DOĞRUDUR VALLA. YARIN BENDE GıRMEM
KOCAMLA VAKıT GEÇıREYıM DEMı aklinialirimsmile
oyle canimm bi hafta sonumuz kaliyor zatenn beraber olmak iicnn bugunde burada hava cok guzell biz esimle bebisi biseyler bakmak icin cikicazz arti alisveriside bugun yapiyorummm hamile oldugum icin agir seyler kaldiramiyorumm anca esim evdeyken cikiyorz yarinda heryer kapalii oluyor burada
zaten kendi başına taşımaya kalkma aman dikkat et kendine bebişe bişe olmasın.
yok canim yaaa isimede geliyor hamilelik herseyde esime soyluyorumm iyii oluyor valla...canimm bende cikiyorumm kedine iyii bak kolayy gelsin sanaa disari cikicazz birazz optumm
Icgıyımcı ınternet sıten yok dımı. Camasırların resmını koyardın netten sıparıs verırdık. Kocam olacak uyuz bıraz once tel.da dıyorkı dogsun bıran once de ozledım doya doya ........ sapık oldum ama oyle dıyo ıste. Masaj yagı almıstım uyuza. Bu aksam masaj yapayım da bıraz kendıne gelsın.
amaaaaan o kadar yaptım kı onunla baglanmıyor malesef. bıde bu haldeyken zor oluyor. Ama yıne de bu halımle bıle cıtırlara tas cıkartırım. Yeterkı havam olsun
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırsanız çok sevinirim bende bebbk isityorum artık 3 ay oldu korunmayı bırakalı ama hala bişey yok of beklemek çok zor bu arada korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim düzenszleşti hiç böyle olmamaıştı bebek yerini yapar felan diyolar ama anlamıyorum ben o terimlerden sizinde öyle oldumu
ee kimse yokmuu:1no2:senağlamasenağlama
merhaba canim burdayimm bugun ilk once temizlik yaptim sonra neti actim...bebisim iyii teyzesii dun sancim vardi benimde ama bugun iyiyiz allaha sukur artik bebisim hareket etmeye basliyor sanirim arada pit diye bisey vuruyor ama her zaman hissedeemiyorumm..haftaya 4.ayimiz dolucakk insallah bence cok merak ediyorum su doktora gitmek 4.haftada bir olmasa cok iyii olucakk pasami cok ozluyorumm...sende biraz rahatsizlanmissin cok gecmis olsun canim benimm...kayananlara gelince bosverr ne halleri varsa gorsunler sen esinii kendine cekmeye bak ona karsi cok iyii olki ailesinin gercek yuzunu gorsun sen ona kotu davranirsan o ailesine daha cok yonelirr inan banaa...optumm tatlim seni ve oglusunu
bat canimm nasilsinn seninde az kaldi doktoruna benimdeee aramizda hep bi gun oluyor turkiyededemi 4 haftaya bir gidiyosunn burda oylee yaaa optummc anim senide
canimm uzulmee seni cok iyii anliyorumm benim esimde bi ara baska bi yerde ise gidicek gibiydi bende hemen snein gibi uzuldum cunki burada ailemle ayni yerde kaliyoruz gitseydik 2 saatlik bi aramiz olucakti ve bu bana cok koyardii..allah yardimcin olsunn 4 ay ayri kalicaksin sanrim cabuk gecer sayili gunnn uzme kendinii optumm canim
diger arkadaslar nasilsinizzz valla muhabbetiniz cok iyii 3 kisi topigi ele gecirmis durumdasinizzz yazilanlarii okumam bayaaa zaman aliyorr allah muhabbetinizi artirsinn..
yamann nerdesinn citirim kayboldunn sen bu gunlerdee..olgada yokk hannemdee yokkk insallah iyilerdir bebisleride iyidir optumm sizidee
yine klasik bi pazar gunu ve kimsecikkler yokkk kizcelerr nerdesinizzzz be yaaa topigimizi bos birakmissinizzz 2.sayfaya dusmusuz beee yaaa....batt jaya yaman umutluyuz hannem,d,kupcu,icgiyim olga,,ilthum robot...kizlar nasilsiniz hayirlii pazarlarrr optumm hepinizi...yamannn kayboldunn bu gunlerdee nerdesinn citirrr
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırsanız çok sevinirim bende bebbk isityorum artık 3 ay oldu korunmayı bırakalı ama hala bişey yok of beklemek çok zor bu arada korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim düzenszleşti hiç böyle olmamaıştı bebek yerini yapar felan diyolar ama anlamıyorum ben o terimlerden sizinde öyle oldumu
bende varım bende 1 senelık evlıyım ve artık bebek yapmaya karar verdık canım benım ınsallah allah senınde gonlune gorenı verrır benımde ınsallah hayırlısıylakaydirigubbakcemile5
hamile arkadaslara soruyorum adetten bi kac gün önce bel agrisi yasadinizmiii ?
meryemcim ben burdayım eşimle ev temizliğini yaptık bi bakayım dedim topik çok kalabalaık oldu maşallah nazar değmesin topiğimize yaman kayıplara karışıtırdı küstümü bize yoksa minozda yok oda meçhul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?