Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ohaoldumsmileanaaaaa:bbo:
bacım Allah yardımcın olsun iki dilim ekmek altı üstü!!!

zor yaa snein durumun da ...ALLAH kolaylık versin yaaa..benim akrabalar hep ankara dışında uzakta çoğu ...kayınvalidem de ankara dışında ...senede 2 kere görüşürüz ona bile dayanamıyorum bir de yakın olsak yandım alimallah akannehirakannehir

aynen yazdan yaza ama yetiyor yani...
bebiş olunca kalıcı gelmez umarım....

Valla benim kayınvaldemin kendi var sesi yok
dün bana bürüksel lahanası göndermiş.
ben ona eşimi şikayet ediyom oda bülentte bir bağrıyooo
çokm eyleniyoom çoook zemuszemus

benım kaynanam da uzak benden ama babnne Üst katımda neyse dÜkkanı aÇtımda kurtuldum ya yınede sevıon onları ama yaŞam tarzlarımız yamamız ıÇmemız herŞeyımız farklı onlardan.allahtan eŞım de herŞeyın farkında ve Çok ıyı bırısı oda burayı sevmıyo.

aynen yazdan yaza ama yetiyor yani...
bebiş olunca kalıcı gelmez umarım....

yok yaa gelmez ..şanslıyım o konuda da çok şükür ..hiç gelme niyeti yok..ben de zaten gelme iki günde kavga ederiz seninle demiştim şakayla karışık ..evet diyor gülüyor iimi :roflol::roflol:

ankaradan gidecektik bi ara niyetlenmiştik aslında ... hatta nereye gitsek diyorduk ..hem de akrabamız olmamasına rağmen ..rahatız yani ..karışan görüşen yok çok şükür ..ama sahil ilçesi olsa diyorduk plan yapıyorduk ama olmadı elimiz kolumuz bağlandı ankaraya ..ileride ne olur bilemiyorum ama buna da şükür tabi...

ya kızlar kaynanamlarda 4 ev 2 yazlık 3 dÜkkan tarla felan dolu bız dedenın evınde oturuoz allaha ŞÜkÜr kıramız yok ama.dÜŞÜnÜn ya o kadar para mal var dÜkkanı bıle eŞımle borÇla aÇtık.varlık ıÇınde yokluk Çektırıyolar bıze.zıhnıyet Şu onlarda anca ÖlÜm dÖŞeĞınde malları paylaŞtıracakalr e bızde yaŞlanıcaz o zamana Şımdıden bıze 1 ev verseler de satsak bursadan ev alsak mutlu mesut yaŞasak ne olur ama yok dÜŞÜnce farklı onlarda.yaw kaynananm bıle eŞımın babannesınden kaÇmıŞ gıtmıŞ baŞka ılÇye ben onunlayım ama aman ya ben ınanıyorum bı gÜn allah yÜzÜmÜze gÜlecek ınŞ.

boşver 3 kuruşluk mal verip sonra da başınıza kakarlar ne gerek var namerde muhtaç olmaya ..biz eşimle herşeyimiz düğüne kadar kendimiz yaptık sadece altın taktı aileler ....benim ailem yapalım dedi ama istemedim ..eşimle beraber kurduk herşeyimizi baştan ayağa ...en güzeli de bu bence ..kimseye muhtaç olmadık ..sımsıkı sarıldık birbirimize ...

sabır diyorum canım inşallah bebişiniz unutturur sıkıntılarını Allah gönlünüze göre versin...

DURUM BU KIZLAR KAFANIZI ŞıŞıRDıM KUSURA BAKMAYIN.
ANNEM OLSA BURSADA DAYANAMAM BEN ONUN YANINDA OLMAK ıÇıN Bı ŞEKıLDE GıDERDıM BURSAYA ÇOK DÜŞKÜNJDÜM ANNEME BıZ HEP BERABER UYURDUK KOYUN KOYUNA ANNEMLE CANIM BENıM HAYATTA OLSAYDI KEŞKE. senağlama

inş. Canım rabbim bilir herşeyi bi gün biz de istedimiz gibi yaşıcaz inş. Bizde eşimle yaptık herşeyi borç harç içinde evlendik olsun bunada şükür.

çok üzüldüm canım Allah sabır versin...:sinifsinif:

amin canım amin. Bu sebebten kaynanama anne diyemiyorum hiç demedim.19 yaşımda evlenmeden 5 ay önce annemi kaybettik. Ya neyse hatıurlamak istemiyorum sizide üzmiyim.

Cnm benim sakın üzülme görür seni annen görür üzülür bak :gitme:
benim annemde aylarca beni aramasa aramaz hasta oldumda
2 hafta yattım kayın valdem gelid çorba yaptı bana
yaaaaaaaaaaa :gitme:

canım üzülmemeye çalışıyorum ama napim işte.ya öldüğünü görmeseydim bu kadar üzülmezdim de elleimde can verdi

canım üzülmemeye çalışıyorum ama napim işte.ya öldüğünü görmeseydim bu kadar üzülmezdim de elleimde can verdi

Cnm benim annesini yıllarca ve hala piskolojik eziyet ettiği bir evlat olarak sana
şunu söyleyebilirim eyer annen nin sana sarılıp içine çektiği bir anı hatırlıyorsan ölmüş olmasına sakın üzülme
çünkü ben yaşayan bir anneye sahibim ama öle bir anım yok

Çocuğum olmasın diye dua eden bir annem var daha kötüsünü bilmiyorum ama
allahım beter halinden sakınsın bizi boshayallersmile

[sıze="2"]çocuğum olmasın diye dua eden bir annem var daha kötüsünü bilmiyorum ama
allahım beter halinden sakınsın bizi boshayallersmile[/sıze]

ayy canım allah sanada sabır versin.inş. Düzelir aranız.

çok sağolun beni dimnlediğiniz için kızlar artık evime gid,iyorum herkese iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…