Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım 27 yaşındayım ben
aman maşallah bu ikinci mi :kedi:
ben daha birinciyi yapamadım ohaoldumsmile

HOŞGELDİN DİRİM.
KANDİLİN MUBAREK OLSUN.
AYNEN BENDE 1. İÇİN UĞRAŞIYORUM 2 AYDIR DAHA YENİ YANİ
EBRU BEN 23 YAŞINDAYIMvereliniortak

yazarım canım ne demek

Sen kafanı ona hiç takma Rabbim bilir vardır bir hayır
öle düşün belkide bir sorun vardı Allahım seni tez zamanda kurtardı
şimdide sana sağlıklı bir bebiş verdiii aynı bebişiiiii ben öle inanıyooruuum

bbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttt cnm ya ama bak ben çok üzülüyorum böyle deyince unuturmuyum seni hiç ben
ama artık çok kalabalık olduk takibi zor herkesi tek tek yazmamın girince direk seni arıyo gözlerim ama bazen yazamayabiliyorumö.nezaman gireceğim belli değil
birbibirimizi üzmeyelim nolur kimse unutmaz burda öbürünü

walla hafızamda zayıftır belki isimlerini unuttuklarım bile vardır

hannem meryem olgay umutluyuz ve sen vede diğerleri tektek yazamıyorum ama unutlmuyonuzda bilesiniz

kızlar öncelikle kilonuzu tartırın ve düzenlik haftalık kilolarınızı kontrol edin öncelikle çok yemenin bebeğe yarayacağını düşünmeyin zaten bebek alacağını alıyor sizin çok yemeniz bişeyi değiştiriyor sadece sizin aşırı kilo allmanıza neden oluyor öncelikle sabah başlayalım ne yiyeceğinize günde bir tane yumurta iki kibrit kutusu peynir(az yağlı peynir olacak)zeytin ve diğer kahvaltılıklar tabi bunları az az ve sıklıkla yiyeceksiniz süt veya yoğur günde 3 kez ikisinden biri süt yarımyağlı olacak tam yağlı bebeğime faydalı diyip tam yağlı içmeyin günde 3 öğün meyve yemeklerinizi yaparken sadece bir tatlı kaşığı ya şeker ve tuzu kesin çok şeker almak bebeğinizin şeker hastası olmasını çok tuzlu yemek de hamilelik ilerlediktçe sizin vücudunda ödem oluşturur ve aşırı şişmenize neden olur gün de üç defa et balık yada tavuk et kesinlikle menüde olacak protein kaynağı çünkü sebze olacak bir öğün mutlaka özellikle bu mevsimde karnıbahar haşlayıp yeyin hem kilo almazsınız hem protein kaynağı suyu çok tüketin bir litreyi geçsin hem bebek için hemde kendi sağlığınız için günde bir kaşık pekmez için ve fındık ,fıstık ,ceviz özellikle ceviz ilk üç bebeğin beyin gelişimi için çok önemli balık da tabiki badem bu gibi kuruyemişler tabi bunlarıda abartmıyorum az az yemiyeceğimiz şeylere gelince şekerli tatlılar bisküviler ekmeği çok tüketmiyoruz dilim dilim öğünlerde yağda kızartmalar yasak sucuk pastırma salam sosis bunlar çok zararlı kolon kanserine neden oluyor ve içinde mikrobu çok barındırdığı için bebek ölümlerine neden olabiliyor içeriği bilinmeyen hazır gıdalar cips gibi çok tuzlu besinler turşu,salamura ,konserve kuyruk yağı iç yağı tereyağı margarin bunları tüketmiyoruz sakatatların içinde doymuş yağ oranları fazla olduğu için bunlar çok aşırı kilo yapar bunları kesinlikle yemiyoruz

AVATARIMIMI BEĞENDİN YOKSA BENİM RESMİMİMİ
KZI KİM ÇITIR :jeyyar: SEN YAŞINA BAK BENDEN DAHA ÇITIRSIN :jeyyar:

:roflol:avatara koptum yarım saattir bakıp bakııp yıkılıyooom :roflol:
harikaaa yaaa

:jeyyar: çıtırlığın üzerinde çalışıyoruz tatlıım :jeyyar:
başarılı oluyorsak.. Sen bide beni 2. bebişten sonra gööörrrr:jeyyar:
aşacağımmm kendimi ....sempatiksalakcinni

SUCUK CİPS ÇİKOLATA YASAK MIIIIIIIsenağlama
BEN ONLAR OLMADAN YAŞAYAMAM BİDE BU YAZDIKLARINI HAMİLE KALINCA MI DİKKATE ALICAZ KALMADAN MI. YAW BİDE HAFTADA 3 KEZ ET YESEM KUSARIM BEN BALIK AĞZIMA SÜRMEM IYYY.AMA BANA PEYNİŞR SÜT YOĞURT EKMEK VERİNÖMÜR BOYU ONLARI YER YAŞARIM :icecream::icecream:

VAY ÇITIRLIKTA TAVAN YAPACAKSIN YANİ HEE
HADİ HAYIRLI İŞLER KOCANA EHEHEE :teytey::teytey:

diyet listesini tam yazıyorum şimdi sabahları: süt kibrit kutusu beyaz peynir tane zeytin ince dilim ekmek ve şekersiz çay ara öğün10.00-10.30)su bardağı şekersiz süt veya yoğurt bir porsiyon meyve öğle:su bardağı yoğurt sebze yemeği(susuz)porsiyon meyve inci dilim ekmek bir kase çorba ara öğün15.00-15.30)bu bardağı şekersiz süt veya yoğurt bir adet meyve Akşam:su bardağı yoğrurt sebze yemeği etli bir yemek ve çok aşırı olmayacak porsiyon meyve ince dilim ekmek kase çorba az bir pilav istenildiği kadar yağsız salata ara öğün22.00-22.30)su bardağı süt veya yoğurt kibrit kutusu beyaz peynir porsiyon meyve ince dilim ekme ara öğün diyorum

bunları hamileykende normal hayatında da yapabilirsin canım ama saydıklarım gerçekten çok zararlı kötükedihüso

YAW KIZLAR ANLAMADIM BEN DıYET LıSTELERı YAZIYOSUNUZ DA NEDEN DıYET YAPIYOSUNUZ HAMıLELıK ÖNCESı Mı YAPIYOSUNUZ BıRDE KAÇ KıLO OLMAK LAZIM Kı HAMıLE KALMAK ıÇıN CAHıL GÖRDÜM KENDıMıbilmiyorumkismile

canım bu diyet olarak da algılayabilirsin bu benim saydıklarım sağlıklı bir hamilelik geçirmek ve aşırı kilo almamak için yapılan bir liste

BENDE DıYET LıSTEMı YAZAYIM BARı TAM DıYET AMA BENıMKı.
BÜNYEYE GÖRE KıLO ALIYOSUN YADA AYNI KıLODA KAIYORSUN.
SABAH8.00 Bı TAS ÇORBA 11.00 BÖREK ÇAY BıSKÜVı
13.00 ELMA VE KAHVE 14.00 IVIR ZIVIR
16.00 ÇORBA 1 DıLıM EKMEK 19.30 NE YEMEĞı VARSA YANINA PıLAV ERıŞTE V.S
21.00 ÇAY KEK FELAN BEN 4 YILDIR BÖYLEYıM 55 KıLOYUM KıLO ALMIYORUM AMA 6 YIL ÖNCE 70 KıLOYDUM ŞıMDı ACISINI ÇIKARIYORUM OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHzemuszemus
/COLOR]

canım bu diyet olarak da algılayabilirsin bu benim saydıklarım sağlıklı bir hamilelik geçirmek ve aşırı kilo almamak için yapılan bir liste

aynen hamile olduğumda buna dikkat edecem çünkü hamilelikte kilo alırım ben kiloya elverişliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…