Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

allah ıslah etsin eşlerinizi ozaman cnm zormuş walla yaaa
bencede bebek için bekle hem yaşında genç daha evliliğinde otursun en güzelii

canım bi evimiz kira değil başka bi şey yok 6 milyar borç var şuan kaynanmlrda para ok gibi bize bi fazdası yok aktiviteye katılacaktım işte p.tesi kadınlar günü eğlencesine davet etti kankam bi aykkabı alam dedim onun için.yemediğim laf kalmadı neyse canım kapatalım bu konuları sizinde canınız sıkılmasın

KIZZZ DAYAKLIKSINIZ YAAAA BEN EV ALDIM HER AY 1,250 ONU ÖDÜYORUM EŞİMİN KENDİ AİLESİNDEN GELEN 80 MİLYAR BORÇ VARDI YENİ BİTTİ ARABAM VARDI ALTINLARIM HEPSİ GİTTİ OOOOO BEN ADAMI ÖLDÜRMEM LAZIM OZAMAN
,AMA NE OLDU CNM YENİDEN ALIYOOO YAPIYOOO YETERKİ SEVGİ OLSUN ARADA :1hug:

ee neden söyledinmi cnm alıp gelseydin eve napcaktı ozaman takma kafanı

kafamçokkarıştı OO ÇOKMUŞ CNM YAAA
ASLINDA VARYA BUNLARIN HEPSİNE KATLANIR İNSAN YETERKİ EŞLER BİRBİRİNİN KIYMETİNİ BİLSİN ANLAYIŞLI OLSUNLARDA HERŞEYİN ÇÖZÜMÜ OLURR

canım benim kızdığım konu oyuna her gün 100tl 100 tl harcıyo ne gerek var ama öyle harcıyo düşünmeden kredi çekio ödeyemio krediyi kredi çekerek ödemeye çalışıo akla bak

bu arada 6 mılyar Ödeme sadece bu ay ıÇın sonrakı ayları sÖylemedım bıle

YA NEYSE YEMıŞıM EŞıNıDE ıŞıNıDE AMANNN YAAA
MORALıMı BOZUNCA HıÇ BıŞEY DEĞıŞMıYO sempatiksalakcinni

YA NEYSE YEMİŞİM EŞİNİDE İŞİNİDE AMANNN YAAA
MORALİMİ BOZUNCA HİÇ BİŞEY DEĞİŞMİYO sempatiksalakcinni

ÜZME KND CNM YA HAYAT GÜZEL GERÇEKTAN TAT ALMAYA BAK ALLAH Bİ ÇIKIŞ YOLU GÖSTERSİN İNŞALLAHHH BEN YEMEĞE GİDİYORIUMMsengözlerimebaksanab

üzme knd cnm ya hayat güzel gerçektan tat almaya bak allah bi çıkış yolu göstersin inşallahhh ben yemeğe gidiyorıummsengözlerimebaksanab

afiyet olsun
bende çıkıyorum zaten gelen giden yok yürüycem biraz.,grş. Kızlar
sağolun derdimi dinlediniz.

iç giyimci canım ALLAH yardımcın olsun RABBİM eşini ıslah etsin.

Derdini Dinledim Derdime İmrendim
:teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli:

Evet yamancım haklısın arada sevgı saygı olsa katlanılır da erkekler evlenınce esıne sevgılı gozuyle bakmıyor malesef. Bızımkı sevgılıler gununde bana dedı ya bız artık karıkocayız, ne sevgılıler gunu.
Az once de kavga ettık yıne tel. da Bu saat olmus ınsan bı arar dımı. Nerdeeee. Hamıle kaldıgımdan berı ılgı sıfır. Izne ayrılayım ben de onu aramayacagım. Bıktım artık. Istemıyorum onun gıbı kocayı. Dusuncesız mahlukkkkkkkk

ah canım ah üzülme hadi beni boşver sen hamilesin
dikkat etmen lazım allah islah etsin kocalarımızı

Şükür karnımı doyurdum geldimm..
Gelsinnn şu bebişşş artıkkk ya belkide varrr
öffff nereden anlıcazzz yaaaaabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…