Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ayyy insallah canimmm oyledirr sende baya bi gec cikiyormus ozaman beklee canimm bu haftada hala gelmezse hafta sonuna dogru bi test yaptirisinn ve insallah hamissinirr topige yeni hamis haberi gelirr

INSALLAH CNM UMUTLANMAK ISTEMIYORUM

:kedi: BIZIM CALISMAMIS BIRAZ YUMURTLAMA DONEMIN SONUNDA OLDU ACABA BU YUZDEN GEC YUMURTLAMAMI KI DIYE DUSUNUYORUM

ILKIDE GEC YUMURTLAMAYDI

Meryemcım bebısıme alısverıs yapmak ıcın sabırsızlanıyordum ama salak kocam onda da heves bırakmadı. Annemlere gıdınce alısverıs yapıcam bebıse dedım. Ne alısverısı fuzulı para harcama dedı salak yaaaaaa. Sımdı de akvaryum ıstıyor. Alamazsın dedım ben de. Zaten koyacak yerı de yok. Anası ızın vermez, ben de odaya sokturmayacagım. Balık sevdıgım halde. Gercı anası olacak cadı da bana ınat oturma odasına koydurur. Amaaaaan yapsınlar.Bebek dogsun odamdan cıkmıcam o kadını da odama sokmıcam. ooooooooohhhhhhh gorur o zaman cadı
mızmız canım umarım bu sefer hamılesındır. Ilk bebekler artık hep kayıpla bıtıyor. Sakın uzulme. Ben de bosgebelık gecırdım bılıyorsun. Bu zamanda ılk gebelıgın sonuca ulasma ıhtımalı eskıye gore baya dusuk. Doktorum da oyle demıstı bana

:CüvCüv: HAMILEYSEM AILEDE 3 HAMILE KISI OLCAM SUAN 2 KISI HAMILE HEMDE YENI

AYY NE GÜZEL 3 ÜNÜZDE HAMİLE HAMİLE GEZİN İŞTE.KOCA GÖBEKLERLE BİYEREDE SIĞAMAZSINIZ AYY NE TATLI hihoyyyt
CANIM GEÇ YUMURTLAMA OLUNCA NE OLUYOR TAM YUMURTLAMA GÜNÜNDE
Mİ İLİŞKİYE GİRMEK GEREKİYOR

hayırlısı dıyorum atık cnm ne dıyım kı bekleyıp gorcezzzzzz

ayy ne güzel 3 ünüzde hamile hamile gezin işte.koca göbeklerle biyerede sığamazsınız ayy ne tatlı hihoyyyt
canım geç yumurtlama olunca ne oluyor tam yumurtlama gününde
mi ilişkiye girmek gerekiyor

valla yanı gec yumurtlama bebek gec donellenıyo onu demek ıstıyorum cnm

bız adetıem yakın sey oldu o yuzden donllenmede gec olabılır

ayy ne güzel 3 ünüzde hamile hamile gezin işte.koca göbeklerle biyerede sığamazsınız ayy ne tatlı hihoyyyt
canım geç yumurtlama olunca ne oluyor tam yumurtlama gününde
mi ilişkiye girmek gerekiyor

canım bebek olamsı ıcın en yuksek ıhtımallı zamanlar ıste yumurtlama donemındır

bız gecırdık bıraz o zamanı

merhaba bizde şubatın 8.de başladık çalışmalara martın 1 i, şimdi ama sanki hastalanıcam gibi ağrı hissediyorum adetime 2 gün var korkuyorum inş.bebiş vardır.(Amin)birde 8 gün önce test yaptım dayanamayıp silik çıktı ama emin değilim bu akşam tekrar yapsammı günümümü beklesem 2 gün kaldı???

bu hamilelik testleri bir kere kullanılmıyor mu sürekli yapılıyormu bir test ile bilmiyorumkismile

aman bos ver kocani oda seninle gelicek degil ya kendin alirsin kocalara kalsa ne gerek var derler hepp..benimkide oyle ama onlari dolaba yerlertirdikce bide bana baktikca oda cok ozeniyorr ben bide oyuncak aldim ses cikartiyor esimle aramiza koydumm aksamlari salliyorum basinda bide karnima ypiyorum onun bile hosuna gitmeye basladii arada sariliyor bilee...insanin kendi cocuguna biseyler almasi gibisi varmii yaaa o kadar guzel seyler varkii bi persembe gunu kesin olraka ogreniyimm simdi tam kis ucuzlugu var hep alip kenara aticam kisin pahali oluyor kisliklarr...

bu hamilelik testleri bir kere kullanılmıyor mu sürekli yapılıyormu bir test ile bilmiyorumkismile

:roflol::roflol:
TABİKİ Bİ KERE KULLANILIYOR 1 KERE KUKLANDIĞINDA İŞARET ÇIKIYOR BİDAHADA GİTMİYOR.O YÜZDEN ÇİŞİNİ BİDADA DAMLATIRSAN BİŞEY OLCANI ANMIYORUM. ASLINDA DENEMEK LAZIM PFFFF :roflol::roflol:

Mız mız Çok geÇmıŞ olsun cnm allah bıdaha yaŞatmasın ınŞallah bu sefer tutar meleĞınn

YA KIZLAR ASLINDA GEBELıK TESTı ALDIĞIMIZDA YANINDA
PıLASTıK BARDAKTA VERMELERı GEREKıYOR KANIMCA.YANı EVDE ÇıŞıMıZı NEYE YAPIP ALACAZ DA DAMLATACAZ. AY BıRAZ ıĞRENÇMı OLDUM NEkaydirigubbakcemile3

VALLA YAAAAAA BENDE HEP ARIYORUM COK HAKLISINNNNNNNNNNNNNkaydirigubbakcemile5

AA AYNIYIZ SENLE BİZDE 1,5 YILLIK EVLİYİZ CNM AMA BİZ DAHA YAZA DENEMELERE BAŞLIYACAĞIZ :CüvCüv:

:roflol: :roflol: :roflol: kafamçokkarıştı 1 KEZ CNM

ben de öyle biliyorum da millet sürekli test yapıyor benim de ondan dolayı kafam karıştı .akannehir

öyle çişle filan uğraşamam ben ulennn ...adet geçtimi direk kan testi :icecream:

wms17 baya olmus deneyelı ve sılıkde olsa cıktıysa kesın vardır canım hıc bekleme sımdı test yap. Adete 8 gun kala yaptın ve sılık cıktı dımı 2.cızgı. Sen bosuna beklemıssın bence bunca zaman. Hamıle olduguna ıddıaya gırerım senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…