Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bat sagol canimm bende iyyimm bulantilar geciyor bi zaman sonraaa...jayayaa zatenn cokk uzuluyorum yaa allah yardimcisi olsunn onundaa

bat tatlım benim etim de sıkı kime sölesem inanmıyo kiloma:::::hehe heh heh ama bilen biliyo tabbbbbbbiiiiiiiii:)ya bana dr pztsi dediki regline göre 6 haftalık utrasona göre 5 haftalık.hangisi gerçek bence 5 haftalık bile değil.

yyyyyyaaaaaaaaa İÇ ÇAMAŞIRCI EBRUUUU nerdesin sen benim için resim koyacaktın ben yokken koyup çekmişsin.herkesde beğenince çok merak ettim benim içinde koooooooooooooooyyyyyyyyyy:)

geldim canım kankam geldide yanıma 2 sattir onunla laflıyorduk yemek yedik gitti şimdi okuluna.
dur koyayım resmimi bak

meryemcim neden sordum biliomusun:):)çin takvimine baktım.ben aslında inanmam fala falan baktırmam da aslında am bu çin takvimi bilmiyorum varmı yokmu ma seni bildi.yinede bunu yazarken bile çekiniyorum ALLAHIMA sığınırım:)

Yemeğimi yedim geldimmm.
Anlatınnn bakiiim sempatiksalakcinni

bende biliyorumm canimm oraya gore asla yapmadimm ama baktimm meraktan odaa

ebruuuu gördüm tatlım maşallah ALLAH nazardan saklasın.bebişle daha güzel görünüyorsunnn::::):):):):9RABBıM istediğin zamanda sanada versin inşallah:)

kıslar yaaa cumartesi ALLAH izin verirse dr a gdecem.ama çok sabırsızlanıyorum biliyormusunuz meleğimi görmek için:)inşallah sağlıklıdır bana sıkı sıkı tutunmuştur:)))ilkim düşük olunca bunda bayağı tedirginim.inşallah bebeğim beni bırakmaz hayırlısıyla kucağıma alırım sağlıklı sıhhatli.dua edin olurmu benim için bugün.hem eşime kavuşayım hem meleğime:)

ebruuuu gördüm tatlım maşallah ALLAH nazardan saklasın.bebişle daha güzel görünüyorsunnn::::):):):):9RABBİM istediğin zamanda sanada versin inşallah:)

teşekkür ederim canım evet ya benimde olsun bebişim inş.
BAKIN EŞİMLE RESMİMİDE KOYDUM KIZLAR Şeniz

Ayyy cnm senin adına çok sevindim...
Bakalım bende 2. si için uğraşıyooom
ayyy kaç aylık seninkisi yeni mi ???zemuszemus

allah sana bağoşlasın bebişini canım
sağlıklı sorunsuz hamilik geçir doğur inş.

Ayyy cnm senin adına çok sevindim...
Bakalım bende 2. si için uğraşıyooom
ayyy kaç aylık seninkisi yeni mi ???zemuszemus

sağol güzelim evet benimkisi yeni daha tutunma aşamasında:)5 haftalık falan:) RABBİM tez vakit istediğin en hayırlı anda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

bu benim 2.gebeliğim ilkimi 5 ay önce kaybettim.düşürdüm yani.oda 1.5 aylıkdıama hayırlısı.RABBİM ne diyor sizden aldıklarımın ya daha iysini vermek için alırım ya da diğer dünyada vermek için alırım.hayırlısı olsun:)

canım 27 yaşındayım ben
aman maşallah bu ikinci mi :kedi:
ben daha birinciyi yapamadım ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…