Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım kusura bakma ama eşin gereçekten tuhaf ..ODUN daha narin kalır yani yanında...ben kocama kalassın sen diyorum ama benim kocam çok daha nazikmiş ya... nedemek biz sevgili değiliz..biz de değiliz. üstelik biz sevgililk yaşamadan evleniverdik...2 ay içinde tanıştık söz nişan düğün oldu bitti. evlenince yaşamaya başladık herşeyi kavgasını da romantizmini de..açlığını da tokluğunuda..walla bilmiyorum ama eşin şöyle adam bgibi bir dersi çoktaaann hakediyor...ya birilerinin konuşması gerek yada senin ona süper bir ders vermen gerek...yoksaa başına büyük işler gelir... benden sana tavsiye..bak seni vesveselendirmek istemiyorum ama nolur bu diyeceğimi yanlış nlama...herşey Allah'ın takdiri...O nederse öyle oluyor elbette. başka bir topicte bir arkadaşımız var. bebeğini son bir hafta kala kaybetti. neden biliyormusun kaynanasıyla bilrikte yaşadığı için..kız kendini son 1 ay odasına kapattı elinde sadece bilgisayarı vardı bizlerle yazışıyordu..bir gün bir öğrendikki bebeğinin kalbi durmuş... o kadar sıkntılıydı ki kaynanası yüzünden...bunalmıştı...daraldı... ve tüm bu üzüntüsü sıkıntısı bebeğe yansıdı... yaşadğıımız her olumsuz duyguda rahmimizde bir hormona "hazırdeğilim" emir bveriyormuşuz. o da büyük ihtimalle benim doğmam için ortam hazır değil dedi ve bebeğini kaybetti.
lütfen o romantik olmayan eşine bir de bunu anlat.bakalım bu kez ne diyecek ????? belki bişeyleri anlar ama hiç sanmıyorum bu seferde uydurmaca bular ölceği varmış ölmüştür der geçer...senin eşinde bu potansiyel var walla... senin için çok üüzülüyorum..Allah yardımcın olsun....Keşke hamile kalmasaydın böyle bir ortamdayken ama Allah güç versin sana.

waybeeee epey şanslı bir hatunsun anlaşılan...nasıl bir şeydir anlamıyorum....görmedim göremicem de...

deryacigim tsk canim iyiyim sende iyisin insallah..oncelikle saana bu jayaya yazdiklarindan dolayiii kocaman bi aferimm bizim ona tam soyleyemediklerimizi soylemissinnn.hepsine katiliyorumm ve allah boyle insanlara akil fikir versin diyorumm
saol canım teşekkür ederimbirinin jayaya değil eşine sağlam bir tokat atması gerek amaa....adam baba olcaaaakkkk ama daha eş olma sorumluluğunu bile almamış !!!! kıza söylediklerine bak yaaaa

Cnm benim sakın üzülme görür seni annen görür üzülür bak :gitme:
benim annemde aylarca beni aramasa aramaz hasta oldumda
2 hafta yattım kayın valdem gelid çorba yaptı bana
yaaaaaaaaaaa :gitme:

,

nasıl yani yaa__???walla annem beni aramadan duramaz..bak şimdi bile telefonda.hemen aradı..kavga ederiz tartışırız küseriz ama yine de arar ağlar beni özleyince... ne kadar kızsada...
siz neden dargınsınız.. ????

biz dargın değiliz hayatım.
annem konkene gider 11 lere kadar uyur gezer tozar.
3 yıl oldu ev aldım daha evime lütfedip gelömedi
kavga edincede senin evine mudana edip gelmiyorum sende gelmediyorrr
babam onu aldatıyo suçlusu ben ve kardeşim
sabahlara kadar konken masalarında sürterse olacağı bu
ben 5 vakit namazlı bir eş aldım aile yaşantısına düşkünüm
o ise paraya özgürlüğe düşkün
benim çocuk doğurmam eşime düşkünlüğüm
onun gözünde gerizekalılık işte böle

Canlarım süper bir hafta sonu diliyorum ...
Yarın misafirlerimm varrr
Öpüldünnüzzz
opuyorumnanaktan

jayacım meryemcim hannemcimve d_kupcu sağolun kızlar biraz daha iyiyim sabah çok ama çok kötüydüm kıvranıyordum o kadar korktumki bebeğime bişey olacak diye yatınca biraz geçtikayınvalidem evde yalnız kalmamı istemedi yanında yattım sağolsun ilgilendi baktı bana hala ordayız yaman bugün hiç girmemiş umutluyuz yeni arkadaşlar hoşgeldiniz maşallah muhabbetiniz çok iyi allah bozmasın eski arkadaşlar nerdesiniz yav neyse herkese iyi hafta sonları diliyorum beni merak edenlere ve soranlara çok teşekkür ederim canlarım sizi seviyorum...opuyorumnanaktan

slm kızlarrrrrrrrr ben daha adet olmadım dua edın arkadaslar ne olur olmuyum hayırlısıyla bebek vardır ınsallah

cnm dun rahım bolgemde sankı gaz sıkısması avrdı acıyordu
sureklı wc gıdıyorum
bugun asırı mıdem kalktı:bbo:

ayy hadi bakalım inş hamileliktendir peki adete yakın varmıydı böyle belirtilerin daha evvel senin bi gebeliğin daha olmuştu ondaki belirtilerinle kıyasla anlarsın ben mesela göğüslerimin hassasiyetinden anlamıştım hamile olduğumu ama yinede test yapmadan ümitlendirmedim kendimi..

valla cnm sık ıdrara cıkma vardı gecenkınde

ama mıde bulantısı yoktu anlamadım

gaz sancımda oluyrdu

goguslerımde hıc bır belırtı olmamıstı ılkınde bundada yok

suan varya sankı ıcım kopuruyooooooookafamçokkarıştı

valla canım benim bendede mide bulantısı yoktu önceki gebeliğimde bunda çok fena mide acayip sancılarım oluyo bugün çok kötü sancım vardı sankiadet olacakmışım gibi gün boyu yerimden kalkmadım şu kalp atışlarını biduysam çok rahat edicem ama günler geçmek bilmiyo

stres yapma cnm ınsallah hayırlısıyla saglıkla onuda duycaksın stres yapıo bebegını sıkıntıya sokma kendını uzmeeeeeeeeeeeeee:CüvCüv:

kızlar sanırım ben haftaya cumartesi ankaraya gidiyorum eşimin kursu çıktı 4 ay yok ben de doğumu ankrada yapabilirim ve artık nete giremeyebilirim sizlerden ayrılacağım için üzgünüm bebişin güzel haberlerini vermeye çalışıcam yinede internet bulursam neyse bu hafta bol bol görüşelim sonra ben yokum üzgünüm

canım yaa 4 ay senden haber almadan nasıl duracagız. Bızı habersız bırakma sakınnnnn
kızlar herkese gunaydın. derya haklısın canım ve ınan artık korkmaya basladım. Bu kadar stresın ıcınde bu bebek benı terketmesın dıye dua edıyorum. Aılesı kavgalı oldugumuzu bılıyor ama derdın ne dıye sormuyor bıle bana. Suclarını bılıyorlar cunku ama suc olarak gormuyorlar. Onlar bana surat yapıyor. Suclu esımın gozunde yıne benım. Dun gece de 4 de kalktım bırdaha yatamadım. Mıdem agrıdı sabaha kadar. Kıvrandım.

mızmız ınsallah bebek vardır canım. Denızcım annenın yaptıgı cok garıp ama en azından kaynana yonunden sanslısın. Icgıyımcı canım Allah sabır versın sana. Hepımız ne kadar zor seyler yasıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…