Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Acaba erkekler kadinlar hamile olunca, kendilerine daha mi fazla güvenirler, ilgisizlesirler, yoksa biz kadinlar mi fazla hassas oluruz bu dönemde? fisfisfis

Kadınlar daha hassas olur lar cnm kesinlikleeeeekaydirigubbakcemile3

KAR YAĞIŞIMI GELıYORMUŞ HAVTA SONU ıST.BULA
ŞAŞIRDIM HABERLER SÖYLEDı akannehir

aaaaaaaaaaaaaa ne karı ya.... yeterrr arrttıkkkk ben kazakları yorganları kaldırmaya hazırlanıyordum...ulenn elektirk doğalgaz faturası düşcek diye seviniyordum nisan ödemelerinde nerden çıktı kar şimdi ??????????

yağmasın istemiyormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

İST. OLANLAR DÜŞÜNSÜN BEN ANTALYADAYIM HAVA 15 DERECE BURDA. kaydirigubbakcemile3

ah ahhhhh o 15 derece icin neler vermezdim simdi kaydirigubbakcemile3 burasi su an -3 derece yani havanin yumusamis hali bu da. akannehir Antalya ya bi kac kez gittim, kemiklerime kadar isindigimi bir tek orda hissettim kaydirigubbakcemile2

VALLA CANIM BEN HABERLERİN YALANCISIYIM.
İNŞ. YAĞMAZ NE DİYİM a.s

NEDEN O SENMİSİN DEDİM BİLİO MUSUN.
EMEKLİ YAZIOR DA MESLEKTE ONDAN :roflol:
AMANYA YAZINDA ANTALYA ÇOK SICAK EVDEN ÇIKILMIYO BEN KIŞI SEVİYORUM

o isin sakasi canim lülülülülülü emekli olmaya cooook var kaydirigubbakcemile3

ay tam bana göre valla, isterse 40 derece olsun gik cimaz benden boshayallersmile

Ayyy ben sıcağa bayılırımm..a.s

Ya aşırı uyku halim var ... offffffffffff:1closedeyes:

kizlar hamileyken bikini giyilir mi sizce? Ben ilk hamileligimi kisin yasadigim icin hic giymemistim... ama yazin tatilde görmüstüm bikinili bi hamis :) cok tatliydi... ama cesaret meselesi tabi :ecrin_bebek:

kizlar hamileyken bikini giyilir mi sizce? Ben ilk hamileligimi kisin yasadigim icin hic giymemistim... ama yazin tatilde görmüstüm bikinili bi hamis :) cok tatliydi... ama cesaret meselesi tabi :ecrin_bebek:

Ben giyerim çok karnım olmuyo benim kaydirigubbakcemile2

hmm ilginç olur heralde.
ben giymem yaa

Bende Şımdıden koca gÖbek var hemde tombıĞım zaten gıyemem sanırımmm

yaw ben zaten burda denize giremiorum bikini giymeme de gerek yok :)
kıyıya bir adım atıyorum su belime geliyor bir adım daha atsan boyu geçio korkuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…