diyet listesini tam yazıyorum şimdi sabahları: süt kibrit kutusu beyaz peynir tane zeytin ince dilim ekmek ve şekersiz çay ara öğün10.00-10.30)su bardağı şekersiz süt veya yoğurt bir porsiyon meyve öğle:su bardağı yoğurt sebze yemeği(susuz)porsiyon meyve inci dilim ekmek bir kase çorba ara öğün 15.00-15.30)bu bardağı şekersiz süt veya yoğurt bir adet meyve Akşam:su bardağı yoğrurt sebze yemeği etli bir yemek ve çok aşırı olmayacak porsiyon meyve ince dilim ekmek kase çorba az bir pilav istenildiği kadar yağsız salata ara öğün 22.00-22.30)su bardağı süt veya yoğurt kibrit kutusu beyaz peynir porsiyon meyve ince dilim ekme ara öğün diyorum
BENDE DİYET LİSTEMİ YAZAYIM BARİ TAM DİYET AMA BENİMKİ.
BÜNYEYE GÖRE KİLO ALIYOSUN YADA AYNI KİLODA KAIYORSUN.
SABAH8.00 Bİ TAS ÇORBA 11.00 BÖREK ÇAY BİSKÜVİ
13.00 ELMA VE KAHVE 14.00 IVIR ZIVIR
16.00 ÇORBA 1 DİLİM EKMEK 19.30 NE YEMEĞİ VARSA YANINA PİLAV ERİŞTE V.S
21.00 ÇAY KEK FELAN BEN 4 YILDIR BÖYLEYİM 55 KİLOYUM KİLO ALMIYORUM AMA 6 YIL ÖNCE 70 KİLOYDUM ŞİMDİ ACISINI ÇIKARIYORUM OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHzemuszemus/COLOR]
BENDE DİYET LİSTEMİ YAZAYIM BARİ TAM DİYET AMA BENİMKİ.
BÜNYEYE GÖRE KİLO ALIYOSUN YADA AYNI KİLODA KAIYORSUN.
SABAH8.00 Bİ TAS ÇORBA 11.00 BÖREK ÇAY BİSKÜVİ
13.00 ELMA VE KAHVE 14.00 IVIR ZIVIR
16.00 ÇORBA 1 DİLİM EKMEK 19.30 NE YEMEĞİ VARSA YANINA PİLAV ERİŞTE V.S
21.00 ÇAY KEK FELAN BEN 4 YILDIR BÖYLEYİM 55 KİLOYUM KİLO ALMIYORUM AMA 6 YIL ÖNCE 70 KİLOYDUM ŞİMDİ ACISINI ÇIKARIYORUM OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHzemuszemus/COLOR]
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
acil yardım lütfen bilenleriniz biliyordur bu ay korunmadıkya hani çocuk bekliyorurdum 1 gün gecikmeli olarak regli oldum 3 gündür benden pıhtı şeklinde bazende çok büyük olmasada parça şeklinde kanamam oluyor ne olur yardım edin hiç böle olmazdı
bi anormallikmi var sizce neyapayım
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: Ben 67 kiloyum yaaaaaaaa :a015: :a015:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
acil yardım lütfen bilenleriniz biliyordur bu ay korunmadıkya hani çocuk bekliyorurdum 1 gün gecikmeli olarak regli oldum 3 gündür benden pıhtı şeklinde bazende çok büyük olmasada parça şeklinde kanamam oluyor ne olur yardım edin hiç böle olmazdı
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
üzülme ya sen üzül diye yazmadım onları bende 70 klioydum dedim duydunmuuuuuuuuuuu
55 e düşünce şimdi artık yiyorum almıyorum çok mutluluk veriyo bu bana ama hamileykene alabilir dikkat etmem lazım
kandiliniz mübarek olsun kızlar Rabbim dualrınızı kabul etsin inşallah
ee nasıl zayıfladın bu kadar peki cnm yaaa 15 kilo var arada :a015: :a015: :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?