Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ALLAH AĞLATMASIN CNM YA AMA HARBİDEN BENDE ÇOK GÜLDÜM WALLAA YAAA SİZDEN POZİTİF ETKİLENDİM HAKKATEN YAAAA kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

AYNEN BENDE ETKİLENDİM GÜLMEYİ DE ÇOK SEVERİM ZATEN
BU TOPİK İYİ GELDİ BANA delikafaduldenalkisalkisalkis

Yanlız bu kadar muhabbet varda biliyomusunuz biz korunuyoruz henüz bebiş düşünmüyoruz yaza kısmet olursa artık bu topik hobilerim arasındaa sempatiksalakcinni :roflol:

Yanlız bu kadar muhabbet varda biliyomusunuz biz korunuyoruz henüz bebiş düşünmüyoruz yaza kısmet olursa artık bu topik hobilerim arasındaa sempatiksalakcinni :roflol:

YAZA DİYORSUNDA YAZIN İLK AY HAMİLE KAICAKMISIN Kİ.BELKİ KIŞA KALCAK SEN ŞİMDİDEN YAP KIZ ANCA YAZA OLUR HEEEE HAYDİ YAPIN YAPINNNNNNNNN:roflol:

Öff dÜkkanı aÇtıĞımdan berı yanı 2 haftadır
sÜtle nesfıt yıyorum yazıflıyım dıye ..ee hamıle olunca kılo alıcaz napalım demı kızlar

yaza diyorsunda yazın ilk ay hamile kaıcakmısın ki.belki kışa kalcak sen şimdiden yap kız anca yaza olur heeee haydi yapın yapınnnnnnnnn:roflol:

haklısın cnm da ii böle allah aratmasın kimseye inşallah bizimde olur istediğimizdee

KıLOM ÇOK DEıLDE
BEN 6 YIL ÖNCE 71 KıLOYDUMsempatiksalakcinni
55 E 2 YILDA DÜŞTÜM ŞıMDı TEKRAR ALIRIM KORKUSU VAR

KİLOM ÇOK DEİLDE
BEN 6 YIL ÖNCE 71 KİLOYDUMsempatiksalakcinni
55 E 2 YILDA DÜŞTÜM ŞİMDİ TEKRAR ALIRIM KORKUSU VAR

Cnm ben ilk hamileliğimde 60 kiloyla kaldım 69-70 le doğum yapmıştım
Şimdi 55 kiloyumm bakalım alsamda verebileceğimi biliyorumm
O yüzdennnn deyer cnm. Gene veririz cnm kiloları..

Sonunda 2 çocuklu çıtır bir anne olmak istiyoruuum bennnnnnn bayanssulusmile

SÜPER YA ÇOCUĞUN VAR VE 55 KİLOSUN AYY BENDE DOĞUMDAN SONRA AYNI KİLOMA DÜŞSEM BAŞKA BİŞEY İSTEMEM.kaydirigubbakcemile5

SÜPER YA ÇOCUĞUN VAR VE 55 KİLOSUN AYY BENDE DOĞUMDAN SONRA AYNI KİLOMA DÜŞSEM BAŞKA BİŞEY İSTEMEM.kaydirigubbakcemile5

Düşülüyooor cnm ya hatta ben eltimin yanında utanıyorumm
Her bayram deli oluyom
35 küsür yaşında yeni 2. bebek yaptı
49-50 kilooo
öffffffffffffffffffffffffffffffffdelikafaduldenkafamçokkarıştı

ee kızlar hamıle kalmak ıÇın eksta bıŞey yapan varmı
yada folık plusa baŞlayan.ben folık plus ıÇmeye baŞlamadım ama
mandalına portakal brokolı yemeĞe ÇalıŞıyorum onlardada folık varmıŞ

Düşülüyooor cnm ya hatta ben eltimin yanında utanıyorumm
Her bayram deli oluyom
35 küsür yaşında yeni 2. bebek yaptı
49-50 kilooo
öffffffffffffffffffffffffffffffffdelikafaduldenkafamçokkarıştı

OLSUNYA SENDE ZAYIFSIN BENCE BOŞVER TAKMA ONU.
BENİMDE GÖRÜMCEM VAR 175 BOY 55 KİLO AMA BEKAR BENDE ONU GÖRDÜKÇE UYUZ OLUYORUM klava:klava::roflol:

Ben başladım günde 1 tane alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…