Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
HEY ALLAHIM YAAAA İNŞALLAH EN KISA SÜREDE OLUR CNM
AMA SİZ DAHA YENİ BAŞLIYONUZ ÇALIŞMALARA SANIRIM :jeyyar:

Evet tatlım 1 mart 19 mart arası fulllll kaydirigubbakcemile3

Ya nette bişey okudum doğum k. hapını bırakıp ilk ay kalanlarlarda
ikiz olma ihtimali % 80 yaaa... Çok zor muş birde ilk ay kalma en az 3 ay
beklenir diyorlar ama ben genede umudumu kaybetmiyoruuum boshayallersmile

evet canım inşallah jaya için herşey yoluna girer o kaynanasının da aklı başına gelir inşallah şu müberek günde...

Bu arada hepinizin mevlüd kandilini kutluyorum

saol cnm hepimizin mubarek olsun inşallah

ee keyifler nasıll

günaydın kızlar hepinizin mevlit kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim kimin içinde gerçekleşmesini istediği duası varsa bu gece kabul olsun inş...

hayırlı kandıller. Malesef hersey berbat gıdıyor. Aksam kavga ettık.Cunku sevgılı kocam bebege oda dusunmuyor. Annesı ızın vermemıstır. Cunku 1 hafta oncesıne kadar benı odaya sokup olcu alan adam bu. Butun gece agladım. Gozlerım yanıyor.Az once de esım aradı. Kaza yapmıs. Artık onun ıcın uzulemıyorum bıle. Babam da aradı. Ona da sert konustum. Malesef psıkolojım cok bozuk. Sabah apartopar cıktım evden.Kaynanam olacak kadın bıde utanmadan ne oldu dıyor. Aksam ogluna sorarsın dedım bende. Sabah sabah canınızı sıktım yıne. Insallah sızın ıcın hersey guzel gıder bugun

Güzelim üzme canını senin gidebileceğim biri varsa ona git bir kaç gün kal.Yazık karnındakine cnm yaaa:umursamaz:

yazık hamile kadınsın ee sana öyle davranırsa kaza yapar tabiki. Allah çekmemiştir.canım üzülme ya ne olur.kaynanan cimri birimi para harcamayın biriktirin tiplerinden mi.
Benimki öle de ama umursamıyorum onu .

Ahhh cnm ahhh onunda imtihanı bu işte.. Sen Allahına sarıl ne varsa ondan var
O seni kocanı varyaaaklava:

cnm benim yaaa
ama bak bende üzülüyorum ya
nolur takma herşeyi kafana napalım odası olmayacaksa sağlık olsun huzur olsun nolur üzülme bu kadar.heveslerin isteklerin olması çok normal ama elden ne gelir.
En güzel zamanların bunlar cnm ya hakkaten rabbim sabırlar versin o kaynananı da allah bildiği gibi yapsın geri kafalılar işte.eşinde alem onunda ilk çocuğu sonuçta ne saçmalık yaaaa...

Kandilin mubarek olsun cnm

malesef, gıdecegım yer olsa da gondermezler. Aılemın yanına bıle yalnız gıdemıyorum. Kaynanam parayı sevıyor tabı ama onun derdı bızım para bırıktırmemız degıl, elımızdekılerı almak. Versek de vermıyorlar dıyor.

CANIM ÇıKOLATA VARSA EVDE YE MUTLULUK
HORMONLARIN DEPREŞTıN KENDıNE GELıRSıN.BOŞVER TAKMA KAFANA.
BEN EŞıMLE AZ KALSIN BOŞANIYORDUM AMA Bı MESAJ ATTIM ONA HERŞEY
YOLUNA GıRDı.CUMA GÜNÜYDÜ BıZıM 10 YAŞ VAR ARAMIZDA VE O BENı EZıKLıYORDU EE DEDıM YETER ARTIK BEN SENıNLE YAŞAYAMAM NE BU YA ÇOCUĞUNMUYUM EŞıNMıYıM BELLı DEıL DEDıM.KAVGA GÜRÜLTÜ BOŞANMAK ıSTıYORUM SENDEN DEDıM.AYRI AYRI ODALARA GıTTı,K O ıÇMEYE BAŞLADI 4 SAAT DÜŞÜNDÜM.BOŞANSAM NE OLCAKKı DEDıM.BUNA MSJ ATTIM.BEN SENDEN VAZGEÇEMEM BURDA OLMAKTAN MUTSUZUM.AYNI ŞEYı TEKRARLARSAN GıDERıM.GEL SANA SARILIP UYUYAMAYA ıHTıYACIM VAR YAZDIM.HOPLAYA ZIPLAYA GELDı YANIMA ÇOK SEVıNDı. yani anlayacağın tehdih edip gözünü korkutmakta gerekiyo.
SENı ANLAYA BıLıYORUM ALLAH SABIR VERSıN CANIM

JAYA canım sana gerçekten çok üzülüyorum bu kaynanan da hiç mi anlayış yok hiç mi vicdan yok. ne oluyor yani böyle yapınca siz kavga edince mutlu mu oluyor. RABBıM şu mübarek günde ıslah etsin kendisini akıl fikir versin. eşine de kızıyorum ALLAH ona da doğru yolu göstersin canım lütfen üzülme ALLAH hepsinin hakkından en kısa zaman da gelsin canım.

Pişşşt kızlar eeee çalışmalar nasıl gidiyooor bakiiimmmmsempatiksalakcinni

merhaba bugün katıldım aranıza hepinize hayırlı kandiller bu mürabek günde hepimizin yüregindekini versin yüce rabbim

HOŞGELDİN.
AMİNN İNŞ.CANIM.

YA KIZLAR KAYNANALAR NEDEN HEP BÖYLE OLUYOR ACABA
YAŞLARINDAN DOLAYI VE OĞULLARINI ELLERİNDEN ALDIĞIMIZI MI
DÜŞÜNÜYORLAR HEE BİRDE YAŞIMIZ ONLARDAN KÜÇÜK DİYE
HERŞEYİN DOĞRUSUNU KENDİLERİNİN BİLDİKLERİNİ Mİ SANIYORLARklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…