Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Yamancım merak ettık senı kac gundur yoktun. Ben de ctesı gıdıp raporumu alıcam. Derya nasılsın. Nıye yazmıyorsun artık. Olgay senın bebıs nasıl canım . Mız mız, mınoz, ıcgıyımcı, hannem, d-kupcu, yaa o kadar kalabalık oldukkı artık ısımler aklımda kalmıyor. Herkes ıyımı
Bat gun saymak zordur bılırım. Ama son zamanlara dogru daha cok sabırsızlanacaksın. Yeter artık cıksın dıyeceksın. Ben oyle dıyordum ama evdekı ınsan bozuntularının yaptıklarından sonra bebıbım omur boyu bulundugu yerde kalabılır cunku en guvenılır yerde suanda.

günaydın salihacım bende iyiyim çok şükür sancım olmadığı sürece iyiyim inşallah sende bu günleri görürsün canım en kısa zamanda regline az kalmış varmı belirtilerin...

maşaallah canım allah daha da iyi etsin. Sadece akıntım fazlaştı ve ara ara kasıklarda ağrı ama ben pek ümitli değil haktay hayırlısı

salıhacım sabret bebısın en guzel zamanda gelecektır. Yaa benım ayrı evım olsa bu kadar sabırsızlanmazdım. Sabırlı olun azcık kızlar. Bakın yamana........ Valla ımrenıyorum sıze. Ayrı evım olsa kocamla evlılıgımın tadını cıkarsam ama nerdeeeeeee

selam kızlar hepinize.....
jaya -bat- mızmız -yaman -mutfak robotu-meryem--içgiyimci-diğer bütün kızlarrrrrrrrrrrrr

hepinize güzel haftalar diliyorum............
ben cmt doktora gittim. şu tp bebekdeyip moralimi dip yapan doktora..bu seferde yumurtaların hiç gelişmemişgelişmediği için kiste de dönmez 10 gün sonra terkar gel istersen ama hemen kilo vermelisin yumurtan gelişmez kilo vermezsen dedi... yan ürünkullanabilirsin.bitkisel oldukları için hormonlarını etkilemez dedi..ben de şimdi mehmet özün tavsiye ettiği üründen alcam.. sporuma da son hız devam...bakalım ne olcak..
yani bebiş hayalleri uzun süre rafa kalktı ....

acareftelya, cherry007, JAYA, mutfak_robotu_muyum_neyim, Olgay+, saliha27, YAMAN

merhabaaa iyi haftalar sizlere de.

uzun süre rafa kalktı diye düşünme ..ALLAH istedikten sonra ne mucizeler oluyor ..hiç belli olmaz ..dua ve sabır ..gerisi ALLAH ın takdiri ..ALLAH hakkında hayırlsını versin...

cnm benim yaaa depodaydık cumartesi doayalarımızı düzenledik te ondan yoktum evde de pc yok biliyosunuz ondan giremedim
hepinizde iyisinizdir inşallah

deryacım hemen kapama bu konuyu rafa kaldır ama ps,kolojşik olarak olsun
siz gene son hızla çalışın umudunu yitirme hiçbirzamann

ALLAH hakkından hayırlısını versin canım. Bir mahsuru yoksa kaç kilosun canım

Deryacım sıtem etme eger yazdıklarımı dıkkatlı okursan her seferınde senı soruyorum. Bence de umıtsızlıge kapılma ama resımde kılolu gorunmuyorsun gercekten o doktor sana nıye boyle bır onerıde bulundu anlamadım. Mehmet ozun tavsıye ettıgı ne bu arada . Cunku hayatıma burnuınu sokanlar adım gıbı emınım dogumdan sonra spora gıtmemede engel olacaklar. Benım de dogumdan sonra sıkı bır dıyete gırmem gerekecek. Tabı bebısımı emzırmeye engel olmayacak sekılde

Bat cnm nasılsın kaç hafta oldun bulantın varmı halaa
inşallah kusma yoktur
hafta sonun naısl geçti

yamancım iyiyim sen nasılsın bugün tam 7 hafta oldu bulantım var hala ama kusma yok ben çok zor istifra ederim tutuoyrum kendimihafta sonum iyi geçti annemi görmeye gittim kardeşim askerden geldi akşam misafirim vardı öyle geçtiişte senin nasıl geçti yoktun ikşi gün..

valla anası böyleyse çocuğunu düşünemiyorum ama enerji dolu olman güzel bişey ama çocukta biraz zorlaşır herhalde anne açısından inşallah beklediğin zamanda hemen hamile kalırsın ...

bbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttt küsmüyüz yaaaaaaaaaaa

yok canım niye küseyim kahvaltı yaptımda yazamadım burdayım şimdi...

sorma jaya ya çok sabırsızlanıyorum artı heyecan var herşeyin hayırlısı bak gör doğumundan sonra değişecekler ama bu seferde sen taviz vermeyeceksin annelik duyguların daha bi kabaracak çocuğunu kalkan gibi saracaksın onlarda görecek bunları sen yeterki güçlü ol..

maşaallah canım allah daha da iyi etsin. Sadece akıntım fazlaştı ve ara ara kasıklarda ağrı ama ben pek ümitli değil haktay hayırlısı

canım benimde hamile olduğumu öğrenmeden önce çok fazla akıntım vardı afedersin çamaşırım bir saat dayanmıyodu sol kasığım çok batıyodu karın ağrım vardı göğüs uçlarımda acı vardı ahlada var inş bebeğin seninledir..

deryacım nerdesin sen arayı uzatma gir sürekli zayıflamaya karar vermişsin hadi bakalım hayırlsı inş zayıflayınca bebişin çok bekletmeden gelir inş ya yumoşlarında çok iyi çalışır inş ikizin olur..

Yaa bugÜn bızım topık tuz buz gelen gıdıyo nırdesınıız yaaaaaa

Yaa bugÜn bİzİm topİk tuz buz gelen gİdİyo nİrdesİnİİz yaaaaaa

diyosunnn ..iii ozaman ben de aklıma gelen bişeyi anlatayım da yeşillensin biraz :roflol::roflol:

geçende netten doğum videosu izliyordum gülesim geldi töbe est... kaydirigubbakcemile3

sonra da gül gül bi gün seni de göreceğim dedim kendi kendime kaydirigubbakcemile3

( gülme sebebim de kadın doğururken altına kaçırıvermişti akannehirakannehirakannehir )

Batt cnm benım ınŞallah hayırlısıyla kalp atıŞını duyarsınız ve allah hepıŞmıze bÖyle gÜzel duygular yaŞatırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…