Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

yaa yaman hakıkaten senı atladım ama varya uzun zamandır yapmak ıstedıgım sey, sıcak su, bıde ustune kese ve masaj oooooooooohhhhhhh. Bebısım de varken yapamamkı

ayy hakkaten yoruldum ama süper geçti akşam ya sabah kendimi çok dinç hissettimm

1 ay öncede hamama gittim o da çok iyi gelmişti.
Arada gitmek lazım da iş yoğunluğundan atlıyoz işte

ayy hakkaten yoruldum ama süper geçti akşam ya sabah kendimi çok dinç hissettimm

1 ay öncede hamama gittim o da çok iyi gelmişti.
Arada gitmek lazım da iş yoğunluğundan atlıyoz işte

iiki gittin heee ,söyleye söyleye dilinde tüy bitti ulennn ...:mymeka:

canım yaa uzulme dıycem ama ınsanın zoruna gıdıyor bılırım. Bızım saftırıkde aynen oyle ıste. Bekarken para bırıktırmıs. 10000 tl sı vardı ama bankayla sorunu var dıye kardesının uzerıneydı. Kardesı de o parayı esıme bıle danısmadan kendı parası gıbı alıp harcamıs. Bızım saf da kardesıme feda olsun dıyor. Ama bebege alısverıs yapıcam dıyınce fuzulı para harcama dıyor. Cok canımı sıkıyor. Aılesıne gelınce parayı gozu gormuyor ama ben kendıme yada bebege harcamak ıstesem yada kendısıne bısey lazım olsa kıyamıyor harcamaya. Erkekler hep boyle ıste. O yuzden aslında esınden gızlı paran olması gerekıyor. Bunu bana cok soyledıler de hep kulak arkası ettım. Saklamadım. Simdi kendime cok kiziyorum

BENCİL ERKEKLERRRRRRRR klava:klava:klava:

hey ALLAHIM yarabbim yaaa...çarmıha germek lazım bunları kötükedihüsokötükedihüso

Kızlar malesef hepsı Öyle
ama Çok anacı erkekte Çekılmıyor hakkatenn geÇınmek zorr

ıŞTE BAYANLAR BU YÜZDEN KENDı PARANIZ OLACAK.
YADA EV HANIMIYSANIZ GÜNLÜK HAÇLIK ALIN VE HEP BıTTı DEYıN
ÇOK PARA HARCAYAN BıR BAYAN GıBı GÖRÜNÜN PARA BıRıKTıRıN.
BEN ÖLE YAPARIM ...
ŞıMDı BANA ELBıSE ALMADI PARAM YOK DEDı
BEN ŞıMDı ZULAMI AÇAYIM GıDEYıM KENDıME BAKIMMM YAPAYIM :roflol: ELBıSE ALAYIM OHHHHHH :lepi:

çok şükür benimki ne anacıl ne de babacıl :) hanımcıl galiba bu :) :) :)

Ne mutlu sana
yaa klavyeme bisey oldu noktalama isaretlerini yapmiyor
valla yarin son is gunum ve strese giriyorum o kadinla ayni evde 4 ay ceklilmezzzzzzzz
evde yemek de yemiyorum
elimden gelse bu 4 ayi gidip annemlerde geciricem

ıŞTE BAYANLAR BU YÜZDEN KENDı PARANIZ OLACAK.
:lepi:

çalışmayla alakalı bir durum değil bu ..tamamen insan karakteri ile alakalı ..para kazanıp da maaşını eşinin eline veren insanlar da var bu memlekette... eşiniz anlayışlı ise her durumda para harcayabilirsiniz ..ben de çalışıyorum eşimin maaşı benimknin iki katı ..ama birbirimizden gizli bir kuruş harcama yapmayız ...benim aldıklarımı eşim bilir onunkileri de ben ..öyle ben senden çok kazanıyorum istediğim gibi harcarım ya da ben iş kadınıyım ben de para kazanıyorum sanane istediğim gibi harcarım durumları hiç olmadı bizde çok şükür olamaz da ..herşeyimiz birdir ..herşeyin hesabını beraber yaparz..bu iş tamamen karakterle alakalı ..bazı arkadaşlarım var ..mühendis olmuşlar ama hala maaş kartı kocasında olan ya da aldığı maaşı kuruşu kuruşuna kocasına verenler var ...

Bende maaşımı eşime veririm. Ev kredimize yatırır. Kendi harcamamı alır gerissnin veririm.
Sonra o para biter haçlık almaya başlarımmm ayyy ben hala babamdan bile haçlık alıyorum yaaa kaydirigubbakcemile3 valla almanın sınırı yok yaaaa para harca harca hep biterr..
Ben bu ara eve avize ve dolap alacağım
para toplamam lazım.... Erkekler böle harcamaları anlamıyor. Ama eşimi ikna ettim bakalım.. Hemen alsak ne güzel olurrr yaaaaakaydirigubbakcemile2

senin durumun farklı ..sen sonuçta bir ihtiyaç için veriyorsun ve istekli olarak veriyorsun ..benim kasstettiğim erkeklerin anlayışsız olmalarında dolayı eşlerinin elinden parayı çekip almaları ...ve üstüne üstlük kendi ihtiyaçları olduğunda da almamaları ...

Malesef öle adamlar var evet. İstemesem tabiki vermem beni zorlayamazki. Eşiniz bile olsa kadının kendi yaşamı var. Eşimi çok seviyorum ama kendimide seviyorum. Benim özgürlüklerimi kısıtlamasına beni mutsuz ve kendine güvenmeyen bir bayan yapmasına asla izin vermem... Hiç bir kadın da vermemeli...:sm_cool:

bu konuda sana katılmıyorum ..bence evlilik bir bütünlüktür ..ben eşimi kendimden ayrı görmüyorum ya da ondan ayrı yaşadığım bir başka hayat yok ..olmasını da istemem ...ben onunla beraberken mutluyum zaten ...özgürlüklerin kısıtlanması derken onun da ölçüsü var ...eşimin herşeye evet demesini istemem ...karşımda aklı başında kişiliği gelişmiş ,herşeyi sorgulayan ,bana her zaman evet demeyen bir erkek olmalı ,onun da bir karakteri olmalı kendine has duyguları fikirleri olmalı ..herşeye evet diyen adamla yapamam ben ..arıza çıkartırım ..kaydirigubbakcemile3

benım esım de ıstedıgım zaman yok demezdı, maasımı da ben salak gıbı elıne saymaya basladım, ben alıstırdım. pişmanımmmmmmmmmmm

Tabbiiii arada höttttttttttt :mymeka: demeli.. Yeri geldi ondan korkmalısın....

Ama kedi gibi de seni sevmeli şımartmalı ııııı :1hug:

benim eşim metin 2 diye bi oyuna bulaştı evlendiğimiz sene ve 3 milyar para harçamıştır
o oyuna bütün akşam pc başında oyun oynuyor deli ediyor beni 2 haftadır tanıdığı adama lcd tv alıoz 2milyara kartan çektirdi parayı nakit alacaktı alamadı buna benzer çok kazıklanmıştır.
yaw adamla evlendik benden büyük akııllıdır diye aramızda 10 yaş var ama ben ondan daha olgun ve mantıklıyım.

benım esım de ıstedıgım zaman yok demezdı, maasımı da ben salak gıbı elıne saymaya basladım, ben alıstırdım. pişmanımmmmmmmmmmm

Yaaa cnm maaşını omu veriyooo. Belli bir kısmını ver belli bir kısmını verme. Ne kadar kazandığını nereden bilecek ki sempatiksalakcinni

Tabbiiii arada höttttttttttt :mymeka: demeli.. Yeri geldi ondan korkmalısın....

Ama kedi gibi de seni sevmeli şımartmalı ııııı :1hug:

evet aynen benim tosunu tarif ettin kaydirigubbakcemile3 zaten bu kendine has karakterine aşık olmuştum ..çok şükür de mutluyum ...bana hayır demesi hoşuma gidiyor ..karşımda dik duruşunu çok seviyorum ...

Şımdı gelde bu adama Çocuk doĞur.
DoĞurmuyorum ya vazgeÇtım ıstemıyorum bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…