Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

DOĞRUDUR VALLA. YARIN BENDE GıRMEM
KOCAMLA VAKıT GEÇıREYıM DEMı aklinialirimsmile

oyle canimm bi hafta sonumuz kaliyor zatenn beraber olmak iicnn bugunde burada hava cok guzell biz esimle bebisi biseyler bakmak icin cikicazz arti alisveriside bugun yapiyorummm hamile oldugum icin agir seyler kaldiramiyorumm anca esim evdeyken cikiyorz yarinda heryer kapalii oluyor burada

zaten kendi başına taşımaya kalkma aman dikkat et kendine bebişe bişe olmasın.

Herkes gıtmıs. Umutluyuz 4 ay gecıcı bır sure uzulme guzelım.En azından gerı dönusun var. Benım sancılarım mıdemde. Bebısım hep aynı yerden tekmelıyor.. Icgıyımcım tabıkı duzelecek, duzelmek zorunda. Ama bu ara gercekten cok kotu.Yarın göle gıdecektık ya, daha dogrusu esım gıdecektı ama vazgecmıs. Evde ısler varmıs yaaa bahaneye bak. Kendısı de farkettı annesı ızın vermez. Ne komıkkkkk.
Meryemcım cok yorma kendını.Bebısın hareket edıyordur ama sen farketmıyorsundur. Ben de 3 gun hareket etmeyınce korkup doktora gıtmıstım. Allahtan sorun yoktu. Kasık kasık cıkolata ye. O zaman hareketlenır. Ayyyyyyyy hepımızın bebıslerı dogsa da toplansak ne guzel olur yaaa. Ben sıze ne kadar alısmısım beeee. Yaman kız nerdesın. Olgay, hannem, derya

Icgıyımcı ınternet sıten yok dımı. Camasırların resmını koyardın netten sıparıs verırdık. Kocam olacak uyuz bıraz once tel.da dıyorkı dogsun bıran once de ozledım doya doya ........ sapık oldum ama oyle dıyo ıste. Masaj yagı almıstım uyuza. Bu aksam masaj yapayım da bıraz kendıne gelsın.

CANIM SİTEM YOK. DAHA 3 HAFTA OLCAK DÜKKANI AÇALI.
KOCAN BAYA ÖZLEMİŞ O ZAMAN SENİ KIZZ MASAJ FELAN YAP ADAMA İYİ FİKİR
İYİCE BAĞLANSIN SANA CİLVE YAP aklinialirimsmileaklinialirimsmile

amaaaaan o kadar yaptım kı onunla baglanmıyor malesef. bıde bu haldeyken zor oluyor. Ama yıne de bu halımle bıle cıtırlara tas cıkartırım. Yeterkı havam olsun

ama bızım odun havasında degılse ondan da anlamıyorkı, Bırkeresınde oyle romantık bır ortam hazırladım. Seksı bır gecelık ve arkasından duyduklarım "usursun boyle bıseyler gıy ustune"""" yuhhhh dedım artık. Aslında tıpıne baksan yada sohbet etsen odun demezsın ama malesef uzun sure bırlıkte olunca odunlugu cıkıyor ortaya

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırsanız çok sevinirim bende bebbk isityorum artık 3 ay oldu korunmayı bırakalı ama hala bişey yok of beklemek çok zor bu arada korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim düzenszleşti hiç böyle olmamaıştı bebek yerini yapar felan diyolar ama anlamıyorum ben o terimlerden sizinde öyle oldumu

hosgeldın canım aramıza. Ilk uc ayda bebek tutturma oranı sadece %25. O yuzden umıtsızlıge kapılmak ızın cok erken. Zaten eger hapla korunduysan 3 ay beklemen gerekıyordu hamılelık ıcın kı dusuk rıskın olmasın. Once bır doktora gıt ıstersen. Folıc pluss kullanmanı onerecek ve sımır testı yapacak. Onları da hallet kı ıcın rahat sekılde basla calısmalara

yine klasik bi pazar gunu ve kimsecikkler yokkk kizcelerr nerdesinizzzz be yaaa topigimizi bos birakmissinizzz 2.sayfaya dusmusuz beee yaaa....batt jaya yaman umutluyuz hannem,d,kupcu,icgiyim olga,,ilthum robot...kizlar nasilsiniz hayirlii pazarlarrr optumm hepinizi...yamannn kayboldunn bu gunlerdee nerdesinn citirrr

meryemcim mrb canım burda kalp atışlarını duyduktan sonra kontroller ayda bi oluyo aynı yani orayla benim son üç günüm kaldı çok heyecanlıyımgitsembe bian önce görsem bebişimi ee nasılsın yiğenim nasıl..

meryemcim ben burdayım eşimle ev temizliğini yaptık bi bakayım dedim topik çok kalabalaık oldu maşallah nazar değmesin topiğimize yaman kayıplara karışıtırdı küstümü bize yoksa minozda yok oda meçhullerde..

hoşgeldin mugeu inş en kısa zamanda hamile kalırsın ...

bende varım bende 1 senelık evlıyım ve artık bebek yapmaya karar verdık canım benım ınsallah allah senınde gonlune gorenı verrır benımde ınsallah hayırlısıylakaydirigubbakcemile5

amin canım hoşgeldin sende liste yapıyoruz istersen regl tarihini ver senide ekleyelim listeye..

Selamlar Batcım.beni sormuşsun sanki içime doğmuş gibi girdim bak bu akşam. sen ve bebişin iyisinizdir umarım. ben hasta olup yumurtlama döneminde ilaç kullandığımdan bu ay boşa geçti.daha adet olacağım da yeniden 14 gün bekleyeceğim de ooo. çok sıkıntılı ve uzun bir süreç olduğundan bebek kelimesini duymak istemediğim için girmedim buraya. ama baya bi kalabalıklaşmış topik. yaman,derya,meryem,jaya ve ismini sayamadığım diğer hatunlar hepinizi öpüyorum.kendinize iyi bakın.
batcım bi adet olayım ve çalışmalara başlayayım yeniden adet tarihimi veririm. görüşmek üzereee zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…