Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar bir sorum olacak. ya beni adet günüm salı. ama dün çok az kahve akıntı ve çizgi seklinde az bir kan geldi. gerisi yok.progestan içiyorum. doktorum dedi. adet olunca içme ilaçı dedi. şimdi ben adet oldummu acaba .ilkkez başıma geldi

evet ben yaşadım ne için sordun canım..

batcim , hamile oldugun aymi oldu peki ?? adetime 3mart ama simdiden bel agrilarim basladi..

bende agrim gelir hemen arkasindan kanamam gelir bekletmez yani..
hic böyle olmadi.. o yüzden heralde erken olucam dedim ama gelmedide.

ondan sordum canim

benimdee hamile kaldigim ay cok belim agrimisttii ve adet belirtileri olmaya yakin basliyor ama hamileysen belirtiler cok daha onceden baslamisti benimm

gunyadın kızlar dun test yaptım gene cıkmadı 5 gun bugun gecıkmenın ama hala adetımden tık yok delı olcam haaaa

Günaydın hayırlı bereketli güzel haftalar dilerim napıyonuz kızlarrrrr
cumartesi depomuzdaydım yoktum ofiste nete giremedim özlkedim sizi nasıl geçti haftasonunuz
kızlar baya sayfa yazılmış gene ama geri dönüp okuyamadım kusura bakmayım
herkes iyidir umarım tek tek isim saymayayım
öpüyorum
bebekli haftalar

gunyadın kızlar dun test yaptım gene cıkmadı 5 gun bugun gecıkmenın ama hala adetımden tık yok delı olcam haaaa

cnm benim bazı insanların idrarda geç çıkıyomuş hemen umudunuz yitirme emi biraz daha bekle yada kan testi yaptır

canım istersen bir kan tahlili yaptır hayırlısıyla inş. vardır bebişin.

umudum kalmadı cnm benım

adetım gelsede rahatlasam

ıkı kez negatıf cıktı sılık bıle degıl ole cıksaydı umıtlenırdım azıcık hakkımda hayırlısı neyse o olsun

hala gelen gıden olmazsa bu hafta ıcınde gıderım persembe cuma ancak cnm

ALLAH sabır versin yaa ..çok zor bir durum ...ne annelerden de ne evlatlar çıkıyor işte.. senin de karakterin güçlü ki üstesinden geliyorsun ..senin yerinde başkası olsa böyle bir anneyle ALLAH korusun psikolojisi bozulup bin türlü belaya bulaşabilirdi...

yok canım olurmu öyle şey kızmayın bana
dükkana gelen giden çok oluyo c.tesi ya bugün ondan bakamıyorum
[/QUOTE]

bilirim manavgattaki iç çamaşırı dükkanlarını :) geldiğimde girmiştim bir çoğuna :) hatta birinden haşema bile aldım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu tip erkekleri allah ne etsin hemi ,romantiklik krizine girip peşimizde dolaşasıcalar hemi

hafta sonlarii pek kimse olmuyorr canimm bugun yine varr yarinn yok denicek kadar az kisi oluyor ben evimden giriyorum ama pazarlari kimse olmadigi icin giresim olmuyor yanii pekkk

evet ben de haftaiçi işyerinde girebiliyorum ..haftasonları da eşime özel yawwww..aynen şöyle ŞenizŞenizŞeniz:roflol::roflol:

eveeeeeeettt ..herkese merhabalar ..ne var ne yok ...haftasonu bayağı yazmışsınız ..cuma günü elektirkler gitti bi anda saf saf kaldım öyle ii akşamlar bile diyemedim
akannehir

haftasonu kaynatmışsınız ..hasretime dayanamayanlar için çıkıyorum sahneme yine ....kaydirigubbakcemile3:roflol:

özleyenler sağ baştan say kaydirigubbakcemile3

bu arada aklıma aniden birşeyler geliyor yaww.. kızılayda dün eşimle yürürken kızın bir tanesi galiba iki erkeği birden yürütüyordu ..biri ile gezerken öbürüne rastladı ..olay çıktı polisler geldi v.s. çok komikti kaydirigubbakcemile3 yakalayan adamı polisler zabtetmeye çalıştı v.s. allahım ne günlere kaldık yaw..hayır kız güzel olsa neyse ..çirkin şansı da bu oluyor galiba ..suratına baksan bakılmaz ama iki taneyi götürmüş iiimii:roflol:

vayy anasını ..

ılahı robotcum nerden geldı aklına sabahtan yaw
benımde baŞım aĞrıyo sabah sabah yawww

İlahİ robotcum nerden geldİ aklına sabahtan yaw
benİmde baŞım aĞrıyo sabah sabah yawww

daha beni tanımıyorsun bi tanısan neler gelmiyor ki kaydirigubbakcemile3:roflol:

aklıma eseni de yapan cins bişeyim iimi bi keresinde öğrenci iken ev arkadaşıma hadi kalk ankaraya gidiyoruz gezmeye demiştim ,kalktık ankaraya gittik iimi kaydirigubbakcemile3 yok yok benim tahtalarım çürümüş galiba ,yakında kırılıp dökülürlerse toplarsınız artık :roflol::roflol:
,

geçmiş olsun bende de migren var ...sen yine dua et.. çok konuştuğum için migrene tutuluyorum galiba sanırsam karaaaaaaaaaaaaaaanti :roflol:

Benım ısyerındekı son haftam. Haftaya sıze evden yazmaya baslayacagım. Eeee herkes ıyımı, yokmu bebıs haberı yaa

herkese gunaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

JAYACIM NASILSIN CNM MELEĞİN NASIL
BU SON HAFTAN SANIRIM DİMİİ

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Kızlar bız eŞımle karar aldık allah ızın verırse hazıran yada temmuzda yurtdıŞına gıdeceĞız dÖndÜkten sona hayırlısıyla ÇalıŞmalara baŞlayacaĞız
o gÜne kadar korunacaĞız rabbım ızın verırse yaza bende sızden olacaĞımm

biz de temmuz ya da ağustosta izne çıkacağız ..bir tatil daha rahat geçireyim diye ben de temmuz gibi korunmayı bırakmayı düşünüyorum inş. ..aslında şuan bırakmayı istiyorum ama belki hemen hamile kalırım diye bırakasım gelmiyor ...herşeyin hayırlısı ..

seninle de zamnlamamız tutuyor hep heeee ,,aynı hastahanede doğurursak şaşma :roflol:

bende aynı düşünüyorum hemen olursa diye yaza erteledim bendee
umarım istediğimiz zamanda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…