Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hannemcim iyi diyelim iyiolsun yorgunum biraz pazara gittik geldik yoruldum canım ben sadece folik asit kullanıyorum onun dışında bişey vermedi doktorum sen neden kullanıyorsun düşük tehlikesimi var yoksa yine aman olmasın...

bat sagol canimm bende iyyimm bulantilar geciyor bi zaman sonraaa...jayayaa zatenn cokk uzuluyorum yaa allah yardimcisi olsunn onundaa

meryemcim benimde geçiyor sonra yine başlıyor anlayamıyorum ilkinde böyle olmaıştım hiç bu bebiş annesine çektiriyor aman sağlıklı olsunda herşeye değer..

valla hannemcim bana görede 7 haftalık olması lazım ama doktorum geç gebelik dedi 6 haftalık 3 gün geçti haftaya çarşamba kalp atışlarını duyacağım hayırlısıyla..

yamancım tamam küsmüyorum bende hep beni sorarsın diye bakıyorum ama görmeyince üzülüyorum topiğimiz baya kalabalık oldu birbirimizi unutmasak bari..

bat gezdın geldın demek. naber canım

jayacım pazara gittim geldim gezmedim keşke gezsem..

KÜsmeyelım cnm hakkaten
sende Çok gezıyon maŞallah dıkkat et knd

ıcgıyımcı bende deneyecegım ctesı aksamı canım. Bu arada esım bugun gec gelecek. soforu hastalanmıs. Ben de eltımı cagırdım. Hem odama kapanıp agda yaparız kı bu kaynanamı delı eder, hem de vıze ısını kaynanama o yapmıstı, ogreneyım de kayınpederınkını hazırlayayım, bıran once gıtsınler. Abd bunları nasıl kabul edecekse. kaydirigubbakcemile3
Kocam aılesıne surat yapmamamı tembıhledı ama ne yapayım huyum kurusun,
batcım fazla yorma kendını, ılk 3 ay dıkkat et kendıne. Annem de ogluma yorganla battanıye almıs bugun. Bende yaptıklarını anlattım. Boyle bırgunde hamıle bır kadından bol bol beddua aldılar. Artık bebegumın esyasında bıle hevesım kalmadı yaa. Yazıklar olsun bunlara ınsan dıye. Annem de garıbım hala ah etme dıyor. Kafanı takma dıyor.
Kocamın bugun gec gelmesı ısıme geldı valla. O salaklarla oturmak zorunda kalmıcam kaydirigubbakcemile2

KÜsmeyelİm cnm hakkaten
sende Çok gezİyon maŞallah dİkkat et knd

yok ben kolay kolay küsmem merak etme sadece biraz alındım okadar ya aslında gezmek istemiyorum ama evdede çok sıkılıyorum bide evimin alışverişini yapmak zorundayım kime aldırıcam kendi işimi başkasına yaptırmak hoşuma gitmiyor..

ah be güzelim kıyamam sana sen bu kadar olumsuzluktan bu günlerin tadını çıkaramıyon at kafandan biraz emi cnm

CNM SABAH İLK İDRARINLA YAP AMA AKŞAM YAPMA EMİİ
İNŞALLAH VARDIR YAAAAAAAA :CüvCüv:

yaaa bende yapmak istiyommm :roflol:
bana ne tek çizgi olsun yapacam
ne kadar bu meletin fiyatııı sempatiksalakcinni

tmm cnm deniyeceğim süpermişşş zemuszemus

canım hamile arkadaşlarımzı da düşünerek burdan yazmak istemedim sana 1 tatlı 1 tuzlu aklıma gelen en hızlı yapılacak tarifleri yazdım .... bende tarif çok..... istediğin zaman başka şeyler de veririm:)
bu kiloları boşuna almadık..hepsi emek) her gramı için uğraştım ben :)

afiyet olsun umarım beğenir ve denersin.... özellikle tatlı olan tarifim konusunda iddialıyım... yiyen bir daha istiyor.. berketli de oluyor üstelik:)

aynen iyi olmuş ada günü bugün desenesırnaşık şey

yaaa bende yapmak istiyommm :roflol:
bana ne tek çizgi olsun yapacam
ne kadar bu meletin fiyatııı sempatiksalakcinni

bu meletin fiyatı diye sorduğun gebelik testi mi ???? YAMAN ONU TARİF ETMİŞ SANIYORUM AM A???

eczanelerde var gebelik testi 3 milyondan başlıyor 30 milyona kadar var. ben 3lüklerden alıyorum hep 3-4 tane birden alıyorum...canım istedikce yapıyorum:)

CNM BENİM SAĞOLLLL opuyorumnanaktan

zaten 1 hafta içinde regl olmazsam doktora giderim.

canım bence fazla bekleme derim iyi sabrediyorsun valla 4 gün geçmiş işte git hemen..

vallajayacım evde pek bişey yapmıyorum 3 günde bir ev süpürüyorum silip toz alıyorum bide çok gerekmedikçe çıkmıyorum kaynanamda beni evde bırakıp dışarı çıkmaz benide götürür gittiği yerlere canım keşke senin kaynananda benimki gibi olsa çok isterdim gerçekten allah bu mübarek günde yaptıklarını yanına bırakmaz heleki hamile bi kadına yapılanları hiç affetmeyecektir ama sen güçlüol canım benim elbet seninde sefa süreceğin günler gelecek bu kadar acının sonunda mükafatlandırılacaksın ben inanıyorum sende inan..

canım ben de 5 tl ye almıstım. Adetıme 3 gun vardı cıft cızgı cıktı. Salak gıbı hala saklıyorum o testı.sempatiksalakcinni

AYY BEN sırf hevesim geçsin diye alacağımm
ilkinde cahillik etmeyeyim diyeee
aaaa herkez yapıyoo bana neeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…