Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

KIZ DEME BÖLE ZATİ KILLARDAN BIKTIM ÜZÜLÜYORUM HAA
SANKİ BENMİ DAVETİYE GÖNDERDİM BUNLARA GELİN BENDE ÇIKIN DİYE BİDE KURT KADIN HA :sinifsinif: :çok üzgünüm:

tamam tamam üzülme :teselli::teselli:..laser demişsiniz de ben tavsiye etmiyorum öyle şeyleri ..deride sorunlar bırakıyor v.s. ne gerek var ...üşenmeyin alın işte ulennn ..

Bat geÇmıŞ olsun cnm dıkkat et kendınee
en azından kocanla berabermıŞsınız bÖle dÜŞÜn de mutlu ol...
Acıl Şıfalar

salıhacım ÜzÜlme daha ılk deneme Şımdıden stres yapma sakın

sağol salihacım dikkat etmeye çalışıyoruz eşim grip oldu yanıma yaklaşamıyor banada geçer diye öyle kardeş kardeş takılıyoruzkaydirigubbakcemile3 senin daha 1. ayınmı çok yeniymiş sakın stres yapma olur inşallah en kısa zamanda...kaydirigubbakcemile3

D_kupcu Şekerİm sen nerelerdesİİnnnnnnnnnnnnnnnn

Ahhh cnm ahhh buralardayım ama kafam buralarda değil.
Dün gece kardeşime kız istedikj. Şükür ki bitt. Çünkü annemi sürükleye sürükleye
götürdük. Moralsiz diken üstündeydik. Mahvetti bizi.
Babam la arasındaki sorunun cezasını gece bizden çıkardı. Kardeşimin en
güzel gününü her zaman ki yaptığı gibi mahvetti...

Hala sinirli ve gerginimmmmm klava:

ne oldu ne yaptı baban

Kadinlar günümüz kutlu olsun

Bat gecmis olsun canim, bu aralar herkes hasta ya

sağol pinaxcım seninde kadınlar günün kutlu olsun evet havalar bir iyi bir kötü nasıl giyineceğimizi şaşırdık..kafamçokkarıştı:bbo:

sağol yamancım evet kocişkom evde ama oyun oynuyor biraz oynasın bakalım sonra biterim tepesine kapat diye...

dkupcum hayırlı olsun çok sevindim kardeşin adına ama bi o kadarda üzüldüm annenin öyle bi günde ne olursa olsun yapmacıkta olsa gülmesi gerekirdi kardeşin için babanla ayrılarmı o yokmuydu istemede...bilmiyorumkismile

hayırlı olsun cnm ama neden gerildiniz bu kadar onu anlamadım :uhm:

sağol canım stres yapmıyorum zaten ilk deneme de tutacak değil ya :) :) kendime diyordum çabuk regl olayımda kürlere başlıyayyım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

evet canım daha çok yeniyiz no stres no problem hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teselli:

Canlarım annem ve babam 30 yıllık evliler ve 30 yıldırda kavga ederler
annemin konkenlerinden babamın karı kız davalarından bir sürü şeyden anlatsamm
saatler sürer,
ama en aptalca olan annemin babamın yaptıkları yüzünden kareşim ve beni suçlu
görmesi ve bize yaptığı ezietler
babam artık evi terk etti. Dün gecede yan yana gelmeleri lazım
Biz babamı eve dönmeye ikna edecekmişiz sonra kız istemeye gidecekmiş
30 yıl kavga ederken bana mı sordum hem ben nasıl eve bağlıcam ki adamı
ala ala yaaaaaaa :1no2: sen yap. Ama lafta söyletmiyor kendine
O yiyip içip gezecek babamda evde oturup onu beklicez. Bütün mallar annemin üstüne
parayla bir derdi yok işi gücü kardeşimle bana eziyet etmek.
Her günümzü zindana ceviriyor yaaaaaaaaaa:gitme:

malesef cnm ben de her yerime sürdüm şimdi er yerim perişan durumdaklava:

ben de şimdi onu merak ediyordum pinax bnm de dikatimi çekti
bu arada nasılsın kaç gündür yoktun

ayrintilar hemen dikkatimi ceker teolog :) ben iyiyim canim seni sormali? Ayagim kirik, biliyosun bütün günüm evde yatarak, oturarak ve laptopa bagli geciyor.. ama az kaldi insallah kutulucam.

hmmm ilginçmiş annen canım.
Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…