Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

folik asiti şimdiden niye alıyorsun ki ..bilmediğim birşey mi var acep bu hamilelik konusunda...sen bendeki hevesi bilsen..yakında bebek elbiselerini kendim giymeye başlayacağım heee:roflol::roflol:

Ooooooooo herkes burdazemuszemus Yamancım nıhayet heveslendın demek. Yaa resmımı koyucam da kocam uyuzluk yapıyor. Haftaya annemlere gıdıcem ya kardesıme yaptırırım. Resmı cektım zaten.Telefonumda ama cok komık duruyor

anam göbüşünü mü çektin ne tatlı çıkmıştır
merak ettim bak şimdi .

folik asiti şimdiden niye alıyorsun ki ..bilmediğim birşey mi var acep bu hamilelik konusunda...sen bendeki hevesi bilsen..yakında bebek elbiselerini kendim giymeye başlayacağım heee:roflol::roflol:

SİZ BEBEK İÇİN ÇALIŞMA YAPIOMUSUNUZ BAKEM sositososito
BENDEDE VAR O HEVAS 0 NUMARA BEBEK ÇORABI ALMIŞTIM ESKİDEN KIZ İÇİN AMA İNŞ. KIZIM OLURSA GİYDİRİRM.alkisalkisalkis

aklıma ne geldi kaydirigubbakcemile3 bir gün hamille kaldığımı öğrenirsem eşime bunu farklı bir şekilde söylemeyi düşünüyorum ..bir iki fikrim var ama gün geçtikçe farklı fikirler ediniyorum heee...onu bi dumura uğratayım da görsün ...korunmayı bırakınca hiç strese girmeyeceğim sıradanmış gibi davranacağım o da sıradan hayatına devam edecek ..aniden haberi alınca yüzünü fotoğraflamak istiyorum ..kaydirigubbakcemile3

EVT SANADA ÇOK YAKIŞIR O ELBİSELER ZATENN laelaelaelaelae
CNM BEBEK YAPMADAN 2 AY ÖNCE FOLİK ASİT ALMALISIN BEBEĞİN GELİŞİMİ İÇİN ÇOK İYİ BİRŞEY TAVSİYE EDERİM YANİİ :ecrin_bebek:

KIZ SENİN BURCUN NE WALLA HER EVE Bİ TANE SEN LAZIM ADAMI YA TOPTAN GÖTÜRÜRSÜN YADA 150 YAŞINA KADAR YAŞATIRSIN SEN AAA :roflol: :roflol: aklinialirimsmile

günaydın kızlar nabersiniz bende gün sayıyorum doktora gitmek için son iki gün bebişimi görmeme çok sabırsızlanıyorum..
ayy canim iki gunun kaldi benimde 3 gunum var oglusumu cokk ozledim bendee

canim az kalmis gunlerinn hadii.oglusuna biseyler alirsin artik rahat rahat

oohh be hele sukurr heveslendirdikk haniii senidee aramizaa aalicaz.jayaya yetisemezsin o dogurur buyuk ihtimal ama bak ben agustosta dogurcam ozamana dek hamis oll insallahhh

Jayaaa hanı, sen resım eklıcektın kuzum
doĞurmadan bı resım koyda gÖrelım senı yaaaa
Çok merak edıyorum gÖbÜŞÜnÜÜ
bat meryem sŞzın gÖbekler nasıllarr

canim benim gobus daha yeni yeni buyuyoo bu haftamiz bitince 4 aylik oluyoruzzz saka maka bir yana zaman gecti geciyorr yaaa 5 ayim kaldi sunun surasinda 4 ay bile cok cabuk gectii uuuuyyyyy birden dogurma telasi basti beyaaaaa

kizlarrrr nasilsinizzz herkezz iyidir insallahhh derya gelmiss nasilsn canimmm..salihaaa sen nasilsin d.kupcu ic giyimci robot iysinizdir insallah kizlarr...bende yeni kahvalti ediyorumm esim erken gittigi icin ona uyaniyorum geri yatip uyumam baya zaman aliyorr....kizlar bebisime aldiklarimi yuklemek istiyorum burayaaa teyzeeleride gorsun diyee

Son düzenleme:
KIZ SENİN BURCUN NE WALLA HER EVE Bİ TANE SEN LAZIM ADAMI YA TOPTAN GÖTÜRÜRSÜN YADA 150 YAŞINA KADAR YAŞATIRSIN SEN AAA :roflol: :roflol: aklinialirimsmile

heee ne sandın ..kocam boşuna mı sen daha çocuksun bir de çocuk yapsan nasıl olur acep diyor ..adam biliyo bişeyler canım:roflol:

bence de yakışır ..acep ilk doğduğumda nasıldım ..teknolojiye tüküreyim emi ..bizim zamanımızda çıkmamış ... şimdikiler ne şanslı ulennn reva mı ..ne güzel olurdu anamın karnından çıkış anımı izlesem ....:roflol:

İYİ FİKİR HATTA EVE GİZLİ KAMERA KOY CAMERAYA ÇEK
DAHAİYİ OLUR İZLER İZLER GÜLERSİNİZ :roflol:

Meryemcım kız sende koca gÖbÜŞlÜ olmuŞsun yawwww
hem senın oĞlun mu oluyoo ben duymamıŞtım yawwwwww
hayırlısı olsun
allah hepımıze hayırlı evlat versın

meryemcim kız sende koca göbüşlü olmuşsun yawwww
hem senin oğlun mu oluyoo ben duymamıştım yawwwwww
hayırlısı olsun
allah hepimize hayırlı evlat versin

aminnnnnnnnn..
Yaman kız sen resmini koysana bi yüzünü görek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…