini beklerken 30uma gelicem bu sefer de doğal yolla hamile kalma şansım azalmaya bşlıcak üffff moralim çok bozuk kendimi temizliğe verdim

canim ya kiyamammm uzme tatli canini hangi erkek hemen evet diyokii allah yardimcin olsun canimm..bidaha dene sansinii iyii bi dille belki tamam derr

ay benım esımde cok bencıl bu konuda ya sınır oluyorum sankı bebek kendılıgınden olacak delı oluyorum ya

cnm senı cok ıyı anlıyorum benım esım ole deıl ama su durumda bebek ıstıyor ama calısma yok ortda bebek nasıl olcaksa anlamadım gıttı cok yorgunum yok yarın onemlı ısım var yok su bu alsanaalsanasmile

selam kizlar ben 24 olacagim esimde 30 olacak. 2 senelik evliyiz nerdeyse, esim bayadir istiyordu ama ben yan çiziyordum. Yavas yavas benimde annelik duygularim kabarmaya basladi. Ve bu ay calismalara basladik :)) bakalim hayirlisi... :))

Mızmız ve Meryem64

destek için teşekkürler kızlartatlı dille de anlatsam acı dille de olmuyor.nuh diyor peygamber demiyor.8 aylık evliyiz daha biraz daha tadını çıkartalım diyor yok efendim neymiş daha para biriktirseymişiz bilmemne sanki herkes sıfır borç bir d üstüne 1-2 milyar biriktirip bebek yapıyor!evliliğin tadını çıkartma meselesine gelince 8aydır kayınvaldem yüzünden emdiğim süt burnumdan geldi en azından bebek olunca belki biraz daha oturaklaşır kadın.neyse bakalım ben şu ovülasyon dönemi geçmeden bir daha denicem şansımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…