Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canımregl olacağın tarihi veriyosun..

Iç giyimci inş bebiş vardır sende canım aramıza bihamiş daha katılır haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla...

inş. Vardır kızlar yarın haber vericem size
beni ekleyin listeye kızlarrrrrrrr
21 subat

normal cnm hamileliktendir bencee

bilmiyorumki yamancım canım hiç bişey yapmak istemiyor yemek yapıcam hiç canım istemiyor..

15 şubat 2010 too-be kırmızılar hala gelmedi..
20 şubat 2010 çiğdem83 haber yok
26 şubat 2010 mızmız
01 mart 2010 mse121282
03 mart 2010 esgr
o8 mart 2010 saliha27
17 mart 2010 esrb
19 mart 2010 d_kupcu
27 mart 2010 burcu[/QUOTE]

kızlar evet inş nufus patlaması yaşanır listemize dahil olmak isteyen arkadaşlar lütfen tarihlerinizi söyleyin yazalım ekyeleyelim listeye..

Lİstemİz baya kabarık ya hadİ bakalım İnŞallah bİ dahakİ aya lİste kalmaz nufuz patlaması olucak : ))))))))))))))))))))))))

evet yamancım patlama bekliyoruz mart ayında ah bide senin ismini görebilsek şu listede çok jutlu olacağım valla bak..

aman yaa yazdıklarınıza yetısemıyorum. bat hayırdır nıye keyfın yok kız. Bence de hamılelıktendır. Uyku yapıyor bebısın annesı. Yerım ben onu yaa. Bızım velet de tekmeleyıp durdu gun boyu

jayacım ondanmı dersin bebişi hissedeceğim günler çabuk gelse keşke şu an hiç anlayamıyorum hamile olduğumu ya bu ayda hiç geçmek bilmedi ya daha 3 marta bir hafta var ve hiç geçmiyo kızlar ya ...

Ayyyy hadi bakalım mart ayına yeni yeni :CüvCüv: hamişlerrr olsunnnn :CüvCüv:

kızlar evet inş nufus patlaması yaşanır listemize dahil olmak isteyen arkadaşlar lütfen tarihlerinizi söyleyin yazalım ekyeleyelim listeye..

evet yamancım patlama bekliyoruz mart ayında ah bide senin ismini görebilsek şu listede çok jutlu olacağım valla bak..

jayacım ondanmı dersin bebişi hissedeceğim günler çabuk gelse keşke şu an hiç anlayamıyorum hamile olduğumu ya bu ayda hiç geçmek bilmedi ya daha 3 marta bir hafta var ve hiç geçmiyo kızlar ya ...[/QUOTE]

15 şubat 2010 too-be kırmızılar hala gelmedi..
20 şubat 2010 çiğdem83 haber yok
21 şubat 2010 içgiyimci beklemede
26 şubat 2010 mızmız
01 mart 2010 mse121282
03 mart 2010 esgr
05 mart 2010 ıtuana
o8 mart 2010 saliha27
17 mart 2010 esrb
19 mart 2010 d_kupcu
20 mart 2010 özlem109630
27 mart 2010 burcu[/

Son düzenleme:
kızlar benimde 20 mart tabi inşallah olmam

inşallah kırmızıları mart ayında görmezsin özlemcim sıkı çalış yumurtalama günlerini sakın kaçırma gün aşırı ilişkiye gir ve hemen yataktan kalkma bunları biliyosundur ama ben yine bi hatırlatayım dedim..:CüvCüv:

tuanacım böyle olumsuz düşünme bak meleğin gelmez sonra senide ekliyorum hemen listeye..

yok canım yaaa olumsuzluktan değil benim bu ay folikülüm küçüldü yaa o bakımdan dedim bu ay bi daha gelişirmi ki bilmiyorum. ben olumsuz düşünmeyi aştım artık dediğin gibi bende meleğim için daha güçlü olucam artık zaten korunmayı da bu ay bıraktım daha yeniyim yani :lepi: biliyorum allahın izniyle hepimiz meleklerimize kavuşacağız :CüvCüv:
sağol canım olumunekankayizsmile

Yaaa ben eşime süpriz yapacağım..
İşim zor valla. Hapıda bıraktım. Hep içiyom diyom valla bir
kaç ay dayanamam böleeeee...

Öffff süpriz planım bozulmadan hamile kalsam şu mart ayında yaaaaaaaaaaaa:Saruboceq:

sağol iyi dileklerin için canım benim biliyorum biliyorumda tutturamadık bu ay işte
neyse 1 ay daha bekleyelim bu arada ben dün soğan kürüne başladım artık ne faydası olur bilemiyorum ama yinede başlamak istedim

KIZLAR KOCAM GELDı EVE GıDıCEZ 10DK YA 3 TANE TEST ALMIŞ KOCAM EVE GıDıNCE YAPICAM YARIN GÜZEL HABERLERLE GELıRıM ıNŞ.
HEPıNıZı ÖPTÜMopuyorumnanaktan

tuana canım iyi düşün iyi olsun inş folikilün küçülmezde kocaman olur aşar kendini hemencecik haöiş kalırsın ve hangi yöntemle korunuyodunuz..

canım soğan kürüne hamile kalmaya birebir diye okumuştum bi topikte inş işe yarar ..

KIZLAR KOCAM GELDİ EVE GİDİCEZ 10DK YA 3 TANE TEST ALMIŞ KOCAM EVE GİDİNCE YAPICAM YARIN GÜZEL HABERLERLE GELİRİM İNŞ.
HEPİNİZİ ÖPTÜMopuyorumnanaktan

hadi bakalım bu topik sana uğurlu gelecek bana öyle geliyo evinde pc yokmu akşama yazsan yapıpta yarına kadar nasıl sabredicez yaaaaa...

Ee kızlaaarrrrr hayat nasıl gİdİyoo

ne olsun mart ayına taktık kafayı...
iş yerinde sorunlar var galiba işi bırakacağım...
İyi bu arada da bebiş olursa onu biraz büyütür bir iş bakarım..

Bıktım bu iş yerindennnn :mymeka:

evde pc varda net yok :)
neyse kaçtım ben bb kızlar

tuana canım iyi düşün iyi olsun inş folikilün küçülmezde kocaman olur aşar kendini hemencecik haöiş kalırsın ve hangi yöntemle korunuyodunuz..

doğum kontrol hapı kullanıyordum ama 5 ay önce bırakmıştım eşim korunuyordu son 5 aydır. amin canım yaaaa inşallahh yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…