Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Meryemcİm kız sende koca gÖbÜŞlÜ olmuŞsun yawwww
hem senİn oĞlun mu oluyoo ben duymamıŞtım yawwwwww
hayırlısı olsun
allah hepİmİze hayırlı evlat versİn

aminn canimm koca gobus oluyomm canim yavas yavass...benim oglum olucagi kesin demedi doktorum cunki ozaman 12.haftaydik daha bidahakine kesinlesir dedii ama ben biliyorumm oglusum olucak insallahh annesinle babasina pipisni gostertti persembe yine doktora gidicem kesin sonucu yazarim sizlere

miz miz nasilsin canimm bekliyosunn galibaa bu haftada bekle bi test yaptir kan testi daha once hic gceikme oluyormuydu sende yoksa bu ilkmii

cnm son ıkı aydır adetım tam zamanında geldı

ama ondan once vardı gecıkmelerım stresten dolayı trıot hastası oldugumu ogrendım o etkılıyormus ılaclarımı ıctıgımden berı adetım duzeldı belkıde sogan kurunden bılmıyorum duzeldı

ama soyle eskı duzensızlıklerde kasıklarım agrıoyo karnım agrıyordu hıssedıyordum gelecegını

bunda hıc ole ne agrı ne sancı hıc bırsey yk mıdem sabahları bulanması dısında sempatiksalakcinni

sizin ilk bebeğiniz mi olacak yoksa 2.mi

insallah bu sefer bebistendir canimmm bence kan tahlili yaptir cunki 5 gun gecmis ustunden varsa kanda cikar ama yinede sen biliyosunn

insallah bu sefer bebistendir canimmm bence kan tahlili yaptir cunki 5 gun gecmis ustunden varsa kanda cikar ama yinede sen biliyosunn

cnm uste uste ıkı negatıf haberıne dayanamam sımdı bıraz daha beklıyecem belkı beklerken adetım gelırde kurtulurum bu kuruntudan

ben ılk duusk yaptım ya kızlar dusun 6 bucuk haftada bıle sılık cıkmıstı test acaba dıo esım buda boylemı olcak sımdı eger hamıleysem bugun 5 haftalık yanı kucuk o yuzden bır bucuk hafta daha beklemem lazım eskısı gıbı

erdem yeliz duru poyraz efe yazısını gördüm de ondan sordum üzül me yaw ne zamandır deneme yapıyordunuz olmuyorsa sorun neymiş peki

CNM ERDEM YELIZ ESIMLE BENIM ADIM

POYRAZ OGLUMUZA KOYMAK ISTIYORUZ
DURU KIZIMIZA ALLAH KISMET EDERSE TABIIIIIIII

SUANLIK BENDE TIROT SORUNUNDAN BASKA BIR SORUN YOK BAKTIRDIM

:sm_confused:

canım inş. Hami,lesindir miğdende bulanıyormuş sabahları hadi inş. Bebeiş geliyodur.

kıyamam cnm ya düşük olduğunu bilmiyodum nedeni neydi cnm kaç haftalıktı peki

ayyy insallah canimmm oyledirr sende baya bi gec cikiyormus ozaman beklee canimm bu haftada hala gelmezse hafta sonuna dogru bi test yaptirisinn ve insallah hamissinirr topige yeni hamis haberi gelirr

kıyamam cnm ya düşük olduğunu bilmiyodum nedeni neydi cnm kaç haftalıktı peki

CNM 6 BUCUK HAFTALIKDI OGRENDIGIMDE ILK CAHILLIGIM KORUMADIM ONU BIRDE DOKTORLAR OZENSIZLIGI DUSTU :gitme: COK OLMADI SEVINCIMIZ DUSTU SONRA KANAMAYLA KURTAJSIZZZZZZZZZZZZ :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…