Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ceylincim sağol tatlım bazısını yapıyodum şuan ama diğerlerinide uygulamaya çalışacağım zor olacak benim için ama çabalayacağım inşallah.sabah 8.30 dan 16.10 kadar okuldayım o yüzden zor olacak ama meleğim için inş elimden geleni yapcam.

senin son regl tarihin nedir tatlım:)

Canlarım hamile kalmadan ideal kilonuza inmelisiniz
Ben 70 kiloyla ilk doğumumu yaptım
şuan 55 kiloyum boyum 1,63

benim ideal kilom 50-55 arası şakkıdı
ben 2. bebeğide yapayım ozaman 50 lili rakamlara inmeye çabalayacağıımmmm

ve hamileyken uygulanmalı diyet herşey yenmez bencede

:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: BEN 67 KİLOYUM YAAAAAAAA :a015: :a015:

çok hoşsun ebru ya:)gerçekten hem bunları yiyip hemde kilonu koruyabiliyorsan ne mutlu sana valla.ama şu olabilir sık sık yemen güzel eminim bu kilo aldırmıyordur sana yoksa diyetlik bişi göremedim bennnnnnnnn yani ben bunları yesem aboooooooooooo düşünemiyorum kendimi valla:)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
acil yardım lütfen bilenleriniz biliyordur bu ay korunmadıkya hani çocuk bekliyorurdum 1 gün gecikmeli olarak regli oldum 3 gündür benden pıhtı şeklinde bazende çok büyük olmasada parça şeklinde kanamam oluyor ne olur yardım edin hiç böle olmazdı
bi anormallikmi var sizce neyapayım

ne diyeti bu kıslar evlendigimde 46 kilo idim 1 senede 64 kilo oldum yemem içmem aynı idi sadece evlendim bu kadar kilo aldım bir allah nasip ederde hamile kalırsam hiç düşünemiyorum kendimi :)

bence yok ama genede dikkat et üşütmüş olabilirsin ve hamile kalıpta adet gören var ama bence sen üşütmüşsün yumurtalıklarını güzelim

:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: Ben 67 kiloyum yaaaaaaaa :a015: :a015:

üzülme ya sen üzül diye yazmadım onları bende 70 klioydum dedim duydunmuuuuuuuuuuu
55 e düşünce şimdi artık yiyorum almıyorum çok mutluluk veriyo bu bana ama hamileykene alabilir dikkat etmem lazım

cnm ya ben şöyle bişey duydum
spermler hamile kalmadan rahmi temizler öyle bebek oluşurmuş
belki küçük kistler vardır onlar çatlamıştır
bnimde olur arada böyle merak etme bence

canım sakin ol bana da öyle oldu bi kaç kere korkmuştum ama üşütmekten oluyormuş.ama tabiki sen yinede araştır olmadı bi doktora git

üzülme ya sen üzül diye yazmadım onları bende 70 klioydum dedim duydunmuuuuuuuuuuu
55 e düşünce şimdi artık yiyorum almıyorum çok mutluluk veriyo bu bana ama hamileykene alabilir dikkat etmem lazım

EE NASIL ZAYIFLADIN BU KADAR PEKİ CNM YAAA 15 KİLO VAR ARADA :a015: :a015: :çok üzgünüm:

ee nasıl zayıfladın bu kadar peki cnm yaaa 15 kilo var arada :a015: :a015: :çok üzgünüm:

[ı]ya ben çalışmaya başlamıştım bide üni. Okuyodum 1.5 yılda 15 kilo verdim rejim yapmadım ama sadece 2 öğün yiyordum o kadar birde ılık su içerim çok[/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…