Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

çişini teste damlatacaksın ama ii denk getirmen lazım ,ıskalarsan çişi yersin :roflol::roflol::roflol:

ben de öyle biliyorum da millet sürekli test yapıyor benim de ondan dolayı kafam karıştı .akannehir

öyle çişle filan uğraşamam ben ulennn ...adet geçtimi direk kan testi :icecream:

ZAMANI GELSİNDE UĞRAŞIRSIN HEM ÇIBIĞA DAMLATIYON ÇİŞİ
BEKLEMESİ ÇOK HEYECANLI OLUYOR SORA Bİ ÇİZGİ ÇIKIYOR UYUZ OLUYORSUN.İKİ ÇİZGİ ÇIKINCA TESTİ SAKLIYORSUN sempatiksalakcinni

canim benimda adetime 1 hafta varken test yapmistim ve silik cikmisti sonra adetime 2 veya 3 gun vardi yine yaptim cift cizgi cikti ve suan 4 aylik hamileyimm canimm bence sende hamilesinn hemen git bi test yap derim ben

Son düzenleme:
ONU ISKALAMAK İÇİN SALAK OLMAK LAZIM KIZZ İŞİN GIRGIRINDASINSEN Bİ O GÜNLERİN GELSİNDE ISKALAMASSIN MERAK ETME :roflol:

testi zaten sabah cisiyle yapiyosun ve sabah sabahta cisi az olan oldugunu sanmam oyuzden iskalama sansin olmaz pek tam tersine testi yikarsinn cislee heheheheh

benimde var bendemi oyle yapsam esimde sever ekmege banip yemesinii tsk canimm bende oyle yapimm barriii

yap canım yap ben taze fasulye hastasıyım diyebilirim.
Yazdan stokluyorum buzluğa sonra bolbol yiyoruz.,
ben fasulyeyi salçasız ve kavurark yapıorum bide daha süper oluyor

yap canım yap ben taze fasulye hastasıyım diyebilirim.
Yazdan stokluyorum buzluğa sonra bolbol yiyoruz.,
ben fasulyeyi salçasız ve kavurark yapıorum bide daha süper oluyor

bende salcasiz yapiyorum dometes konservesi koyuyorumm oylede guzel oluyor...zaten biz yaz yada kisin hep dometes konservesi kullaniyoruzz.turkiyedeki gibi yazlarii taze domates alip yemekte kullanmak yok burda hep pahali oluyor domatesss

SENDE TAZE FASULYE YAP BUZLUKTA YOKSA KONSERVE AL YAP BUGÜN HERKES TAZE FASULYE YEMEĞİ YAPSIN :dance:

yokyaaa ..bugün niyetliyim uğraşamayacağım onu pişirme ile ...akşama aperatif yaparım ..zaten tosunum aperatif istiyor bu ara ..kilo verecekya güya kaydirigubbakcemile3 akşama da yemekten sonra pişiririm fasulyeyi de yarına hazır olur bari :icecream:

bende salcasiz yapiyorum dometes konservesi koyuyorumm oylede guzel oluyor...zaten biz yaz yada kisin hep dometes konservesi kullaniyoruzz.turkiyedeki gibi yazlarii taze domates alip yemekte kullanmak yok burda hep pahali oluyor domatesss

burdakı domateslerde zaten hep yapay canım. tadı hıııııc yok ot gıbı. Nerde o eskı domates salatalık bıberlerın tadı kokusu. Valla yedıgımız hersey yapay, zaten bu yuzden saglıksız bır nesıl yetısıyor

gercekten oyle ben bu aralar hic domates salatalik almiyorum cunki hic tatlari yok zaten bi hafta sonrali esimle kahvalti ediyoruz bi tek o yiyorr en guzel turkiyede koylerde yetisen seylerr ben koyde buyudugum icinnn cok seviyorumm koyun herseyini...insallah bu sene son zamanda olsa yetisicem bazi seyleree....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…