yyyyyyaaaaaaaaa İÇ ÇAMAŞIRCI EBRUUUU nerdesin sen benim için resim koyacaktın ben yokken koyup çekmişsin.herkesde beğenince çok merak ettim benim içinde koooooooooooooooyyyyyyyyyy:)
geldim canım kankam geldide yanıma 2 sattir onunla laflıyorduk yemek yedik gitti şimdi okuluna.
dur koyayım resmimi bak
meryemcim neden sordum biliomusun:):)çin takvimine baktım.ben aslında inanmam fala falan baktırmam da aslında am bu çin takvimi bilmiyorum varmı yokmu ma seni bildi.yinede bunu yazarken bile çekiniyorum ALLAHIMA sığınırım:)
ebruuuu gördüm tatlım maşallah ALLAH nazardan saklasın.bebişle daha güzel görünüyorsunnn::::):):):):9RABBİM istediğin zamanda sanada versin inşallah:)
kıslar yaaa cumartesi ALLAH izin verirse dr a gdecem.ama çok sabırsızlanıyorum biliyormusunuz meleğimi görmek için:)inşallah sağlıklıdır bana sıkı sıkı tutunmuştur:)))ilkim düşük olunca bunda bayağı tedirginim.inşallah bebeğim beni bırakmaz hayırlısıyla kucağıma alırım sağlıklı sıhhatli.dua edin olurmu benim için bugün.hem eşime kavuşayım hem meleğime:)
teşekkür ederim canım evet ya benimde olsun bebişim inş.
BAKIN EŞİMLE RESMİMİDE KOYDUM KIZLAR Şeniz
kıslar yaaa cumartesi allah izin verirse dr a gdecem.ama çok sabırsızlanıyorum biliyormusunuz meleğimi görmek için:)inşallah sağlıklıdır bana sıkı sıkı tutunmuştur:)))ilkim düşük olunca bunda bayağı tedirginim.inşallah bebeğim beni bırakmaz hayırlısıyla kucağıma alırım sağlıklı sıhhatli.dua edin olurmu benim için bugün.hem eşime kavuşayım hem meleğime:)
çok yakışmışsınız canım ALLAH hayırlı ömürler versin size inşallah mutlu huzurlu sağlıklı veeeeeeeeeeee bol bebişli:):):)
Ayyy cnm senin adına çok sevindim...
Bakalım bende 2. si için uğraşıyooom
ayyy kaç aylık seninkisi yeni mi ???zemuszemus
allah sana bağoşlasın bebişini canım
sağlıklı sorunsuz hamilik geçir doğur inş.
canım allah kavuştursun öncelikle inş hemen hamile kalırsın hamile kalınca hazır olduğunu anlarsın bende bende 19 aylık evliyim ve 6+3 günlük hamileyim bi düşüğüm var bu ikinci hamileliğim canım senin yaş kaç..
meryemcim seninde kandilin mübarek olsun sana küsmedim sadece anlık bi alınganlıktı yamana biraz darılımıştım ama geçti sen nasılsın jayaya bende çok üzülüyorum ya sanki ben yaşıyorum yazdıklarını okuyunca allah en kısa zamanda feraha çıkarır inş onu ona çektirenlerde bulurlar allahlarından...
hannemcim nasılsın kandilin mübarek olsun senin ne kadarlıktı bebişin bende 68 kiloyla hamile kaldım ama kilomu göstermiyorum nedense ama göbüşüm çok var ya becerebilsemde resimimitopiğe koyabilsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?