Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

sağol meryemcim gidicem ama pazartesi testler verdi doktor onun için gidicem orda anlaşılır çünkü testlerin içine idrarda var bakalım inş değildir ya ama şikayetlerim sistit hastalığının belirtileri neyse canım bebeğininiyi olmasına sevindim bende iki hafta sonra tekrar göreceğim bebişimi inşallah..

canım sağol sen neden yalın ayak dolaşıyosun geçmiş yazıları okuduğum kadarıyla büyük bi hastalık geçirmişsin geçmişolsun ve çocuk istiyorsun böyle ayaklarını üşütürsen nasıl olacak çocuk benim rahatsızlığım hamilelikten sonra başladı gerçekten çok acı verici bi rahatsızlık ayakta duramıyorum yatmadanda geçmiyo bence sen çorap giyinmeye bian önce alış...

herkese ii akşmalar bende temmuzda evlendim eylülde düşük yaptım ondan beride bebiş istiyoruz rabbim inşallah gönlünüze göre verir arkadaslar

hoşgeldin melikeecesu düşüğün için üzüldüm bende ağustos ayında düşük yapmıştım şimdi yeniden hamileyim inşallah sende tez zamanda hamile kalırsın..

kizlar ben ciksam size ayip olmaz dimii ben bugun yorgunumm yaa doktor randevumuz vardi bugunn baya bekledim cok yoruldummm....bebisimin uykusu geldi teyzeleriii optumm hepinizi iyii gecelerr

tamam canım git yat dinlen bende çıkacağım birazdan o uyku isteğibendede hiç gitmiyo gün boyu uyusam gene doymam iyi geceler canım öpüyorum seni kardeşin yapacakmı bana çizelgeyi onuda bi sorayım dedim...

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler bizimde uykumuz geldi bebişimle yatacağız öptük hepinizi

GÜnaydın kızlaaaar napıyonuz
akŞam termal havuza gıttık yaa sÜperdı sıcacık su yorucuydu tabı bıraz.
BugÜn ıyı hıssedıyorum ama kendımı su ıyı geldı sanırım.
Bat Çok geÇmıŞ olsun cnm ıhmal etme sakın bebeĞını ve kendını
dıĞer kızlaar toptan soruyom bak atladı demeyın nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz

Cnm günaydın iyiyiz hava bozdu sakaryada öleeee camdan yağmuru izliyorumm...
Sıcak su iyi gelmiştir tabi ama sakın üşütme . Benim kayınvaldemde gider gelince hemen hasta olurrr .. Sıcak soğuk kötü ediyorr insanı....

Kızım 3 akşamdır annemde kalıyorrr. Kursum var benim . Kızımı özledim ya içli içli bir halim var bugünnn

ayyy öle biraz zam yaparlarsa devam ederim şimdi hemen işte bulamam bakma küçümsüyooz ama genede haçlık oluyooor...
Evime bir sürü avize ve banyo dolabı beyendim ayyy hep para hep para

aman fazla para alınca da fazla harcıyorsun ne kadar fazla kazanırsan harcaman da o kadar çok oluyor kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun ama tedirgin olma ..ne mucizeler oluyor hayatta..yeter ki ALLAH a dayan ,sabret ve dua et ..gerisi ALLAH ın takdiri ..inş. ALLAH gönlüne göre verir opuyorumnanaktan

arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız

herkese ii akşmalar bende temmuzda evlendim eylülde düşük yaptım ondan beride bebiş istiyoruz rabbim inşallah gönlünüze göre verir arkadaslar

hoşgeldiniz
a.s.

bu arada herkese günaydın ne var ne yok ..aklıma dün akşam geldi yaaww anlatmadan geçemeyeceğim ..akşam işim vardı , işyerinin servisi ile değil de dolmuşla döndüm eve ...dolmuşta bir laz ..telefonla konuşuyor ..şive desen gırla gidiyor ..şiveli şiveli bir de bağıra bağıra konuşuyor adam ..konuştuğu şeyler konuşma tarzı da acayip komik ..bütün dolmuş adamı dinliyor ..millet gülmekten krize girdi adamda tın yok konuşmaya devam...biri ineceğim diyor şoför duymadı en sonunda duydu o da lazdan komik : abi telfonlar konuşuyor o yüzden duymadım diyor ..bütün dolmuş koptu o anda tabi ...gülmekten kemik erimesi olan hastlar gibi kırılıp dökülüverecektim yere heeee ..kaydirigubbakcemile3 allahım ne tuhaf ne komik insanlar var ..akannehir hala iletişim kurallarından yoksunuz be ..sanki karadenizin dağındayız da bağıra bağıra konuşuyor ..hay ben lazı da telefonunu da ... adama iki tane çakasım geldi heee.

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRR...
YAMAN YA BEN VARYA HAMAM SICAK SU HASTASIYIM BURSADA HAFTADA 2 KERE HAMAMA GİDERDİK AYY ÇOK EĞLENMİŞSİNİZDİR kaydirigubbakcemile2

herkese gunaydın kızlar .
bat canım gecmıs olsun, dıkkat et kendıne. Ayaklarını usutunce baya etkılıyor ınsanı. Bırde hamılelıgın bellı donemlerınde sureklı wc yegıtme ıhtıyacı duyuyorsun zaten.
Meryemcım bebısının ıyı olmasına sevındım. Demır eksıklıgı var demıssın. Aman dıkkat et canım yaa.
Melıke hosgeldın gecmıs olsun sana da.En kısa zamanda bebısın gelır ınsallah
Bende yarın oglumu gorucem ınsallah. Yarın son ısgunum. Uf yaaaaaa bıryandan sevınıyorum bır yandan da o cehennem gıbı evden uzaklasamama dusuncesıyle strese gırıyorum.

Yaa Yaman hakıkaten senı atladım ama varya uzun zamandır yapmak ıstedıgım sey, sıcak su, bıde ustune kese ve masaj oooooooooohhhhhhh. Bebısım de varken yapamamkı

hoşgeldiniz [/B]a.s.

bu arada herkese günaydın ne var ne yok ..aklıma dün akşam geldi yaaww anlatmadan geçemeyeceğim ..akşam işim vardı , işyerinin servisi ile değil de dolmuşla döndüm eve ...dolmuşta bir laz ..telefonla konuşuyor ..şive desen gırla gidiyor ..şiveli şiveli bir de bağıra bağıra konuşuyor adam ..konuştuğu şeyler konuşma tarzı da acayip komik ..bütün dolmuş adamı dinliyor ..millet gülmekten krize girdi adamda tın yok konuşmaya devam...biri ineceğim diyor şoför duymadı en sonunda duydu o da lazdan komik : abi telfonlar konuşuyor o yüzden duymadım diyor ..bütün dolmuş koptu o anda tabi ...gülmekten kemik erimesi olan hastlar gibi kırılıp dökülüverecektim yere heeee ..kaydirigubbakcemile3 allahım ne tuhaf ne komik insanlar var ..akannehir hala iletişim kurallarından yoksunuz be ..sanki karadenizin dağındayız da bağıra bağıra konuşuyor ..hay ben lazı da telefonunu da ... adama iki tane çakasım geldi heee.
[/QUOTE]

CANIM VALLAHİ KOMİK Bİ OLYMIŞ kaydirigubbakcemile3
AMA BEN O OLAYA TUHAFLIK DEĞİLDE CAHİLLİK DİYORUM :roflol:

günaydın kızlar hayırlı CUMA alar cumanız mübarek olsun. Yeni gelen arkadaşlar hoş geldniz. Şu Mübarek günde RABBıM hakkımızda Ne hayırlıysa onu varsin. Hayırlısıyla bebişlerimizi bize göndersin inşaALLAH.

YA BEN MEMLEKETıMı ÖZLEDıM ORDAKı HAMAMIMI ÖZLEDıM AıLEMı ÖZLEDıM.
ARKADAŞLARIMI ÖZLEDıM.HAVASINI SUYUNU BıLE ÖZLEDıM. BUGÜN MORALıM BOZUK BıRAZ KAVGA ETTıK EŞıMLE KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI VAR ARKıM DAVET ETTı AYAKKABI ALMAM LAZIM DEDıM EŞıME TOPUKLU. OLMAZ DEDı BENDE SıNıRLENDıM GıTMıYCEM.NEYMıŞ
ÇOK PAHALIDIR ONLAR ŞıMDı YENı DÜKKAN AÇTIK ALAMAZMIŞIM.SATEN DÜKKANDA PEK ıŞLEMıO ıYıCE SIKILDIM senağlama

sakin ol zamanla düzelr herşey ...illa yeni ayakkabı alman şartmı olanlarla git sen de ..işler ii gitmeyebilir ama daha çok az zaman oldu dükkanı açalı ..bu süreçler normal ..zamanla yoluna girer inş.

sakin ol zamanla düzelr herşey ...illa yeni ayakkabı alman şartmı olanlarla git sen de ..işler ii gitmeyebilir ama daha çok az zaman oldu dükkanı açalı ..bu süreçler normal ..zamanla yoluna girer inş.

canım tamam iş zamanla yoluna girer.
Ama bende bi yazlık var topuklu ayakabı ben spor giyindiğim için spor ayakkabı var hep.ya canım eşime kızıyorum paramız yokkende oyuna para harçıyordu eksi hesaptan şimdi bi ayyakabı dedim demediği kalmadı millete karttan para çektirio geri alamıo saf kocam benim onun yüzünden 2 milyar eksideyiz nerden evlendiysem şu manavgata
hiç sevmiyorum burayı

Yaaa bende kardeşime kız istemeye gidecez benimkide bana yeni elbise almadı yaaa
bu erkekler varyaaa klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…