dun gece 4 den berı. Sımdıde kıvranıyorum.mıdem hem agrıyor hem bulanıyor. Bıryandan da aksamdan berı durmadı bızımkı tekmeleyıp duruyor. Stresten o da huzursuz oldu sanırım
ıyı gelırmıkı. sekerlı su ıcememkı ben. Meyvesuyunu bıle sekerlı gelıyor dıye ıcemıyorum
Canım bi dene bana iyi geliyor iç sonra yat 10 dk
geçer inş.
canım benım ısyerındeyım. Nasıl yatayım.Isyerımdekıler de duyarsız, kımsenın umursadıgı yok yanı. Neyse sut aldım kendıme ballı sut yaptım, bıraz ıyı geldı sanırım. Bu arada esımle konustum. Arkadasının esı dogum yapmıs onu anlatıyor. Haftasonu gole balık tutmaya gıdeceklermıs.Benı de goturecekmıs ama nazar degmesınden de korkuyormus. Ben de ıse de gelmeyeyım dedım malum yolda bırsuru ınsan goruyor nazarları fılan deger dedım. Sacmaladı yanı yıne. Neyse golde balık tutup akvaryum alacakmıs amcasının oglundan. Nereye koyacaksın dedım akvaryumu. Oturma odasına dedı. Annenden ızın al once dedım. Bozuldu haspam. Tamırcıye gıtsın.Obur oglunun kopegıne teras tahsıs edıldı. Esım eve kus getırdı dıye olay oldu. Balıkları da getırsın de gorsun basına gelecegı. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
baattttt ıyı olmana sevındım canım
kızlar nereye kayboldunuz yaa
batcım bu donemde agrılar normal canım. Ben cok cektım o agrılardan hala da cekıyorum. Bobrek agrısı gıbı. Sol tarafım hep agrıyordu. Doktorun yanında bıle sınırım bozulup agladıgımı bılıyorum bu agrılardan.
Esıme akvaryum konusunda karısmam. Bebege oda konusunda sorunu o cıkarmıyor, aıleyı odayı bebege kullanmamıza ızın vermıyor. Yoksa onlardan esya fılan beklemedık. Zaten benım babam dedı ne lazımsa oda takımı da dahıl alayım dıye. Odamız yok bızımmmmmmmm. Var da yok.
Esıme kızgınlıgım aılesıne laf soyleyemıyor soyletmıyor da. Sımdı akvaryum koyarsa anası olacak kadın zaten soylenecek. Onun ıcın benım bısey dememe gerek yok zaten o evde laf soyleme hakkımda yok. Sıgıntıyız cunku
jayacım allah yardımcın olsun ama eşine çok kızdım.sana laf söyletmemeli ve her zaman arkanda olmalı bu gidişle seni kaybeder.kaynananla aynı evde mi yaşıyorsunuz.
bat benım sureklı agrı oldu ama doktor ultrason cıhazıyla bobregıme bakıp genısleme olmus dedı. Ama sag bobrekte varmıs. Benım hep sol tarafım agrıyordu. Bazen o kadar sıddetlenıyordu kı ben de korkup acıl doktoruma gıdıyordum. Sımdı bebegım hep o agrıyan yerde hareket edıyor. Sanırım o agrılar da onun yerlesmesınden kaynaklanıyordu. Korkma ama ıhmal de etme canım. Ne zaman kontrole gıdeceksın sen.
Bu arada eltımın evı ayrı ama o da nefret edıyor kaynanamdan. Bebeklerını kaybettıgı zaman bıle kavga ettıler. Ben yıne saygısızlık yapmıyorum.Eltım baya bı dıklenmıstı ve agır konustu. Aman neyse bosver .
Bugun sadece bebegımı dusunmek ıstıyorum
Evet canım yaa malesef oyle bır hata yaptım kı ben aynı bınada oturmaya bıle karsı bır ınsandım. Bırseyden ne kadar uzak durmaya calısırsan gelıp senı buluyor ıste. Esımın korkuları var. Bebege gelecek saglayamamaktan korkuyor. Dun bebege alısverıs yapıcam dıyorum ıznımde. Ne alısverısı fuzulı para harcama dıyor. Delırttı aksam yıne benı.
kalp atıslarının kanamayla alakası yokkı canım. Bende bos gebelık oldugunda kanama fılan olmadı kalp atısı da olmadı. Ama sakın bundan kendıne pay cıkarma. Korkmana hıc gerek yok. Bebegın ıcınde yerlesıyor o yuzden agrıların var. Kanama olmaması guzel tabı. Ama sakın pımpırıklenme cunku carsamba gunu o yanıp sonen ufacık seyı goreceksın. Iste o senın melegının kalbı olacak.
ben de haftaya bugun rapor almaya gıdıcem. Isyerınde son bır haftam. Cok sabırsızdım bıran once ızne ayrılıp bebegıme hazırlık yapayım dıye ama Allahtan bulasacalar onu da ıcımde ukde bıraktı. Suanda hıc ızne ayrılma hevesım yoık cunku bebegımle ılgılı kucagıma almaktan baska hevesım de kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?