Evet yamancım haklısın arada sevgı saygı olsa katlanılır da erkekler evlenınce esıne sevgılı gozuyle bakmıyor malesef. Bızımkı sevgılıler gununde bana dedı ya bız artık karıkocayız, ne sevgılıler gunu.
Az once de kavga ettık yıne tel. da Bu saat olmus ınsan bı arar dımı. Nerdeeee. Hamıle kaldıgımdan berı ılgı sıfır. Izne ayrılayım ben de onu aramayacagım. Bıktım artık. Istemıyorum onun gıbı kocayı. Dusuncesız mahlukkkkkkkk
[sıze="2"]şükür karnımı doyurdum geldimm..
Gelsinnn şu bebişşş artıkkk ya belkide varrr
öffff nereden anlıcazzz yaaaaabilmiyorumkismile[/sıze]
Bende bugün doktora gittim kizlar, kan aldirmaya..gec oldu dedi catlak kadin bugün alamayiz daha erken gelmeniz gerekirdi dedi. Yine kaldim pazartesine. öff
Kanimdaki tsh degerlerine bakilmasi lazim, bu aralar biseylerin yolunda gitmedigini hissediyorum.. hatta su an ayagim kirik bunu da tiroid e bagliyorum...
deryaberil KIZLAR HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR.....
epeydir yoktum.işlerim yoğun bu aralar ....kendim de biraz fazlaca yorgun ve yoğunum...ondan giremedim...bir de biraz kafamdan atmak istiyorum artık...kusura bakmayın silze alakası yok ama burda oldukca aklımdan hiç çıkmıyor...sürekli düşünüyorum..uzak olunca başka şeylerle ilgileniyorum..mesela ingilizce kursuna başladım:) kendime yatırım yapıyorum:)
şimdi size tüp bebek tedavisi için başakanlıktan gelen cevabı ileticem bilginize. :)sevgiyle kalın....
öff ayın 5 daha 19 undaaaaa
bosver yaman yaaaaa. Artık umrumda bıle degıl. Numarasını sıldım telefonumdan. Sımdıkı aklım olsa asla evlenmezdım yada mantık evlılıgı yapardım, enazından canım yanmazdı
ABBOOOO PEK ÇOK VAR DAHA AMMA SABIRSIZSIN BE GÜZELİMMM kaydirigubbakcemile3
öfffff ya hamişşş :CüvCüv: olmak istiyooooom yaaaaaaaa :CüvCüv:
GEÇMİŞ OLSUN CNM DA TSH NEDEMEK OLUYO BEN BİLMİYORUM DA :uhm:
BU ARADA GÖZLERİN ÇOK GÜZEL MŞLHH
tsk ederim canim benim, tsh nin türkcesini bende bilmiyorum ama, bu tiroid bezlerinin ürettigi hormonlardan bir tanesi oldugunu biliyorum canim. Ben hayatim boyunca tiroidhormonu hapi kullanmak zorundayim canim, sanirim bu aralar dozu fazla geldi vücuduma ve kemiklerim zarar gördü. Cünkü ayagim hic bir kaza burkulma olmadan kiriliverdi. Eger hamile kalirsam bu kan degerlerini devamli kontrol ettirmek zorundayim offffffffff
bizde istiyoruz.2 yıllık evliyim.5-6 aydır uğraşıyoruz.doktora gittim.sağ yumurtamda over kisti çıktı.bebek tedavisine kist olunca başlanmıyormuş.1 ay doğum kontrol hapı kullandım.adetimin 5.günü kullanmam için klomen ve divina verdi.klomen bitince gittim.1 tane yumurtam oluşmuş.adetimin 13 günü yani dün ovitrelle vurdu.36 saat sonrada ilişki önerdi.bakalım nolucak.ilk deneme olucak.hayırlısı.[QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?