Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

yoo rejim yapmıyorum ama evlenince 6 kilo aldım onları versem yetecek şimdilikk

sen muhasebeci misin ee tabi otur otur alırsın kilo.
Benim abimde muhasebeci köbeği önden gidiyo.
Neyse sen o 6 kiloyu verirsin canm ama yürüyüş yapman lazım.ılık su içmen lazım sürekli bide karnını tıka basa doyurma canın bişey istedinde form krakeri felan ye valla ekmek günde 1 dilim ye
bunları yap 2 haftada verirsin 6 kilo.
Bide 1 haftada 4 kilo verdirici kür var onu yazayımmı sana.

ANNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAA delikafadulden EN ACİLİNDEN YAZ WALLA
GERÇİ ÇEVREM VE EŞİM YAKIŞTIRIYO BU KİLOYU BANA AMA HAMİLE KALINCA NOLCAK KİLOLAR YA SONRASII BEN ONU DÜŞÜNÜYORUM HEPP :çok üzgünüm:

selam herkese ...bebiş yapmayı düşünüyorum ama 1-2 ay daha korunacağım ..ondan sonra inş. doğum kontrol hapını bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba merak ettim ...

jayaaaaaaaaaaaa canım benim nerdesinnnnnn.gözlerim seni arıyorrrrr.

sakın yazdıklarınla bizi üzdüğünü düşünme tabiki biz artık dost olduk iyi günde kötü günde paylaşımcıyız.dualarım seninle öpüyorum ama tez vakit görmek istiyorum seni:)

selam herkese ...bebiş yapmayı düşünüyorum ama 1-2 ay daha korunacağım ..ondan sonra inş. doğum kontrol hapını bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba merak ettim ...

ayy bende çok merak ediyom bende bu ay bıraktım yasmin hapını offffffffffffbilmiyorumkismile

canım ben bunu çok merek ettiğim için denedim acaba gerçekten 4 kilo verirmiyimdiye 2 ya önce verdim 4 klio 51 kiloya düştüm sora geri aldım isteyerek.
Bak şimdi lahana çorbası kürü bu bilindik bişey.
Orta boy lahana al 1 adet küçük kereviz 1 havuç yarım demet maydonoz bunların hepsini tık koca bi tencereye
kaynat tuz yağ koyma azcık karabiber at. Kaynat iyice blendırla çorba kıvamına getir.
1 hafta boyunca bu çorbadan istedin kadar içiyorsun günde 1 dilim ekmek ve muz domates hariç meyve sebse sınırsız. Ye
aynen yaparsan fazla kilo bile verirsin ama bu toksin attırıcı kilo verdirici bi kür.sonra kiloları geri almamak için çok dikkat etmen laızm en fazla 2 hafta yapılıyo aman diyim fazlası zararlı allah korusun

hepinizi öpüyorum tekrardan hayırlı kandiller dua edelim birbirimize inş ALLAHA EMANETSıNıZ ŞEKERLER....BEN ÇIKIYORUM...

ama yasmini bırakınca 3 ay başka yolla korunman gerek ..çünkü o 3 ay içinde gebelik olursa riskli oluyor ..

Öle söylüyorlar ama benim arkadaşım yeni tanıştım bir kez adet görmüş
hapı bırakınca ondan sonra hamile kalmış oğlu benim kızımla yaşıt şuan...

senağlama senağlama AMA YAAAA Bİ TEK BUNU MU YİCEM
BENİM ŞANSSIZLIĞIM HEP OTURUYORUM HAREKET ETMEM ÇOK AZ
ONDANDA OLUYO AMA ALMAYAYIMDA BİDAHAAA :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…