aaaaaa ona neymis yaaa niye bu kaynanalar boyle anlamiyorumm ya bende bazenn kendi annelerimiz iyimii yoksa gerckten tum kaynanlar kotumu diye dusunuyorumm ama suda var kendi annemlerr hic bisey demedenn bebegin biysesini biz aliriz dedilerr ama kaynanamlara emir baki yaptimm ama gorumcemler sagolsunn yatagini soyle alirsinboyle alirsinn simdide kolu incildi hanfendinin tamam yatti bizim yatak isii kesinn...hem o kaynana sinir oldumm karismasin canim o kadarda sende karistirma ben valla lafimi soylerimm hic esirgemem icime niye atip kendi kendimi yiyimm onlar yesinnn
İlk bebişimde ünv. tede okuyordum. Korunuyorduk ama doğal yolla
ve ben 3 aylıktı öğrendiğimde. Okulda bayılmıştım
oranın doktoru söyledi. Hiç karnım yok tu hamilelik boyunca zatenn.
Valla şükür sağlıklı doğdu.
7 aylık hamileydim okulun dönemi bittiğinde
yaniii şimdi doğum kontrol hapı kullandım son 3 yıldır...
Herkez hemen olmaz diyor ama kısmettt bakalımmm
BENDE MARTTA DOĞUM YAPAN ANNELERİN TOPİĞNDE KALABALIK YAPIYORDUM.BUGÜN SEN ŞU TOPİĞE GİT DEDİLER BANA AZCUK KOVULUR GİBİ OLDUM BURAYA GELDİM
MERYEMcım benım uzuldugum, cok sukur paramız pulumuz var. Hanı d-kupcunun dedıgı gıbı yokluk cekmıyoruz. Bırcok ınsandan daha rahat yasıyacak ımkanımız var, sadece yasamayı bılmıyorlar, yasatmıyorlar.
niye oyle diyosun canimm valla iyilik yaptikca hep senden biseyler bekliyolarr sanki biz para babasiyizda burda valla ben hergun5 te kalkip eve 3 te donuyorum kaynanamin bana ne faydasi varkii halla hamile halimde bile bana ise niye gitmedigimi soruyor kadinn ona neysee ben her izne gittigimde onlara valiz dolsuu seyler goturuyorum kaynanam bana izinde aldigi corabin hesabini yapiyor,gorumceme desen oylee kendileri benimle kiz kardeslerine bi dunya sey gonderiyolar ama bize geldimi hic bisey yokk hepsinin cani c,....dicem gunahada girmek istemiyorumm allah bildigi gibii yapsinn allaha sukur herseyimm var onlara muhtacligimda yokk allahta mhtac birakmasinn biz kendimize yeteriz onlar karismasinlar yeter valla ogluma yatak alamadigimdan degill evimi kurarakende hic bisey almadilar bari torunlarini alsinlar diye yapiyorumm yoksaa alacaklari surda 200 euroluk bi yatakkkkızzzz fena gelin seniiiii delikafadulden allah islahhh etsin öle kaynanalarıııklava:
benim kayın valdemde gözüme bakıyoo bir bebek yapayım diye... tüh tüh aman dilimi ısırayıım nazarrr deymesiiiinnnnn :jeyyar:
MERYEMcım benım uzuldugum, cok sukur paramız pulumuz var. Hanı d-kupcunun dedıgı gıbı yokluk cekmıyoruz. Bırcok ınsandan daha rahat yasıyacak ımkanımız var, sadece yasamayı bılmıyorlar, yasatmıyorlar.
:roflol: :roflol: hay sen çok yaşa emi bayıldım sana demek 3 aylıktı öğrendiğinde
regl den de anlamadınmı yahu şekerim
ama bence güzel bi değişiklikmiş seninki benim hoşuma gitti hikayen
hadi bakalım inşallah bu sefer bile bile olur
niye oyle diyosun canimm valla iyilik yaptikca hep senden biseyler bekliyolarr sanki biz para babasiyizda burda valla ben hergun5 te kalkip eve 3 te donuyorum kaynanamin bana ne faydasi varkii halla hamile halimde bile bana ise niye gitmedigimi soruyor kadinn ona neysee ben her izne gittigimde onlara valiz dolsuu seyler goturuyorum kaynanam bana izinde aldigi corabin hesabini yapiyor,gorumceme desen oylee kendileri benimle kiz kardeslerine bi dunya sey gonderiyolar ama bize geldimi hic bisey yokk hepsinin cani c,....dicem gunahada girmek istemiyorumm allah bildigi gibii yapsinn allaha sukur herseyimm var onlara muhtacligimda yokk allahta mhtac birakmasinn biz kendimize yeteriz onlar karismasinlar yeter valla ogluma yatak alamadigimdan degill evimi kurarakende hic bisey almadilar bari torunlarini alsinlar diye yapiyorumm yoksaa alacaklari surda 200 euroluk bi yatakkk
valla inanmicaksiniz ama gecen annemlere gitik kaynanam bizii aramiss evde bulamayinca annemleri caldirdilarr neyse aradik geri diyoki anneme bayadirr gorusemedik diyor o yuzden aradim dedii.bende anneme dedimki gor bak bizi evde bulamadilarr nerdeler diye aramiyosaa dedimm eve geldim tele baktim once bizi aramislarr kiskanccc seylerr nolcakkkk
meryemcım yıne sukretkı uzaksınız. Kadın benım doktorumu begenmıyor, kızının doktorunu ovuyor. Sankı kendı dogum yapacak. Gecen gun tv.de acayıp seslı bırını dınlıyorlardı. Bunu nasıl dınlıyoprsunuz dedım Hemen cevap hazır. Bende senın dınledıgın o adamı begenmıyorum dedı. O adam da Mustafa Ozarslan. Bılen varmı bılmıyorum. Ben de begensen sasardım zaten dedım.Benım neyımı begendınkı onuda begenesın dedım. Kahkaha atıyor haspam.
Ben üsütne 1 adet gördüm..
Zaten o yüzden çakmamışımm.
Bide düzensizdi... ondan cnm.
Ama en komiği üniverstede yüzük takmıyordum
doktor bana bir bağırdı bir bağırdıklava:
evlenmeden niye diyeeeeeee
ben gene bayılmışım korkudan
sonra babam gelmiş yıkmış dökmüş etrafı...
Şimdi hatırladıkça gülüyorummmkaydirigubbakcemile3
kizlarr benim cikmam lazimm arkadaslarla disari cikicazz 3.hamiss optumm hepinizi sohbete sonraa devam ederizzz..
aaaayyyyy cnm walla çok şekersin bayıldım bide doktordan fırça yedin haa akannehir kıyamam amma atraksiyon olmuş sende dee
kızlar bakadım yazdıklarınıza mÜŞterİ vardı 1 sattİr.
Ben yenİ bayan İÇgİyİm dÜkkanı aÇtımda gelen gİden Çok oluyo.
Ayy bİde hamİle olunca nası olucak İŞ bebek hİÇ bİlmİyorum
ayoll grafiker yazıyooo ne iş iç giyimmm
bayılırım iç giyime ... bu arada
benim eşimde esnaffff bilmiyorumkismile
EVET ASLINDA GRAFİKERİM EVLENİNCE İŞİMİ YAPAMADIM
EŞİMDE DÜKKAN VAR SANA İÇ GİYİM AÇALIM DEDİ BENDE ÇOK SEVİYORUM ÇAMAŞIR İŞİNİ O YÜZDEN AÇTIK BAKALIM :1hug:
ayyy ne güzel bende kendime düşünüyorum
bilgisayar üstüne ama cesaret edemedim
belki ileride .....
Ne güzel eşin destek olmuşşş
İç giyim rahat hep bayanlarla birde
Allah utandırmasın cnm kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?