BENİMDE TEMMUZDA 3 YIL OLUCAK.
AMA Bİ 3 YIL DAHA YAŞASAM BURDA KANSER OLURUM.
YA YEMİN EDERİM ABARTMIYORUM YA ANKARALI KANKAM DA ÖLE DİYO
ODA BURA EVLENDİ ÖĞRETMEN TIKILDIK KALDIK BU SALAK YERDE DİYE DERT YANIYORUZ BİRBİRİMİZE İNSANLARI ÖZELLİKLE.
DÜŞÜNÜN EŞİMİN DEDESİ BANNESİ BİZİM ÜST KATTA OTURUOLAR.
Bİ AKŞAM BAKTIM EKMEK BİTMİŞ GİTTİM İSTİYİM 1.2 DİLİM DEDİM
BABNNE EKMEK VARSA VERİRMİSİN DEDİM SEN İN BEN GETİREYİM DEDİ.
BENDE YAŞLI KADIN İNMESİN BİZER BEKLİYİM DEDİM KENDİ KENDİME DEDE İÇERDEN BOK YESİNLER EŞŞOLULAR DİYE BAĞIRDI TABİ BENİM DUYMADIMI SANIYOLAR ÇOK ÜZÜLDÜM :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
BENİMDE TEMMUZDA 3 YIL OLUCAK.
AMA Bİ 3 YIL DAHA YAŞASAM BURDA KANSER OLURUM.
YA YEMİN EDERİM ABARTMIYORUM YA ANKARALI KANKAM DA ÖLE DİYO
ODA BURA EVLENDİ ÖĞRETMEN TIKILDIK KALDIK BU SALAK YERDE DİYE DERT YANIYORUZ BİRBİRİMİZE İNSANLARI ÖZELLİKLE.
DÜŞÜNÜN EŞİMİN DEDESİ BANNESİ BİZİM ÜST KATTA OTURUOLAR.
Bİ AKŞAM BAKTIM EKMEK BİTMİŞ GİTTİM İSTİYİM 1.2 DİLİM DEDİM
BABNNE EKMEK VARSA VERİRMİSİN DEDİM SEN İN BEN GETİREYİM DEDİ.
BENDE YAŞLI KADIN İNMESİN BİZER BEKLİYİM DEDİM KENDİ KENDİME DEDE İÇERDEN BOK YESİNLER EŞŞOLULAR DİYE BAĞIRDI TABİ BENİM DUYMADIMI SANIYOLAR ÇOK ÜZÜLDÜM :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
zor yaa snein durumun da ...ALLAH kolaylık versin yaaa..benim akrabalar hep ankara dışında uzakta çoğu ...kayınvalidem de ankara dışında ...senede 2 kere görüşürüz ona bile dayanamıyorum bir de yakın olsak yandım alimallah akannehirakannehir
aynen yazdan yaza ama yetiyor yani...
bebiş olunca kalıcı gelmez umarım....
ya kızlar kaynanamlarda 4 ev 2 yazlık 3 dÜkkan tarla felan dolu bİz dedenİn evİnde oturuoz allaha ŞÜkÜr kİramız yok ama.dÜŞÜnÜn ya o kadar para mal var dÜkkanı bİle eŞİmle borÇla aÇtık.varlık İÇİnde yokluk Çektİrİyolar bİze.zİhnİyet Şu onlarda anca ÖlÜm dÖŞeĞİnde malları paylaŞtıracakalr e bİzde yaŞlanıcaz o zamana Şİmdİden bİze 1 ev verseler de satsak bursadan ev alsak mutlu mesut yaŞasak ne olur ama yok dÜŞÜnce farklı onlarda.yaw kaynananm bİle eŞİmİn babannesİnden kaÇmıŞ gİtmİŞ baŞka İlÇye ben onunlayım ama aman ya ben İnanıyorum bİ gÜn allah yÜzÜmÜze gÜlecek İnŞ.
ya kızlar kaynanamlarda 4 ev 2 yazlık 3 dÜkkan tarla felan dolu bİz dedenİn evİnde oturuoz allaha ŞÜkÜr kİramız yok ama.dÜŞÜnÜn ya o kadar para mal var dÜkkanı bİle eŞİmle borÇla aÇtık.varlık İÇİnde yokluk Çektİrİyolar bİze.zİhnİyet Şu onlarda anca ÖlÜm dÖŞeĞİnde malları paylaŞtıracakalr e bİzde yaŞlanıcaz o zamana Şİmdİden bİze 1 ev verseler de satsak bursadan ev alsak mutlu mesut yaŞasak ne olur ama yok dÜŞÜnce farklı onlarda.yaw kaynananm bİle eŞİmİn babannesİnden kaÇmıŞ gİtmİŞ baŞka İlÇye ben onunlayım ama aman ya ben İnanıyorum bİ gÜn allah yÜzÜmÜze gÜlecek İnŞ.
boşver 3 kuruşluk mal verip sonra da başınıza kakarlar ne gerek var namerde muhtaç olmaya ..biz eşimle herşeyimiz düğüne kadar kendimiz yaptık sadece altın taktı aileler ....benim ailem yapalım dedi ama istemedim ..eşimle beraber kurduk herşeyimizi baştan ayağa ...en güzeli de bu bence ..kimseye muhtaç olmadık ..sımsıkı sarıldık birbirimize ...
DURUM BU KIZLAR KAFANIZI ŞİŞİRDİM KUSURA BAKMAYIN.
ANNEM OLSA BURSADA DAYANAMAM BEN ONUN YANINDA OLMAK İÇİN Bİ ŞEKİLDE GİDERDİM BURSAYA ÇOK DÜŞKÜNJDÜM ANNEME BİZ HEP BERABER UYURDUK KOYUN KOYUNA ANNEMLE CANIM BENİM HAYATTA OLSAYDI KEŞKE. senağlama
çok üzüldüm canım allah sabır versin...:sinifsinif:
amin canım amin. Bu sebebten kaynanama anne diyemiyorum hiç demedim.19 yaşımda evlenmeden 5 ay önce annemi kaybettik. Ya neyse hatıurlamak istemiyorum sizide üzmiyim.
[sıze="2"]cnm benim sakın üzülme görür seni annen görür üzülür bak :gitme:
Benim annemde aylarca beni aramasa aramaz hasta oldumda
2 hafta yattım kayın valdem gelid çorba yaptı bana
yaaaaaaaaaaa :gitme: [/sıze]
canım üzülmemeye çalışıyorum ama napim işte.ya öldüğünü görmeseydim bu kadar üzülmezdim de elleimde can verdi
[sıze="2"]çocuğum olmasın diye dua eden bir annem var daha kötüsünü bilmiyorum ama
allahım beter halinden sakınsın bizi boshayallersmile[/sıze]
ayy canım allah sanada sabır versin.inş. Düzelir aranız.
çok sağolun beni dimnlediğiniz için kızlar artık evime gid,iyorum herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?