meryemcım senı cok ıyı anlıyorum cunku ben hamılelıkten once gunde 1 paket sıgara bıtıren bırı olarak, suanda da vıcdanım sızlayarak gunde 1-2 tane ıctıgım halde esımın sıgara kokusu benı acayıp derecede etkılıyor. bırara sadece 10 gun tıksındım ve hıc ıcmedım . hele o zamanlar esım bana sarılmasın uzak dursun dıye yapmadıgım kalmadı, sıgara ıcmeyen ınsanların yasadıgı ezıyetı o zaman daha ıyı anladım. kocam bugun de oldugu gıbı genelde aksam senı erken yatırıcam demesıne ragmen, aksam olup da aılesıyle oturmaya basladıgımızda durum degısıyor malesef. o yuzden ıznım baslasın da bıraz uykuya doyayım ıstıyorum. 32.haftanın sonunda ızın baslıyor canım. 40 hafta olarak hesaplandıgı ıcın 8 hafta kala ızın baslıyor. dogumdan sonra da yıne 8 hafta ızın kullanıyorsun. benım 27 haftam dun bıttı. bugun 28.haftanın ılk gunu. senın kacıncı haftan. cızelgenden 11.hafta dıye tahmın edıyorum ama.
bu arada kızlar bu mılupaya uye olan varmı. ben olmaya calıstım ama hata verıyor. uye oldugunda sana numune urunler de gonderıyorlarmıs. bılgısı olan varmıııııııııııııı
meryemcım 5.ayda ızne ayrılırsan ssk dan nasıl yararlanacaksın dıyecektım ama senın Almanyada yasadıgını hatırladım. valla ızne ayrılsam da esımın aılemde kalmak ıcın verecegı ızın 2 gun. o da ctesı full calısıyor. pazar gunu almaya gelır benı. ancak o sekılde olur herhalde. bakalım. bebıse bıseyler alıcam da ıste ıznımı beklıyorum. kaynanam amerıkadan gelırken baya kıyafet getırmıs. ben de gordukce bıseler alıyorum. oglumun hıcbır seyı eksık olmasın. o benım ılk gozagrım. kızım olmasını da cok ıstıyorum ama kısmet bakalım. babamız erkek dıye tutturdu erkek oldu. ıkıncı kısmet olursa ben de kız dıye tutturucam. kız olursa super olur. zaten 2 tane yeter. 3uncuyu buyuk konusmayayım ama asla dusunmem.
bat noldu sonuç
kızlar siz napıyonuz
bat burdaymışsın görmedim nasılsın şeker
pek iyi değilim bugün canım ya karnım kasıklarım çok ağrıyo sen nasılsın yiğenim nasıl...
canım geçmiş olsun inşallah bebiş vardır sende de doktora git canım çok ağrıyorsa ihmal etme,,,,,yeğenin iyi teyzesi selamı var yanına arkadaş bekliyor senden,,,,hayırlısı canım stres yapma inşallah yakın zamanda meleğine kavuşursun
pek iyi değilim bugün canım ya karnım kasıklarım çok ağrıyo sen nasılsın yiğenim nasıl...
slm kızlar nasılsınız ben bu aydan cok umutluyum ınsallah ALLAH yuzumu kara cıkartamaz
bu arada kızlar,
eşim gene yan çizmeye bşladı bebek işinde.dün yumurtlama dönemine girdim ve büyük bir hevesle denemeyebaşlamak istedim ama eşim korunmasız istemediğini söyledi.kendini hazır hissetmiyormuş bebek için!!!ben de herşey silbaştan olacağı için sinirlendim döndüm arkamı yattım uyudum.bu bencilliği beni deli ediyor.26 yaşındayım ve tam zamanı diye düşünüyorum.kaldı ki ben jinekolojik açıdan sağlıklı bir bayan değilim zırt pırt kist çıkıp duruyor,zırt pırt iltihap oluyor vs vs.Doktorlar zaten 1-2 ay bebek olmadı diye tedaviye başlamıyor 1 yıl bekleyin diyor.Ya bir de olmazsa?beyfendinin keyfini beklerken 30uma gelicem bu sefer de doğal yolla hamile kalma şansım azalmaya bşlıcak üffff moralim çok bozuk kendimi temizliğe verdim
bu arada kızlar,
eşim gene yan çizmeye bşladı bebek işinde.dün yumurtlama dönemine girdim ve büyük bir hevesle denemeyebaşlamak istedim ama eşim korunmasız istemediğini söyledi.kendini hazır hissetmiyormuş bebek için!!!ben de herşey silbaştan olacağı için sinirlendim döndüm arkamı yattım uyudum.bu bencilliği beni deli ediyor.26 yaşındayım ve tam zamanı diye düşünüyorum.kaldı ki ben jinekolojik açıdan sağlıklı bir bayan değilim zırt pırt kist çıkıp duruyor,zırt pırt iltihap oluyor vs vs.Doktorlar zaten 1-2 ay bebek olmadı diye tedaviye başlamıyor 1 yıl bekleyin diyor.Ya bir de olmazsa?beyfendinin keyfini beklerken 30uma gelicem bu sefer de doğal yolla hamile kalma şansım azalmaya bşlıcak üffff moralim çok bozuk kendimi temizliğe verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?