a.s canım hoşgeldinnnnnn
Meryemcİm kız sende koca gÖbÜŞlÜ olmuŞsun yawwww
hem senİn oĞlun mu oluyoo ben duymamıŞtım yawwwwww
hayırlısı olsun
allah hepİmİze hayırlı evlat versİn
hos bulduk cnm nasılsınız cumletennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
slm cnm ben 9 aydır ıstıyorum
bır bucuk yıllık evlıyım
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
valla ben iyiyim allaha şükür.sağol
sende iyisin umarım. E sen hamilemisin şimdi
kaç aylık peki
miz miz nasilsin canimm bekliyosunn galibaa bu haftada bekle bi test yaptir kan testi daha once hic gceikme oluyormuydu sende yoksa bu ilkmii
yok cnm yok nerdeeeeeeee ne hamıslıgııııııııı allahmı soylettı ne yaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyy
AA AYNIYIZ SENLE BİZDE 1,5 YILLIK EVLİYİZ CNM AMA BİZ DAHA YAZA DENEMELERE BAŞLIYACAĞIZ :CüvCüv:
ayy olur inş. Hepimize allah bebeiş versin en kısa zamanda inş.
cnm son ıkı aydır adetım tam zamanında geldı
ama ondan once vardı gecıkmelerım stresten dolayı trıot hastası oldugumu ogrendım o etkılıyormus ılaclarımı ıctıgımden berı adetım duzeldı belkıde sogan kurunden bılmıyorum duzeldı
ama soyle eskı duzensızlıklerde kasıklarım agrıoyo karnım agrıyordu hıssedıyordum gelecegını
bunda hıc ole ne agrı ne sancı hıc bırsey yk mıdem sabahları bulanması dısında sempatiksalakcinni
sizin ilk bebeğiniz mi olacak yoksa 2.mi
cnm son ıkı aydır adetım tam zamanında geldı
ama ondan once vardı gecıkmelerım stresten dolayı trıot hastası oldugumu ogrendım o etkılıyormus ılaclarımı ıctıgımden berı adetım duzeldı belkıde sogan kurunden bılmıyorum duzeldı
ama soyle eskı duzensızlıklerde kasıklarım agrıoyo karnım agrıyordu hıssedıyordum gelecegını
bunda hıc ole ne agrı ne sancı hıc bırsey yk mıdem sabahları bulanması dısında sempatiksalakcinni
ılk cnm ılkkkkkkkkkkkkkkkkksenağlama
insallah bu sefer bebistendir canimmm bence kan tahlili yaptir cunki 5 gun gecmis ustunden varsa kanda cikar ama yinede sen biliyosunn
erdem yeliz duru poyraz efe yazısını gördüm de ondan sordum üzül me yaw ne zamandır deneme yapıyordunuz olmuyorsa sorun neymiş peki
cnm erdem yelız esımle benım adım
poyraz oglumuza koymak ıstıyoruz
duru kızımıza allah kısmet ederse tabıııııııı
suanlık bende tırot sorunundan baska bır sorun yok baktırdım
:sm_confused:
cnm uste uste ıkı negatıf haberıne dayanamam sımdı bıraz daha beklıyecem belkı beklerken adetım gelırde kurtulurum bu kuruntudan
ben ılk duusk yaptım ya kızlar dusun 6 bucuk haftada bıle sılık cıkmıstı test acaba dıo esım buda boylemı olcak sımdı eger hamıleysem bugun 5 haftalık yanı kucuk o yuzden bır bucuk hafta daha beklemem lazım eskısı gıbı
cnm uste uste ıkı negatıf haberıne dayanamam sımdı bıraz daha beklıyecem belkı beklerken adetım gelırde kurtulurum bu kuruntudan
ben ılk duusk yaptım ya kızlar dusun 6 bucuk haftada bıle sılık cıkmıstı test acaba dıo esım buda boylemı olcak sımdı eger hamıleysem bugun 5 haftalık yanı kucuk o yuzden bır bucuk hafta daha beklemem lazım eskısı gıbı
kıyamam cnm ya düşük olduğunu bilmiyodum nedeni neydi cnm kaç haftalıktı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?