Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

folik plus u doktora gitmeden eczaneden alabilir miyiz

Evet cnm ben aldım. Arkadaşlar doktora gittikleri
gibi test yapmadan hemen bunu veriyormuş doktorlar
günde 3 tane alınmalı
yazıyor ama ben 1 tane alıyorum.
Hamile kalırsam doktora sorar öle sayısını arttırırımmmm

hmm anladım cnm sağol.

deryacım bu kadar takma kafana doktorların olmusuz söyledikleri onalr için çok normal senin ruh ahlini nerden bilecek düşüncesizce davranıyorlar kızlara katılıyorum doktor doktor gezmeyi bırak iyi araştır bi sabit doktorun olsun her gittiğin doktor başka başka konuşuyor olan sana oluyor yapma lütfen sakın kendini bırakma bak her acının sonunda bi mutluluk vardır ben hep buna inanmışımdır seninde meleğin hiç beklemediğin bi anda seni sevindirecek inan bana dualarım seninle canım..

slm arkadaşlar muhabbet koyu bakıyorumda ben yokken yeni arkadaşlar katılmış aramıza
hoşgeldiniz kızlar jayacım bu kadar takma şu kadını ya nefret ettim kaynanandan valla insanı bu kadarmı hayatından bezdirir ama sen güçlü birine benziyosun sende ezdirme kendini yamancım naber meryem iyi gezmeler canım d-kupcu neilginç bi hikayen var bende çok güldüm valla canım eee anlatın kızlar ne var ne yok..

slm arkadaşlar muhabbet koyu bakıyorumda ben yokken yeni arkadaşlar katılmış aramıza
hoşgeldiniz kızlar jayacım bu kadar takma şu kadını ya nefret ettim kaynanandan valla insanı bu kadarmı hayatından bezdirir ama sen güçlü birine benziyosun sende ezdirme kendini yamancım naber meryem iyi gezmeler canım d-kupcu neilginç bi hikayen var bende çok güldüm valla canım eee anlatın kızlar ne var ne yok..[/QUOTE]

Sorma cnm derin konulara girdik çıktıkkk :roflol: şimdi duruldukkk.
Mart ayında hamişşlerrr isityozzz burada ama bakalım kısmetttt:CüvCüv:

Sorma cnm derin konulara girdik çıktıkkk :roflol: şimdi duruldukkk.
Mart ayında hamişşlerrr isityozzz burada ama bakalım kısmetttt:CüvCüv:
[/QUOTE]

EVET BENDE NİSANDA HAMİŞ OLMAK İSTİYORUM ALLAHIN İZNİYLEEE

HG CNM WALLA BAYA GÜZEL VAKİT GEÇİRDİK BURDA BEN ÇOK MERAKLI OLUP BİSSÜRÜ ŞEY SORDUM d_kupcu ARKADAŞIMA sempatiksalakcinni SEN NASILSINN

AY NESFıTLı SÜTÜ ıÇTıM UYKU BASTIRDI BEN YOĞURT SARIMSAK SÜT YEDıMMı ANINDA UYKUM GELıYOR ıLGıNÇ
BU ARADA ABıM YENı EVLı 6 AYLIK YENGEM 4 AYLIK HAMıLE AYYYYYY YEĞENıM KIZ OLACAKMIŞ ÇOK MUTLUYUM ıSMıNı CEREN KOYDUM YENGEME BIRAKMADIMzemuszemus
ıNŞ. BENıMDE KIZIM OLUR ALLAHIMMMMMMMM

HAYIRLI OLSUN CNM MŞLH BAYA HIZLILAR AMA TUHAF OLAN ADINI SEN Mİ KOYDUN YENGEN BİŞEY DEMEDİ Mİ :1shok:
BEN OLSAM KIZARDIM GÖRÜMCEME WALLA KOYDURMAZDIMM delikafadulden

AHANDA KIZLAR BENıM REGL BıTELı 31 GÜN OLMUŞ EE REGL GEÇıKTı ANAMDA HEMEN TEST Mı YAPSAM KIZLAR akannehir

HAYIRLI OLSUN CNM MŞLH BAYA HIZLILAR AMA TUHAF OLAN ADINI SEN Mİ KOYDUN YENGEN BİŞEY DEMEDİ Mİ :1shok:
BEN OLSAM KIZARDIM GÖRÜMCEME WALLA KOYDURMAZDIMM delikafadulden

SAĞOL CANIM..
KIZ OLDUĞUNU ÖĞRENDİLER HEMEN BENİ ARADILAR BENDE AA CEREN OLSUN İSMİ DEDİM BENİMDE KIZIM OLURSA ECEM OLUR DEDİM.
YENGEM TAMAM CEREN OLSUN GÜZEL İSİM DEDİ a.s

selam kızlar çok güzel sohbet var maşaALLAH. iç igiyimci iyi ki kovmuşlar seni o topicten :) yoksa tanışamazdın seninle hoşgeldin hayırlı olsun.

SAĞOL CANIM..
KIZ OLDUĞUNU ÖĞRENDİLER HEMEN BENİ ARADILAR BENDE AA CEREN OLSUN İSMİ DEDİM BENİMDE KIZIM OLURSA ECEM OLUR DEDİM.
YENGEM TAMAM CEREN OLSUN GÜZEL İSİM DEDİ a.s

O ZAMAN OK SORUN YOK
BENDE BASKI MI YAPTIN ACEP DEDİM YAWW kaydirigubbakcemile3

merhaba
arakaşlar akşamları mı gelıyolar
onlar bayadır uyeler buraya galıba tanısıyosunuz
ben bılmem gereken farklı bısey varmı dıye sorucaktım
bıde su ovulasyon testı ne işe yarıyo
görüşmek uzere :kedi::kedi:

selam kızlar çok güzel sohbet var maşaallah. Iç igiyimci iyi ki kovmuşlar seni o topicten :) yoksa tanışamazdın seninle hoşgeldin hayırlı olsun.

sağol canım hoşbuldum..
Bu topiğin bana daha yararlı olduğunu söylediler çıktım geldim iyimiş burası artık burda öğrenicez beraber herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…