bende aynı düşünüyorum hemen olursa diye yaza erteledim bendee
umarım istediğimiz zamanda olur
Benİm de regl 1 hafta kaldı sabırsızlanıyorum ama
Benİm de regl 1 hafta kaldı sabırsızlanıyorum ama
ayy hadi hayırlısı beklmek te zor yaaa bayanssulusmile
hadi hayırlısı şimdiden kasma ama oluruna bırak ... bu arada sen öğretmen değilmiydin öyle yazıyordu sanki profilinde ..bi günde muhasebeciliğe mi kaydın kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
KARIŞTIRMIŞ OLMAYASIN BEN İLK ÜYE OLDUĞUMDAN BERİ MUHASEBECİ YAZIYOR CANIMlmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
D_kupcu İÇgİyİmcİ bat meryem jaya nİrdesİnİİzzz yawwww
ilk topiğe girdiğim günki saliha değilmisin sen CADIARZU resmini koymuştun eşinle beraber ...eşin mi öğretmendi acepkaydirigubbakcemile3 ogün herkeste bir öğretmen vardı da karıştırmış olabilirm ..malum yaşlandık:roflol:
Selamlar Batcım.beni sormuşsun sanki içime doğmuş gibi girdim bak bu akşam. sen ve bebişin iyisinizdir umarım. ben hasta olup yumurtlama döneminde ilaç kullandığımdan bu ay boşa geçti.daha adet olacağım da yeniden 14 gün bekleyeceğim de ooo. çok sıkıntılı ve uzun bir süreç olduğundan bebek kelimesini duymak istemediğim için girmedim buraya. ama baya bi kalabalıklaşmış topik. yaman,derya,meryem,jaya ve ismini sayamadığım diğer hatunlar hepinizi öpüyorum.kendinize iyi bakın.
batcım bi adet olayım ve çalışmalara başlayayım yeniden adet tarihimi veririm. görüşmek üzereee zemuszemus
kızlar bir sorum olacak. ya beni adet günüm salı. ama dün çok az kahve akıntı ve çizgi seklinde az bir kan geldi. gerisi yok.progestan içiyorum. doktorum dedi. adet olunca içme ilaçı dedi. şimdi ben adet oldummu acaba .ilkkez başıma geldi
batcim , hamile oldugun aymi oldu peki ?? adetime 3mart ama simdiden bel agrilarim basladi..
bende agrim gelir hemen arkasindan kanamam gelir bekletmez yani..
hic böyle olmadi.. o yüzden heralde erken olucam dedim ama gelmedide.
ondan sordum canim
günaydın kızlar nabersiniz bende gün sayıyorum doktora gitmek için son iki gün bebişimi görmeme çok sabırsızlanıyorum..
günaydın kızlar nabersiniz bende gün sayıyorum doktora gitmek için son iki gün bebişimi görmeme çok sabırsızlanıyorum..
günaydın canım çok şükür ben iyiyim sen nasılsın. Maşaallah az kalmış inşaallah hayırlısıyla duyarsın kalp atışları rabbim hakkında ne hayırlısya onu versin canım
yeni hamilesin sanırım hayırlı olsun ..ben şimdi kendimi düşündüm de ..bizim velet daha ilk kalp atışından belli olur gibi geliyor anasına çekerse ...kaydirigubbakcemile3:roflol:
evet robotcum yeni hamileyim ama bu ikinci geçen yaz bidüşük geçirdim o yüzden şimdiki hamilelğim biraz korku içinde geçiyo kalp atışlarını biduysam çok rahatlayacağım sende maşallah çok enerji dolu birisin yazılarından anladığım kadarıyla bu arada gözlerin çok güzel allah nazarlarda saklasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?