Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

benimde bitti sanirim...reglimin 19.günündeyim artik 3 marti bekliyos gelmesin kirmizilar diye..

herkesin kandiili mübarek olsun kizlar..
allah bugun hickimseyi geri cevirmez nolursunuz bizler icinde dua edin..

tanışalım şekerler ben mersinden sevgi 29 yaşındayım 21 aylık evliyim ve bebişim olmuyor öyle işteeee

bende bursalı fakat antalyaya gelin giden ebru 23 yaşındayım
temuzda 3 yıllık evli olucam. bebek için yeni başladık çalışmalara ama tık yok CADIARZU

canım, benım esımle aramda hıc sorun olmazdı, butun kavgalar annesınden kaynaklanıyor. Isın kotu yanı kadın bunu oyle guzel yapıyorkı caktırmadan. Hanı yaprak dokumundekı cevrıye gıbı olsa anlıcam da bu yuzume farklı arkamdan farklı. Kulagımla duydugum, yuzume soyledıgı seylere bıle yemınler edıyor oyle bısey demedım dıye. Benı uzen esım buna ızın verıyor. Bazen buyumu yaptılar dıye dusunuyorum. Eltım bahcede muska bulmus, bunlar karı koca apar topar saklamıslar muskayı. Ne kaynanam ne kayınpederım aılesınden kımseyle gecınemıyor. Herkesle kusler. Gelen gıdenlerı bıle yok. Sorunları cozmedıkten sonra neye yarar bana sarılıp yatması..

benim yumurtlama dönemi bitti şu anda ara verdik :) :)

ARA VERDİK DERKEN ÇALIŞMAYA MI KORUNMAMAYA MI sempatiksalakcinni
HEM BENCE ARA VERMEYİN CNM BEBEĞİN NE ZAMAN GELEĞİ BELLİ OLMAZ İLLA YUMURTLAMA GÜNÜNCE OLCAK DİYE BİŞEY YOKKİİ

tanışalım şekerler ben mersinden sevgi 29 yaşındayım 21 aylık evliyim ve bebişim olmuyor öyle işteeee

HG ARAMIZA CNM SENİNDE KANDİLİN MUBAREK OLSUN
KAÇ AYDIR DENİYONUZ PEKİİ :gitme:

ay canım senin kaynanan gerçekten sorun bi insan püh allah bildiği gibi yapsın onu ama ne yapabilirsin dediklerini duyma cvp bile verme o sinir olsun.işe yaramıyor mu sende ona laf söyle sana yaptığını yap bırak cirkef gelin desinler
böyle kendini üzeceğine sende onu üz kocana söledinmi muska işini

14-15 aydır deniyoruz eşimin sperm sayısı düşük bugün tekrar tahlilleri var bakalım nasip herşey

çalışmaya canım ama tekrar başlıcaz zaten :) :) :

haklısın cnm önemli olan çözüme gidebilmek
büyü işindende çok korkuyorum ya allah korusun hakkaten tututo allah izin vermesin böyle şeylere

Yaw Önceden kadınların 5-10 ÇocuĞu olurmuŞ Şımdı aylarca uĞraŞıyoz ya
dÜŞÜk Çok allahım herkese yrd etsın

Yaw Önceden kadınların 5-10 ÇocuĞu olurmuŞ Şİmdİ aylarca uĞraŞıyoz ya
dÜŞÜk Çok allahım herkese yrd etsİn

evet canım ALLAH yardımcımız olsun.
acaba neden düşük çok yaw ne olacak herşeye hormon katkı maddesi ,
ıvır zıvır koyuyorlar doğal yemek lazım

canım üzüldüm ben hiç anlamıyorum bu insanları,senin mutsuz olman onları nasıl mutlu eder hiç aklım almıyor.allaha havale et o sana kötülük yaptıkça sen gülümse iyilikle cevap utanır vicdana gelir belki allahım ıslah etsin,aynı evdemi yaşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…