BATTTTTTTTTTTTTTTT SEN NASILSIN FISTIKIM:)
demek mide bulatın çok benim hiç yok biliyomusun inş olmazdaaaa:)sana da kolaylık versin RABBİM:)BENDE DE aşırı uyku oluyo hiç kaldırmasalar hiç kalkmam:)okulda napcam bilmem:)bide ben progestan kullanıyorum ya onunda etkisi var sanırım.düşük için.sen neler kullanıyorsun:)
bat sagol canimm bende iyyimm bulantilar geciyor bi zaman sonraaa...jayayaa zatenn cokk uzuluyorum yaa allah yardimcisi olsunn onundaa
bat tatlım benim etim de sıkı kime sölesem inanmıyo kiloma:::::hehe heh heh ama bilen biliyo tabbbbbbbiiiiiiiii:)ya bana dr pztsi dediki regline göre 6 haftalık utrasona göre 5 haftalık.hangisi gerçek bence 5 haftalık bile değil.
bbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttt cnm ya ama bak ben çok üzülüyorum böyle deyince unuturmuyum seni hiç ben
ama artık çok kalabalık olduk takibi zor herkesi tek tek yazmamın girince direk seni arıyo gözlerim ama bazen yazamayabiliyorumö.nezaman gireceğim belli değil
birbibirimizi üzmeyelim nolur kimse unutmaz burda öbürünü
walla hafızamda zayıftır belki isimlerini unuttuklarım bile vardır
hannem meryem olgay umutluyuz ve sen vede diğerleri tektek yazamıyorum ama unutlmuyonuzda bilesiniz
bat gezdın geldın demek. naber canım
EE KIZLAR SUSTUNUZ HAYIRDIR .
GEBELİK TESTİ ALDIK 1 TANE EVE GİDİNCE YAPICAM YİNE
bence bide kan testini dene canım...
KÜsmeyelİm cnm hakkaten
sende Çok gezİyon maŞallah dİkkat et knd
zaten 1 hafta içinde regl olmazsam doktora giderim.
KÜsmeyelİm cnm hakkaten
sende Çok gezİyon maŞallah dİkkat et knd
ıcgıyımcı bende deneyecegım ctesı aksamı canım. Bu arada esım bugun gec gelecek. Soforu hastalanmıs. Ben de eltımı cagırdım. Hem odama kapanıp agda yaparız kı bu kaynanamı delı eder, hem de vıze ısını kaynanama o yapmıstı, ogreneyım de kayınpederınkını hazırlayayım, bıran once gıtsınler. Abd bunları nasıl kabul edecekse. Kaydirigubbakcemile3
kocam aılesıne surat yapmamamı tembıhledı ama ne yapayım huyum kurusun,
batcım fazla yorma kendını, ılk 3 ay dıkkat et kendıne. Annem de ogluma yorganla battanıye almıs bugun. Bende yaptıklarını anlattım. Boyle bırgunde hamıle bır kadından bol bol beddua aldılar. Artık bebegumın esyasında bıle hevesım kalmadı yaa. Yazıklar olsun bunlara ınsan dıye. Annem de garıbım hala ah etme dıyor. Kafanı takma dıyor.
Kocamın bugun gec gelmesı ısıme geldı valla. O salaklarla oturmak zorunda kalmıcam kaydirigubbakcemile2
CNM SABAH İLK İDRARINLA YAP AMA AKŞAM YAPMA EMİİ
İNŞALLAH VARDIR YAAAAAAAA :CüvCüv:
malesef, gıdecegım yer olsa da gondermezler. Aılemın yanına bıle yalnız gıdemıyorum. Kaynanam parayı sevıyor tabı ama onun derdı bızım para bırıktırmemız degıl, elımızdekılerı almak. Versek de vermıyorlar dıyor.
tmm cnm deniyeceğim süpermişşş zemuszemus
ıcgıyımcı bende deneyecegım ctesı aksamı canım. Bu arada esım bugun gec gelecek. soforu hastalanmıs. Ben de eltımı cagırdım. Hem odama kapanıp agda yaparız kı bu kaynanamı delı eder, hem de vıze ısını kaynanama o yapmıstı, ogreneyım de kayınpederınkını hazırlayayım, bıran once gıtsınler. Abd bunları nasıl kabul edecekse. kaydirigubbakcemile3
Kocam aılesıne surat yapmamamı tembıhledı ama ne yapayım huyum kurusun,
batcım fazla yorma kendını, ılk 3 ay dıkkat et kendıne. Annem de ogluma yorganla battanıye almıs bugun. Bende yaptıklarını anlattım. Boyle bırgunde hamıle bır kadından bol bol beddua aldılar. Artık bebegumın esyasında bıle hevesım kalmadı yaa. Yazıklar olsun bunlara ınsan dıye. Annem de garıbım hala ah etme dıyor. Kafanı takma dıyor.
Kocamın bugun gec gelmesı ısıme geldı valla. O salaklarla oturmak zorunda kalmıcam kaydirigubbakcemile2
yaaa bende yapmak istiyommm :roflol:
bana ne tek çizgi olsun yapacam
ne kadar bu meletin fiyatııı sempatiksalakcinni
yaaa bende yapmak istiyommm :roflol:
bana ne tek çizgi olsun yapacam
ne kadar bu meletin fiyatııı sempatiksalakcinni
CNM SABAH İLK İDRARINLA YAP AMA AKŞAM YAPMA EMİİ
İNŞALLAH VARDIR YAAAAAAAA :CüvCüv:
canım hamile arkadaşlarımzı da düşünerek burdan yazmak istemedim sana 1 tatlı 1 tuzlu aklıma gelen en hızlı yapılacak tarifleri yazdım .... bende tarif çok..... istediğin zaman başka şeyler de veririm:)
bu kiloları boşuna almadık..hepsi emek) her gramı için uğraştım ben :)
afiyet olsun umarım beğenir ve denersin.... özellikle tatlı olan tarifim konusunda iddialıyım... yiyen bir daha istiyor.. berketli de oluyor üstelik:)
zaten 1 hafta içinde regl olmazsam doktora giderim.
ıcgıyımcı bende deneyecegım ctesı aksamı canım. Bu arada esım bugun gec gelecek. soforu hastalanmıs. Ben de eltımı cagırdım. Hem odama kapanıp agda yaparız kı bu kaynanamı delı eder, hem de vıze ısını kaynanama o yapmıstı, ogreneyım de kayınpederınkını hazırlayayım, bıran once gıtsınler. Abd bunları nasıl kabul edecekse. kaydirigubbakcemile3
Kocam aılesıne surat yapmamamı tembıhledı ama ne yapayım huyum kurusun,
bu meletin fiyatı diye sorduğun gebelik testi mi ???? YAMAN ONU TARİF ETMİŞ SANIYORUM AM A???
eczanelerde var gebelik testi 3 milyondan başlıyor 30 milyona kadar var. ben 3lüklerden alıyorum hep 3-4 tane birden alıyorum...canım istedikce yapıyorum:)
canım ben de 5 tl ye almıstım. Adetıme 3 gun vardı cıft cızgı cıktı. Salak gıbı hala saklıyorum o testı.sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?