Biz eşimle ikimizde ASLAN burcuyuz
kızım YAY burcu boshayallersmile
Evet cnm ilk evliliğim ünv. teydi..
Sonra bülentimle tanıştım....... opuyorumnanaktan
BENDE KOCAMLA ÜNİ. DE TANIŞTIM AMA O
BENİM HOCAMDI :roflol::teytey:
BENDE KOCAMLA ÜNİ. DE TANIŞTIM AMA O
BENİM HOCAMDI :roflol::teytey:
Vayyy terbiyesizzz seni gidi seniiiii kaydirigubbakcemile3
amannn benim kide beni görünce kafayı yemiş öle diyooookaydirigubbakcemile3
erkeklerrrrr Şeniz
ANACIM BİZ KADINKEN HAYRAN KALDIK SANA O KAFAYI YEMEKTE HAKLII :jeyyar: sempatiksalakcinni :roflol:
Ohhhhh morallerimiz süperr
En kötü günümüz böle olsunn çıtırlarrrr zemuszemus
kızlar sohbet süper hızınıza yetişilimiyor valla hanginize yazacağımı şaşırıyorum jayacım ya çok üzülüyorum senin durumuna hele eşine ve kaynanana ayar oldum ya ne biçim insanlar hiçmi vicdanları yok ya hamile bi kadının bu dönemlerinin hassas olduğunu hadi kocan anlamaz ama kaynananda çocuk doğurdu onun seni çok iyi anlaması yardımcı oması lazım allah ıslah etsin ne diyeyim meryemcim bebek arabası güzel ama biraz daha fikir edin öyke karar ver derim eeee yaman içi giyimci d_kupcu nasılsınız sohbet koyu maşallah d_kupcu hakikaten çok güzel bi kadınsın allah güzelliğini iç güzelliğini bozmasın kızında çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün içgiyimci canım senin resimleri bulamadım sildin galiba...
kızlar sohbet süper hızınıza yetişilimiyor valla hanginize yazacağımı şaşırıyorum jayacım ya çok üzülüyorum senin durumuna hele eşine ve kaynanana ayar oldum ya ne biçim insanlar hiçmi vicdanları yok ya hamile bi kadının bu dönemlerinin hassas olduğunu hadi kocan anlamaz ama kaynananda çocuk doğurdu onun seni çok iyi anlaması yardımcı oması lazım allah ıslah etsin ne diyeyim meryemcim bebek arabası güzel ama biraz daha fikir edin öyke karar ver derim eeee yaman içi giyimci d_kupcu nasılsınız sohbet koyu maşallah d_kupcu hakikaten çok güzel bi kadınsın allah güzelliğini iç güzelliğini bozmasın kızında çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün içgiyimci canım senin resimleri bulamadım sildin galiba...
sorma cnm koyu bir sohbet aldı bizi
ama ağırlık d_kupcunu güzelliği walla kaydirigubbakcemile2
sen nasılsın keyfin yerindedir umarım
ayy evet canım sildim dur bi tane yükliyim bak sileyim tekrar ok
bbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt olhgay hanneeem kızlar nerdesiniz yaw
valla cnm bir bebişderdine nerelere geldik
ohhh kaynanaları çekiştirdik
sonra kocaları.....zemuszemus
resmİmİ yÜkledİm canım bakabİlİrsİn.
amin güazelim amin.... zate tek hevesim de o göbüşümü sallaya sallaya gerine gerine gezmek istiyorum:)Allah aratmasın ne olursa makbul dİmİ ya saĞlıklı olsunda
deryacım allh bÜyÜk gÖr bak sende en kısa sÜrede koca gÖbÜŞÜnle gezeceksİn ortadaa
ben görmedimmmmmmmmmmmmkızlar baktıysanız resmİme sİlİyorum
walla durumuna can sıkma demek az gelir...eşinin çoktan ayrı bir ev düşüncesi olmalıydı... bebepğiniz olacak... ayrı düzeniniz olması gerek 1 oda olsun ama size ait olsun... keşke şartlarınızı iyileştirmeden hamile kalmasaydın ama hayırlısı işte..benım yıne cok moralım bozuk. Bu gıdısle bebegımı babasız buyutucem. Bı dolap sıparıısı bıle veremedık cunku o evde sıgıntı gıbıyız. Esım olacak adam bana tel.da dıyorkı dolabın sıparısını ver ama bızım odadakı aynalıgı kaldırıp onun yerıne koyacagız. Nıye dıyorum cevap yok. Sonra anlatırmıs beyfendı. Ben bılıyorum aılesı ızın vermıyor. O salak odadan baska yerımız yok bızım. Arkamdan eltıme bebege ayrı oda ıstemek neymıs dıyen bır beyınsızden de bu beklenırdı. Zaten son gunlerde hep yalnızım. Gunde 10 kere arayan esım sımdı 1-2 kere anca arıyor, aksamları da bızımle degıl bılgısayarı ve evın tadılatlarıyla ılgılenıyor. Ben cok sogudum. Artık umrumda degıl hıckımse. Bebegım olmasa cokdan terkederdım bu aptal dunyayı.
Hiç yok tu kii. 7 aylık hamileydim üniverstede yanımdaki arkadaşım bilmiyordu 3 kilo almıştım
son 2 ay evde 5-6 kilo aydım. öle doğuma girdimm işte
kız bebek ya sivri değildi karnım hiçççç
iç karnım genişmişşşşş....
valla taş gibi karnım var üçgen bikini giyiyoom hemde sezeryanla doğum yaptımm bayanssulusmile
resmİmİ yÜkledİm canım bakabİlİrsİn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?