Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

yok ya canım böylesinin yüzüne gülmek bişeyi değiştirmez aynen ALLAH islah etsin

HADı BAKAYLIM SIKMAYIN CANINIZI
KIZLAR CANLARINIZA YAZIK BEBıLLERE DE YAZIK.
HADı ELLER HAVAYA YAPIYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
:lepi::lepi::lepi:

Rabbım huzur versın kımseyı darda telaŞta sıkıntıda komasın
evty brz canlanalım kızlar yaa

:dance::teytey:hoppaaaaaa:sm_cool:delikafaduldensositososito

jayacım ne oldu sana böyle ya birinin nazarımı değdi sana hep mutsuzsun ama seni bu hale getirenler utansın eşine varya çok kızdım ne vurdum duymaz bi adam sanki dğoacak olan onun çocuğu değil ama en büyük kabahat kaynananda allah bildiği gibi yapsın onu sen boşver onları takmamaya çalış en azından bu mübarek günde dua et rabbime feraha çıkarsın seni eşinin bu denli değişmesine bi anlam veremedim doğrusu sen herşeyi bi kenara bırak oğlunu düşün kendini düşün bak bebişinde üzülüyor onlar üzülsün seni üzdüklerine onca şeylerine katlanıyorsun illa değer bilmek için kaybetmekmi gerekir neden bu erkekler ve kaynanalar böyle hiç anlamıyorum jayacım biz senin her zaman yanındayız bunu unutma...

merhaba bugün katıldım aranıza hepinize hayırlı kandiller bu mürabek günde hepimizin yüregindekini versin yüce rabbim

hoşgelidn sevgilimakarna seninde kandilin mübarek olsun umarım en kısa zamanda bebişin kapını çalar...

Kızlar ya hayat bÜyÜmek ne zorr yaaaaaaaaa

evet hayat şartları çok zor hele seni anlayan biri yoksa etrafında dahada çekilmez oluyor allah kimseyi dermansız bırakmasın kötilerin kötülükleri yanına kalmasın...

ayoll her gece ye farklı renk aldım ben kaydirigubbakcemile3
yumurtlama allahtan 1 hafta haaaa
yoksa batarım bennn aklinialirimsmilesositososito

ayoll her gece ye farklı renk aldım ben kaydirigubbakcemile3
yumurtlama allahtan 1 hafta haaaa
yoksa batarım bennn aklinialirimsmilesositososito

BEN BU TÜR ŞEYLERE PEK PARA VERMEK İSTEMİYORUM YA ÇÜNKÜ
2 DK İÇİNDE KULŞLANIM DIŞI KALIYO EŞİM SAOLSUN 2 DK BAKIP Şeniz delikafadulden sempatiksalakcinni

eee kızlar hamilelerde var sanırım aramızda ne güzellll.allah sapasaglam kucagına almayı nasip eder inşallah hepinize.darısı tüm bebek isteyenlere sonrada bana şu mübarek günde bol bol dua edelim birbirimiz için bacılar

BEN BU TÜR ŞEYLERE PEK PARA VERMEK İSTEMİYORUM YA ÇÜNKÜ
2 DK İÇİNDE KULŞLANIM DIŞI KALIYO EŞİM SAOLSUN 2 DK BAKIP Şeniz delikafadulden sempatiksalakcinni

ayol 2 dk 2 dk ... sonra etkisi baya devam eder
ben bayılırımmmmmm bayanssulusmile

preseed kullanan varmı aranızdaaaa

Ben Pre-Seed konusunu cok arastirmistim. Kendim kullanmadim, cunku nemlendiriciye ihtiyacim yok, ama sirf sperm yasatma ozelligi varmis diye dusunuyordum.

Bircok kisi Pre-Seed i ilk kullandiklari ay hamile kalmis. Ya da 2., 3. aylarinda. Yani bircok kisi isi yaradigini soyluyor.

Dogru mu degil mi bilemiyorum ama denemek zararli degil.

Ama, sunu da belirteyim, Pre-Seed in tum cesitleri ayni degil. Isotonic Personal Lubricant in sperm yasatma ozelligi yok.

ALINTIDIR

tşk ederim güzel bayan :)

kızlar ya küstüm ben size hiç kimse yazdıklarıma cevap yazmıyo unutulduk anlaşılan neyse ben çıkıyorum küstürdünüz beni ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…