kandiliniz mübarek olsun kızlar Rabbim dualrınızı kabul etsin inşallah
kandiliniz mübarek olsun kızlar Rabbim dualrınızı kabul etsin inşallah
yaman üzülme kız kızarım bakklava:
Sen rejim neyim yapıyo musun ki
senin de topiğmizin kurucusu nasılsın bebiş nasıl:)
OOYYYYYY TAZE ANNEMİZ GELMİŞ
NASILSIN SENİNDE MUBAREK OLSUN aklinialirimsmile
SAĞOLUN SİZİNDE a.s.
yoo rejim yapmıyorum ama evlenince 6 kilo aldım onları versem yetecek şimdilikk
sen muhasebeci misin ee tabi otur otur alırsın kilo.
Benim abimde muhasebeci köbeği önden gidiyo.
Neyse sen o 6 kiloyu verirsin canm ama yürüyüş yapman lazım.ılık su içmen lazım sürekli bide karnını tıka basa doyurma canın bişey istedinde form krakeri felan ye valla ekmek günde 1 dilim ye
bunları yap 2 haftada verirsin 6 kilo.
Bide 1 haftada 4 kilo verdirici kür var onu yazayımmı sana.
EE NASIL ZAYIFLADIN BU KADAR PEKİ CNM YAAA 15 KİLO VAR ARADA :a015: :a015: :çok üzgünüm:
selam herkese ...bebiş yapmayı düşünüyorum ama 1-2 ay daha korunacağım ..ondan sonra inş. Doğum kontrol hapını bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba merak ettim ...
selam herkese ...bebiş yapmayı düşünüyorum ama 1-2 ay daha korunacağım ..ondan sonra inş. doğum kontrol hapını bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba merak ettim ...
ayy bende çok merak ediyom bende bu ay bıraktım yasmin hapını offffffffffffbilmiyorumkismile
annnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden en acilinden yaz walla
gerçi çevrem ve eşim yakıştırıyo bu kiloyu bana ama hamile kalınca nolcak kilolar ya sonrasıı ben onu düşünüyorum hepp :çok üzgünüm:
ama yasmini bırakınca 3 ay başka yolla korunman gerek ..çünkü o 3 ay içinde gebelik olursa riskli oluyor ..
canım ben bunu çok merek ettiğim için denedim acaba gerçekten 4 kilo verirmiyimdiye 2 ya önce verdim 4 klio 51 kiloya düştüm sora geri aldım isteyerek.
Bak şimdi lahana çorbası kürü bu bilindik bişey.
Orta boy lahana al 1 adet küçük kereviz 1 havuç yarım demet maydonoz bunların hepsini tık koca bi tencereye
kaynat tuz yağ koyma azcık karabiber at. Kaynat iyice blendırla çorba kıvamına getir.
1 hafta boyunca bu çorbadan istedin kadar içiyorsun günde 1 dilim ekmek ve muz domates hariç meyve sebse sınırsız. Ye
aynen yaparsan fazla kilo bile verirsin ama bu toksin attırıcı kilo verdirici bi kür.sonra kiloları geri almamak için çok dikkat etmen laızm en fazla 2 hafta yapılıyo aman diyim fazlası zararlı allah korusun
hepinizi öpüyorum tekrardan hayırlı kandiller dua edelim birbirimize inş ALLAHA EMANETSİNİZ ŞEKERLER....BEN ÇIKIYORUM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?