folik plus u doktora gitmeden eczaneden alabilir miyiz
[sıze="2"]evet cnm ben aldım. Arkadaşlar doktora gittikleri
gibi test yapmadan hemen bunu veriyormuş doktorlar
günde 3 tane alınmalı
yazıyor ama ben 1 tane alıyorum.
Hamile kalırsam doktora sorar öle sayısını arttırırımmmm[/sıze]
3x 1 KLOMEN kullandım... cumartesi bir arkadaşla birlikte onun doktoruna gittik. doktor daha muayene etmeden benim ve eşimin testlerine bakıp...SEN NORMAL YOLLA HAMİLE KALAMAZSIN.... HEMEN TÜP BEBEK YAPMALISINIZ....diğer tedaviler gereksiz ve yanlış...aşılamaya bile gerek yok hemen tüp bebek dedi...ağlamamk için zor tuttum kendimi .giyindim çıktım ve deli gibi bütün gün ağladım...eveg ittim yine ağladım.... moralim çok bozuktu.... bugün 12.gün kendi gittiğim doktora gittim. baktı..çok fazla folikül var ama büyümemişler...senin sorunun yumurtaların var ama ben büyücem ben büyücem telaşı yapıp hiç biri büyümüyor dedi.
yumurta takibi için de yine 150 tl istediler. ben de hiç bir yerde bu para istenmiyor. arkadaşımın gittii hastanede bu parayı istemiyor hiç doktor siz neden istiyorsunuz anlamadım dedim. hastanenin de adını verdim . orda almıyolar mı dedi ..hayır dedim 22 milyon tedavi ücreti ile 10 gün içinde kaç defa giderseniz gidin para istemyorlar yumurtayı da takip ediyorlar..ekstra bir ücreti yok dedim . tamam o zaman ben idare ile de görüşürüm ama istersen oraya da gidebilirsin dedi oradakidoktorların 3ünün de adını verdi. iyilerdir onlarda oraya git madem dedi... o yüzden keyfim kaçık biraz...
cuma günü o doktora gidicem ... iç değilse kiste dönüşmesin diye baksın..napıyım..???
böyle iştee kızlar.... bir hayal daha suya düştü bu ay...
sen çalışıyor muydun
deryacım bu kadar takma kafana doktorların olmusuz söyledikleri onalr için çok normal senin ruh ahlini nerden bilecek düşüncesizce davranıyorlar kızlara katılıyorum doktor doktor gezmeyi bırak iyi araştır bi sabit doktorun olsun her gittiğin doktor başka başka konuşuyor olan sana oluyor yapma lütfen sakın kendini bırakma bak her acının sonunda bi mutluluk vardır ben hep buna inanmışımdır seninde meleğin hiç beklemediğin bi anda seni sevindirecek inan bana dualarım seninle canım..
EVET KATILIYORUM ARAŞTIRIP TEK Bİ DOKTOR BUL BENCEDE.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN DERYA TAKMA KAFANA YA HİÇ BEKLEMEDİĞİN ANDA Bİ BAŞMIŞSIN HAMİLESİN...opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar muhabbet koyu bakıyorumda ben yokken yeni arkadaşlar katılmış aramıza
hoşgeldiniz kızlar jayacım bu kadar takma şu kadını ya nefret ettim kaynanandan valla insanı bu kadarmı hayatından bezdirir ama sen güçlü birine benziyosun sende ezdirme kendini yamancım naber meryem iyi gezmeler canım d-kupcu neilginç bi hikayen var bende çok güldüm valla canım eee anlatın kızlar ne var ne yok..
deryacım bu kadar takma kafana doktorların olmusuz söyledikleri onalr için çok normal senin ruh ahlini nerden bilecek düşüncesizce davranıyorlar kızlara katılıyorum doktor doktor gezmeyi bırak iyi araştır bi sabit doktorun olsun her gittiğin doktor başka başka konuşuyor olan sana oluyor yapma lütfen sakın kendini bırakma bak her acının sonunda bi mutluluk vardır ben hep buna inanmışımdır seninde meleğin hiç beklemediğin bi anda seni sevindirecek inan bana dualarım seninle canım..
slm arkadaşlar muhabbet koyu bakıyorumda ben yokken yeni arkadaşlar katılmış aramıza
hoşgeldiniz kızlar jayacım bu kadar takma şu kadını ya nefret ettim kaynanandan valla insanı bu kadarmı hayatından bezdirir ama sen güçlü birine benziyosun sende ezdirme kendini yamancım naber meryem iyi gezmeler canım d-kupcu neilginç bi hikayen var bende çok güldüm valla canım eee anlatın kızlar ne var ne yok..
içgiyimci regl tarihini ver istersen listeye ekleyeyim seni..
AY NESFİTLİ SÜTÜ İÇTİM UYKU BASTIRDI BEN YOĞURT SARIMSAK SÜT YEDİMMİ ANINDA UYKUM GELİYOR İLGİNÇ
BU ARADA ABİM YENİ EVLİ 6 AYLIK YENGEM 4 AYLIK HAMİLE AYYYYYY YEĞENİM KIZ OLACAKMIŞ ÇOK MUTLUYUM İSMİNİ CEREN KOYDUM YENGEME BIRAKMADIMzemuszemus
İNŞ. BENİMDE KIZIM OLUR ALLAHIMMMMMMMM
HAYIRLI OLSUN CNM MŞLH BAYA HIZLILAR AMA TUHAF OLAN ADINI SEN Mİ KOYDUN YENGEN BİŞEY DEMEDİ Mİ :1shok:
BEN OLSAM KIZARDIM GÖRÜMCEME WALLA KOYDURMAZDIMM delikafadulden
ahanda kızlar benim regl biteli 31 gün olmuş ee regl geçikti anamda hemen test mi yapsam kızlar akannehir
SAĞOL CANIM..
KIZ OLDUĞUNU ÖĞRENDİLER HEMEN BENİ ARADILAR BENDE AA CEREN OLSUN İSMİ DEDİM BENİMDE KIZIM OLURSA ECEM OLUR DEDİM.
YENGEM TAMAM CEREN OLSUN GÜZEL İSİM DEDİ a.s
allahım ya sen hala burdamısın koşş bi test al yawww
normalde kaç günde bir geliyorr
selam kızlar çok güzel sohbet var maşaallah. Iç igiyimci iyi ki kovmuşlar seni o topicten :) yoksa tanışamazdın seninle hoşgeldin hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?