27 GÜNDE 1 OLUYORDUM
HEYECAN YAPTIM ŞİMDİ AKŞAMA TEST YAPAM BARİhihoyyyt
prensesssss merhaba
arakaşlar akşamları mı gelıyolar
onlar bayadır uyeler buraya galıba tanısıyosunuz
ben bılmem gereken farklı bısey varmı dıye sorucaktım
bıde su ovulasyon testı ne işe yarıyo
görüşmek uzere
YAAA AMA BEN MERAKTA KALIRIM SONA ŞİMDİ AL TEST YAP HEM EŞİNE SÜPRİZ OLURRRRRR
ZATEN 6 DA DÜKKANI KAPATICAM O ZAMN ALIRIM ŞİMDİ BOŞ BIRAKAMAM KIZ DÜKKANIMI SABRET HADİ YARIN VERİRİM HABERİ Şeniz
HG CNM WALLA BAYA GÜZEL VAKİT GEÇİRDİK BURDA BEN ÇOK MERAKLI OLUP BİSSÜRÜ ŞEY SORDUM d_kupcu ARKADAŞIMA sempatiksalakcinni SEN NASILSINN
18 OCAK 23 OCAK BU GEÇEN AY AMA BENDE 1 YILLIK VAR :roflol: LİSTEYE NERDEN BAKICAZ
ya kızlar ya ben listeyibulamadım ya acaba gözdenmi kaçırdım sizde öne alın listeyi diyorum ama kimse almıyor bana yardımcı olu azıcık akannehir
ya kızlar ya ben listeyibulamadım ya acaba gözdenmi kaçırdım sizde öne alın listeyi diyorum ama kimse almıyor bana yardımcı olu azıcık akannehir
kız allah iyiliğini versin geçmiş reglini bana niye veriyosun gelecek regl tarihini vereceksin liste yapıyorum ben eğer listeyi bi bulabilirsem ekleyeceğim ama senin baya bi geçmiş günün hemen bi test al yap bizede haber ver merak ederiz şimdi..[/QUO
BU AY 20.21 GİBİ REGL OLMAM LAZIMDI OLMADIM HALA
AYNEN TEST YAPİM BEN AKŞAMA AYYY ÇOK HEYECAN YAPTIM
YA HAMİLEYSEM ANAM KARNIM ŞİŞECEK 4 AY SONRA:lepi::CüvCüv::dance:
Şimdi yapalım cnm
benim 19 mart mesela
bende bilmniyorum ki cnm
ayrıca neden canın sıkkın senin
bat kullanıcısından alıntı
haydi kızlar listemiz çoğalıyo sizde gelin katılın listeye..
ınşallah bu liste hepimize uğurlu gelir hanımlar dularım sizinle bakalım ilk kim verecek müjdeli haberi
03 şubat 2010 bat ____ haammmiiillleeeyiiimm
06 şubat 2010 e-pack____ haammmmiiiiiillllleee
08 şubat 2010 ferhatınsırınıyımben haber yok
14 şubat 2010 yabangül haber yok
15 şubat 2010 too-be kırmızılar hala gelmedi..
17 şubat 2010 ceylin35 haaaaammmiiiiiiiiilllleeeeeee
19 şubat 2010 lithium84 kırmızıları gördü..
20 şubat 2010 özlem130609
20 şubat 2010 çiğdem83
26 şubat 2010 mızmız
01 mart 2010 mse121282
01 mart 2010 d_kupcu
03 mart 2010 esgr
o8 mart 2010 saliha27
17 mart 2010 esrb
27 mart 2010 burcu
inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir hanımlar dularım sizinle bakalım ilk kim verecek müjdeli haberi
yeni gelen arkadaşlar ismini listeye yazmak isterseniz sizlerde yazabilirsiniz ben bazen yetişemiyorum ama sizlerden ricam isminizi ekledikten sonra topiği teketmemeniz biçok arkadaşımız yazdırdı kayıplara karıştı haber alamıyoruz sizler yapmayın olurmu bu arada bugün yabangülün günü umarım kırmızıları görmemiştir bizi bilgilendirirse çok seviniriz...
tamam canım yapalım ama şubat ayındaregl olacak arkadaşlarda yazarsa çok sevinirim ben yine arayacağım listeyi sizde öne alın lütfen..
Valla yamancım bende bilmiyorum sebebini hem uyku var hem sıkıntı var evde durmak istemiyorum dışarıda çıkmak istemiyorum karışığım yani...
Ya biz test yapacağımız tarihimi veriyooz
olacağımız rgl gününümü..
anlamadımmm bilmiyorumkismileben
Lİstemİz baya kabarık ya hadİ bakalım İnŞallah bİ dahakİ aya lİste kalmaz nufuz patlaması olucak : ))))))))))))))))))))))))
Ya biz test yapacağımız tarihimi veriyooz
olacağımız rgl gününümü..
anlamadımmm bilmiyorumkismileben
LİSTEYİ BULDUM GALİBA kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?