kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
HEY ALLAHIM YAAAA İNŞALLAH EN KISA SÜREDE OLUR CNM
AMA SİZ DAHA YENİ BAŞLIYONUZ ÇALIŞMALARA SANIRIM :jeyyar:
evet canım inşallah jaya için herşey yoluna girer o kaynanasının da aklı başına gelir inşallah şu müberek günde...
Bu arada hepinizin mevlüd kandilini kutluyorum
hayırlı kandıller. Malesef hersey berbat gıdıyor. Aksam kavga ettık.Cunku sevgılı kocam bebege oda dusunmuyor. Annesı ızın vermemıstır. Cunku 1 hafta oncesıne kadar benı odaya sokup olcu alan adam bu. Butun gece agladım. Gozlerım yanıyor.Az once de esım aradı. Kaza yapmıs. Artık onun ıcın uzulemıyorum bıle. Babam da aradı. Ona da sert konustum. Malesef psıkolojım cok bozuk. Sabah apartopar cıktım evden.Kaynanam olacak kadın bıde utanmadan ne oldu dıyor. Aksam ogluna sorarsın dedım bende. Sabah sabah canınızı sıktım yıne. Insallah sızın ıcın hersey guzel gıder bugun
hayırlı kandıller. Malesef hersey berbat gıdıyor. Aksam kavga ettık.cunku sevgılı kocam bebege oda dusunmuyor. Annesı ızın vermemıstır. Cunku 1 hafta oncesıne kadar benı odaya sokup olcu alan adam bu. Butun gece agladım. Gozlerım yanıyor.az once de esım aradı. Kaza yapmıs. Artık onun ıcın uzulemıyorum bıle. Babam da aradı. Ona da sert konustum. Malesef psıkolojım cok bozuk. Sabah apartopar cıktım evden.kaynanam olacak kadın bıde utanmadan ne oldu dıyor. Aksam ogluna sorarsın dedım bende. Sabah sabah canınızı sıktım yıne. ınsallah sızın ıcın hersey guzel gıder bugun
hayırlı kandıller. Malesef hersey berbat gıdıyor. Aksam kavga ettık.cunku sevgılı kocam bebege oda dusunmuyor. Annesı ızın vermemıstır. Cunku 1 hafta oncesıne kadar benı odaya sokup olcu alan adam bu. Butun gece agladım. Gozlerım yanıyor.az once de esım aradı. Kaza yapmıs. Artık onun ıcın uzulemıyorum bıle. Babam da aradı. Ona da sert konustum. Malesef psıkolojım cok bozuk. Sabah apartopar cıktım evden.kaynanam olacak kadın bıde utanmadan ne oldu dıyor. Aksam ogluna sorarsın dedım bende. Sabah sabah canınızı sıktım yıne. ınsallah sızın ıcın hersey guzel gıder bugun
günaydın kızlar hepinizin mevlit kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim kimin içinde gerçekleşmesini istediği duası varsa bu gece kabul olsun inş...
yimci günaydın kızlar elektrik yoktu yeni geldi
nasılsınız. Hayırlı kandiller
amin cnm saolll
sanada cnm
YAMAN NABER GIIIIIIIIII hihoyyytŞeniz
merhaba bugün katıldım aranıza hepinize hayırlı kandiller bu mürabek günde hepimizin yüregindekini versin yüce rabbim
Pişşşt kızlar eeee çalışmalar nasıl gidiyooor bakiiimmmmsempatiksalakcinni
merhaba bugün katıldım aranıza hepinize hayırlı kandiller bu mürabek günde hepimizin yüregindekini versin yüce rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?