Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

selam arkadaşlar nasılsınız annem yanımda benim kaç gündür temizlikle uğraşıyoruz misafirler falan geldi dün,,,,çok yoğunum bu ara pek giremiyorum ama aklımdasınız

canım kardeşlerim bu yumurtlama hikayelerini okumak bile yoruyo beni siz bide doktor doktor geziyosunuz allahtan biraz yumurtam kalmışta uğraşmamışım üff çok sıkıcı bee allah yardımcınız olsun bi arkadaşım çat latmak için 2 3 sene uğraşmıştı anlatırken ben çatlıyodum onun yumurtalar bi türlü çatlamıyodu

slm kızlar benı mart annelerı topıĞınden kovdu bırısı
Çok kÖtÜ hıssettım kendımı hamıle kalmaya ÇalıŞıyorum bende
bu topıĞe gıt dedıler bana herkese mrhaba
benı bu topıĞe kabul eder mısınız..

aaaaa topik ten kovmakta nedemek yaaaaaklava:
kimse kimseyi kovamaz... Yanlış anlamış olmayasın cnm benimbilmiyorumkismile

aaa hosgeldinn canimm ne demek kabul edermisinnn ettikk bileee ilk kez duydum topikten kovulmayidaa

icgiyimci Arkadaşımmm ne zamandır bebiiişşşş istiyosun bakiiim
tanıt kendini aklinialirimsmile

ya kızlar martta anne olanların topıĞıne gırdım ılk 2 haftadır ordaydım.ama bana bırı huzurumuzu bozuyorsun sen gıt bebek ısteyenlkerın topıĞıne dedı kovdu ıŞte benı oysa ben onları gÜldÜrmeye ÇalıŞıyordum.neyse
o topık bıtmıŞtır benım ıÇın.artık burdayım

ben aslında nısanda hamıle olmak ıstıyorum kıŞın doĞum yapabılmek ıÇın.2 aydır baŞladık bakalım ınŞ.tutar hemen

ben aslında nİsanda hamİle olmak İstİyorum kıŞın doĞum yapabİlmek İÇİn.2 aydır baŞladık bakalım İnŞ.tutar hemen

Tutar cnm inşallah . Hedefinde 2 ay var nede olsa
Sıkma kendini işte. Bende 2. bebişim için buradayım

hadi hayırlısı olsun ilk bebeğin kız olmuş
ne güzel bende kız çok iştiyorum

benim içime doğmuştu kız olacağı...
komik olan sanki gene kızım olacakmış gibi hissediyorum hamile bile değilimmm kaydirigubbakcemile3
Sanki hiç erkek olmayacak gibi... ilginçççççççççççç sempatiksalakcinni

sağlıklı olsunda. Ee sen ne zamndır istiyorsun bebek

cok garıp bır durum. Neyse bosver aramıza hosgeldın.
Umutluyuz canım fazla yorma kendını. Ben de yoruldugumda belıme decı bır agrı gırıyor ve uzun sure kendıme gelemıyorum.
Bugun bebısım ıcın dolap sıparısı verıcem. Bızım karsımızdakı marangoza sorucaz. Ben calıstıgım yere urun getıren bırıne sordum. Ikı kapılı dolap yaptırıcam. Odası kucuk bebısımın. O yuzden cekmecesı, rafı ve askılıgı olan tek bır dolap ıstıyorum. Oyun parkı ve besıgı de dusununce anca sıgar bebısım o odaya

seninde ilk bebeğin mi olacak ve hamilemisin sen

kizlarrr gunaydinn ya gecmisi okuyana dek sayfalar habire cogaldii be yaaaa....oncelikle hepinizi opuyorumm guzell bigun gecirmenizi diliyorummm...topigimizin yeni annesii hannemcigim insallah canimm en kisa zamanda tahininde olur kocisle kavusursunuzzz....jayaaa canimm yine kaynana davasii var galibaaa amannn sallaaa sunuu yaa takmaaa valllaa sana cok uzuluyorumm yaaa benimkisi uzak oldugu halde yetiyor seninkiside sneinle kaliyorr bu sanaa ne kadar zor olsa gerekk insan is cikisi eve gitmeii planlarken evde bi kaynana bekliyor olmasii zor bi durum..benim kaynanada dun bilegini inciltmis dusmus yanii gecmis olsunda ...bana tel.dee dediki esim icin soyleme uzulmesin dedi bende tamam anne soylemem dedimm esim geldii baya demedim biseyy sonra yemegini felan yesin dedimm neyse esime dedim biseyy soylicem ama uzulmucen felan cunki ne olursa olsun hayatta esimden bisey saklayamam,neyse anlattimm annenin ilegi incilmis esim aradi annesini.ben meryeme soyleme demistim felan dedi gercii bana kalmadan tel.kayinpeder acti hemen dedi annen b..inciltmis diyee..kaynanamda telde diyoki esime aaaaanaaaa bu zamane dek soylemedimii cusss dedimmm kariyaa soyleme dedin yaa banaa...sonrada niye soyledi gibi laflar etmeye basladii felann oyle sinir oldumm azicikk bende....neysee cokk uzun olduu bu yaaaa k.bakmayinn gariiii

bat canim iyii gezmelerr olga sen nasilsinn canimm yamanncikk sen nasilsinnn seninde safak az kaliyorr ona goree yaniii simdiden kedindini yavas yavas hazirlaa...deryacigim her soyleneni kafana takip stres yapma kendinee jayanin dedigi gibi ikide bir doktor degistirme bu skeilde hepsinde kafan dagilir her kafanda bi ses cikar birsinde basla tedaviyee biliyorumm isini bu sekilde sansa birakmak istemiyorsun ama ne yapicaksin canimm allah neyi ne zaman verecegii hic belli olmazzz ki dualarimiz seninle canimm...kizlarr optum hepinizi biz bugunde 3.hamis arkadas bebekler icin biseyler bakmaya gidicezzz dolascazz bugunde hepinizi kucakk dolusuuu optummm oglusumda optuuu kardesleriniii

Ahhhh ahhh içimde ukte kalan bir şeydin bebek odası
kızıma alamamıştım yokluktannn mafoldumben
bir tane cikkk beşiği vardı oyun parkı gibi ...

Şimdi maddi durumum iyi ikinci bebeğim olursa ikisine söyle güzel bir oda
var hayalimde tabiii kız olursa bebişşşş...

İnsanda ukte kalması çok acı veriyor gerçekten. Kızımda başkalarının
odalarını görünce imreniyor. Onun şimdi genç odası var 8 yaşında ...

Bakalım kısmet yaaa....:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…