Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bende aynı düşünüyorum hemen olursa diye yaza erteledim bendee
umarım istediğimiz zamanda olur

artık benim için zaman önemli değil aslında..hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde doğsun da erken de olsa önemli değil..hani temmuzda hemen hamile kalır ağustosta izne çıkarsam tatile de denk düşebilir ama hayırlsı diyeceğiz artık ona da ...

Benİm de regl 1 hafta kaldı sabırsızlanıyorum ama

hadi hayırlısı şimdiden kasma ama oluruna bırak ... bu arada sen öğretmen değilmiydin öyle yazıyordu sanki profilinde ..bi günde muhasebeciliğe mi kaydın kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

hadi hayırlısı şimdiden kasma ama oluruna bırak ... bu arada sen öğretmen değilmiydin öyle yazıyordu sanki profilinde ..bi günde muhasebeciliğe mi kaydın kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

KARIŞTIRMIŞ OLMAYASIN BEN İLK ÜYE OLDUĞUMDAN BERİ MUHASEBECİ YAZIYOR CANIM lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:

KARIŞTIRMIŞ OLMAYASIN BEN İLK ÜYE OLDUĞUMDAN BERİ MUHASEBECİ YAZIYOR CANIM lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:

ilk topiğe girdiğim günki saliha değilmisin sen CADIARZU resmini koymuştun eşinle beraber ...eşin mi öğretmendi acepkaydirigubbakcemile3 ogün herkeste bir öğretmen vardı da karıştırmış olabilirm ..malum yaşlandık:roflol:

D_kupcu ıÇgıyımcı bat meryem jaya nırdesınıızzz yawwww

günaydın kızlar nabersiniz bende gün sayıyorum doktora gitmek için son iki gün bebişimi görmeme çok sabırsızlanıyorum..

EVET BEN O SALİHAYIM AMA EŞİM ÖĞRETMEN DEĞİL O GÜN BAYA BİR ÖĞRETMEN MUHABBETİ VARDI ORDAN AKLINDA KALMIŞTIR olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

günaydın minozcum nerelerdesin ya bizi terkedip gittin aşk olsun ben ve bebişim iyiyiz teyzesi çarşamba günü kalp atışalrını duyacağım allahın izniyle sende ilaç kullanmışsın ne ilacı kullandın üzülme önünde birsürü zaman var nisan ayına inş hamile kalırsın canım topiği sensiz bırakma arada gir özledik valla seni ya öpüyorum kendine iyi bak..

canım sende gebelik varmı pek anlayamadım neden progestan içiyorsun düşük tehlikenmi var yoksa hemen doktora git eğer varsa öyle bi durum...

evet canım hamile olduğum ay oldu adetime yakın günlerde bi kan testi yaptırsana çıkar kan testinde...

günaydın kızlar nabersiniz bende gün sayıyorum doktora gitmek için son iki gün bebişimi görmeme çok sabırsızlanıyorum..

günaydın canım çok şükür ben iyiyim sen nasılsın. Maşaallah az kalmış inşaallah hayırlısıyla duyarsın kalp atışları rabbim hakkında ne hayırlısya onu versin canım

yeni hamilesin sanırım hayırlı olsun ..ben şimdi kendimi düşündüm de ..bizim velet daha ilk kalp atışından belli olur gibi geliyor anasına çekerse ...kaydirigubbakcemile3:roflol:

günaydın canım çok şükür ben iyiyim sen nasılsın. Maşaallah az kalmış inşaallah hayırlısıyla duyarsın kalp atışları rabbim hakkında ne hayırlısya onu versin canım

günaydın salihacım bende iyiyim çok şükür sancım olmadığı sürece iyiyim inşallah sende bu günleri görürsün canım en kısa zamanda regline az kalmış varmı belirtilerin...

yeni hamilesin sanırım hayırlı olsun ..ben şimdi kendimi düşündüm de ..bizim velet daha ilk kalp atışından belli olur gibi geliyor anasına çekerse ...kaydirigubbakcemile3:roflol:

evet robotcum yeni hamileyim ama bu ikinci geçen yaz bidüşük geçirdim o yüzden şimdiki hamilelğim biraz korku içinde geçiyo kalp atışlarını biduysam çok rahatlayacağım sende maşallah çok enerji dolu birisin yazılarından anladığım kadarıyla bu arada gözlerin çok güzel allah nazarlarda saklasın..

Bat cnm nasılsın kaç hafta oldun bulantın varmı halaa
inşallah kusma yoktur
hafta sonun naısl geçti

KORKMA .ALLAH ın dediği olur ..benim yengem de düşük yapmıştı zor bir süreç ama hayırlısı ile yine olur ..yeterki sen sağlıklı ol .opuyorumnanaktan..

ben de kendimi senin yerine koydum da acep ilk kalp atışını duysam ne hissederdim :asigim:

enerjime gelince sorma ..sabahları çöp tenekesine boşaltıp geleyim diyorum ama teneke bile kabul etmiyr enerjimi iimi ...:roflol::roflol: ne yapayım olan topiğe oluyor kaydirigubbakcemile3 ...enerjikim ama bebiş gelince göreceğim enerjimi ben ...anasından fena olup sesimi soluğu keser dut yemiş bülbüle dönüveririm alimallah heee ...kaydirigubbakcemile3.

gözlerime gelince onlar olmasa eşim kahrımı nasıl çekecek bilmem kaydirigubbakcemile3 attırıveriyorum bi bakış ,seriyorum herifi yere iimi kaydirigubbakcemile3 sonra daaaŞenizŞenizŞeniz :roflol:

yok yok bugün yine kafam ii ..faydalanın ulennnn sırnaşık şey
bilmeyen de her gün bi kadeh attırıyorum sanacak heee kaydirigubbakcemile3

bbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttt küsmüyüz yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…