sıkıldım deyip durma ulennn bana hakaret oluyo heee ..ben varken sıkılınırmı beeeeeeaaaaasırnaşık şeysırnaşık şey
içgiyimci bende sıkıldım d_kupcu nerdeeeeeeeeeeeeeeee :sinifsinif:
Kızlar gİt gİde bende bebek İÇİn heveslenİyorum yavaŞtan
yaza kocİŞle sıkı bİ ÇalıŞmaya gİrerİz garİ allah İzİn verİrse bİ ara da folİk asİt almaya baŞlıyacaĞım hayırlısıyla.koca gÖbeklİ hamİleler Çok tatlı oluyo yaa
ooooooooo herkes burdazemuszemus yamancım nıhayet heveslendın demek. Yaa resmımı koyucam da kocam uyuzluk yapıyor. Haftaya annemlere gıdıcem ya kardesıme yaptırırım. Resmı cektım zaten.telefonumda ama cok komık duruyor
folik asiti şimdiden niye alıyorsun ki ..bilmediğim birşey mi var acep bu hamilelik konusunda...sen bendeki hevesi bilsen..yakında bebek elbiselerini kendim giymeye başlayacağım heee:roflol::roflol:
folik asiti şimdiden niye alıyorsun ki ..bilmediğim birşey mi var acep bu hamilelik konusunda...sen bendeki hevesi bilsen..yakında bebek elbiselerini kendim giymeye başlayacağım heee:roflol::roflol:
aklıma ne geldi kaydirigubbakcemile3 bir gün hamille kaldığımı öğrenirsem eşime bunu farklı bir şekilde söylemeyi düşünüyorum ..bir iki fikrim var ama gün geçtikçe farklı fikirler ediniyorum heee...onu bi dumura uğratayım da görsün ...korunmayı bırakınca hiç strese girmeyeceğim sıradanmış gibi davranacağım o da sıradan hayatına devam edecek ..aniden haberi alınca yüzünü fotoğraflamak istiyorum ..kaydirigubbakcemile3
ayy canim iki gunun kaldi benimde 3 gunum var oglusumu cokk ozledim bendeegünaydın kızlar nabersiniz bende gün sayıyorum doktora gitmek için son iki gün bebişimi görmeme çok sabırsızlanıyorum..
canim az kalmis gunlerinn hadii.oglusuna biseyler alirsin artik rahat rahatYamancım merak ettık senı kac gundur yoktun. Ben de ctesı gıdıp raporumu alıcam. Derya nasılsın. Nıye yazmıyorsun artık. Olgay senın bebıs nasıl canım . Mız mız, mınoz, ıcgıyımcı, hannem, d-kupcu, yaa o kadar kalabalık oldukkı artık ısımler aklımda kalmıyor. Herkes ıyımı
Bat gun saymak zordur bılırım. Ama son zamanlara dogru daha cok sabırsızlanacaksın. Yeter artık cıksın dıyeceksın. Ben oyle dıyordum ama evdekı ınsan bozuntularının yaptıklarından sonra bebıbım omur boyu bulundugu yerde kalabılır cunku en guvenılır yerde suanda.
oohh be hele sukurr heveslendirdikk haniii senidee aramizaa aalicaz.jayaya yetisemezsin o dogurur buyuk ihtimal ama bak ben agustosta dogurcam ozamana dek hamis oll insallahhhKızlar gıt gıde bende bebek ıÇın heveslenıyorum yavaŞtan
yaza kocıŞle sıkı bı ÇalıŞmaya gırerız garı allah ızın verırse bı ara da folık asıt almaya baŞlıyacaĞım hayırlısıyla.koca gÖbeklı hamıleler Çok tatlı oluyo yaa
Jayaaa hanı, sen resım eklıcektın kuzum
doĞurmadan bı resım koyda gÖrelım senı yaaaa
Çok merak edıyorum gÖbÜŞÜnÜÜ
bat meryem sŞzın gÖbekler nasıllarr
SİZ BEBEK İÇİN ÇALIŞMA YAPIOMUSUNUZ BAKEM sositososito
BENDEDE VAR O HEVAS 0 NUMARA BEBEK ÇORABI ALMIŞTIM ESKİDEN KIZ İÇİN AMA İNŞ. KIZIM OLURSA GİYDİRİRM.alkisalkisalkis
KIZ SENİN BURCUN NE WALLA HER EVE Bİ TANE SEN LAZIM ADAMI YA TOPTAN GÖTÜRÜRSÜN YADA 150 YAŞINA KADAR YAŞATIRSIN SEN AAA :roflol: :roflol: aklinialirimsmile
EVT SANADA ÇOK YAKIŞIR O ELBİSELER ZATENN laelaelaelaelae
CNM BEBEK YAPMADAN 2 AY ÖNCE FOLİK ASİT ALMALISIN BEBEĞİN GELİŞİMİ İÇİN ÇOK İYİ BİRŞEY TAVSİYE EDERİM YANİİ :ecrin_bebek:
aklıma ne geldi kaydirigubbakcemile3 bir gün hamille kaldığımı öğrenirsem eşime bunu farklı bir şekilde söylemeyi düşünüyorum ..bir iki fikrim var ama gün geçtikçe farklı fikirler ediniyorum heee...onu bi dumura uğratayım da görsün ...korunmayı bırakınca hiç strese girmeyeceğim sıradanmış gibi davranacağım o da sıradan hayatına devam edecek ..aniden haberi alınca yüzünü fotoğraflamak istiyorum ..kaydirigubbakcemile3
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
meryemcim kız sende koca göbüşlü olmuşsun yawwww
hem senin oğlun mu oluyoo ben duymamıştım yawwwwww
hayırlısı olsun
allah hepimize hayırlı evlat versin
NASILSIN CNM
YA BEN SENİN KAÇ AYDIR DENEDİĞİNİ FN UNUTTUM KAÇ YILLIK EVLİSİN CNM
ÇOK KALABALIK OLDUK GARİİ :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?