Acaba erkekler kadinlar hamile olunca, kendilerine daha mi fazla güvenirler, ilgisizlesirler, yoksa biz kadinlar mi fazla hassas oluruz bu dönemde? fisfisfis
slmm kizlar nasilsinizz..ben cokk kotuyummmm disim agrizorr gecedennberiii mafoldumm yaaaa...............ufffffff neyse kizlarr bugun giremicem pek optum isizi kib gorusuruz
Kadınlar daha hassas olur lar cnm kesinlikleeeeekaydirigubbakcemile3
gelsin gelsin, hep bizmi üsüycez biraz da siz üsüyün hihoyyyt
gelsin gelsin, hep bizmi üsüycez biraz da siz üsüyün hihoyyyt
İST. OLANLAR DÜŞÜNSÜN BEN ANTALYADAYIM HAVA 15 DERECE BURDA. kaydirigubbakcemile3
sen yurtdışında nerdesin canım.
Bide resimdeki senmisin
Alamanya da canim :hulya:
evet benim dadlum
aaaaaaaaaaaaaa ne karı ya.... yeterrr arrttıkkkk ben kazakları yorganları kaldırmaya hazırlanıyordum...ulenn elektirk doğalgaz faturası düşcek diye seviniyordum nisan ödemelerinde nerden çıktı kar şimdi ??????????
yağmasın istemiyormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
NEDEN O SENMİSİN DEDİM BİLİO MUSUN.
EMEKLİ YAZIOR DA MESLEKTE ONDAN :roflol:
AMANYA YAZINDA ANTALYA ÇOK SICAK EVDEN ÇIKILMIYO BEN KIŞI SEVİYORUM
kizlar hamileyken bikini giyilir mi sizce? Ben ilk hamileligimi kisin yasadigim icin hic giymemistim... ama yazin tatilde görmüstüm bikinili bi hamis :) cok tatliydi... ama cesaret meselesi tabi :ecrin_bebek:
kizlar hamileyken bikini giyilir mi sizce? Ben ilk hamileligimi kisin yasadigim icin hic giymemistim... ama yazin tatilde görmüstüm bikinili bi hamis :) cok tatliydi... ama cesaret meselesi tabi :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?