canım üzüldüm ben hiç anlamıyorum bu insanları,senin mutsuz olman onları nasıl mutlu eder hiç aklım almıyor.allaha havale et o sana kötülük yaptıkça sen gülümse iyilikle cevap utanır vicdana gelir belki allahım ıslah etsin,aynı evdemi yaşıyorsunuz
Kızlar ya hayat bÜyÜmek ne zorr yaaaaaaaaa
hayırlı kandıller. Malesef hersey berbat gıdıyor. Aksam kavga ettık.Cunku sevgılı kocam bebege oda dusunmuyor. Annesı ızın vermemıstır. Cunku 1 hafta oncesıne kadar benı odaya sokup olcu alan adam bu. Butun gece agladım. Gozlerım yanıyor.Az once de esım aradı. Kaza yapmıs. Artık onun ıcın uzulemıyorum bıle. Babam da aradı. Ona da sert konustum. Malesef psıkolojım cok bozuk. Sabah apartopar cıktım evden.Kaynanam olacak kadın bıde utanmadan ne oldu dıyor. Aksam ogluna sorarsın dedım bende. Sabah sabah canınızı sıktım yıne. Insallah sızın ıcın hersey guzel gıder bugun
merhaba bugün katıldım aranıza hepinize hayırlı kandiller bu mürabek günde hepimizin yüregindekini versin yüce rabbim
Kızlar ya hayat bÜyÜmek ne zorr yaaaaaaaaa
ayoll her gece ye farklı renk aldım ben kaydirigubbakcemile3
yumurtlama allahtan 1 hafta haaaa
yoksa batarım bennn aklinialirimsmilesositososito
kızlar merabalar hepinizin kandilini kutluyorum.
BEN BU TÜR ŞEYLERE PEK PARA VERMEK İSTEMİYORUM YA ÇÜNKÜ
2 DK İÇİNDE KULŞLANIM DIŞI KALIYO EŞİM SAOLSUN 2 DK BAKIP Şeniz delikafadulden sempatiksalakcinni
preseed kullanan varmı aranızdaaaa
Ben Pre-Seed konusunu cok arastirmistim. Kendim kullanmadim, cunku nemlendiriciye ihtiyacim yok, ama sirf sperm yasatma ozelligi varmis diye dusunuyordum.
Bircok kisi Pre-Seed i ilk kullandiklari ay hamile kalmis. Ya da 2., 3. aylarinda. Yani bircok kisi isi yaradigini soyluyor.
Dogru mu degil mi bilemiyorum ama denemek zararli degil.
Ama, sunu da belirteyim, Pre-Seed in tum cesitleri ayni degil. Isotonic Personal Lubricant in sperm yasatma ozelligi yok.
ALINTIDIR
kızlar ya küstüm ben size hiç kimse yazdıklarıma cevap yazmıyo unutulduk anlaşılan neyse ben çıkıyorum küstürdünüz beni ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?