Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

BENDE KOCAMLA ÜNİ. DE TANIŞTIM AMA O
BENİM HOCAMDI :roflol::teytey:

Vayyy terbiyesizzz seni gidi seniiiii kaydirigubbakcemile3
amannn benim kide beni görünce kafayı yemiş öle diyooookaydirigubbakcemile3
erkeklerrrrr Şeniz

Vayyy terbiyesizzz seni gidi seniiiii kaydirigubbakcemile3
amannn benim kide beni görünce kafayı yemiş öle diyooookaydirigubbakcemile3
erkeklerrrrr Şeniz

ANACIM BİZ KADINKEN HAYRAN KALDIK SANA O KAFAYI YEMEKTE HAKLII :jeyyar: sempatiksalakcinni :roflol:

Ohhhhh morallerimiz süperr
En kötü günümüz böle olsunn çıtırlarrrr zemuszemus

BENıMKı DERSTE NUMARASINI TAHTAYA YAZIODU BEN DE ALAYIM ARARIM DıYE 1 AY YAZDI DURDU KIZLAR ALDI HEP NOSUNU SAPIKLIK YAPTILAR BEN ALMADIM.
SONRA DAYANAMADI TELEFONUMU ZORLA ALDI VE KNDıNE ÇAĞRI YAPTI.
TUHAF OLUYO ıNSAN HOCASI OLUNCA SONRA AŞKIMIZ ALEVLENDı ıŞTE.aklinialirimsmileŞeniz

kızlar sohbet süper hızınıza yetişilimiyor valla hanginize yazacağımı şaşırıyorum jayacım ya çok üzülüyorum senin durumuna hele eşine ve kaynanana ayar oldum ya ne biçim insanlar hiçmi vicdanları yok ya hamile bi kadının bu dönemlerinin hassas olduğunu hadi kocan anlamaz ama kaynananda çocuk doğurdu onun seni çok iyi anlaması yardımcı oması lazım allah ıslah etsin ne diyeyim meryemcim bebek arabası güzel ama biraz daha fikir edin öyke karar ver derim eeee yaman içi giyimci d_kupcu nasılsınız sohbet koyu maşallah d_kupcu hakikaten çok güzel bi kadınsın allah güzelliğini iç güzelliğini bozmasın kızında çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün içgiyimci canım senin resimleri bulamadım sildin galiba...

sorma cnm koyu bir sohbet aldı bizi
ama ağırlık d_kupcunu güzelliği walla kaydirigubbakcemile2
sen nasılsın keyfin yerindedir umarım

ayy evet canım sildim dur bi tane yükliyim bak sileyim tekrar ok

bbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt olhgay hanneeem kızlar nerdesiniz yaw

valla cnm bir bebiş derdine nerelere geldik
ohhh kaynanaları çekiştirdik
sonra kocaları.....zemuszemus

Herkeze iyi akşamlar .... Evet mesai bitti denizzzz uçuşa geçiyor
Hepinizi öptüm çıtırlarımmmmmmmmmmŞeniz

sorma cnm koyu bir sohbet aldı bizi
ama ağırlık d_kupcunu güzelliği walla kaydirigubbakcemile2
sen nasılsın keyfin yerindedir umarım

iyiyim canım düne nazaran şu bulantılarım olmasa daha iyi olacağım senin keyifler nasıl...

ayy evet canım sildim dur bi tane yükliyim bak sileyim tekrar ok

tamam canım bekliyorum..

bbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt olhgay hanneeem kızlar nerdesiniz yaw

burdayım yaman sohbetiniz o kadar koyuki bölmek istemedim kıskandım valla ne güzel nerjiveriyosunuz birbirinize daim olsun inş..

valla cnm bir bebiş derdine nerelere geldik
ohhh kaynanaları çekiştirdik
sonra kocaları.....zemuszemus

valla canım benim kaynanam çok iyi allah razı olsun hiçkarışmaz aynı apartamanda oturuyoruz benim bütün sıkıntımı paylaşır ama karışmaz kocamda ağzı var dili yok canım benim özledim kocamı..

resmİmİ yÜkledİm canım bakabİlİrsİn.

tamam canım baktım sağol sende çok güzelsin kumral güzeli o bebekte çok tatlı kerata allah anasına babasına bağışlasın darısı sana..

Allah aratmasın ne olursa makbul dİmİ ya saĞlıklı olsunda

deryacım allh bÜyÜk gÖr bak sende en kısa sÜrede koca gÖbÜŞÜnle gezeceksİn ortadaa
amin güazelim amin.... zate tek hevesim de o göbüşümü sallaya sallaya gerine gerine gezmek istiyorum:)

kızlar baktıysanız resmİme sİlİyorum
ben görmedimmmmmmmmmmmm

walla durumuna can sıkma demek az gelir...eşinin çoktan ayrı bir ev düşüncesi olmalıydı... bebepğiniz olacak... ayrı düzeniniz olması gerek 1 oda olsun ama size ait olsun... keşke şartlarınızı iyileştirmeden hamile kalmasaydın ama hayırlısı işte..

walla ne demeli bilmiyorum jaya sana.. allah yardımcın olsun da sağlıkla kurtarsın bebeğin sağ sağlim gelsin dünyaya...

bana da iç karnın geniştir hamileliğini kimse çakmaz diyorlar ama onu nerden anlıcaz bilmiyorum bende de şimdi kilodan ötürü göbüş var ya biraz evel eritip normal seviyeye getirmek istiyorum...

resmİmİ yÜkledİm canım bakabİlİrsİn.

bakıcam bakıcammmm

teŞekkÜr ederım kızlar.
O bebekte arkadaŞımın bebeĞı alımde bÜyÜdÜ kerata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…