herkese iyi akşamlar pınar teolog hoşgeldiniz aramıza meryemcim beni sormuşsun bugün giremedim yine çok kötü sancım vardı yattım gün boyu bu sancı normal sancı değil afedersin tuvalete çıkarken çok sancım oluyo küçük tuvaletime çıkıyorum çok sıkışık hissi oluyor ama yapmaya gelince gıdım gıdım internetten baktım şikayetlerim sistit hastalığına çok uyuyor doktora gideceğim yoksa bu ağrılar beni mahvediyor bebeğime zarar verecek diye korkuyorum halada az bi sancım var eee diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız yeni gelen arkadaşlar kendinizden bahsedermisiniz biraz..
ben burdayim :ecrin_bebek:
hımm kimse gelmemiş ne yapayım geri döneyim bari
slmm bende almanyadanimm hosgeldin topigimizee..gecmis olsun bu arada allah acill sifalar versinn insallah tez zamandada ikinci bebegin olur bol sanslar
Hosbulduk meryem :) güzel dileklerin icin tsk ederim :kedi:
Neresinden sin almanyanin :)?
herkese ii akşmalar bende temmuzda evlendim eylülde düşük yaptım ondan beride bebiş istiyoruz rabbim inşallah gönlünüze göre verir arkadaslar
herkese ii akşmalar bende temmuzda evlendim eylülde düşük yaptım ondan beride bebiş istiyoruz rabbim inşallah gönlünüze göre verir arkadaslar
stuttgart tarafii canimm
cok gecmis olsun canim, üzme tatli canini rabbim elbet bi kapiyi kapatir diger kapiyi acar :1hug:
Insallah hepimizin nur topu gibi bebisleri olur
amin canim insallah senindeee
Bana iki saat canim :) ben de Mainz tarafindayim...
15 şubat 2010 too-be kırmızılar hala gelmedi..
20 şubat 2010 çiğdem83 haber yok
21 şubat 2010 içgiyimci beklemede
26 şubat 2010 mızmız hala beklemede
27 şubat 2010 burcu ses seda yok
01 mart 2010 mse121282 kayıplarda
05 mart 2010 ıtuanal
o8 mart 2010 saliha27
17 mart 2010 esrb
19 mart 2010 d_kupcu
20 mart 2010 özlem109630
yeni gelen arkadaşlar listemize katılmak isterseniz muhtemel regl tarihinizi vermeniz yeter ve listeye adını yazdıran bazı arkadaşlardan bir ricam olucak isminizi listeye yazdırıp sonra ortalardan kaybolmayın eğer yazdırıp kaçacaksanız hiç listeye adınızı yazdırmayın yazdıran sürekli takip etsin rica ediyorum...
yeni gelen arkadaşlar listemize katılmak isterseniz muhtemel regl tarihinizi vermeniz yeter ve listeye adını yazdıran bazı arkadaşlardan bir ricam olucak isminizi listeye yazdırıp sonra ortalardan kaybolmayın eğer yazdırıp kaçacaksanız hiç listeye adınızı yazdırmayın yazdıran sürekli takip etsin rica ediyorum...
bat bende naptigini merakk ediyordumm topiktesin ama yazmizosunn listeyimii ariyorsunn canim yaa
neyse fıstıklar ben kactım kocişle film izlicez GLADYO k.ib ii akşamlarrrr
kizlar ben ciksam size ayip olmaz dimii ben bugun yorgunumm yaa doktor randevumuz vardi bugunn baya bekledim cok yoruldummm....bebisimin uykusu geldi teyzeleriii optumm hepinizi iyii gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?