deryacım gayet guzel bır dılekce yazmıssın. Daha guzel anlatılamazdı. Yaa ben esımı anlamakta gercekten zorluk cekıyorum. Bugun bana sabret dıyor tel.da. Zamanı gelınce ayrılıcaz o evden dıyor. Babasıyla sureklı dalasıyor. Annesıne asırı duskun. Bazen de ısı yuzunden kendıne guvenemıyor ve ölene kadar bırlıkteyız, ayrı evı aklından cıkar dıyor. Ne dusunecegımı sasırdım. Vaktı gelınce ayrı ev ıstedıgıne emın olsam beklerım ama boyle bır kesınlıkte yok. Ben hep senınkı gıbı bır evlılık hayal ettım zaten. Esıme guzel suprızler yapayım, basbasa romantık zamanlar ayarlayayım, o bana suprızler yapsın. Gecen gun esıme senın evlılıgınden bahsettım. Yanı romantık bır masa hazırlamandan, esının sevgılıler gunu yaptıgı suprızden fılan. Odunun bana dedıgı sey, ben oyle seylerden hoslanmıyorum bız senınle sevgılı degılız karıkocayız...... Butun hevesımı, hayallerımı bıtırdı resmen. Boyle sacmalık olabılırmı yaa. Ama benı daha cok hırslandırıyorlar. Oglu dogunca gorecek asıl. Bakalım anası babasımı talı oglumu. Bakalım hangısınden vazgecmeyı goze alacak gorucez.
Hepınıze ıyı aksamlar.
canım kusura bakma ama eşin gereçekten tuhaf ..ODUN daha narin kalır yani yanında...ben kocama kalassın sen diyorum ama benim kocam çok daha nazikmiş ya... nedemek biz sevgili değiliz..biz de değiliz. üstelik biz sevgililk yaşamadan evleniverdik...2 ay içinde tanıştık söz nişan düğün oldu bitti. evlenince yaşamaya başladık herşeyi kavgasını da romantizmini de..açlığını da tokluğunuda..walla bilmiyorum ama eşin şöyle adam bgibi bir dersi çoktaaann hakediyor...ya birilerinin konuşması gerek yada senin ona süper bir ders vermen gerek...yoksaa başına büyük işler gelir... benden sana tavsiye..bak seni vesveselendirmek istemiyorum ama nolur bu diyeceğimi yanlış nlama...herşey Allah'ın takdiri...O nederse öyle oluyor elbette. başka bir topicte bir arkadaşımız var. bebeğini son bir hafta kala kaybetti. neden biliyormusun kaynanasıyla bilrikte yaşadığı için..kız kendini son 1 ay odasına kapattı elinde sadece bilgisayarı vardı bizlerle yazışıyordu..bir gün bir öğrendikki bebeğinin kalbi durmuş... o kadar sıkntılıydı ki kaynanası yüzünden...bunalmıştı...daraldı... ve tüm bu üzüntüsü sıkıntısı bebeğe yansıdı... yaşadğıımız her olumsuz duyguda rahmimizde bir hormona "hazırdeğilim" emir bveriyormuşuz. o da büyük ihtimalle benim doğmam için ortam hazır değil dedi ve bebeğini kaybetti.
lütfen o romantik olmayan eşine bir de bunu anlat.bakalım bu kez ne diyecek ????? belki bişeyleri anlar ama hiç sanmıyorum bu seferde uydurmaca bular ölceği varmış ölmüştür der geçer...senin eşinde bu potansiyel var walla... senin için çok üüzülüyorum..Allah yardımcın olsun....Keşke hamile kalmasaydın böyle bir ortamdayken ama Allah güç versin sana.
deryacım bi ara şu araba alan kişileri eşimle biz sandım çünkü bizde aynı durumdayız araba aldık kredi ödüyoruz sağolsunlar kayınalidem ve kayınpederim hiç birşeyimizi eksik etmiyorlar ben evleneli 8 ay oldu daha 1 defa pazara çıkmadım allah razı olsun onlardan jayacım yasin kitabının içinde ismi azam duası var onu oku ve dileğini dile bak göreceksin hayatındaki değişikliği
waybeeee epey şanslı bir hatunsun anlaşılan...nasıl bir şeydir anlamıyorum....görmedim göremicem de...
saol canım teşekkür ederimbirinin jayaya değil eşine sağlam bir tokat atması gerek amaa....adam baba olcaaaakkkk ama daha eş olma sorumluluğunu bile almamış !!!! kıza söylediklerine bak yaaaaderyacigim tsk canim iyiyim sende iyisin insallah..oncelikle saana bu jayaya yazdiklarindan dolayiii kocaman bi aferimm bizim ona tam soyleyemediklerimizi soylemissinnn.hepsine katiliyorumm ve allah boyle insanlara akil fikir versin diyorumm
Cnm benim sakın üzülme görür seni annen görür üzülür bak :gitme:
benim annemde aylarca beni aramasa aramaz hasta oldumda
2 hafta yattım kayın valdem gelid çorba yaptı bana
yaaaaaaaaaaa :gitme:
,Cnm benim annesini yıllarca ve hala piskolojik eziyet ettiği bir evlat olarak sana
şunu söyleyebilirim eyer annen nin sana sarılıp içine çektiği bir anı hatırlıyorsan ölmüş olmasına sakın üzülme
çünkü ben yaşayan bir anneye sahibim ama öle bir anım yok
nasıl yani yaa__???walla annem beni aramadan duramaz..bak şimdi bile telefonda.hemen aradı..kavga ederiz tartışırız küseriz ama yine de arar ağlar beni özleyince... ne kadar kızsada...
siz neden dargınsınız.. ????