YA KIZLAR ASLINDA GEBELİK TESTİ ALDIĞIMIZDA YANINDA
PİLASTİK BARDAKTA VERMELERİ GEREKİYOR KANIMCA.YANİ EVDE ÇİŞİMİZİ NEYE YAPIP ALACAZ DA DAMLATACAZ. AY BİRAZ İĞRENÇMİ OLDUM NEkaydirigubbakcemile3
ben de öyle biliyorum da millet sürekli test yapıyor benim de ondan dolayı kafam karıştı .akannehir
öyle çişle filan uğraşamam ben ulennn ...adet geçtimi direk kan testi :icecream:
merhaba bizde şubatın 8.de başladık çalışmalara martın 1 i, şimdi ama sanki hastalanıcam gibi ağrı hissediyorum adetime 2 gün var korkuyorum inş.bebiş vardır.(Amin)birde 8 gün önce test yaptım dayanamayıp silik çıktı ama emin değilim bu akşam tekrar yapsammı günümümü beklesem 2 gün kaldı???
çişini teste damlatacaksın ama ii denk getirmen lazım ,ıskalarsan çişi yersin :roflol::roflol::roflol:
ONU ISKALAMAK İÇİN SALAK OLMAK LAZIM KIZZ İŞİN GIRGIRINDASINSEN Bİ O GÜNLERİN GELSİNDE ISKALAMASSIN MERAK ETME :roflol:
ONU ISKALAMAK İÇİN SALAK OLMAK LAZIM KIZZ İŞİN GIRGIRINDASINSEN Bİ O GÜNLERİN GELSİNDE ISKALAMASSIN MERAK ETME :roflol:
testi zaten sabah cisiyle yapiyosun ve sabah sabahta cisi az olan oldugunu sanmam oyuzden iskalama sansin olmaz pek tam tersine testi yikarsinn cislee heheheheh
YAMAN SEN SANA YAZDIĞIM LAHANA DİYETİNİ DENEDİNMİ
DENEMEDİN DEMİklava:
ohaoldumsmile ohaoldumsmile :çok üzgünüm: Hayırrr
bugun ne yemegi yapicaksiniz kizlarr bi fikir verin yaa aklima hic bisey gelmiyorrr
benim buzlukta taze fasulye vardı bayılırım onu yapıcam.çorbam pilavım var. öf pazarada çıkılacak daha
benimde var bendemi oyle yapsam esimde sever ekmege banip yemesinii tsk canimm bende oyle yapimm barriii
benim buzlukta taze fasulye vardı bayılırım onu yapıcam.çorbam pilavım var. öf pazarada çıkılacak daha
bugun ne yemegi yapicaksiniz kizlarr bi fikir verin yaa aklima hic bisey gelmiyorrr
ya ben ne edeyim ..senağlamasenağlama
yap canım yap ben taze fasulye hastasıyım diyebilirim.
Yazdan stokluyorum buzluğa sonra bolbol yiyoruz.,
ben fasulyeyi salçasız ve kavurark yapıorum bide daha süper oluyor
SENDE TAZE FASULYE YAP BUZLUKTA YOKSA KONSERVE AL YAP BUGÜN HERKES TAZE FASULYE YEMEĞİ YAPSIN :dance:
bende salcasiz yapiyorum dometes konservesi koyuyorumm oylede guzel oluyor...zaten biz yaz yada kisin hep dometes konservesi kullaniyoruzz.turkiyedeki gibi yazlarii taze domates alip yemekte kullanmak yok burda hep pahali oluyor domatesss
burdakı domateslerde zaten hep yapay canım. tadı hıııııc yok ot gıbı. Nerde o eskı domates salatalık bıberlerın tadı kokusu. Valla yedıgımız hersey yapay, zaten bu yuzden saglıksız bır nesıl yetısıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?