bebisini öpüyorum Allah rahatlik versin iyi geceler)
gecmis olsun canimm bi doktora git istersen...bende bugun doktor kontrolum vardii herseyy iyii bebegimide gordumm ama tam bakmadi doktorum3 hafta sonra testler var ozaman daha detayli bakicam dedii..kalb atislarini felan gosterdiii kafasii kocaman olmuss bide bende demir eksikligi cikti onun icin ilac yazdii yarin alicamm..hepnize iyii gecelerrr
merhaba bat :) hosbulduk
gecmis olsun canim bende de gecen hafta öyle oldu..sistit yani bi baska deyimle sidik torbasi yangisi bilmiyorumkismile ))) cok kötü oluyo ya ..nefret ediyorum .. hep yalin ayak gezmekten oluyo o, bende corap giymeyi hic sevmiyorum, onun icin benim pesimi birakmiyo :)
herkese ii akşmalar bende temmuzda evlendim eylülde düşük yaptım ondan beride bebiş istiyoruz rabbim inşallah gönlünüze göre verir arkadaslar
kizlar ben ciksam size ayip olmaz dimii ben bugun yorgunumm yaa doktor randevumuz vardi bugunn baya bekledim cok yoruldummm....bebisimin uykusu geldi teyzeleriii optumm hepinizi iyii gecelerr
bat bende naptigini merakk ediyordumm topiktesin ama yazmizosunn listeyimii ariyorsunn canim yaa
bat kib canim yarin gorsuurz yorma kendini yatt dinleennn ilk zamanlarda bendede cok sanci oluyorduu.simdi bileee arkadasin dedigi gibi corapsizz gezdigimde ozellikle cok oluyorrr ayaklarini siki tuttt canimm tamammii yigenimee iyii bakk hadii iyii geclerrr kizlarrr
evet canım ya bi saattir listeyi arıyorum o kadar çok safya yazı yazılıyorki liste anın kayboluyor kimsede öne almıyor aramakla geçtibi saatim çektiğim sancıyı anlatamam meryemcim ya dayanılmaz bi ağrı sanki doğum sancısı gibi ama inşallah kronik haline gelmeden geçer doktorum ilk üç ay ilaç tedavisi önermiyoruz dedi bugün aradık bakalım bir ay dayanmaya çalışıcam sende yiğenime iyi bak olurmu göbüşlü resmini koysana bende yapabilirsem bebeğimin ultrasonunu ve daha üç ay olmadan çıkan göbeğimin resmini koyacağım..
bat ben zamani gelince eklenebilirim listeye ama su an erken, benimki eylülden önce olmaz zaten
tamam canım ama listeye adını yazdırıp kaçmak yok anlaştıkmı..
GÜnaydın kızlaaaar napıyonuz
akŞam termal havuza gİttİk yaa sÜperdİ sıcacık su yorucuydu tabİ bİraz.
BugÜn İyİ hİssedİyorum ama kendİmİ su İyİ geldİ sanırım.
Bat Çok geÇmİŞ olsun cnm İhmal etme sakın bebeĞİnİ ve kendİnİ
dİĞer kızlaar toptan soruyom bak atladı demeyİn nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
ayyy öle biraz zam yaparlarsa devam ederim şimdi hemen işte bulamam bakma küçümsüyooz ama genede haçlık oluyooor...
Evime bir sürü avize ve banyo dolabı beyendim ayyy hep para hep para
eh öyle oluyo biraz galiba:ecrin_bebek: gerci kizimla beraber büyüdük barbi bebek oynaya oynaya kaydirigubbakcemile3
Canim ben 2 bucuk yil önce tiroid kanseri oldum... tedavisi yeni bitti, su an kontrollerim devam ediyo..radyo terapi yani isin tedavisi dolayisiyle hamile kalmam icin en az 12 ay beklemem gerekiyomus, cocugun sagligi acisindan. Su an korunuyorum, eylül itibariyle korunmayi düsünmüyorum ama belki gerekli belki gereksiz evham yapiyorum.
arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız
herkese ii akşmalar bende temmuzda evlendim eylülde düşük yaptım ondan beride bebiş istiyoruz rabbim inşallah gönlünüze göre verir arkadaslar
GÜnaydın kızlaaaar napıyonuz
akŞam termal havuza gİttİk yaa sÜperdİ sıcacık su yorucuydu tabİ bİraz.
BugÜn İyİ hİssedİyorum ama kendİmİ su İyİ geldİ sanırım.
Bat Çok geÇmİŞ olsun cnm İhmal etme sakın bebeĞİnİ ve kendİnİ
dİĞer kızlaar toptan soruyom bak atladı demeyİn nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
YA BEN MEMLEKETİMİ ÖZLEDİM ORDAKİ HAMAMIMI ÖZLEDİM AİLEMİ ÖZLEDİM.
ARKADAŞLARIMI ÖZLEDİM.HAVASINI SUYUNU BİLE ÖZLEDİM. BUGÜN MORALİM BOZUK BİRAZ KAVGA ETTİK EŞİMLE KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI VAR ARKİM DAVET ETTİ AYAKKABI ALMAM LAZIM DEDİM EŞİME TOPUKLU. OLMAZ DEDİ BENDE SİNİRLENDİM GİTMİYCEM.NEYMİŞ
ÇOK PAHALIDIR ONLAR ŞİMDİ YENİ DÜKKAN AÇTIK ALAMAZMIŞIM.SATEN DÜKKANDA PEK İŞLEMİO İYİCE SIKILDIM senağlama
sakin ol zamanla düzelr herşey ...illa yeni ayakkabı alman şartmı olanlarla git sen de ..işler ii gitmeyebilir ama daha çok az zaman oldu dükkanı açalı ..bu süreçler normal ..zamanla yoluna girer inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?