canım zaten haftanın 3 günü akşam kankama gidiyorum onun kocasıda aynı ok. Zaten ilgilenmiyorum bu sene aynı evde iki yabancı gibi yaşıyoruz artık umurumdada değil adam olsun öyle gelsin yanıma çocuk kurtarır mı ilişkimizi dedim bi an ama imkansız 2 yıl daha beklicem çocuk için başka yolu yok.
Canım silkelendim dükkan açtım kendime zaten borç var adam gitti 2 mişlyar kazıklandı birine yine aynı tas aynı hamam.
ama silkelenip hayat dönn jaya bak senin bi bebeğin oluyo ne güzel hayatı artık ona bağla onla gül ağla eşini de takma mutlu olmaya çalış
iç giyimci maddi durumunuz iyi ise sende aktivitelere katıl arada çık dolaş kalsın evde o oyunuylaa
canım bi evimiz kira değil başka bi şey yok 6 milyar borç var şuan kaynanmlrda para ok gibi bize bi fazdası yok aktiviteye katılacaktım işte p.tesi kadınlar günü eğlencesine davet etti kankam bi aykkabı alam dedim onun için.yemediğim laf kalmadı neyse canım kapatalım bu konuları sizinde canınız sıkılmasın
canım bi evimiz kira değil başka bi şey yok 6 milyar borç var şuan kaynanmlrda para ok gibi bize bi fazdası yok aktiviteye katılacaktım işte p.tesi kadınlar günü eğlencesine davet etti kankam bi aykkabı alam dedim onun için.yemediğim laf kalmadı neyse canım kapatalım bu konuları sizinde canınız sıkılmasın
ee neden söyledinmi cnm alıp gelseydin eve napcaktı ozaman takma kafanı
KIZZZ DAYAKLIKSINIZ YAAAA BEN EV ALDIM HER AY 1,250 ONU ÖDÜYORUM EŞİMİN KENDİ AİLESİNDEN GELEN 80 MİLYAR BORÇ VARDI YENİ BİTTİ ARABAM VARDI ALTINLARIM HEPSİ GİTTİ OOOOO BEN ADAMI ÖLDÜRMEM LAZIM OZAMAN
,AMA NE OLDU CNM YENİDEN ALIYOOO YAPIYOOO YETERKİ SEVGİ OLSUN ARADA :1hug:
[sıze="2"]kızzz dayaklıksınız yaaaa ben ev aldım her ay 1,250 onu ödüyorum eşimin kendi ailesinden gelen 80 milyar borç vardı yeni bitti arabam vardı altınlarım hepsi gitti ooooo ben adamı öldürmem lazım ozaman
,ama ne oldu cnm yeniden alıyooo yapıyooo yeterki sevgi olsun arada :1hug:[/sıze]
slm verip cıkayım ben kızlar
hepinize hayırlı cumalar
akşam görüşemk üzere
YA NEYSE YEMİŞİM EŞİNİDE İŞİNİDE AMANNN YAAA
MORALİMİ BOZUNCA HİÇ BİŞEY DEĞİŞMİYO sempatiksalakcinni
üzme knd cnm ya hayat güzel gerçektan tat almaya bak allah bi çıkış yolu göstersin inşallahhh ben yemeğe gidiyorıummsengözlerimebaksanab
evet yamancım haklısın arada sevgı saygı olsa katlanılır da erkekler evlenınce esıne sevgılı gozuyle bakmıyor malesef. Bızımkı sevgılıler gununde bana dedı ya bız artık karıkocayız, ne sevgılıler gunu.
Az once de kavga ettık yıne tel. Da bu saat olmus ınsan bı arar dımı. Nerdeeee. Hamıle kaldıgımdan berı ılgı sıfır. ızne ayrılayım ben de onu aramayacagım. Bıktım artık. ıstemıyorum onun gıbı kocayı. Dusuncesız mahlukkkkkkkk
iç giyimci canım allah yardımcın olsun rabbim eşini ıslah etsin.
Derdini dinledim derdime imrendim
:teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli:
[sıze="2"]şükür karnımı doyurdum geldimm..
Gelsinnn şu bebişşş artıkkk ya belkide varrr
öffff nereden anlıcazzz yaaaaabilmiyorumkismile[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?