Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

gecmis olsun canimm bi doktora git istersen...bende bugun doktor kontrolum vardii herseyy iyii bebegimide gordumm ama tam bakmadi doktorum3 hafta sonra testler var ozaman daha detayli bakicam dedii..kalb atislarini felan gosterdiii kafasii kocaman olmuss bide bende demir eksikligi cikti onun icin ilac yazdii yarin alicamm..hepnize iyii gecelerrr

merhaba bat :) hosbulduk

gecmis olsun canim bende de gecen hafta öyle oldu..sistit yani bi baska deyimle sidik torbasi yangisi bilmiyorumkismile ))) cok kötü oluyo ya ..nefret ediyorum .. hep yalin ayak gezmekten oluyo o, bende corap giymeyi hic sevmiyorum, onun icin benim pesimi birakmiyo :)

herkese ii akşmalar bende temmuzda evlendim eylülde düşük yaptım ondan beride bebiş istiyoruz rabbim inşallah gönlünüze göre verir arkadaslar

herkese ii akşmalar bende temmuzda evlendim eylülde düşük yaptım ondan beride bebiş istiyoruz rabbim inşallah gönlünüze göre verir arkadaslar

cok gecmis olsun canim, üzme tatli canini rabbim elbet bi kapiyi kapatir diger kapiyi acar :1hug:

Insallah hepimizin nur topu gibi bebisleri olur

kizlar ben ciksam size ayip olmaz dimii ben bugun yorgunumm yaa doktor randevumuz vardi bugunn baya bekledim cok yoruldummm....bebisimin uykusu geldi teyzeleriii optumm hepinizi iyii gecelerr

bat kib canim yarin gorsuurz yorma kendini yatt dinleennn ilk zamanlarda bendede cok sanci oluyorduu.simdi bileee arkadasin dedigi gibi corapsizz gezdigimde ozellikle cok oluyorrr ayaklarini siki tuttt canimm tamammii yigenimee iyii bakk hadii iyii geclerrr kizlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…