Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızzzz fena gelin seniiiii delikafadulden allah islahhh etsin öle kaynanalarııı klava:
benim kayın valdemde gözüme bakıyoo bir bebek yapayım diye... tüh tüh aman dilimi ısırayıım nazarrr deymesiiiinnnnn :jeyyar:

MERYEMcım benım uzuldugum, cok sukur paramız pulumuz var. Hanı d-kupcunun dedıgı gıbı yokluk cekmıyoruz. Bırcok ınsandan daha rahat yasıyacak ımkanımız var, sadece yasamayı bılmıyorlar, yasatmıyorlar.

:roflol: :roflol: hay sen çok yaşa emi bayıldım sana demek 3 aylıktı öğrendiğinde
regl den de anlamadınmı yahu şekerim
ama bence güzel bi değişiklikmiş seninki benim hoşuma gitti hikayen
hadi bakalım inşallah bu sefer bile bile olur

BENDE MARTTA DOĞUM YAPAN ANNELERİN TOPİĞNDE KALABALIK YAPIYORDUM.BUGÜN SEN ŞU TOPİĞE GİT DEDİLER BANA AZCUK KOVULUR GİBİ OLDUM BURAYA GELDİM

ayıp yaptıkları bencede cnm ama olsun burası tam sana göree

ay kızlar baya eğlenceli oldu bizim burası yaaa kaydirigubbakcemile2

aynen cnm parası olan biçok kimsede kafa yok hakkaten

benim kayınvalidemlerinde durumu çok iyi ama taşı sıksa suyunu çıkarır durumda lülülülülülü

niye oyle diyosun canimm valla iyilik yaptikca hep senden biseyler bekliyolarr sanki biz para babasiyizda burda valla ben hergun5 te kalkip eve 3 te donuyorum kaynanamin bana ne faydasi varkii halla hamile halimde bile bana ise niye gitmedigimi soruyor kadinn ona neysee ben her izne gittigimde onlara valiz dolsuu seyler goturuyorum kaynanam bana izinde aldigi corabin hesabini yapiyor,gorumceme desen oylee kendileri benimle kiz kardeslerine bi dunya sey gonderiyolar ama bize geldimi hic bisey yokk hepsinin cani c,....dicem gunahada girmek istemiyorumm allah bildigi gibii yapsinn allaha sukur herseyimm var onlara muhtacligimda yokk allahta mhtac birakmasinn biz kendimize yeteriz onlar karismasinlar yeter valla ogluma yatak alamadigimdan degill evimi kurarakende hic bisey almadilar bari torunlarini alsinlar diye yapiyorumm yoksaa alacaklari surda 200 euroluk bi yatakkk

canimm valla hepsimi oyle bunlarin bilmiyorum yaaa..bizimkilerde aynii o sekild ikide bir telede diyolarki kimseye muhtac olmayin el acmayin yeter bizee benimkiler burda yaa onlari kastediyolarr ama onlara neyseeekiii

Ben üsütne 1 adet gördüm..
Zaten o yüzden çakmamışımm.
Bide düzensizdi... ondan cnm.
Ama en komiği üniverstede yüzük takmıyordum
doktor bana bir bağırdı bir bağırdı klava:
evlenmeden niye diyeeeeeee
ben gene bayılmışım korkudan
sonra babam gelmiş yıkmış dökmüş etrafı...
Şimdi hatırladıkça gülüyorummmkaydirigubbakcemile3

ne güzel dedinnnn....hepsinin cani c,....... aynen zemuszemus

valla inanmicaksiniz ama gecen annemlere gitik kaynanam bizii aramiss evde bulamayinca annemleri caldirdilarr neyse aradik geri diyoki anneme bayadirr gorusemedik diyor o yuzden aradim dedii.bende anneme dedimki gor bak bizi evde bulamadilarr nerdeler diye aramiyosaa dedimm eve geldim tele baktim once bizi aramislarr kiskanccc seylerr nolcakkkk

D-kupcu gercekten guzel ve degıusık bır hıkaye. Doktoır evlı oldugunu ogrendıgınde yuzunun seklını gormek ısterdım:umursamaz:

meryemcım yıne sukretkı uzaksınız. Kadın benım doktorumu begenmıyor, kızının doktorunu ovuyor. Sankı kendı dogum yapacak. Gecen gun tv.de acayıp seslı bırını dınlıyorlardı. Bunu nasıl dınlıyoprsunuz dedım Hemen cevap hazır. Bende senın dınledıgın o adamı begenmıyorum dedı. O adam da Mustafa Ozarslan. Bılen varmı bılmıyorum. Ben de begensen sasardım zaten dedım.Benım neyımı begendınkı onuda begenesın dedım. Kahkaha atıyor haspam.

ahhh keske yakinn olsakkk o senin kaynanaii cokk merakk etttim valla yaslii felan demezdimm haaa yolarrdimm ne fenalarrr bunlarr yaaa ..cahilliklerine veriyorum allah islahh eylesinn hepsinii aminnnnnnnnnklava:klava:

aaaayyyyy cnm walla çok şekersin bayıldım bide doktordan fırça yedin haa akannehir kıyamam amma atraksiyon olmuş sende dee

kizlarr benim cikmam lazimm arkadaslarla disari cikicazz 3.hamiss optumm hepinizi sohbete sonraa devam ederizzz..

aaaayyyyy cnm walla çok şekersin bayıldım bide doktordan fırça yedin haa akannehir kıyamam amma atraksiyon olmuş sende dee

Hayatım hep böle benimmmm ... Olaysızzz bir günüm yokkk
Şu bebiş yada kısmet belkide bebişşşler gelirrrr:dance:
Yeni yeni maceralar ekleyeceğimmm hayat defterimeeeeeeopuyorumnanaktan

kızlar bakadım yazdıklarınıza mÜŞterı vardı 1 sattır.
Ben yenı bayan ıÇgıyım dÜkkanı aÇtımda gelen gıden Çok oluyo.
Ayy bıde hamıle olunca nası olucak ıŞ bebek hıÇ bılmıyorum

ayoll grafiker yazıyooo ne iş iç giyimmm
bayılırım iç giyime ... bu arada
benim eşimde esnaffff bilmiyorumkismile

ayoll grafiker yazıyooo ne iş iç giyimmm
bayılırım iç giyime ... bu arada
benim eşimde esnaffff bilmiyorumkismile

EVET ASLINDA GRAFİKERİM EVLENİNCE İŞİMİ YAPAMADIM
EŞİMDE DÜKKAN VAR SANA İÇ GİYİM AÇALIM DEDİ BENDE ÇOK SEVİYORUM ÇAMAŞIR İŞİNİ O YÜZDEN AÇTIK BAKALIM :1hug:

EVET ASLINDA GRAFİKERİM EVLENİNCE İŞİMİ YAPAMADIM
EŞİMDE DÜKKAN VAR SANA İÇ GİYİM AÇALIM DEDİ BENDE ÇOK SEVİYORUM ÇAMAŞIR İŞİNİ O YÜZDEN AÇTIK BAKALIM :1hug:

ayyy ne güzel bende kendime düşünüyorum
bilgisayar üstüne ama cesaret edemedim
belki ileride .....
Ne güzel eşin destek olmuşşş
İç giyim rahat hep bayanlarla birde
Allah utandırmasın cnm kaydirigubbakcemile5

AMİN CANIM SAĞOL.
AMA EVET BİRAZ UĞRAŞTIRIYO DÜLKKAN AÇMA İŞLERİ BENDE EŞİME ATTIM O İŞLERİ :jeyyar: AMA AYNEN ÇOK ZEVKLİ Bİ İŞ BEN NORMALDE BAYILIRDIM KİLOT ALIRDIM HEP KENDİME ŞİMDİ DÜKKAN DOLU MALLA BAKIP AY ŞUNU ALSAMDA GİYSEMMİ DİYORUM :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…