canım 27 yaşındayım ben
aman maşallah bu ikinci mi :kedi:
ben daha birinciyi yapamadım ohaoldumsmile
kıslarrrrrrrrrr hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız hayırlısıyla tez vakit kabul olsun nasılsınız şekerler******
CEYLİN 35 HEMEN HEMEN AYNI TARİHLERDE HAMİŞ OLMUŞUZ CANIM İNŞALLAH rabbim KUCAĞIMIZA ALMAYIODA NASİP EDER.SON regl tarihin kaç.bu arada rica etsem banada diyetisyeninin sölediklerini yazarmısın.ben kilo almaya çok müsaitim.ve 70 kiloyla kaldım hamiş.hayatımın en kilolu döneminde hamişimmmmm olsun hamd olsun RABBİMEEEEE:)
sağol güzelim evet benimkisi yeni daha tutunma aşamasında:)5 haftalık falan:) RABBİM tez vakit istediğin en hayırlı anda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
bu benim 2.gebeliğim ilkimi 5 ay önce kaybettim.düşürdüm yani.oda 1.5 aylıkdıama hayırlısı.RABBİM ne diyor sizden aldıklarımın ya daha iysini vermek için alırım ya da diğer dünyada vermek için alırım.hayırlısı olsun:)
bat bana küsmüş yaa :1shok: :gitme: Mafoldumben :a015:
Çıtırrrr çıtırrrrrr:jeyyar:
AVATARIMIMI BEĞENDİN YOKSA BENİM RESMİMİMİ
KZI KİM ÇITIR :jeyyar: SEN YAŞINA BAK BENDEN DAHA ÇITIRSIN :jeyyar:
kızlar öncelikle kilonuzu tartırın ve düzenlik haftalık kilolarınızı kontrol edin öncelikle çok yemenin bebeğe yarayacağını düşünmeyin zaten bebek alacağını alıyor sizin çok yemeniz bişeyi değiştiriyor sadece sizin aşırı kilo allmanıza neden oluyor öncelikle sabah başlayalım ne yiyeceğinize günde bir tane yumurta iki kibrit kutusu peynir(az yağlı peynir olacak)zeytin ve diğer kahvaltılıklar tabi bunları az az ve sıklıkla yiyeceksiniz süt veya yoğur günde 3 kez ikisinden biri süt yarımyağlı olacak tam yağlı bebeğime faydalı diyip tam yağlı içmeyin günde 3 öğün meyve yemeklerinizi yaparken sadece bir tatlı kaşığı ya şeker ve tuzu kesin çok şeker almak bebeğinizin şeker hastası olmasını çok tuzlu yemek de hamilelik ilerlediktçe sizin vücudunda ödem oluşturur ve aşırı şişmenize neden olur gün de üç defa et balık yada tavuk et kesinlikle menüde olacak protein kaynağı çünkü sebze olacak bir öğün mutlaka özellikle bu mevsimde karnıbahar haşlayıp yeyin hem kilo almazsınız hem protein kaynağı suyu çok tüketin bir litreyi geçsin hem bebek için hemde kendi sağlığınız için günde bir kaşık pekmez için ve fındık ,fıstık ,ceviz özellikle ceviz ilk üç bebeğin beyin gelişimi için çok önemli balık da tabiki badem bu gibi kuruyemişler tabi bunlarıda abartmıyorum az az yemiyeceğimiz şeylere gelince şekerli tatlılar bisküviler ekmeği çok tüketmiyoruz dilim dilim öğünlerde yağda kızartmalar yasak sucuk pastırma salam sosis bunlar çok zararlı kolon kanserine neden oluyor ve içinde mikrobu çok barındırdığı için bebek ölümlerine neden olabiliyor içeriği bilinmeyen hazır gıdalar cips gibi çok tuzlu besinler turşu,salamura ,konserve kuyruk yağı iç yağı tereyağı margarin bunları tüketmiyoruz sakatatların içinde doymuş yağ oranları fazla olduğu için bunlar çok aşırı kilo yapar bunları kesinlikle yemiyoruz
:roflol:avatara koptum yarım saattir bakıp bakııp yıkılıyooom :roflol:
harikaaa yaaa
:jeyyar: çıtırlığın üzerinde çalışıyoruz tatlıım :jeyyar:
başarılı oluyorsak.. Sen bide beni 2. bebişten sonra gööörrrr:jeyyar:
aşacağımmm kendimi ....sempatiksalakcinni
SUCUK CİPS ÇİKOLATA YASAK MIIIIIIIsenağlama
BEN ONLAR OLMADAN YAŞAYAMAM BİDE BU YAZDIKLARINI HAMİLE KALINCA MI DİKKATE ALICAZ KALMADAN MI. YAW BİDE HAFTADA 3 KEZ ET YESEM KUSARIM BEN BALIK AĞZIMA SÜRMEM IYYY.AMA BANA PEYNİŞR SÜT YOĞURT EKMEK VERİNÖMÜR BOYU ONLARI YER YAŞARIM :icecream::icecream:
YAW KIZLAR ANLAMADIM BEN DİYET LİSTELERİ YAZIYOSUNUZ DA NEDEN DİYET YAPIYOSUNUZ HAMİLELİK ÖNCESİ Mİ YAPIYOSUNUZ BİRDE KAÇ KİLO OLMAK LAZIM Kİ HAMİLE KALMAK İÇİN CAHİL GÖRDÜM KENDİMİbilmiyorumkismile
canım bu diyet olarak da algılayabilirsin bu benim saydıklarım sağlıklı bir hamilelik geçirmek ve aşırı kilo almamak için yapılan bir liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?