ben burdayım ama beni istemedin ulennn :umursamaz:
günaydın salihacım bende iyiyim çok şükür sancım olmadığı sürece iyiyim inşallah sende bu günleri görürsün canım en kısa zamanda regline az kalmış varmı belirtilerin...
yaww robotum cnm benim sen burdasın da ben başka kimse yok dedimmm
selam kızlar hepinize.....
jaya -bat- mızmız -yaman -mutfak robotu-meryem--içgiyimci-diğer bütün kızlarrrrrrrrrrrrr
hepinize güzel haftalar diliyorum............
ben cmt doktora gittim. şu tp bebekdeyip moralimi dip yapan doktora..bu seferde yumurtaların hiç gelişmemişgelişmediği için kiste de dönmez 10 gün sonra terkar gel istersen ama hemen kilo vermelisin yumurtan gelişmez kilo vermezsen dedi... yan ürünkullanabilirsin.bitkisel oldukları için hormonlarını etkilemez dedi..ben de şimdi mehmet özün tavsiye ettiği üründen alcam.. sporuma da son hız devam...bakalım ne olcak..
yani bebiş hayalleri uzun süre rafa kalktı ....
yamancım merak ettık senı kac gundur yoktun. Ben de ctesı gıdıp raporumu alıcam. Derya nasılsın. Nıye yazmıyorsun artık. Olgay senın bebıs nasıl canım . Mız mız, mınoz, ıcgıyımcı, hannem, d-kupcu, yaa o kadar kalabalık oldukkı artık ısımler aklımda kalmıyor. Herkes ıyımı
bat gun saymak zordur bılırım. Ama son zamanlara dogru daha cok sabırsızlanacaksın. Yeter artık cıksın dıyeceksın. Ben oyle dıyordum ama evdekı ınsan bozuntularının yaptıklarından sonra bebıbım omur boyu bulundugu yerde kalabılır cunku en guvenılır yerde suanda.
jaya -bat- mızmız -yaman -mutfak robotu-meryem--içgiyimci-diğer bütün kızlarrrrrrrrrrrrr
ben cmt doktora gittim. şu tp bebekdeyip moralimi dip yapan doktora..bu seferde yumurtaların hiç gelişmemişgelişmediği için kiste de dönmez 10 gün sonra terkar gel istersen ama hemen kilo vermelisin yumurtan gelişmez kilo vermezsen dedi... yan ürünkullanabilirsin.bitkisel oldukları için hormonlarını etkilemez dedi..ben de şimdi mehmet özün tavsiye ettiği üründen alcam.. sporuma da son hız devam...bakalım ne olcak..
acareftelya, cherry007, JAYA, mutfak_robotu_muyum_neyim, Olgay+, saliha27, YAMAN
merhabaaa iyi haftalar sizlere de.
Bat cnm nasılsın kaç hafta oldun bulantın varmı halaa
inşallah kusma yoktur
hafta sonun naısl geçti
KORKMA .ALLAH ın dediği olur ..benim yengem de düşük yapmıştı zor bir süreç ama hayırlısı ile yine olur ..yeterki sen sağlıklı ol .opuyorumnanaktan..
ben de kendimi senin yerine koydum da acep ilk kalp atışını duysam ne hissederdim :asigim:
enerjime gelince sorma ..sabahları çöp tenekesine boşaltıp geleyim diyorum ama teneke bile kabul etmiyr enerjimi iimi ...:roflol::roflol: ne yapayım olan topiğe oluyor kaydirigubbakcemile3 ...enerjikim ama bebiş gelince göreceğim enerjimi ben ...anasından fena olup sesimi soluğu keser dut yemiş bülbüle dönüveririm alimallah heee ...kaydirigubbakcemile3.
gözlerime gelince onlar olmasa eşim kahrımı nasıl çekecek bilmem kaydirigubbakcemile3 attırıveriyorum bi bakış ,seriyorum herifi yere iimi kaydirigubbakcemile3 sonra daaaŞenizŞenizŞeniz :roflol:
yok yok bugün yine kafam ii ..faydalanın ulennnn sırnaşık şey bilmeyen de her gün bi kadeh attırıyorum sanacak heee kaydirigubbakcemile3
bbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttt küsmüyüz yaaaaaaaaaaa
Yamancım merak ettık senı kac gundur yoktun. Ben de ctesı gıdıp raporumu alıcam. Derya nasılsın. Nıye yazmıyorsun artık. Olgay senın bebıs nasıl canım . Mız mız, mınoz, ıcgıyımcı, hannem, d-kupcu, yaa o kadar kalabalık oldukkı artık ısımler aklımda kalmıyor. Herkes ıyımı
Bat gun saymak zordur bılırım. Ama son zamanlara dogru daha cok sabırsızlanacaksın. Yeter artık cıksın dıyeceksın. Ben oyle dıyordum ama evdekı ınsan bozuntularının yaptıklarından sonra bebıbım omur boyu bulundugu yerde kalabılır cunku en guvenılır yerde suanda.
maşaallah canım allah daha da iyi etsin. Sadece akıntım fazlaştı ve ara ara kasıklarda ağrı ama ben pek ümitli değil haktay hayırlısı
Yaa bugÜn bİzİm topİk tuz buz gelen gİdİyo nİrdesİnİİz yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?