ayyy insallah canimmm oyledirr sende baya bi gec cikiyormus ozaman beklee canimm bu haftada hala gelmezse hafta sonuna dogru bi test yaptirisinn ve insallah hamissinirr topige yeni hamis haberi gelirr
canım inş. Hami,lesindir miğdende bulanıyormuş sabahları hadi inş. Bebeiş geliyodur.
:CüvCüv: HAMILEYSEM AILEDE 3 HAMILE KISI OLCAM SUAN 2 KISI HAMILE HEMDE YENI
meryemcım bebısıme alısverıs yapmak ıcın sabırsızlanıyordum ama salak kocam onda da heves bırakmadı. Annemlere gıdınce alısverıs yapıcam bebıse dedım. Ne alısverısı fuzulı para harcama dedı salak yaaaaaa. Sımdı de akvaryum ıstıyor. Alamazsın dedım ben de. Zaten koyacak yerı de yok. Anası ızın vermez, ben de odaya sokturmayacagım. Balık sevdıgım halde. Gercı anası olacak cadı da bana ınat oturma odasına koydurur. Amaaaaan yapsınlar.bebek dogsun odamdan cıkmıcam o kadını da odama sokmıcam. Ooooooooohhhhhhh gorur o zaman cadı
mızmız canım umarım bu sefer hamılesındır. ılk bebekler artık hep kayıpla bıtıyor. Sakın uzulme. Ben de bosgebelık gecırdım bılıyorsun. Bu zamanda ılk gebelıgın sonuca ulasma ıhtımalı eskıye gore baya dusuk. Doktorum da oyle demıstı bana
ayy ne güzel 3 ünüzde hamile hamile gezin işte.koca göbeklerle biyerede sığamazsınız ayy ne tatlı hihoyyyt
canım geç yumurtlama olunca ne oluyor tam yumurtlama gününde
mi ilişkiye girmek gerekiyor
ayy ne güzel 3 ünüzde hamile hamile gezin işte.koca göbeklerle biyerede sığamazsınız ayy ne tatlı hihoyyyt
canım geç yumurtlama olunca ne oluyor tam yumurtlama gününde
mi ilişkiye girmek gerekiyor
valla yanı gec yumurtlama bebek gec donellenıyo onu demek ıstıyorum cnm
bız adetıem yakın sey oldu o yuzden donllenmede gec olabılır
Meryemcım bebısıme alısverıs yapmak ıcın sabırsızlanıyordum ama salak kocam onda da heves bırakmadı. Annemlere gıdınce alısverıs yapıcam bebıse dedım. Ne alısverısı fuzulı para harcama dedı salak yaaaaaa. Sımdı de akvaryum ıstıyor. Alamazsın dedım ben de. Zaten koyacak yerı de yok. Anası ızın vermez, ben de odaya sokturmayacagım. Balık sevdıgım halde. Gercı anası olacak cadı da bana ınat oturma odasına koydurur. Amaaaaan yapsınlar.Bebek dogsun odamdan cıkmıcam o kadını da odama sokmıcam. ooooooooohhhhhhh gorur o zaman cadı
mızmız canım umarım bu sefer hamılesındır. Ilk bebekler artık hep kayıpla bıtıyor. Sakın uzulme. Ben de bosgebelık gecırdım bılıyorsun. Bu zamanda ılk gebelıgın sonuca ulasma ıhtımalı eskıye gore baya dusuk. Doktorum da oyle demıstı bana
bu hamilelik testleri bir kere kullanılmıyor mu sürekli yapılıyormu bir test ile bilmiyorumkismile
bu hamilelik testleri bir kere kullanılmıyor mu sürekli yapılıyormu bir test ile bilmiyorumkismile
Mız mız Çok geÇmİŞ olsun cnm allah bİdaha yaŞatmasın İnŞallah bu sefer tutar meleĞİnn
Mız mız Çok geÇmİŞ olsun cnm allah bİdaha yaŞatmasın İnŞallah bu sefer tutar meleĞİnn
YA KIZLAR ASLINDA GEBELİK TESTİ ALDIĞIMIZDA YANINDA
PİLASTİK BARDAKTA VERMELERİ GEREKİYOR KANIMCA.YANİ EVDE ÇİŞİMİZİ NEYE YAPIP ALACAZ DA DAMLATACAZ. AY BİRAZ İĞRENÇMİ OLDUM NEkaydirigubbakcemile3
AA AYNIYIZ SENLE BİZDE 1,5 YILLIK EVLİYİZ CNM AMA BİZ DAHA YAZA DENEMELERE BAŞLIYACAĞIZ :CüvCüv:
:roflol::roflol:
TABİKİ Bİ KERE KULLANILIYOR 1 KERE KUKLANDIĞINDA İŞARET ÇIKIYOR BİDAHADA GİTMİYOR.O YÜZDEN ÇİŞİNİ BİDADA DAMLATIRSAN BİŞEY OLCANI ANMIYORUM. ASLINDA DENEMEK LAZIM PFFFF :roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: kafamçokkarıştı 1 KEZ CNM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?