OLGAYCIM canımbenim bende seni gördüğüme çok sevindim valla.aynı şehirde yaşamktan (tabiiiiiiiiiii tatillerde:) ve aynı şeyleri yaşamaktan sanırım seni aruyo gözlerim:)
bende bu safer ayhan beyi düşünüyorum özellikle muaynehanesi olan birini istiyorum inşallah.valla özele gdersen onlar sana muhtaç devlette sen onlarea muhtaçsın ALLAH parası olmayanlara yardım etsin.
istanbulda özele gdyorum nasıl ilgi alaka bilemezsiniz.burda çağsuya gttm devlete gttm hiiiççç bi 5 günlük rapor vermediler.evet dio düşük tehlikesi var progestana devam et ama rapor vermem dio alptekin bey kanamman varmı dio aptal kanamma olsa istirahatin ne önemi var kanama düşük demek zaten bende öle oldu şahsen.
neyse canım gdecem inş ayhan beye konuşuruz yine öptüm tatlım:)
3x 1 KLOMEN kullandım... cumartesi bir arkadaşla birlikte onun doktoruna gittik. doktor daha muayene etmeden benim ve eşimin testlerine bakıp...SEN NORMAL YOLLA HAMİLE KALAMAZSIN.... HEMEN TÜP BEBEK YAPMALISINIZ....diğer tedaviler gereksiz ve yanlış...aşılamaya bile gerek yok hemen tüp bebek dedi...ağlamamk için zor tuttum kendimi .giyindim çıktım ve deli gibi bütün gün ağladım...eveg ittim yine ağladım.... moralim çok bozuktu.... bugün 12.gün kendi gittiğim doktora gittim. baktı..çok fazla folikül var ama büyümemişler...senin sorunun yumurtaların var ama ben büyücem ben büyücem telaşı yapıp hiç biri büyümüyor dedi.
yumurta takibi için de yine 150 tl istediler. ben de hiç bir yerde bu para istenmiyor. arkadaşımın gittii hastanede bu parayı istemiyor hiç doktor siz neden istiyorsunuz anlamadım dedim. hastanenin de adını verdim . orda almıyolar mı dedi ..hayır dedim 22 milyon tedavi ücreti ile 10 gün içinde kaç defa giderseniz gidin para istemyorlar yumurtayı da takip ediyorlar..ekstra bir ücreti yok dedim . tamam o zaman ben idare ile de görüşürüm ama istersen oraya da gidebilirsin dedi oradakidoktorların 3ünün de adını verdi. iyilerdir onlarda oraya git madem dedi... o yüzden keyfim kaçık biraz...
cuma günü o doktora gidicem ... iç değilse kiste dönüşmesin diye baksın..napıyım..???
böyle iştee kızlar.... bir hayal daha suya düştü bu ay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?