evet ben yaşadım ne için sordun canım..
batcim , hamile oldugun aymi oldu peki ?? adetime 3mart ama simdiden bel agrilarim basladi..
bende agrim gelir hemen arkasindan kanamam gelir bekletmez yani..
hic böyle olmadi.. o yüzden heralde erken olucam dedim ama gelmedide.
ondan sordum canim
gunyadın kızlar dun test yaptım gene cıkmadı 5 gun bugun gecıkmenın ama hala adetımden tık yok delı olcam haaaa
gunyadın kızlar dun test yaptım gene cıkmadı 5 gun bugun gecıkmenın ama hala adetımden tık yok delı olcam haaaa
canım istersen bir kan tahlili yaptır hayırlısıyla inş. vardır bebişin.
cnm benim bazı insanların idrarda geç çıkıyomuş hemen umudunuz yitirme emi biraz daha bekle yada kan testi yaptır
biz dargın değiliz hayatım.
annem konkene gider 11 lere kadar uyur gezer tozar.
3 yıl oldu ev aldım daha evime lütfedip gelömedi
kavga edincede senin evine mudana edip gelmiyorum sende gelmediyorrr
babam onu aldatıyo suçlusu ben ve kardeşim
sabahlara kadar konken masalarında sürterse olacağı bu
ben 5 vakit namazlı bir eş aldım aile yaşantısına düşkünüm
o ise paraya özgürlüğe düşkün
benim çocuk doğurmam eşime düşkünlüğüm
onun gözünde gerizekalılık işte böle
ama bızım odun havasında degılse ondan da anlamıyorkı, Bırkeresınde oyle romantık bır ortam hazırladım. Seksı bır gecelık ve arkasından duyduklarım "usursun boyle bıseyler gıy ustune"""" yuhhhh dedım artık. Aslında tıpıne baksan yada sohbet etsen odun demezsın ama malesef uzun sure bırlıkte olunca odunlugu cıkıyor ortaya
hafta sonlarii pek kimse olmuyorr canimm bugun yine varr yarinn yok denicek kadar az kisi oluyor ben evimden giriyorum ama pazarlari kimse olmadigi icin giresim olmuyor yanii pekkk
İlahİ robotcum nerden geldİ aklına sabahtan yaw
benİmde baŞım aĞrıyo sabah sabah yawww
herkese gunaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
daha beni tanımıyorsun bi tanısan neler gelmiyor ki
aklıma eseni de yapan cins bişeyim iimi bi keresinde öğrenci iken ev arkadaşıma hadi kalk ankaraya gidiyoruz gezmeye demiştim ,kalktık ankaraya gittik iimi yok yok benim tahtalarım çürümüş galiba ,yakında kırılıp dökülürlerse toplarsınız artık ,
geçmiş olsun bende de migren var ...sen yine dua et.. çok konuştuğum için migrene tutuluyorum galiba sanırsam karaaaaaaaaaaaaaaanti
Kızlar bİz eŞİmle karar aldık allah İzİn verİrse hazİran yada temmuzda yurtdıŞına gİdeceĞİz dÖndÜkten sona hayırlısıyla ÇalıŞmalara baŞlayacaĞız
o gÜne kadar korunacaĞız rabbİm İzİn verİrse yaza bende sİzden olacaĞımm
biz de temmuz ya da ağustosta izne çıkacağız ..bir tatil daha rahat geçireyim diye ben de temmuz gibi korunmayı bırakmayı düşünüyorum inş. ..aslında şuan bırakmayı istiyorum ama belki hemen hamile kalırım diye bırakasım gelmiyor ...herşeyin hayırlısı ..
Seninle de zamnlamamız tutuyor hep heeee ,,aynı hastahanede doğurursak şaşma :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?