Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

mızmız canım cok gecmıs olsun yaa. Doktora gıtmedın mı sen?? Nıye bahsetmedın o cıkan seyden, bırde reglı olman ıcın doktor nıye ılac vermedı sana. Hangı hastaneye gıdıyordun yaaaa

çok yaşanmamışlarım diyorsun seni anlıyorum bende dermiyim diye düşünüyorm ama hayırlıs deyip geçiyorum bu arada bnm yaş 25 ama mayısta 26 olacağım inş.

mızmız canım cok gecmıs olsun yaa. Doktora gıtmedın mı sen?? Nıye bahsetmedın o cıkan seyden, bırde reglı olman ıcın doktor nıye ılac vermedı sana. Hangı hastaneye gıdıyordun yaaaa

ah ah ben kan testı yapmaya gıttım ayrıntılı doktora gıtmedım cnm

çok yaşanmamışlarım diyorsun seni anlıyorum bende dermiyim diye düşünüyorm ama hayırlıs deyip geçiyorum bu arada bnm yaş 25 ama mayısta 26 olacağım inş.

Hayirlisi olsun güzelim, Allah nasil yazdiysa öyle yasiyoruz gercekten...bazen kader kendi elimizde gibi görünsede, onu degistirmeye asla gücümüz yetmez :)

ne oldu canim hamilemisin burasi cok sicak canim gelmezsin eminim

kızlar çalışma dediniz de aklıma okudugum bir haber geldi
tuğba özay bebek çalışmalarına başladıklarını sölemiş
bu haberin altındaki yazıları okumuştum çok gülmüştüö
apartman dikiyorsunuz sanki
tuğba abla yardıma gelelim mi daha bir çok yorum

aa o evlimiydiki kaydirigubbakcemile2

gercekten kendini calismak zorunda hisserdersen bu bazen apartman dikmekten daha zor bi calisma haline gelebilir kaydirigubbakcemile3

aa o evlimiydiki kaydirigubbakcemile2

gercekten kendini calismak zorunda hisserdersen bu bazen apartman dikmekten daha zor bi calisma haline gelebilir kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet bir italyanla evliydi yaa daha bir sürü yorum vardı bunlar aklıma gelmişt nasıl gülmüştüm

mızmız canım bak boyle kuruntularla kendını yıpratırsın. Yarın ılk ısın doktora gıdıp kafandakı soruların hepsıne cevap aramak olsun. Emınım buyutecek bısey yok ama sen yıne de gıt ıcın rahatlasın canım

herkese iyi akşamlar pınar teolog hoşgeldiniz aramıza meryemcim beni sormuşsun bugün giremedim yine çok kötü sancım vardı yattım gün boyu bu sancı normal sancı değil afedersin tuvalete çıkarken çok sancım oluyo küçük tuvaletime çıkıyorum çok sıkışık hissi oluyor ama yapmaya gelince gıdım gıdım internetten baktım şikayetlerim sistit hastalığına çok uyuyor doktora gideceğim yoksa bu ağrılar beni mahvediyor bebeğime zarar verecek diye korkuyorum halada az bi sancım var eee diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız yeni gelen arkadaşlar kendinizden bahsedermisiniz biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…