Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

insalllahh icnden gecenlerr olur canimm allah isteyen herkeze varsin insalllahhh

ooo baya büyümüş kızın ne güzel ya biz daha ilkini yapıcaz allahın izniyle.hadi bakalım bu d-sefer güzel bi takım alırsın bebişe

insalllahh icnden gecenlerr olur canimm allah isteyen herkeze varsin insalllahhh

Aminnn cnm cümlemizeeeeee.
Kısmet bakalım.
ben de mart ayında beklemede olacağım...
Belki size süpriz yaparım martta ....:CüvCüv:

ooo baya büyümüş kızın ne güzel ya biz daha ilkini yapıcaz allahın izniyle.hadi bakalım bu d-sefer güzel bi takım alırsın bebişe

ahhh ahhh babası kalpten gidecek adammmm
bebeği duyunca (olursa tabi kaydirigubbakcemile3) birde oda alalım dedim mi
tamam benim adamın bittiği andırrrrrkötükedihüso:jeyyar:sositososito

ahhh ahhh babası kalpten gidecek adammmm
bebeği duyunca (olursa tabi kaydirigubbakcemile3) birde oda alalım dedim mi
tamam benim adamın bittiği andırrrrrkötükedihüso:jeyyar:sositososito

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
OLSUN YA ONLAR İÇİN FEDAKARLIK YAPMAK GEREKİYO SEN DAHA İYİ BİLİRSİN KIZIN VAR.ARTIK ALIŞTIRA ALIŞTIRA SÖLE EŞİNE kaydirigubbakcemile3

Deryacım durumun ÜzÜcÜ hakkaten ınsanın aĞzından Çıkacak bır olumlu sÖzÜ beklıyorsun farkındayım.ama rabbım hayırlı zamanı ne zaman uygun gÖrÜrse oluyo ıŞte napalım hakkında hayırlısı dıyelım.vardır bununda bır hıkmetı.bız Öyle Şeyler yaŞadıkkı ınan allah beterınden korusun.hıÇ bırŞey nedensız deĞıl bunu unutma emı Çoktas moralını bozma

d_kupcu sen bizden daha da tecrübelisin ne güzel hemde ikinci annelik duygusunuı tadacaksın allah tez zamanda verir inşallah.

yeni arkadaşlar sizde hoşgeldiniz aramıza
benim diğerlerinden tek farkım henüz bebek yapmayıp burda kalabalık yapmak :jeyyar: sempatiksalakcinni :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
OLSUN YA ONLAR İÇİN FEDAKARLIK YAPMAK GEREKİYO SEN DAHA İYİ BİLİRSİN KIZIN VAR.ARTIK ALIŞTIRA ALIŞTIRA SÖLE EŞİNE kaydirigubbakcemile3

Şimdi hamişşş kalmadım ama
nasıl söyleyeceğimi planladım.

Kızımı anneme bırakırım.
Eşimle dışarı bir yere yemeğe giderizzzzz
küçük bir hediye paketi içine 2 tane bebişşşşş patikleriiii vereceğim.

Ayyyy inşallah çok seviniiiiiir. Rabbim hayırlısıyla bir bebişşş versin
böle yapacağım..

Nasıllll ??????????

Cnm benim valla benden bilgili hiç anne olmamış bayan arkadaşlar var burada
onlardan birşeyler öğrenme derdindeyim bendeeeeeeeeee hihoyyytsositosositoopuyorumnanaktan

ne güzel yaa allah herkese nasip etsin bu duyguları cnm ya

ilkinde ne zaman oldu hemen hamile kalabildinmii

kalabalikk nasilsinn bakimm heheheheee

BENDE MARTTA DOĞUM YAPAN ANNELERİN TOPİĞNDE KALABALIK YAPIYORDUM.BUGÜN SEN ŞU TOPİĞE GİT DEDİLER BANA AZCUK KOVULUR GİBİ OLDUM BURAYA GELDİM:roflol:

İYİ FİKİR ÇOK SEVİNECEKTİR BENCE.
AY BENDEMİ ÖYLE YAPSAM Kİ :jeyyar:

ne güzel yaa allah herkese nasip etsin bu duyguları cnm ya

ilkinde ne zaman oldu hemen hamile kalabildinmii

İlk bebişimde ünv. tede okuyordum. Korunuyorduk ama doğal yolla
ve ben 3 aylıktı öğrendiğimde. Okulda bayılmıştım
oranın doktoru söyledi. Hiç karnım yok tu hamilelik boyunca zatenn.
Valla şükür sağlıklı doğdu.
7 aylık hamileydim okulun dönemi bittiğinde
yaniii şimdi doğum kontrol hapı kullandım son 3 yıldır...
Herkez hemen olmaz diyor ama kısmettt bakalımmm

içgiyimci benım ılk bebegım canım. 2 ay kaldı oglumun aramıza katılmasına ınsallah. 10 gun sonra ızne ayrılıyorum.
meryemcım ınan aksam olunca eve gıtmek ıstemıyorum sabah olunca ıse gelmek ıstemıyorum. Acaba sorun bende mı dıye de dusunuyorum bazen. d-kupcu ınsallah bu sefer ıcınde ukde kalan seylerı gerceklestırırsın canım. Benım de kendımle ılgılı ıcımde o kadar cok sey kaldıkı. Sımdı ogluma da aynısı olsun ıstemıyorum. Evlılıgımı bıle agız tadıyla yasayamıyorum. Oglumun da esyasını secıp begenıp alamadım. Kaynanam sagdan soldan toplayıp getırdı. Nefret edıyorum bana bunları yasatanlardan. Sadece dolabını kendım yaptırıcam o kadar. Ne kotu bısey.

Cnm bende ilk zamanlar taktım bu konulara parasızlık ayrı anlaşısssızzz insanlar ayrıı
ama bende şimdi kızıma istediklerini alıyorum. Bebekken anlamıyorlar o sadecesana yara bırakıyor. Önemli olan bebişin anlarken hatırlayacak yaşta ona birşeyler vere bilmennn.

Üzme kendini hayatta sana ait olan bir evlat yeter biz annelereeeee .. CanlarımmmŞeniz

aaaaaa ona neymis yaaa niye bu kaynanalar boyle anlamiyorumm ya bende bazenn kendi annelerimiz iyimii yoksa gerckten tum kaynanlar kotumu diye dusunuyorumm ama suda var kendi annemlerr hic bisey demedenn bebegin biysesini biz aliriz dedilerr ama kaynanamlara emir baki yaptimm ama gorumcemler sagolsunn yatagini soyle alirsinboyle alirsinn simdide kolu incildi hanfendinin tamam yatti bizim yatak isii kesinn...hem o kaynana sinir oldumm karismasin canim o kadarda sende karistirma ben valla lafimi soylerimm hic esirgemem icime niye atip kendi kendimi yiyimm onlar yesinnn

morelinii bozmaa jayacigim ya allah buyuktur seni kaynanla sinav yapiyor bizide baska biseyle ama her kotu gunun sonu mutlaka iyiyle biter kurtulursun bigunn ondann insalllahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…