benim yumurtlama dönemi bitti şu anda ara verdik :) :)
amiin amiin ecmain inşaALLAH. hoşgeldin aramıza. tanıt kendini canım tanışalım.
Hımmm şu yumurtlama dönemide baya önemli dimi yaaabilmiyorumkismile
tanışalım şekerler ben mersinden sevgi 29 yaşındayım 21 aylık evliyim ve bebişim olmuyor öyle işteeee
CANIM ÇİKOLATA VARSA EVDE YE MUTLULUK
HORMONLARIN DEPREŞTİN KENDİNE GELİRSİN.BOŞVER TAKMA KAFANA.
BEN EŞİMLE AZ KALSIN BOŞANIYORDUM AMA Bİ MESAJ ATTIM ONA HERŞEY
YOLUNA GİRDİ.CUMA GÜNÜYDÜ BİZİM 10 YAŞ VAR ARAMIZDA VE O BENİ EZİKLİYORDU EE DEDİM YETER ARTIK BEN SENİNLE YAŞAYAMAM NE BU YA ÇOCUĞUNMUYUM EŞİNMİYİM BELLİ DEİL DEDİM.KAVGA GÜRÜLTÜ BOŞANMAK İSTİYORUM SENDEN DEDİM.AYRI AYRI ODALARA GİTTİ,K O İÇMEYE BAŞLADI 4 SAAT DÜŞÜNDÜM.BOŞANSAM NE OLCAKKİ DEDİM.BUNA MSJ ATTIM.BEN SENDEN VAZGEÇEMEM BURDA OLMAKTAN MUTSUZUM.AYNI ŞEYİ TEKRARLARSAN GİDERİM.GEL SANA SARILIP UYUYAMAYA İHTİYACIM VAR YAZDIM.HOPLAYA ZIPLAYA GELDİ YANIMA ÇOK SEVİNDİ. yani anlayacağın tehdih edip gözünü korkutmakta gerekiyo.
SENİ ANLAYA BİLİYORUM ALLAH SABIR VERSİN CANIM
inşallah gelmez bende düne kadar beklerim geldi(( inşallah senin gelmez
benim yumurtlama dönemi bitti şu anda ara verdik :) :)
tanışalım şekerler ben mersinden sevgi 29 yaşındayım 21 aylık evliyim ve bebişim olmuyor öyle işteeee
bende bursalı fakat antalyaya gelin giden ebru 23 yaşındayım
temuzda 3 yıllık evli olucam. bebek için yeni başladık çalışmalara ama tık yok CADIARZU
canım, benım esımle aramda hıc sorun olmazdı, butun kavgalar annesınden kaynaklanıyor. Isın kotu yanı kadın bunu oyle guzel yapıyorkı caktırmadan. Hanı yaprak dokumundekı cevrıye gıbı olsa anlıcam da bu yuzume farklı arkamdan farklı. Kulagımla duydugum, yuzume soyledıgı seylere bıle yemınler edıyor oyle bısey demedım dıye. Benı uzen esım buna ızın verıyor. Bazen buyumu yaptılar dıye dusunuyorum. Eltım bahcede muska bulmus, bunlar karı koca apar topar saklamıslar muskayı. Ne kaynanam ne kayınpederım aılesınden kımseyle gecınemıyor. Herkesle kusler. Gelen gıdenlerı bıle yok. Sorunları cozmedıkten sonra neye yarar bana sarılıp yatması..
ARA VERDİK DERKEN ÇALIŞMAYA MI KORUNMAMAYA MI sempatiksalakcinni
HEM BENCE ARA VERMEYİN CNM BEBEĞİN NE ZAMAN GELEĞİ BELLİ OLMAZ İLLA YUMURTLAMA GÜNÜNCE OLCAK DİYE BİŞEY YOKKİİ
HG ARAMIZA CNM SENİNDE KANDİLİN MUBAREK OLSUN
KAÇ AYDIR DENİYONUZ PEKİİ :gitme:
ARA VERDİK DERKEN ÇALIŞMAYA MI KORUNMAMAYA MI sempatiksalakcinni
HEM BENCE ARA VERMEYİN CNM BEBEĞİN NE ZAMAN GELEĞİ BELLİ OLMAZ İLLA YUMURTLAMA GÜNÜNCE OLCAK DİYE BİŞEY YOKKİİ
HG ARAMIZA CNM SENİNDE KANDİLİN MUBAREK OLSUN
KAÇ AYDIR DENİYONUZ PEKİİ :gitme:
yaşın daha küçük illaki olur allahın izniyle doktora gittinmi hiç
canım, benım esımle aramda hıc sorun olmazdı, butun kavgalar annesınden kaynaklanıyor. ısın kotu yanı kadın bunu oyle guzel yapıyorkı caktırmadan. Hanı yaprak dokumundekı cevrıye gıbı olsa anlıcam da bu yuzume farklı arkamdan farklı. Kulagımla duydugum, yuzume soyledıgı seylere bıle yemınler edıyor oyle bısey demedım dıye. Benı uzen esım buna ızın verıyor. Bazen buyumu yaptılar dıye dusunuyorum. Eltım bahcede muska bulmus, bunlar karı koca apar topar saklamıslar muskayı. Ne kaynanam ne kayınpederım aılesınden kımseyle gecınemıyor. Herkesle kusler. Gelen gıdenlerı bıle yok. Sorunları cozmedıkten sonra neye yarar bana sarılıp yatması..
Yaw Önceden kadınların 5-10 ÇocuĞu olurmuŞ Şİmdİ aylarca uĞraŞıyoz ya
dÜŞÜk Çok allahım herkese yrd etsİn
Yaw Önceden kadınların 5-10 ÇocuĞu olurmuŞ Şİmdİ aylarca uĞraŞıyoz ya
dÜŞÜk Çok allahım herkese yrd etsİn
canım, benım esımle aramda hıc sorun olmazdı, butun kavgalar annesınden kaynaklanıyor. Isın kotu yanı kadın bunu oyle guzel yapıyorkı caktırmadan. Hanı yaprak dokumundekı cevrıye gıbı olsa anlıcam da bu yuzume farklı arkamdan farklı. Kulagımla duydugum, yuzume soyledıgı seylere bıle yemınler edıyor oyle bısey demedım dıye. Benı uzen esım buna ızın verıyor. Bazen buyumu yaptılar dıye dusunuyorum. Eltım bahcede muska bulmus, bunlar karı koca apar topar saklamıslar muskayı. Ne kaynanam ne kayınpederım aılesınden kımseyle gecınemıyor. Herkesle kusler. Gelen gıdenlerı bıle yok. Sorunları cozmedıkten sonra neye yarar bana sarılıp yatması..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?