Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar ya küstüm ben size hiç kimse yazdıklarıma cevap yazmıyo unutulduk anlaşılan neyse ben çıkıyorum küstürdünüz beni ..

aaa cnm guclubacismile kızarım ama
küsmek yooookkk Şeniz

bende kızdım yamana çok darıldım hele dün naber dedi cecap yazdım ondan sonra cevap vermedi benim muhabbetim sarmadı galiba neyse merak etmeyin ben kolay kolay küsmem ama hamileliğimden dolayı fazla alınganlık var buraya çok alıştım unutulunca sorulmayınca üzülüyorum kusuruma bakmayın..

bakın gene cevap yazmıyosunuz yoksa benmi göremiyorum...
neyse kızlar size iyi sohbetler ben dışarı çıkıcam sonra görüşmek üzere
tekrardan hepinizin kandilini kutluyorum dularınız kabul olur inş

batcım meraba canım küsme ben yazayım sana nasılsın canım nasıl gidiyor hamileliğin

valla bol bulantılı iştahlı ceylincim birazda alınganlık var hamile kalınca unutludum galiba ya bi hatamı yaptım acaba sizlere karşı offf ben iyi değilim bugün ne oluyo bana bilmiyorum neyse seninde canını sıkmayayım canım senin nasıl gidiyo hamişlik gittinmi doktora..

bakın gene cevap yazmıyosunuz yoksa benmi göremiyorum...
neyse kızlar size iyi sohbetler ben dışarı çıkıcam sonra görüşmek üzere
tekrardan hepinizin kandilini kutluyorum dularınız kabul olur inş

Tatlım yazılırda yani zamanlar tutmaz ben senin yazını yarım saat
sonra fark edebilirim yaniii.
Sen alınganlık yapma bebişiiinnn üzülürrrrr

selam kızlar
hepiniz hamilemisiniz?
bende hamilelik için özel sağlık sigortalarını araştırıyorum

batcım gayet normal böyle piskolojide olman seni çok iyi anlayorum hamile kalınca insanın piskolojisi alt üst oluyor bende bir haftadan beri bir ağlıyorum bir gülüyorum kendimi deli gibi zannetmeye başladım eşim alttan almasa onunla bile tartışacam nerdeyse pireyi deve yapıyorum sürekli ilgi istiyorum o bende de var merak etme canım bende dün doktora gittim keseyi gördüm 5+5 günlük canım 6.haftaya gireceğiz bakalım teyzesi çok mutlu oldum keseyi görünce inşallah devamı gelir benim iştahım öyle aman aman yok ama çok çabuk acıkıyor hemende doyuyorum zaten bende aşırı kilo almayayım diye kendi kurumumuzun diyetisyenine gittim onun dediklerini yapıyorum istersen sanada bana yazdıklarını bir ara özele gönderirim beslenmeni ona göre düzenlersin bu aralar çok yersen hızla kilo alırsın daha önünde çok uzun zaman var o yüzden dengeli beslen canım

Tatlım yazılırda yani zamanlar tutmaz ben senin yazını yarım saat
sonra fark edebilirim yaniii.
Sen alınganlık yapma bebişiiinnn üzülürrrrr

valla canım yazdıklarınızı sayfayı atlamadan göremiyorum başka yolu varsa söyle onu yapayım benim normsldede yapımda var alınganlık o yüzden beniböyle kabul edin ara sıra tutuyo işte bebişim için kendimi üzmemeye çalışıyorum ama insan destekte bekliyo moral almak istiyo bilmem anlatabildimmi..

selam kızlar
hepiniz hamilemisiniz?
bende hamilelik için özel sağlık sigortalarını araştırıyorum

hoşgeldin dirimcim ben hamileyim bikaç arkadaş daha var topiğimizde hamile olan sen ne kadardır deniyosun..

ceylincim bende öyleyim valla bi moralim bozuluyor bi gülüyorum bende bu aralar birilerine çatmak istiyorum ama malesef kimseyi kırmak istemiyorum zaten kavga etmek yapımdada yoktur benim eşimdeçok anlayışlı oolmasa ne yapardım bilmiyorum bidediğimi iki etmiyor canım yemeye gelince iştah derken bende çok çabuk acıkıp doyuyorum ama bazen çok yediğimde oluyor listeni banada gönderirsen sevinirim hiç diyet yapmadım ama listeye uymaya çalılşırım yiğenimin iyi olmasına çok sevindim bende 3 martta kalp atışalrını duyacağım benim 6+3 günlük oldu teyzesi...

canım bebeğin hayırlı olsun ozaman,biz denemeye başlamadık aslında
14 aylık evliyiz,eşim yeni geldi askerden,kendimi tam hazır hissetmiyorum
ama yaşım felan da geldi,biraz korku başladı açıkçası
topiğiniz de ilgimi çekti geldim
belki adapte olabilirim diye
siz kaç aylık hamilesiniz canım

kızlar ya küstüm ben size hiç kimse yazdıklarıma cevap yazmıyo unutulduk anlaşılan neyse ben çıkıyorum küstürdünüz beni ..

gunaydinn kizlarrr bat kime kustunn bakimm sennn bana kusme ihtimalin yok cunki ben daha yeni geldim sekerimmm..bende uzun zaman girmedigimde kimse beni sormamissa uzuluyorum unuttular diye heheheh...

gecmisi okurken morleim bozuldu yine jayacigimaaa ne kaddar insanlar var su dunyada ya allah onlara vicdan diye birsey vermemis pissss kaynanalar nolcakkkk hepsii aynilarrr degismezz koca kafalilarr cahill mahluklarr...allah onlarii bildigi gibi yapsinnn bi tek kendilerinde ogul var sankii hep evliliklerine dugyu somurusuyle mudahale etmeyi cok seviyorlarrr o kocann olacakk adamadiii allaha hava ettimmm karisini ne uzuyor hele bide hamileee yaa vicdansizz nolcak....

diger kizlar nasilsinizzz yaman ic giyim d.kupcu sevgi yeni gelen arkadas insallah hepnizi iyisinizdirrr allah bugunde herkezin dualarini kabul eglesinn aminnnnnnnn

bu aradada kandiliniz mubarek olsunn dualarinizz kabul olsunn////

kıslarrrrrrrrrr hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız hayırlısıyla tez vakit kabul olsun nasılsınız şekerler******

CEYLİN 35 HEMEN HEMEN AYNI TARİHLERDE HAMİŞ OLMUŞUZ CANIM İNŞALLAH rabbim KUCAĞIMIZA ALMAYIODA NASİP EDER.SON regl tarihin kaç.bu arada rica etsem banada diyetisyeninin sölediklerini yazarmısın.ben kilo almaya çok müsaitim.ve 70 kiloyla kaldım hamiş.hayatımın en kilolu döneminde hamişimmmmm olsun hamd olsun RABBİMEEEEE:)

JAYAM BENıM TATLIM NERDESııııııııııııııııııN:)

SENıN ıÇıN ÖZEL DUA EDECEM CANIM BENNıM.ıMTıHAN DÜNYASI ALLAH sevdiği kullarına imtihan yaşatırmış.inş sevdiği kulusun bak ALLAHIN.hem hamilesin hemde cahil insanlarla muhattapsın fıstıkım.

ne olur iyi ol seeeeeeeeeeeeeen bak üzülüyorum bende teyzesi düşünmemiz gerekenler var bak senin meleğin benim meleğim doğuştan acılı olmasınlar:)

yyyyyyaaaaaaaaa ıÇ ÇAMAŞIRCI EBRUUUU nerdesin sen benim için resim koyacaktın ben yokken koyup çekmişsin.herkesde beğenince çok merak ettim benim içinde koooooooooooooooyyyyyyyyyy:)

hg din taze annecikk seninde kandilin mubarek olsunnn...kilonu hic takma canim bende tombisimm dikkat edersen cok kilo almazsinn zaten ilk 3 ay sen ne kadar cok yersen ye bebek kendiligindednde beslenebiliyor yani ilk aylardan tika basa yeme daha sonrada gec yememege dikkat et acikirsan meyve yeee ozaman cok kilo almazsin benim haftaya 4.ayim dolucak daha 1 kilo bile almadim allah sukur evde oldugum haldee yemem cok dikkat ederek yiyorumm

BATTTTTTTTTTTTTTTT SEN NASILSIN FISTIKIM:)
demek mide bulatın çok benim hiç yok biliyomusun inş olmazdaaaa:)sana da kolaylık versin RABBıM:)BENDE DE aşırı uyku oluyo hiç kaldırmasalar hiç kalkmam:)okulda napcam bilmem:)bide ben progestan kullanıyorum ya onunda etkisi var sanırım.düşük için.sen neler kullanıyorsun:)

ayyyyyyyyyyy çok güzel 4.ay ve 1 kilo bile yok iyi valla süper süper:)benimde şuan iştahım yok zaten çok çabuk acıkıyorum ama yemeğin başına oturuncada zorluyorum kendimi hiç canım istemiyo:)çok uykum var ama onu ne yaparım bilmme.okulda çocuklarla uyuruz artık:):)::):):))))):::.9.9.

cinsiyeti ne çıktı tatlım.bide ne zaman hamile kaldın ayını ve yaşını yazarmısın:)

canım allah kavuştursun öncelikle inş hemen hamile kalırsın hamile kalınca hazır olduğunu anlarsın bende bende 19 aylık evliyim ve 6+3 günlük hamileyim bi düşüğüm var bu ikinci hamileliğim canım senin yaş kaç..

meryemcim seninde kandilin mübarek olsun sana küsmedim sadece anlık bi alınganlıktı yamana biraz darılımıştım ama geçti sen nasılsın jayaya bende çok üzülüyorum ya sanki ben yaşıyorum yazdıklarını okuyunca allah en kısa zamanda feraha çıkarır inş onu ona çektirenlerde bulurlar allahlarından...

hannemcim nasılsın kandilin mübarek olsun senin ne kadarlıktı bebişin bende 68 kiloyla hamile kaldım ama kilomu göstermiyorum nedense ama göbüşüm çok var ya becerebilsemde resimimitopiğe koyabilsem..

uyku hali 2.aydan sonra geciyor canim benimde ilk aylarda oyleydi simdi gectii,,ben kasimda hamile kaldim bebegimde allah nasip ederse agustosta dogucak yasimda 24 oldum ocak ta canimm...cinsiyeti erkek dedi doktorum ama tam olarak persembe gunu gidicem yine ozaman ogrenirimm..,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…